Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Μαλλον σε εχω καθυσηχασει παρα πολυ οποτε πρεπει να σου πω και λιγο τα πραγματα γενικα. Λινα μου δεν ειναι αστο και οτι γινει......πρεπει να μπει στη σειρα του και αυτο. εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε που ξεκινησατε και θα επρεπε να ειναι το πρωτο πραγμα που θα σε απασχολουσε. εισαι στα 37, τι περιμενεις? οταν σε ακουω να λες αστο και το βλεπουμε πιο μετα, πιο ηρεμα πιο αποφασιστηκα , απορω....αληθεια απορω.

αφου το θες τοσο πολυ πρεπει να κανεις κατι για να το αποκτησεις. τα παιδια πρεπει να κανουμε προσπαθειες για να τα αποκτησουμε....δεν τα φερνει ο πελαργος.

δεν εχεις χρονικο περιθωριο μπροστα σου. δεν εισαι 24 χρονων να λες εεε δε με πηραν και τα χρονια....ας κοιταξω την καριερα μου και κανω παιδι σε 4-5 χρονια. μεγαλωνεις, κι οσο μεγαλωνεις θα ειναι και πιο δυσκολα τα πραγματα απο ολες τις πλευρες. και απο θεμα εγκυμοσυνης και απο θεμα συλληψης και απο θεμα διαφορας ηλικιας με τα παιδια σου. θα εχεις ενα παιδακι 10 χρονων και εσυ θα κοντεβεις τα 50.

πρεπει να το δεις το θεμα πιο αποφασιστικα. και πρεπει να το κανεις τωρα.

δεν θελω να σε καθυσηχαζω αλλο......πρεπει να δεις τα πραγματα οπως ειναι.

σε στεναχωρω τωρα το ξερω......αλλα καλυτερα να σε ταρακουνησω γιατι νομιζω οτι εχεις επαναπαφτει.

οτι σου λεω στο λεω φιλικα......και κμεσα απο την καρδια μου. και στα λεω κυριως για το καλο σου. θα ερθει η στιγμη που θα το καταλαβεις.

μη με παρεξηγεις φιλη μου αγαπημενη...παντα ακουω τις συμβουλες σου και απο οσο βλεπεις τις ακολουθω πιστα....ειμαι πολυ αισιοδοξη για ολα...το ξερω οτι ολα θα γινουν και μαλιστα πολυ πολυ συντομα...ειμαι απο τη φυση μου ανυπομονη και εισαι αυτη που παντα ειναι διπλα μου και με συμβουλευει και με παρηγορει....αυτο και μονο...σε αγαπω....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια sos sos sos

οταν αποφασισαμε να ξεκινησουμε την προσπαθεια μας το εκμυστηρευτηκαμε σε κοντινους ανθρωπους... τωρα αρχιζω να το μετανιωνω γιατι ο καθενας μου λεει το μακρυ του και το κοντο του. ε να κανεις αυτο ή κοιτα να μην κανεις αυτο... με αποτελεσμα να αρχιζει να με αγχωνει αυτο το πραγμα..οπως σας ειπα την πρωτη μερα το πηρα πολυ θετικα το ολο θεμα αλλα φοβαμαι οτι στο τελος θα με επιρρεασουν.

το περιεργο με μενα ειναι οτι τωρα θα ξεκινησουμε για πρωτη φορα την προσπαθεια μας αλλα τοσο καιρο επρεπε να λυσουμε το θεματακι της περιοδου μου. δεν ειχα περιοδο καθολου πωωωωωωωωςς να μεινω εγκυος?γιατι να εμπαινα στη διαδικασια αυτη ενω δεν γινοταν να μεινω εγκυος.. δεν το καταλαβαινουν δεν το καταλαβαινουν.... ημουν για χρονια στο οριο καταθλιψης μπορει και να το ειχα προσπερασει... με μεγαλη δυσκολια το ξεπερασα και μπηκα σε νεο σταδιο γιατι με αγχωνουν?το ξερω οτι δεν το κανουν απο κακο αλλα γιατι?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

κοριτσια sos sos sos

οταν αποφασισαμε να ξεκινησουμε την προσπαθεια μας το εκμυστηρευτηκαμε σε κοντινους ανθρωπους... τωρα αρχιζω να το μετανιωνω γιατι ο καθενας μου λεει το μακρυ του και το κοντο του. ε να κανεις αυτο ή κοιτα να μην κανεις αυτο... με αποτελεσμα να αρχιζει να με αγχωνει αυτο το πραγμα..οπως σας ειπα την πρωτη μερα το πηρα πολυ θετικα το ολο θεμα αλλα φοβαμαι οτι στο τελος θα με επιρρεασουν.

το περιεργο με μενα ειναι οτι τωρα θα ξεκινησουμε για πρωτη φορα την προσπαθεια μας αλλα τοσο καιρο επρεπε να λυσουμε το θεματακι της περιοδου μου. δεν ειχα περιοδο καθολου πωωωωωωωωςς να μεινω εγκυος?γιατι να εμπαινα στη διαδικασια αυτη ενω δεν γινοταν να μεινω εγκυος.. δεν το καταλαβαινουν δεν το καταλαβαινουν.... ημουν για χρονια στο οριο καταθλιψης μπορει και να το ειχα προσπερασει... με μεγαλη δυσκολια το ξεπερασα και μπηκα σε νεο σταδιο γιατι με αγχωνουν?το ξερω οτι δεν το κανουν απο κακο αλλα γιατι?

Μαρακι........

λαθος μεγαλο που μοιραστηκες τον καημο σου με δικους σου ανθρωπους. δεν μπορεις να κανεις κατι να το διορθωσεις, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τους κοψεις τον βηχα και να μην ξανα αναφερθουν στο θεμα σου. θα πατησεις ποδι και θα τους βαλεις φρενο. πρεπει να καταλαβουν οτι με τον τροπο τους σε αγχωνουν και οτι η καταπιεση δεν οδηγει πουθενα.

με το να σε ρωτανε τι κανεις?,γιατι δεν εμεινες ακομα? ,γιατι ? γιατι? γιατι? μονο κακο στην ψυχολογια σου δημιουργουν.

απο τη στιγμη που ειναι δικοι σου ανθρωποι, δωστους να καταλαβουν οτι ολα εχουν ενα οριο και δεν μπρουν να επεμβενουν σε θεματα που αφορουν ΕΣΕΝΑ και τον ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ. τελος. θα τους το ξεκοψεις και αν σε αγαπανε θα το καταλαβουν και θα σταματησουν.

δεν ειναι καθολου ωραιο οταν αρχισουν και μπλεκονται τριτοι μεσα στα ποδια του ζευγαριου.

οσο κι αν θελουν απο καλο να πεταχτουν και να πουν την αποψη τους .....σταματησε τους εκει και βαλτους φρενο.

ξερω τι σου λεω.....και καντο τωρα γιατι αν τους αφησεις κι αλλο χωρο μετα αν ξεσπασεις θα σε πουν και τρελη.....ξερω τι λεω....ακουσε τη θεια Γιαννα....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μα ξερεις τι? μου λενε κανε και αυτη την εξεταση κανε και την αλλη. μα αν ηταν απαριατητο δεν θα μου το ελεγε ο γιατρος?

αυτο ειπα και γω με ΑΓΧΩΝΕΤΕ.... δε μπορω να μπω σε αυτη τη διαδικασια

NKQXp2.png

μη με παρεξηγεις φιλη μου αγαπημενη...παντα ακουω τις συμβουλες σου και απο οσο βλεπεις τις ακολουθω πιστα....ειμαι πολυ αισιοδοξη για ολα...το ξερω οτι ολα θα γινουν και μαλιστα πολυ πολυ συντομα...ειμαι απο τη φυση μου ανυπομονη και εισαι αυτη που παντα ειναι διπλα μου και με συμβουλευει και με παρηγορει....αυτο και μονο...σε αγαπω....

δεν σε παρεξηγω ισα ισα που προσπαθω να σου δωσω κινητρο να ψαχτεις και να πεις γιατι δεν εχω μεινει ακομα εγκυος????.....να αναρωτηθεις.....! μπορει να μην εχεις τιποτα, δε λεω οτι απαραιτητα κατι εχεις, μπορει να ειστε καλα και γονιμοτατοι και οι δυο σας (και το ευχομαι) και απλα να μην εχει τυχει.....! αν ομως χτυπα ξυλο κατι συμβαινει γιατι να μην το γνωριζεις? οσο το αφηνεις τοσο χειροτερα ειναι.....αυτο θελω να πω.

εγω προσωπικα αυτο θα εκανα στη θεση σου.....και αυτη ειναι η συμβουλη που σου δινω.....να μπειτε σε σειρα εξετασεων.

κι οταν βρε χαζουλη λεω οτι θα εισαι 50 δεν εννοω απο θεμα εμφανισης ουτε απο θεμα νεοτροπιας......εννοω οτι περνανε τα χρονια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια sos sos sos

Μαρία μου δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από την Γιάννα! Μόνο ότι εγώ το κρύβω σχεδόν από όλους! Μόνο η μαμά μου, η αδελφή μου και η μία κολλητή μου. Έχω άλλες τρεις κολλητές και πάλι δεν το ξέρουν!! Όταν με το καλό μείνω έγκυος θα το πω!! Όλοι σε κοιτάνε στην κοιλιά! Αν φας λίγο παρπάνω.. πάει! Άρχισαν οι φήμες!

Να τους πεις ότι δεν το κυνηγάτε και είσαστε χαλαρά!

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, εμένα όλοι λυσσάνε, χωρίς να ξέρουν καν! Του τύπου, καλά ένα χρόνο παντρεμένοι και παιδί ακόμα να κάνετε? Η απάντηση βέβαια είναι ότι δεν θέλουμε ακόμα λόγω δουλειάς! Τώρα πια όποτε με ρωτάνε, απαντάνε οι τρεις σύμμαχοί μου! Για παράδειγμα, προχτες πίναμε καφέ και μία φίλη , με ξαναρώτησε. Πετάγετε λοιπόν η κολλητή μου και της λέει: Εγώ δεν θέλω, εσύ δεν θέλεις, η Γιώτα γιατί να θέλει? Αμάν πιά!! Γιατί λίγο ακόμα και θα αρχίσω τα μπινελίκια!!

Είχα λίγη δουλίτσα, καταχώρησα τα παραστατικά μου κα κάνω διάλειμμα, μετά θα αρχειοθετήσω!

Θέλω να μπω στη συζήτηση, να σας πω και εγώ την γνώμη μου! Αν την θέλετε φυσικά!!

μα ξερεις τι? μου λενε κανε και αυτη την εξεταση κανε και την αλλη. μα αν ηταν απαριατητο δεν θα μου το ελεγε ο γιατρος?

αυτο ειπα και γω με ΑΓΧΩΝΕΤΕ.... δε μπορω να μπω σε αυτη τη διαδικασια

απο τη στιγμη που σε παρακολουθει γιατρος και γνωριζει το οποιο προβλημα σου, αυτοματως σημαινει οτι ξερει και τι εξετασεις χρειαζεται να κανεις και αν χρειαζεται φυσικα. οτι ηταν να σου πει να κανεις στο εχει πει. αν δει στην πορεια οτι θα χρειαστει κατι παλι θα στο πει. αυτο εξηγησε τους. τονισε τους οτι εχεις γιατρο που σε παρακολουθει . με το να σε αγχωνουν ανευ αιτιας δεν οδηγει πουθενα......αν οδηγει κατι καπου αυτο ειναι εσενα στη σχιζοφρενεια.

εγω καπως ετσι ψιλο αρπαχτηκα με την πεθερα μου.....οχι ακριβως αρπαχτηκα.....της μιλησα λιγο εντονα...αλλα της ξεκοψα και την παραμικρη συζητηση γυρω απο αυτο.

μετα την επεμβαση ειπα στον αντρα μου οτι οταν με το καλο ξεκινησουμε δε θα το πουμε σε κανεναν. δεν χρειαζεται να ξερουν τι κανουμε στο κρεβατι μας....! εεε η πεθερα μου καθε 3 και λιγο ρωταγε....και ποτε θα ξεκινησετε και ποτε θα το παρετε αποφαση....και ποτε το ενα και γιατι το αλλο.......μεχρι που μια μερα ημουν και φορτωμενη και της το ξεκοψα. οταν μεινω εγκυος θα το μαθετε της λεω, κρυφο δε θα το κρατησουμε....αλλα το ποτε θα ξεκινησουμε και γιατι αφορα εμενα και τον αντρα μου και θα σε παρακαλουσα να μεινεις εξω απο αυτο. δεν σε αφορα.

απο εκεινη τη μερα δεν εχει ξανα αναφερθει στο θεμα.....οχι οτι δεν καιγεται να ρωτησει αλλα ξερει οτι δεν την περνει.

δεν λεω απο καλο το κανει και απο ενδιαφερον αλλα δεν γινεται να καθομαι κι εγω να στεναχωριεμαι αν μου ερχεται η περιοδος και τι θα τους πω ....εεε οχι να εχω τον πονο μου να πρεπει να απολογηθω κι απο πανω?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Είχα λίγη δουλίτσα, καταχώρησα τα παραστατικά μου κα κάνω διάλειμμα, μετά θα αρχειοθετήσω!

Θέλω να μπω στη συζήτηση, να σας πω και εγώ την γνώμη μου! Αν την θέλετε φυσικά!!

ελα κοριτσακι μου....

φυσικα και τη θελουμε τη γνωμη σου...

γι'αυτο ειμαστε εδω εξαλλου

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γι΄αυτο το λογο δεν το ειπαμε στις μαμαδες μας... δεν το ξερουν ακομα. το ειπαμε σε φιλους κοντινους. εγω δηλαδη..... απο τη χαρα μου δε μπορουσα να συγκρατηθω.ειπα καταλαβαινω οτι δεν το κανουν απο κακο αλλα δε μπορειτε να φανταστειτε τι εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο. οτι εξεταση υπαρχει εγω πρεπει να την κανω. οτι στραβο μπορει να συμβει σε μια πιθανη εγκυμοσυνη θα το παθω εγω.. δηλαδη δε μου φτανει το αγχος για να μεινω εγκυος θα εχω και το αγχος οτι θα το χασω?

ειπα οτι δεν θελω να τα ακουω γιατι με αγχωνει αυτο το πραγμα και οτι δεν θελω να το συζηταω......αλλα εκει..

ολα αυτα τα χρονια ημουν κλεισμενη και δεν το συζητουσα γιατι ενιωθα οτι θα ανοιξουν οι πυλες της κολασεως και μετα τα με εκλειναν σε ψυχ. κλινικη. τωρα παλι ειμαι κλεισμενη αλλα σε καλο συννεφακι.. το συννεφακι του μωρου οτι συντομαι θα το κραταω στην αγκαλια μου...δεν θελω να σπασει το συννεφακι...δε ξερω

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Για μερικά ζευγάρια είναι πάρα πολύ εύκολη η σύλληψη! Σε υγιή ζευγάρια, αλλά ακόμα και σε ανθρώπους που λες, ότι θα δυσκολευτούν πολύ, τσουπ γίνεται το θαύμα αμέσως!

Εγώ δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία! Δε λέω ότι είμαι στη χειρότερη μοίρα, αλλά δεν έμεινα έγκυος στο πρώτο τετράμηνο. Ή εξάμηνο! Είχα από την αρχή όμως την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά! Όταν πήγα το Πάσχα στο Ιασώ για υπέρηχο, ο γιατρός μου είπε.. Τέλεια εικόνα! Λέω καλά τραγούδα! Του είπα ότι θα πάω για σαλπιγγογραφία, στην αρχή μου είπε όχι, επειδή είμαι μικρη και προσπαθώ λιγότερο από χρόνο, αλλά μετά τον έπεισα, όταν βγείτε το πρόβλημα στην μία σάλπιγγα ήθελα να του πω.. Πάρτα τώρα!! λίγο πολύ την ιστορία την ξέρετε!!

Πίστεύω ότι το πολύ άγχος το δικό μου δεν είναι καλό! Γι' αυτό και εγώ δουλεύω πολύ το μυαλό μου για να το αποβάλλω!! Με την Γιαννούλα μας, ομως συμφωνώ, ίσως έχουμε ίδιο τρόπο σκεψης, πάντα όμως με ηρεμία και αρμονία!! Ο καθένας μόνος του ξέρει τις αντοχές του, και σίγουρα είναι θέμα για δύο! δηλαδή δεν είμαστε μόνες μας, είναι και οι άντρες μας που πρέπει να είναι συνοδοιπόροι σε αυτη τη διαδρομή!

Μακάρι σύντομα να τερματίσουμε αγκαλιά με τα μωρά μας!

γι΄αυτο το λογο δεν το ειπαμε στις μαμαδες μας... δεν το ξερουν ακομα. το ειπαμε σε φιλους κοντινους. εγω δηλαδη..... απο τη χαρα μου δε μπορουσα να συγκρατηθω.ειπα καταλαβαινω οτι δεν το κανουν απο κακο αλλα δε μπορειτε να φανταστειτε τι εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο. οτι εξεταση υπαρχει εγω πρεπει να την κανω. οτι στραβο μπορει να συμβει σε μια πιθανη εγκυμοσυνη θα το παθω εγω.. δηλαδη δε μου φτανει το αγχος για να μεινω εγκυος θα εχω και το αγχος οτι θα το χασω?

ειπα οτι δεν θελω να τα ακουω γιατι με αγχωνει αυτο το πραγμα και οτι δεν θελω να το συζηταω......αλλα εκει..

ολα αυτα τα χρονια ημουν κλεισμενη και δεν το συζητουσα γιατι ενιωθα οτι θα ανοιξουν οι πυλες της κολασεως και μετα τα με εκλειναν σε ψυχ. κλινικη. τωρα παλι ειμαι κλεισμενη αλλα σε καλο συννεφακι.. το συννεφακι του μωρου οτι συντομαι θα το κραταω στην αγκαλια μου...δεν θελω να σπασει το συννεφακι...δε ξερω

κανε κοριτσι μου οτι σου λεει ο γιατρος σου και μην ακους κανεναν....!

εμπιστοσυνη εχεις στο γιατρο σου? γιατι αυτο ειναι το Α και το Ω. αν του εχεις προχωρα και μην ακους τα σχολια κανενος.

φιλους ε?????

να σου πω εγω απο φιλους κοντινους πως αντεδρασαν οταν ειχα την παλλινδρομη να σου σηκωθει η τριχα.....αντε μην τα θυμαμαι τωρα γιατι συγχιζομαι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κανε κοριτσι μου οτι σου λεει ο γιατρος σου και μην ακους κανεναν....!

εμπιστοσυνη εχεις στο γιατρο σου? γιατι αυτο ειναι το Α και το Ω. αν του εχεις προχωρα και μην ακους τα σχολια κανενος.

φιλους ε?????

να σου πω εγω απο φιλους κοντινους πως αντεδρασαν οταν ειχα την παλλινδρομη να σου σηκωθει η τριχα.....αντε μην τα θυμαμαι τωρα γιατι συγχιζομαι.

Μη τα θυμάσαι γιατί συγχύζομαι και εγώ!!!!!!

Αχ, Μαράκι μου νομίζω ότι θα πιεστείς πολύ ψυχολογικά με όλους αυτούς! Να θες να μοιραστείς την χαρά σου και να σου το γυρνάνε έτσι! Να σου πω κάτι..?

Αυτό να τους πεις! Ότι τους το είπες και να χαρούν μαζί σου, και αν ήξερες ότι θα προσπαθουσαν να σου την μαυρίσουν την χαρά θα το έκριβες!! Νομίζω ότι πρέπει να τους βάλεις στην θέση τους! Για να νιώσεις καλύτερα! Και να σου πω και το άλλο! Εσένα γλυκειά μου σε παρακολουθεί γιατρός από την αρχή και δεν θα πάθεις τίποτα! Ούτε εσύ ούτε το μωρό! ΄Να σκέφτεσαι ότι έχεις άνθρωπο να σκέφτεται για εξετάσεις - τον γιατρό σου! Καλύτερα από αυτόν δεν υπάρχει!!

δεν σε παρεξηγω ισα ισα που προσπαθω να σου δωσω κινητρο να ψαχτεις και να πεις γιατι δεν εχω μεινει ακομα εγκυος????.....να αναρωτηθεις.....! μπορει να μην εχεις τιποτα, δε λεω οτι απαραιτητα κατι εχεις, μπορει να ειστε καλα και γονιμοτατοι και οι δυο σας (και το ευχομαι) και απλα να μην εχει τυχει.....! αν ομως χτυπα ξυλο κατι συμβαινει γιατι να μην το γνωριζεις? οσο το αφηνεις τοσο χειροτερα ειναι.....αυτο θελω να πω.

εγω προσωπικα αυτο θα εκανα στη θεση σου.....και αυτη ειναι η συμβουλη που σου δινω.....να μπειτε σε σειρα εξετασεων.

κι οταν βρε χαζουλη λεω οτι θα εισαι 50 δεν εννοω απο θεμα εμφανισης ουτε απο θεμα νεοτροπιας......εννοω οτι περνανε τα χρονια.

χαχαχαχαχαχα...η γρια η βαβω !!!!!!λοιπον επειδη ξερω ποιο ειναι το θεμα μας και δεν θελω να το πω, ας αφησουμε περα οοοοοοοοοοοοοοολες τις αρνητικες σκεψεις και ας προχωρησουμε στο ψητο!!!!!!αυτο και μονο ειναι το πιο σημαντικο....ολα τα αλλα τα ξερει ο θεος και αυτος αποφασιζει τι και ποτε!!!!!σε αγαπω φιλη μου ....η γρια φακη σου!!!!χαχαχαχα...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...