Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

γι΄αυτο το λογο δεν το ειπαμε στις μαμαδες μας... δεν το ξερουν ακομα. το ειπαμε σε φιλους κοντινους. εγω δηλαδη..... απο τη χαρα μου δε μπορουσα να συγκρατηθω.ειπα καταλαβαινω οτι δεν το κανουν απο κακο αλλα δε μπορειτε να φανταστειτε τι εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο. οτι εξεταση υπαρχει εγω πρεπει να την κανω. οτι στραβο μπορει να συμβει σε μια πιθανη εγκυμοσυνη θα το παθω εγω.. δηλαδη δε μου φτανει το αγχος για να μεινω εγκυος θα εχω και το αγχος οτι θα το χασω?

ειπα οτι δεν θελω να τα ακουω γιατι με αγχωνει αυτο το πραγμα και οτι δεν θελω να το συζηταω......αλλα εκει..

ολα αυτα τα χρονια ημουν κλεισμενη και δεν το συζητουσα γιατι ενιωθα οτι θα ανοιξουν οι πυλες της κολασεως και μετα τα με εκλειναν σε ψυχ. κλινικη. τωρα παλι ειμαι κλεισμενη αλλα σε καλο συννεφακι.. το συννεφακι του μωρου οτι συντομαι θα το κραταω στην αγκαλια μου...δεν θελω να σπασει το συννεφακι...δε ξερω

συμφωνω με τις φιλες μας σε ολα οσα ειπαν σχετικα με την αναμειξη των υπολοιπων....εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις στοπ οπως ειπε και η γιαννα μας και να μη σε απασχολει τι λενε και τι θελουν οι αλλοι...δεν εχει σημασια αλλωστε ουτε προκειτε να γινει κατι με βαση το τι θελουν οι αλλοι...αλλωστε δεν ειναι εκεινοι στο κρεββατι σας....σωστα μαρακι μου????και οταν θα σε ρωτανε εσυ θα κανεις την κινεζα....χαχαχαχα...πιανει αληθεια σου λεω....σα να μην ακουσες τι ειπαν...χαχαχαχ....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχα...η γρια η βαβω !!!!!!λοιπον επειδη ξερω ποιο ειναι το θεμα μας και δεν θελω να το πω, ας αφησουμε περα οοοοοοοοοοοοοοολες τις αρνητικες σκεψεις και ας προχωρησουμε στο ψητο!!!!!!αυτο και μονο ειναι το πιο σημαντικο....ολα τα αλλα τα ξερει ο θεος και αυτος αποφασιζει τι και ποτε!!!!!σε αγαπω φιλη μου ....η γρια φακη σου!!!!χαχαχαχα...

αφου δε θες να μιλησεις το σεβομαι.

να σου ευχηθω να ειναι περαστικο και να ξεπεραστει με τον πιο ευκολο και ανωδυνο τροπο.

αρκει που το ψαξατε , αυτο ειναι το σημαντικο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αφου δε θες να μιλησεις το σεβομαι.

να σου ευχηθω να ειναι περαστικο και να ξεπεραστει με τον πιο ευκολο και ανωδυνο τροπο.

αρκει που το ψαξατε , αυτο ειναι το σημαντικο.

δεν ειναι κατι αγαπη μου που ψαξαμε....ειναι ενα θεμα εντελως πνευματικο και εντελως ψυχοσωματικο....τα γνωστα θεματα...........

2kMip2.png

δεν ειναι κατι αγαπη μου που ψαξαμε....ειναι ενα θεμα εντελως πνευματικο και εντελως ψυχοσωματικο....τα γνωστα θεματα...........

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει τίποτα, μα τίποτα όμως! Ελπίζω όμως να είναι όλα περαστικά..

αγαπες μου γλυκιες δεν εχω κατι...αληθεια....ειναι καθαρα θεμα μυαλου και τιποτα αλλο...το γνωστο ερωτημα εγω ποτε θα γινω μανα????αυτο και τιποτα αλλο!!!!μη μου στενοχωριεστε...ειναι η μερα τετοια...με πολλες σκεψεις και τα σχετικα....αυριο θα ειμαι καλυτερα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καθυστερω να απαντησω γιατι ΤΩΡΑ θυμηθηκε το αφεντικουλι μου να κανουμε το meeting...

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας..... αισθανομαι πολυ καλυτερα.....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

σωστα τα λες μαρακι μου...κι αν λεω οτι δεν θελω να συζητησω κατι δεν ειναι οτι δεν θελω να το συζητησω μαζι σας αλλα δεν θελω να σας κουραζω....ειναι μια περιεργη μερα την οποια δεν θελω να σας τη μεταφερω...εδω ειμαστε και για να λεμε τους προβληματισμους μας αλλα και για να εμψυχωνουμε η μια την αλλη...αυτη τη στιγμη δεν θελω να σας μαυρισω την ψυχη αγαπουλες μου....οχι οτι ειμαι χαλια...μια χαρα ειμαι απλα σκεφτομαι....και τιποτα αλλο...μονο σκεφτομαι...ισως δεν ειμαι καλη παρεα σημερα αλλα θελω την παρεα σας....χιχιχιχ.,

2kMip2.png

αγαπες μου γλυκιες δεν εχω κατι...αληθεια....ειναι καθαρα θεμα μυαλου και τιποτα αλλο...το γνωστο ερωτημα εγω ποτε θα γινω μανα????αυτο και τιποτα αλλο!!!!μη μου στενοχωριεστε...ειναι η μερα τετοια...με πολλες σκεψεις και τα σχετικα....αυριο θα ειμαι καλυτερα....

Μανούλα θα γίνεις! Όλες μας! Και εμείς που το θέλουμε τόσο πολύ, και έχουμε πονέσει τόσο πολύ εκτιμάμε την μητρότητα και την σεβόμαστε! Όχι αρνητικές σκέψεις, να σκέφτεσαι το τέλος του δρόμου! Έτσι? Γιατί σε αυτή την περίπτωση, δεν μετράει η διαδρομή αλλά ο προορισμός!

καθυστερω να απαντησω γιατι ΤΩΡΑ θυμηθηκε το αφεντικουλι μου να κανουμε το meeting...

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας..... αισθανομαι πολυ καλυτερα.....

Όλες πάνω κάτω τα έχουμε περάσει, γι' αυτό είμαστε εδώ, να βοηθάμε η μία την άλλη! Μπαίνουμε, ξεσπάμε και στανιάρουμε!! (ωραία διάλεκτος!)

σημερα απο οτι καταλαβα δεν ηταν η καλυτερη μερα για μας... οποτε ας κανουμε restart και να ξαναχαμογελασουμε

Μαρια μου ,

συμβαινουν και αυτα.....!

καλο ειναι να μοιραζομαστε τις φοβιες μας και να δινουμε τις συμβουλες μας.

ποιος ο λογος αλλωστε του φορουμ?

να μπαινουμε μονο και να λεμε οτι χαζομαρα μας κατεβει στο κεφαλι?

θα την λεμε και αυτη σιγουρα (ειδικα εγω εχω δωσει ρεστα σε κατι τετοια) αλλα το κυριοτερο θεμα ειναι οτι εδω μεσα ειναι οι ανθρωποι που θα μιλησεις και θα βρεις στηριξη.....που θα σε καταλαβουν.....που θα σε βοηθησουν.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

με κανατε πολυ γρηγορα να νιωσω καλυτερα... ξερετε κατι?δεν ξερω αν το κανετε και σεις αυτο.. μπορει να μου δωσουν την ιδια συμβουλη δυο γυναικες.. η μια να ξερει τι περναω και η αλλη να μην της εχει τυχει κατι τετοιο... εγω δινω βαση στην πρωτη γιατι ξερει το πως νιωθω....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

με κανατε πολυ γρηγορα να νιωσω καλυτερα... ξερετε κατι?δεν ξερω αν το κανετε και σεις αυτο.. μπορει να μου δωσουν την ιδια συμβουλη δυο γυναικες.. η μια να ξερει τι περναω και η αλλη να μην της εχει τυχει κατι τετοιο... εγω δινω βαση στην πρωτη γιατι ξερει το πως νιωθω....

Έτσι μπράβο!! Αν στεναχωριέσαι, επηρεάζεις αρνητικά την προσπάθεια σου!! Δεν το θέλουμε αυτό και σίγουρα δεν το αξίζουν!!!!!

Μανούλα θα γίνεις! Όλες μας! Και εμείς που το θέλουμε τόσο πολύ, και έχουμε πονέσει τόσο πολύ εκτιμάμε την μητρότητα και την σεβόμαστε! Όχι αρνητικές σκέψεις, να σκέφτεσαι το τέλος του δρόμου! Έτσι? Γιατί σε αυτή την περίπτωση, δεν μετράει η διαδρομή αλλά ο προορισμός!

ναι αγαπη μου το ξερω....μη με παρεξηγειτε...μερα ειναι θα περασει....

Όλες πάνω κάτω τα έχουμε περάσει, γι' αυτό είμαστε εδώ, να βοηθάμε η μία την άλλη! Μπαίνουμε, ξεσπάμε και στανιάρουμε!! (ωραία διάλεκτος!)

ετσι ειναι....αλλα και μια μικρη απογοητευση δεν κανει και τοσο κακο....περναει...δεν ειναι τιποτα....

2kMip2.png

ετσι κοριτσαρα μην σε περνει για κανεναν λογο απο κατω.

σωστο timing θελει και ετοιμολογες απαντησεις σε οσους μας στεναχωρουν ή μας αγχωνουν.

εφαγα μια σαλατα by Γιαννα και εχω γλαρωσει τωρα. φουσκωσα.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...