Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

εγω κλασικα ΒΑΡΙΕΜΑΙ.... εδω ο καιρος ειναι μουντος...ποτε βγαινει ο ηλιος ποτε μας κρυβεται

αχ κι εγω βαριεμαι πολυ....κι εχω ενα σορο δουλεια να κανω.....πππφφφ....δεν μπορω. θελω αδεια. αντε να ερθουν τα Χριστουγεννα μου να παρω την αδειουλα μου.....ελπιζω δηλαδη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε γλυκούλες μου?

Πήραμε ανταπόκριση καιρού από Θεσσαλονίκη, πήραμε από Σαντορίνη ας δώσω και εγώ για την Αθήνα! Μουντός με ελάχιστη ψύχρα. Τελείως ελάχιστη!!

Κουτουλάω από την νύστα! Κοιμήθηκα αργά τελικά!

Γιάννα μου εχτες το βράδυ σε σκεφτόμουνα!! Γινόταν τέτοια φασαρία στη γειτονιά που απορώ μερικές φορές ποτε την συνηθίσαμε και δεν το καταλάβαμε!!

Γενικά είναι γειτονιά με πέρασμα, ακούμε και το τραμ αλλά με τα χρόνια τα συνηθίσαμε!!

ΑΑΑ!! Μόλις άκουσα τις σειρήνες!!!!!

Τι κάνετε γλυκούλες μου?

Πήραμε ανταπόκριση καιρού από Θεσσαλονίκη, πήραμε από Σαντορίνη ας δώσω και εγώ για την Αθήνα! Μουντός με ελάχιστη ψύχρα. Τελείως ελάχιστη!!

Γιάννα μου εχτες το βράδυ σε σκεφτόμουνα!! Γινόταν τέτοια φασαρία στη γειτονιά που απορώ μερικές φορές ποτε την συνηθίσαμε και δεν το καταλάβαμε!!

Γενικά είναι γειτονιά με πέρασμα, ακούμε και το τραμ αλλά με τα χρόνια τα συνηθίσαμε!!

καλημερουδια φιλεναδα γιωτουλα μου...κι εγω μολις τωρα τις ακουω τις σειρηνες......εδω στη νικαια εχει απαλο και γλυκο πρωινο....εχθες κοιμηθηκα με μακρυμανικο....αχ τι καλα τι καλα....αρχισα να βαζω πλυντηρια τα καλοκαιρινα για να τα αποθηκευσω να ειναι μυρωδατα μυρωδατα για του χρονου....ολα καλα κοριτσι μου ολα καλα....μια χαρα και ολα αυτα με τις εξετασεις σου...αντε να φυγετε να ξεκουρσατειτε να αλλαξετε εικονες και αισθησεις....εμεις ειμαστε στην τελικη ευθεια των προβων...με προβληματα παντα αλλα αυτα ξεπερνιουνται....σημερα εχω προβα στις 6 το απογευμα οποτε απολαμβανω την ησυχια μου στο σπιτακι μου...λεω να κανω λιγο σιδερο να μαγειρεψω ψαρακι να κανω μπανακι και να φυγω ησυχη ησυχη για την προβα μου!!!!!ανυπομονω να ξεκινησουμε ειναι η αληθεια...με εξιταρει πολυ το εργακι μας...εστω και για αυτο τον λιγο διαστημα....γιατι μετα θα εχουμε αλλες δουλειες....πρεπει να σπειρουμε το χωραφι μου οποτε θα εχουμε πολλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυυυ δουλειααααααα!!!!!χαχαχαχαχ...

2kMip2.png

τρελες καλημερες στο πιο ομορφ φορουμ του κοσμου!!!!!στο πιο αισιοδοξο και παραγωγικο φορουμ του κοσμου!!!!!!καλημερα γιαννουλα μου γιατρουλη μου...καλημερα σαλονικια μου μαρια!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια φιλεναδα γιωτουλα μου...κι εγω μολις τωρα τις ακουω τις σειρηνες......εδω στη νικαια εχει απαλο και γλυκο πρωινο....εχθες κοιμηθηκα με μακρυμανικο....αχ τι καλα τι καλα....αρχισα να βαζω πλυντηρια τα καλοκαιρινα για να τα αποθηκευσω να ειναι μυρωδατα μυρωδατα για του χρονου....ολα καλα κοριτσι μου ολα καλα....μια χαρα και ολα αυτα με τις εξετασεις σου...αντε να φυγετε να ξεκουρσατειτε να αλλαξετε εικονες και αισθησεις....εμεις ειμαστε στην τελικη ευθεια των προβων...με προβληματα παντα αλλα αυτα ξεπερνιουνται....σημερα εχω προβα στις 6 το απογευμα οποτε απολαμβανω την ησυχια μου στο σπιτακι μου...λεω να κανω λιγο σιδερο να μαγειρεψω ψαρακι να κανω μπανακι και να φυγω ησυχη ησυχη για την προβα μου!!!!!ανυπομονω να ξεκινησουμε ειναι η αληθεια...με εξιταρει πολυ το εργακι μας...εστω και για αυτο τον λιγο διαστημα....γιατι μετα θα εχουμε αλλες δουλειες....πρεπει να σπειρουμε το χωραφι μου οποτε θα εχουμε πολλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυυυ δουλειααααααα!!!!!χαχαχαχαχ...

Καλημέρα Λινάκι!! Εδώ στο κέντρο δεν έχουμε γλυκά πρωινά!! Αλλά θα έχω το ΣΚ!! Καλά το περιμένω πως και πως!! Εγώ ακόμα δεν θα κάνω δουλειές τέτοιες, θα τις αφήσω για την άλλη εβδομάδα! Σίδερο θα κάνω αύριο το πρωί!! Αχ τι καλά θα ήταν να γινόντουσαν όλα μόνα τους! χαχαχα!!

Είναι πολύ λογικό να ανυπομονείς! Η δουλειά σου είναι πολύ δημιουργική!! There is no bussiness like showbussiness!! Για να το λένε κάτι θα ξέρουνε!! Έχω αρχίσει και βλέπω διαφημίσεις σχετικά με το έργο σας, οι αναφορές είναι πολύ καλές! Με το καλό κοριτσάκι μου! Να σκίσετε! 5/5 αστέρια!! (Όπως κατάλαβες δεν ξέρω τι ευχονται! Αυτοσχεδίασα!)

Και μετά.. με τα μούτρα στο όργωμα, έτσι το λέει και ο γιατρός μου! Σαν άλλη Κάθριν - Ζέτα δεν είπαμε?

Τι κάνετε γλυκούλες μου?

Γιωτουλα μου εμενα σκεφτοσουνα το βραδυ????? δεν ειναι καλο αυτο να το προσεξεις......χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

εμεις παλι εδω παρολο που η αεριοπορια ειναι ακριβως απο κατω μας....ουτε σειρηνες ακουσαμε ουτε τιποτα.....! οτι να'ναι.

τρελες καλημερες στο πιο ομορφ φορουμ του κοσμου!!!!!στο πιο αισιοδοξο και παραγωγικο φορουμ του κοσμου!!!!!!καλημερα γιαννουλα μου γιατρουλη μου...καλημερα σαλονικια μου μαρια!!!!

καλημερα Λινακι.

ελα εχετε μπει στην τελικη ευθεια τωρα. θα υπαρχει και λιγο εκνευρισμος λογικο το βρισκω. ειναι απο την πιεση και την αγωνια. υπομονη, θα ανταμειφθει η προσπαθεια σας στην πρεμιερα με το χειροκροτημα του κοσμου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα Λινάκι!! Εδώ στο κέντρο δεν έχουμε γλυκά πρωινά!! Αλλά θα έχω το ΣΚ!! Καλά το περιμένω πως και πως!! Εγώ ακόμα δεν θα κάνω δουλειές τέτοιες, θα τις αφήσω για την άλλη εβδομάδα! Σίδερο θα κάνω αύριο το πρωί!! Αχ τι καλά θα ήταν να γινόντουσαν όλα μόνα τους! χαχαχα!!

Είναι πολύ λογικό να ανυπομονείς! Η δουλειά σου είναι πολύ δημιουργική!! There is no bussiness like showbussiness!! Για να το λένε κάτι θα ξέρουνε!! Έχω αρχίσει και βλέπω διαφημίσεις σχετικά με το έργο σας, οι αναφορές είναι πολύ καλές! Με το καλό κοριτσάκι μου! Να σκίσετε! 5/5 αστέρια!! (Όπως κατάλαβες δεν ξέρω τι ευχονται! Αυτοσχεδίασα!)

Και μετά.. με τα μούτρα στο όργωμα, έτσι το λέει και ο γιατρός μου! Σαν άλλη Κάθριν - Ζέτα δεν είπαμε?

εννοειται αγαπουλα μου...μετα την καθριν εχω εγω σειρα......αντε μωρε να χαλαρωσει λιγο και ο αντρουλης μου γιατι προσπαθει να τα χωρεσει κι αυτος ολα σε 24 ωρες αλλα δεν γινεται τελικα...κατι θα αφησεις απο'εξω...κατι για αργοτερα.....ειναι πηγμενος και με τη δουλεια και με τις εξετασεις του τις μουσικες ...που να προλαβει να με οργωσει...χαχαχαχαχαχαχα.....αντε ερχεται το σκ ομως και θα ειναι ενα δημιουργικο σκ για ολες μας....επιτελους....

2kMip2.png

Γιωτουλα μου εμενα σκεφτοσουνα το βραδυ????? δεν ειναι καλο αυτο να το προσεξεις......χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

εμεις παλι εδω παρολο που η αεριοπορια ειναι ακριβως απο κατω μας....ουτε σειρηνες ακουσαμε ουτε τιποτα.....! οτι να'ναι.

καλημερα Λινακι.

ελα εχετε μπει στην τελικη ευθεια τωρα. θα υπαρχει και λιγο εκνευρισμος λογικο το βρισκω. ειναι απο την πιεση και την αγωνια. υπομονη, θα ανταμειφθει η προσπαθεια σας στην πρεμιερα με το χειροκροτημα του κοσμου.

αχ φιλεναδα μου μακαρι να πανε ολα καλα....που ολα καλα θα πανε γιατι ειμαστε ελληναρες και τα κανουμε ολα τελεια την τελευταια στιγμη....εχω και μια αγωνια για μετα φιλη μου.....θελω τοσο πολυ να αρχισουμε τις προσπαθειες ξανα αλλα με ηρεμια και συχνοτητα....απο τη μια λεω αστο μωρε και οτι γινει και οποτε γινει και απο την αλλη εχω τοση λαχταρα μεσα μου να ξαναρχισουμε να προσπαθουμε πιο εντατικα...χωρις αγχος ομως....ολα πια ειναι πιο απλα στο μυαλο μου...απλα θελω να βρουμε χρονο και για εμας γιατι μεχρι στιγμης τον βλεπω για λιγο και μετα οταν γυριζω σπιτι κοιμαται το γλυκουλι μου απο την κουραση....εχω τοση αισιοδοξια μεσα μου αλλα και τοση λαχταρα....και εναν μικρο μικρουλη πολυ μικρουλη φοβο...και σε χρειαζομαι να με καθησυχασεις γιατρουλη μου!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα!! Πραγματικά σε θυμήθηκα όμως! Λες να είναι ανησυχητικό? Αφού είστε η καθημερινότητα μου καλέ!!

Λίνα μου, δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι, και όσο υπάρχει δουλειά καλό είναι να την κυνηγάμε! Όμως πρέπει να βρείτε τους χρόνους σας, συν Αθηνά και χείρα κίνει που έλεγαν και οι αρχαίοι μας!! Χωρίς άγχος και με απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα αρχίσετε το όργωμα!!!

Άσχετο αλλά το βιβλίο δεν έχω καταφέρει να το συνεχίσω!!

Με πήρε και ο γιατρούλης μου πριν, να μου πει ότι βγήκε και η βιοψία, η οποία είναι καθαρή! Ξέρετε τι του απάντησα?? Καλέ, κάναμε και βιοψία? Εντάξει, πάω να βρω τον Λάμπη!!!!

αχ φιλεναδα μου μακαρι να πανε ολα καλα....που ολα καλα θα πανε γιατι ειμαστε ελληναρες και τα κανουμε ολα τελεια την τελευταια στιγμη....εχω και μια αγωνια για μετα φιλη μου.....θελω τοσο πολυ να αρχισουμε τις προσπαθειες ξανα αλλα με ηρεμια και συχνοτητα....απο τη μια λεω αστο μωρε και οτι γινει και οποτε γινει και απο την αλλη εχω τοση λαχταρα μεσα μου να ξαναρχισουμε να προσπαθουμε πιο εντατικα...χωρις αγχος ομως....ολα πια ειναι πιο απλα στο μυαλο μου...απλα θελω να βρουμε χρονο και για εμας γιατι μεχρι στιγμης τον βλεπω για λιγο και μετα οταν γυριζω σπιτι κοιμαται το γλυκουλι μου απο την κουραση....εχω τοση αισιοδοξια μεσα μου αλλα και τοση λαχταρα....και εναν μικρο μικρουλη πολυ μικρουλη φοβο...και σε χρειαζομαι να με καθησυχασεις γιατρουλη μου!!!!!

Μαλλον σε εχω καθυσηχασει παρα πολυ οποτε πρεπει να σου πω και λιγο τα πραγματα γενικα. Λινα μου δεν ειναι αστο και οτι γινει......πρεπει να μπει στη σειρα του και αυτο. εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε που ξεκινησατε και θα επρεπε να ειναι το πρωτο πραγμα που θα σε απασχολουσε. εισαι στα 37, τι περιμενεις? οταν σε ακουω να λες αστο και το βλεπουμε πιο μετα, πιο ηρεμα πιο αποφασιστηκα , απορω....αληθεια απορω.

αφου το θες τοσο πολυ πρεπει να κανεις κατι για να το αποκτησεις. τα παιδια πρεπει να κανουμε προσπαθειες για να τα αποκτησουμε....δεν τα φερνει ο πελαργος.

δεν εχεις χρονικο περιθωριο μπροστα σου. δεν εισαι 24 χρονων να λες εεε δε με πηραν και τα χρονια....ας κοιταξω την καριερα μου και κανω παιδι σε 4-5 χρονια. μεγαλωνεις, κι οσο μεγαλωνεις θα ειναι και πιο δυσκολα τα πραγματα απο ολες τις πλευρες. και απο θεμα εγκυμοσυνης και απο θεμα συλληψης και απο θεμα διαφορας ηλικιας με τα παιδια σου. θα εχεις ενα παιδακι 10 χρονων και εσυ θα κοντεβεις τα 50.

πρεπει να το δεις το θεμα πιο αποφασιστικα. και πρεπει να το κανεις τωρα.

δεν θελω να σε καθυσηχαζω αλλο......πρεπει να δεις τα πραγματα οπως ειναι.

σε στεναχωρω τωρα το ξερω......αλλα καλυτερα να σε ταρακουνησω γιατι νομιζω οτι εχεις επαναπαφτει.

οτι σου λεω στο λεω φιλικα......και κμεσα απο την καρδια μου. και στα λεω κυριως για το καλο σου. θα ερθει η στιγμη που θα το καταλαβεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Άλλο άσχετο, αλλά να σας πω τι μου είπε εχτες η διαιτολόγος (είναι μαζί με την ενδοκρινολόγο) για τις μπάρες δημητριακων. Καλύτερα να τρώμε τα δημιτριακά γιατί οι μπάρες έχουν πολλά συντηρητικά, κάπως... Βιομεταλλαγμένα μου τα είπε και καλό είναι στην προσπάθεια για παιδί αλλά κυρίως στην εγκυμοσύνη να τα αποφεύγουμε!!

καλε κατι επαθε αυτο.... κολλησε. τοση ωρα νομιζα οτι ημουν μονη μου και μετα ειδα οτι ειστε και σεις εδω. αιντε αιντε......

θα ρωτησω και γω τον διατροφολογο μου για τις μπαρες δημητριακων

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Μαλλον σε εχω καθυσηχασει παρα πολυ οποτε πρεπει να σου πω και λιγο τα πραγματα γενικα. Λινα μου δεν ειναι αστο και οτι γινει......πρεπει να μπει στη σειρα του και αυτο. εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε που ξεκινησατε και θα επρεπε να ειναι το πρωτο πραγμα που θα σε απασχολουσε. εισαι στα 37, τι περιμενεις? οταν σε ακουω να λες αστο και το βλεπουμε πιο μετα, πιο ηρεμα πιο αποφασιστηκα , απορω....αληθεια απορω.

αφου το θες τοσο πολυ πρεπει να κανεις κατι για να το αποκτησεις. τα παιδια πρεπει να κανουμε προσπαθειες για να τα αποκτησουμε....δεν τα φερνει ο πελαργος.

δεν εχεις χρονικο περιθωριο μπροστα σου. δεν εισαι 24 χρονων να λες εεε δε με πηραν και τα χρονια....ας κοιταξω την καριερα μου και κανω παιδι σε 4-5 χρονια. μεγαλωνεις, κι οσο μεγαλωνεις θα ειναι και πιο δυσκολα τα πραγματα απο ολες τις πλευρες. και απο θεμα εγκυμοσυνης και απο θεμα συλληψης και απο θεμα διαφορας ηλικιας με τα παιδια σου. θα εχεις ενα παιδακι 10 χρονων και εσυ θα κοντεβεις τα 50.

πρεπει να το δεις το θεμα πιο αποφασιστικα. και πρεπει να το κανεις τωρα.

δεν θελω να σε καθυσηχαζω αλλο......πρεπει να δεις τα πραγματα οπως ειναι.

σε στεναχωρω τωρα το ξερω......αλλα καλυτερα να σε ταρακουνησω γιατι νομιζω οτι εχεις επαναπαφτει.

οτι σου λεω στο λεω φιλικα......και κμεσα απο την καρδια μου. και στα λεω κυριως για το καλο σου. θα ερθει η στιγμη που θα το καταλαβεις.

δεν εχεις καταλαβει ακομα τη φιλη σου?????οταν λεει αστο μωρε ειναι σαν να λεει αντε καλε γιατι δεν προλαβαινουμε?????ειμαι η πρωτη που αγχωνομαι για την ηλικια μου και το ξερεις και το εχουμε συζητησει....αλλα δεν μπορεις να βαλεις το μαχαιρι στο λαιμο σε καποιον που τραβαει ζορια με την δουλεια του...εννοειται πως και οι δυο το θελουμε πααααααρα πολυ και εννοειται πως πρσπαθουμε και οι δυο να βρουμε το χρονο ...γιατι τη θεληση την εχουμε....το αν θα εχουμε ενα παιδακι 10 χρονων και εγω θα ειμαι 50 ουτε που με νοιαζει να σου πω την αληθεια...αλλωστε υπαρχει και η τεχνολογια και δεν θα φαινομαι τοσο....το θεμα ειναι να κανουμε....δεν σου ζητησα αγαπη μου να με ταραξεις ουτε να με καθησυχασεις σε σχεση με αυτο...και οταν λεω αστο μωρε και οταν γινει δεν εννοω οτι ενταξει εχουμε χρονο....εννοω οτι με το αγχος δεν βγαζει πουθενα το πραγμα οποτε ισως να ειναι καλυτερα να αντιμετωπιστει πιο χαλαρα το θεμα οχι σε σχεση με τις προσπαθειες αλλα σε σχεση με τη σκεψη....και με το αγχος που προκαλειται οταν το παρασκεφτεσαι....και δεν μπορω να καθομαι σπιτι και να μοιρολατρω αφηνοντας και τις δουλειες στην ακρη...γιατι ετσι χανω το ενδιαφερον και για το ενα και για το αλλο......δεν μπορω να ειμαι καλη ουτε στο ενα ουτε στο αλλο...εννοειται πως χρειαζεται μοχθος και προσπαθεια για να αποκτησεις παιδι και ξερεις πολυ καλα οτι δεν επαναπαυομαι....οταν λεω αστ μωρε δεν εννοω αστο μωρε...αλλα αστο απο τη σκεψη μου για να μη γινει εμμονη ιδεα...που πια εχει γινει...και σε μενα και σε ολες μας....απο τη στιγμη που το βαζεις στο μυαλο σου δεν βγαινει και το ξερεις αγαπουλα μου!!!δεν με στενοχωρεις αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα....ειπαμε σε αλλες ερχεται αμεσως και σε αλλες οχι...αυτο δεν μπορεις να το αλλαξεις....αλλοι ερχονται σε επαφη μια φορα και καθεται αλλοι κανουν απειρες προσπαθειες ειναι υγιεστατοι και παρολα αυτα αργει το ατιμο....ο θεος μαζι μας....πραγματικα σκεφτομαι μερικες φορες αν ειναι μονο στο μυαλο μου η αν εχω κανει κατι και καθε πραγμα που αγαπαω και λαχαρω τοσο πολυ ερχεται με τοσο κοπο...θα μου πεις τα αγαθα κοποις κτωνται αλλα μερικες φορες θελεις να σου ερχονται και λιγο στο πιατο βρε αδερφε....δεν γκρινιαζω...παρακαλαω και ευχομαι για το καλυτερο...και πιστεψε με φιλη μου κανω πολυ μεγαλη πρσπαθειεα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...