Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

πες μου το τηλεφωνο του γραφειου να παρω και να πω οτι σας βαλαμε βομβα.

Καλά αυτό το κάναμε στο σχολείο όταν δεν θέλαμε να κάνουμε μάθημα!! Αλλά δεν πέρναμε στο σχολείο, αλλά στην Ελευθεροτυπία!! Για να είναι πιο πιστευτό, καταλαβαίνετε!!

και συγνωμη δηλαδη εμας ποιος θα μας κουτσουλησει?????

Κάποιον θα βρούμε, μη μου αγχώνεσαι!!! Αν το θες πολύ δε, θα σου πακετάρω κανα δυό να δεις την γλυκα!! Α, τι λέω, θα στα φέρω προσωπικά!!

Ψάχνω ευκαιρία να πάω διακοπές.. δεν ξέρω αν με πιάνετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4+12 και εγω ειμαι ακομα γραφειο??????

εφυγαααα κοριτσια.

τα λεμε σε λιγο απο το σπιτι....σε κανενα μισαωρακι δηλαδη

φιλακια πολλα

φιλουρες αγαπημενη μου....εγω παω για προβα θα σας δω αυριο η αργα το βραδακι....θα γυρισω κατα τις δωδεκα....όποιο νυχτοπουλι βρισκεται μεσα θα με βρει....

2kMip2.png

φιλουρες αγαπημενη μου....εγω παω για προβα θα σας δω αυριο η αργα το βραδακι....θα γυρισω κατα τις δωδεκα....όποιο νυχτοπουλι βρισκεται μεσα θα με βρει....

Καλή πρόβα!! Και με κέφι, ε?

Διαφημίσεις

ωραια ξεκιναω την προετοιμασια για αναχωρηση... σκοτωθηκα και παλι σημερα στη δουλεια.. κοριτσακια μου τα λεμε μετα.φιλακια

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλό μεσημέρι!!

Εγώ ετοιμάζομαι για περπάτημα! Θα πάμε στην πλάκα με τα πόδια!! Δε θα σας κάνω παρέα το απόγευμα αλλά θα μπω το βράδυ έστω για μια καληνύχτα!!

ωραια ξεκιναω την προετοιμασια για αναχωρηση... σκοτωθηκα και παλι σημερα στη δουλεια.. κοριτσακια μου τα λεμε μετα.φιλακια

ναι ναι κι εγω.....κατα σκοτωθηκα σημερα. ευτυχως που ειμαι μονη στο γραφειο να λεμε γιατι αλλιως θα με ειχαν απολυσει.

καλη προβα φονισουλα. ισως τα ξανα πουμε το βραδυ αν δεν εχω κοιμηθει...

Καλό μεσημέρι!!

Εγώ ετοιμάζομαι για περπάτημα! Θα πάμε στην πλάκα με τα πόδια!! Δε θα σας κάνω παρέα το απόγευμα αλλά θα μπω το βράδυ έστω για μια καληνύχτα!!

μα αυτο εδω το κοριτσι ειναι το πιο γλυκο κοριτσι του κοσμου.....

να περασετε καλα Γιωτα μου, καλη βολτουλα και καλο περπατημα.

θα τα πουμε το βραδυ. φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι καλά κάνατε! Μερικές φορές χρειαζόμαστε και από αυτά!!

Εσύ τώρα, σε ποια μέρα του κύκλου είσαι?

Γιάννα μου γλυκιά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

Πάντως δεν είμαι πάντα γλυκια άμα με νευριάζουν οι άνθρωποι.. αλλάζω πρόσωπο!

Αλλά όταν οι άνθρωποι είναι τόσο αληθινοί, μόνο καλά πράγματα μου βγαίνουν!!

Περπάτησαμε περίπου τρία τέταρτα!! Πήρα και ένα φορεματάκι!! Αμέ! Από τα h&m, και εκεί που περπατούσαμε ξέρετε υι σκέφτηκα? Άντε να έρθουν τα Χριστούγεννα! Να στολίστουν οι δρόμοι, και τέτοια!

Βρε κορίτσια, ας κάνουμε μία ευχή! Αυτά τα Χριστούγεννα να μας βρουν με ένα σποράκι! Αχ! Τι ωραία εικόνα!!

i am back... τελικα δεν εκανα σπανακορυζο..καναμε τη γουρουνια μας και φαγαμε πιτσα......

κι εγω δε μαγειρεψα. ηθελε ο αντρουλης μου σουβλακι. αυτος παραγγειλε σουβλακια και ετρωγε σαν τον χοιρο διπλα μου κι πηρα κοτοπουλακι. εκοψα και λιγο μαρουλακι σαλατα και εφαγα....! μα σουβλακι διπλα μου???? διπλα μου????

Μαράκι καλά κάνατε! Μερικές φορές χρειαζόμαστε και από αυτά!!

Εσύ τώρα, σε ποια μέρα του κύκλου είσαι?

Γιάννα μου γλυκιά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

Πάντως δεν είμαι πάντα γλυκια άμα με νευριάζουν οι άνθρωποι.. αλλάζω πρόσωπο!

Αλλά όταν οι άνθρωποι είναι τόσο αληθινοί, μόνο καλά πράγματα μου βγαίνουν!!

Περπάτησαμε περίπου τρία τέταρτα!! Πήρα και ένα φορεματάκι!! Αμέ! Από τα h&m, και εκεί που περπατούσαμε ξέρετε υι σκέφτηκα? Άντε να έρθουν τα Χριστούγεννα! Να στολίστουν οι δρόμοι, και τέτοια!

Βρε κορίτσια, ας κάνουμε μία ευχή! Αυτά τα Χριστούγεννα να μας βρουν με ένα σποράκι! Αχ! Τι ωραία εικόνα!!

ααααχχχχχχ ναι ναι ναι πολυ ωραια εικονα.....

ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜ........ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ . μακαρι Γιωτα μου, μακαρι η εικονα σου να γινει και πραγματικοτητα.

αυτα τα h&m δεν ειναι που εχουν και εγκυμοσυνης ρουχαλακια μοντερνα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κι εγω δε μαγειρεψα. ηθελε ο αντρουλης μου σουβλακι. αυτος παραγγειλε σουβλακια και ετρωγε σαν τον χοιρο διπλα μου κι πηρα κοτοπουλακι. εκοψα και λιγο μαρουλακι σαλατα και εφαγα....! μα σουβλακι διπλα μου???? διπλα μου????

ααααχχχχχχ ναι ναι ναι πολυ ωραια εικονα.....

ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜ........ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ . μακαρι Γιωτα μου, μακαρι η εικονα σου να γινει και πραγματικοτητα.

αυτα τα h&m δεν ειναι που εχουν και εγκυμοσυνης ρουχαλακια μοντερνα?

Xαχαχα!! Καψόνια σου κάνει! Αλλά έτσι φαίνεται ο δυνατός χαρακτήρας! Εσύ στο ύψος σου!

Ναι, τα h&m έχουν πολύ ωραία ρούχα εγκυμοσύνης, πολύ οικονομικά και πολύ μοντέρνα! Αλλά δεν έχουν όλα τα καταστήματα. Όταν θα έρθεις για να ψωνίσεις θα σου πω εγώ! Μη μου ανησυχείς!!

Πολύ ωραία εικόνα! Πάντως είμαι αισιόδοξη! Και είναι και η πρώτη φορά που νιώθω έτσι! Μακάρι να μην απογοητευτώ.. Αλλά να είμαστε παρέα, ε? χαχα!!

να'μαι κι εγωωωωωωωωωωωωωω....τι ομορφη ευχη γιωτουλα μου....θα την κανουμε ολες μαζι και θα πετυχει ....ειμαι κι εγω πολυ πολυ σιγουρη!!!!!αυτα τα χριστουγεννα ας ειναι μια νεα γεννηση και για τα δικα μας σπορακια....ριχνω ενα χαμογελο κι εγω προς τον ουρανο να ακουσει ο θεουλης την ευχη μου για ολες μας!!!!

2kMip2.png

Xαχαχα!! Καψόνια σου κάνει! Αλλά έτσι φαίνεται ο δυνατός χαρακτήρας! Εσύ στο ύψος σου!

Ναι, τα h&m έχουν πολύ ωραία ρούχα εγκυμοσύνης, πολύ οικονομικά και πολύ μοντέρνα! Αλλά δεν έχουν όλα τα καταστήματα. Όταν θα έρθεις για να ψωνίσεις θα σου πω εγώ! Μη μου ανησυχείς!!

Πολύ ωραία εικόνα! Πάντως είμαι αισιόδοξη! Και είναι και η πρώτη φορά που νιώθω έτσι! Μακάρι να μην απογοητευτώ.. Αλλά να είμαστε παρέα, ε? χαχα!!

δεν θα απογοητευτεις κοριτσακι μου....ερχεται το σποριδιο. Γιωτακι ερχεται με ακους? το νιωθω κι εγω.....ειμαι κι εγω πολυ αισιοδοξη. στις 4 η μια στις 5 η αλλη.....και μετα τον χυμο απευθειας στα h&m.....:D:D:D:D:D:D:D:D

Λινα μου μακαρι να παμε 3 για ψωνια .....φροντισε το ......στο χερι σου ειναι...;););)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...