Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Μακάρι Κοριτσάκια μου, αυτή τη φορά θέλω να είμαι αισιόδοξη, Λλα νιώθω κι όλας! Δε σας κρύβω ότι κουραστηκα λιγο, αλλα δεν πειράζει, μακάρι να είναι η σειρά μας!!

Καληνύχτα ομορφουλες και καλό ξημέρωμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο βραδυ κι απο εμενα.

παω σιγα σιγα να πεσω. πτωμα ειμαι .

φιλακια πολλα

ονειρα γλυκα

αφου σας καληνυχτησα τελευταια, ας σας καλημερισω σημερα πρωτη.

Καλημερουδιαααααα......τι μου κανετε?

Παρασκευη κοριτσια.....παρασκευη.

Γιωτακι ερχεται ενα πολυ ωραιο σαββατοκυριακο για σενα. πιστευω να ειναι γουρικο, καρποφορο, τυχερο και να σας δωσει αυτο που καιρο τωρα ονειρευεστε.

Λινα μου εσυ τι καθημερινη τι σαββατοκυριακο φανταζομαι οτι με τοσες προβες δεν θα εχει και διαφορα για σενα.

Μαρακι εσυ δουλευεις τα Σαββατα?

εγω κοριτσια θα συνεχισω τις δουλιτσες μου στο σπιτακι μου. εχω τελειωσει ολη τη κουζινα (πορτοπαραθυρα-ντουλαπια μεσα εξω-παγκο-φουρνο -ψυγειο). το πιο δυσκολο κομματι εχει φυγει γιατι οπως και να το κανουμε η κουζινα ειναι και αυτη που θελει τον περισσοτερο χρονο για να καθαριστει.

σημερα λεω να ξεκινησω σαλονι. να βγαλω τα καλυματα του καναπε (ευτυχως εχουν φερμουαρ) να τα πλυνω , να κανω πορτοπαραθυρα και να αλλαξω κουρτινες. το υπολοιπο αυριο. επομενη κινηση.....κρεβατοκαμαρα. εκει σας θελω.....μονο που σκεφτομαι την ντουλαπα και τα ρουχα αααααααα :evil::evil::evil: δεν ειναι κουραστικο αλλα το βαριεμαι. το μπανιο ειναι και το πιο ευκολο κομματι του σπιτιου. οσο για το παιδικο, το οποιο για την ωρα λειτουργει σαν αποθηκευτικος χωρος, θελει και αυτο το χρονο του για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα ποια χρειαζονται και ποια οχι και φυσικα να πεταξω και αρκετη σαβουρα. μετα μου μενει ενα αποθηκακι που εχω και ειναι μεσα πληντυριο στεγνωτηριο και ραφια αποθηκευτικα. να δω κι εκει τι εχουμε φυλαξει, τι θελουμε και τι οχι να τελειωνω και με αυτα.

οπως καταλαβαινετε δεν εχω και λιγα για το σ/κ. ααα κι εχω και λαικη αυριο το πρωι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα και απο μενα.....ημουν σε εξωτερικες δουλειες...... εχθες δεν σας καληνυχτισα

ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ... ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα σαββατα ευτυχως δεν δουλευω.. εκτος αν εχουμε παρα πολλη δουλεια που συνηθως ειναι τη φορ. περιοδο....

ειμαι στην 17η μερα περιοδου.......αλλα δεν το μετραω εγω ετσι. μετραω απο ποτε ξεκινησα τα χαπια. γιατι οπως εχω πει χωρις χαπακια περιοδο γιοκ.....το σαβ/κο θα κανουμε την πρωτη μας προσπαθεια για το σπορακι...χι χι χι χι.....θα καλοπερασει η αγορινα μου..

τα χριστουγεννα ειναι η αγαπημενη μου περιδος.γινομαι και παιδι... εχω μια χαρα που ωρες ωρες με λενε και χαζοχαρουμενο....μακαρι τα χριστουγεννα που ειναι γιορτη χαρας να εχουμε και μεις διπλη χαρα.....

εσεις κοριτσακια μου τι κανετε?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημερα και απο μενα.....ημουν σε εξωτερικες δουλειες...... εχθες δεν σας καληνυχτισα

ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ... ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα σαββατα ευτυχως δεν δουλευω.. εκτος αν εχουμε παρα πολλη δουλεια που συνηθως ειναι τη φορ. περιοδο....

ειμαι στην 17η μερα περιοδου.......αλλα δεν το μετραω εγω ετσι. μετραω απο ποτε ξεκινησα τα χαπια. γιατι οπως εχω πει χωρις χαπακια περιοδο γιοκ.....το σαβ/κο θα κανουμε την πρωτη μας προσπαθεια για το σπορακι...χι χι χι χι.....θα καλοπερασει η αγορινα μου..

τα χριστουγεννα ειναι η αγαπημενη μου περιδος.γινομαι και παιδι... εχω μια χαρα που ωρες ωρες με λενε και χαζοχαρουμενο....μακαρι τα χριστουγεννα που ειναι γιορτη χαρας να εχουμε και μεις διπλη χαρα.....

εσεις κοριτσακια μου τι κανετε?

και λογιστρια και τρελη με τα Χριστουγεννα???? ε αμα λεμε οτι μπηκες στο σωστο θεμα με τους σωστους ανθρωπους κατι ξερουμε.....;)

μια απο τα ιδια Μαρακι κι εγω και η Γιωτα.....λογικα και η Λινα. σε ποιον δεν αρεσουν τα Χριστουγεννα? σε κανουν παιδι......εγω γινομαι τουλαχιστον 5χρονο.

κι εγω σημερα εξωτερικα ειχα...τραπεζες-ταχυδρομειο. εκοψα και τιμολογια αγορας και τωρα μπηκα να δω τα νεα σας.

οι υπολοιπες που ειστε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

μα που ειστε βρε κοριτσια σημερα?????????

αντε ελατε και με εχετε αφησει μοναχουλα.........:(

αγαπουλα μου να'μαι κι εγω......καλημερουδια....:P:p:p:p:p:p:p:p:p

πολυ καλη διαθεση σημερα.....φαινεται ετσι??????καποιος περασε καλα σημερα το πρωιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

μα που ειστε βρε κοριτσια σημερα?????????

αντε ελατε και με εχετε αφησει μοναχουλα.........:(

κι ας μην ειναι γονιμη μερα...................γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ...δεν πειραζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...περασα τελειαααααααααααααααααααα.....γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

2kMip2.png

και λογιστρια και τρελη με τα Χριστουγεννα???? ε αμα λεμε οτι μπηκες στο σωστο θεμα με τους σωστους ανθρωπους κατι ξερουμε.....;)

μια απο τα ιδια Μαρακι κι εγω και η Γιωτα.....λογικα και η Λινα. σε ποιον δεν αρεσουν τα Χριστουγεννα? σε κανουν παιδι......εγω γινομαι τουλαχιστον 5χρονο.

κι εγω σημερα εξωτερικα ειχα...τραπεζες-ταχυδρομειο. εκοψα και τιμολογια αγορας και τωρα μπηκα να δω τα νεα σας.

οι υπολοιπες που ειστε?

κι εγω παιδι πολυ παιδι γινομαι κοριτσιαααααααααααα......τρελαμενο παιδι που ξενυχταει κοιταζοντας τα φωτακια του δεντρου μεχρι να κλεισουν τα ματακια μου απο τη νυστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

κι εγω παιδι πολυ παιδι γινομαι κοριτσιαααααααααααα......τρελαμενο παιδι που ξενυχταει κοιταζοντας τα φωτακια του δεντρου μεχρι να κλεισουν τα ματακια μου απο τη νυστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαστε ολες για δεσιμο........

ολα καλα το πρωιιιιιιι?????? δεν μας πειραζει που δεν ειναι γονιμη.....

θα ξανα περασετε καλα και στη γονιμη.........;);););)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...μα τι σου κανει ρε παιδι μου ο ερωτας εεεεεεεεεεεεεεεεεε???????σε ανανεωνει σε ξεμιζεριαζει σε τονωνει σε ανεβαζει τα βλεπεις ολα ροοοοοοοοοοοοοοοοοοζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;););););):shock::shock::shock::shock::shock:

2kMip2.png

τρελη κι αλλοπαρμενη!!!!!!γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

2kMip2.png

naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...μα τι σου κανει ρε παιδι μου ο ερωτας εεεεεεεεεεεεεεεεεε???????σε ανανεωνει σε ξεμιζεριαζει σε τονωνει σε ανεβαζει τα βλεπεις ολα ροοοοοοοοοοοοοοοοοοζζζζζζζζζζζζζζζ!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;););););):shock::shock::shock::shock::shock:

α καλα παει και αυτη.......τρελαθηκε....! κοπελια hello ελα στον πλανητη μας.....!

εεεεε αφου σε βλεπει και το αντρακι σου τοσο χαρουμενη θα σε βαζει κατω καθε πρωι και θα σου ανεβαζει......τη διαθεση. πεσ του να κρατησει ορεξεις για τις γονιμες.

εμεις 3 μερες τωρα σε απραξεια.....με εχει πιασει παλι....ειναι η περιοδος που λεγαμε πως δε θελω ουτε να το μοιρισω....εεε αυτη !

και ο αντρας μουθ εκει ντουρος ρε παιδι μου....ειδικα το πρωι.....!

και να πεις οτι δεν του καθομουνα τοσο καιρο???? να το καταλαβω....αλλα εμεις του δωσαμε και καταλαβε . με το που τελειωσε η περιοδος πεσαμε με τα μουτρα.

σε καλο να μας βγει.....

εγω παλι τσιμπηγματακια στη μητρα εχω.....τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου....!

και τον προγουμενο μηνα ειχα πονακια και ηρθε η ακατανομαστη. εεε καπως ετσι το βλεπω και τωρα....! εεεμμμμ θελω κι εγω με το καλημερα σα να μεινω παλι εγκυος......!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κι οχι τιποτα αλλο αλλα την πρωτοχρονια ανεβαινουμε θεσσαλονικη και πως θα παω η καψερη να χορευω με την κοιλια στο στομα...???????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....καλα ακομα δεν θα ειναι στο στομα αλλα λεμε τωρα ετσι για να τα βλεπουμε ολα ροζ οπως προειπα.....χαχαχαχαχα...ορεξη εχω σημερα εεεεεεεεεεεεεεεεεε?????

2kMip2.png

πωωωωωωωωωωωωω εφτιαξα εναν αρακα η ατιμη....μουρλιααααααααααααααααααα!!!!!!!!μονο τις συνεπειες τις εντερικες σκεφτομαι το βραδυ ...τιποτα αλλο....χαχαχαχαχαχα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...