Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γλυκά μου κορίτσια, γυρίσαμε!! Η νέα ενδοκρινολόγος είναι σούπερ!

Αρχικά μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις και υπέρηχο θυρεοειδούς, θα πληρώσω μόνο 50 ευρώ και αυτό γιατί οι εξετάσεις είναι εξειδικευμένες, και αυτό λόγω εοπυυ, αλλιώς θα πλήρωσα κανά 500άρι, μου έγραψε και εξειδικευμένες που αφορούν την γονιμότητα, θα μου αλλάξει και το χάπι του θυρεοειδή! Αυτά, για το φυλικό θα μου πει όταν βγουν τα αποτελέσματα!!

Έκανα και την βολτούλα μου στο Κολωνάκι!!

Λινάκι μου, αυτό μου το λέει και ο άντρας μου που δουλεύει πολύ, γι' αυτό με στριμώχνει πριν φάει!! Αν φάει, πάει!! Αυτές τι μέρες όμως έχουμε τα μεταμεσονύκτια μας! Μετά από τόσες μέρες αποχή, πρέπει να βρούμε τους ρυθμούς μας! Άλλωστε γόνιμες θα έχουμε από την Παρασκευή και μετά πιστεύω!! Οπότε κάνουμε απλά προπόνηση!! χαχαχα!! Και το σκ θα γίνει χαμός!! Και στο Ναύπλιο παρακαλώ!

Μαράκι καλό μαγείρεμα!!

Γιάννα μου γλυκιά, τελικά τι καλά φάγατε σήμερα?

την περιβοητη φασολαδιτσα........! παρολο που ηταν κατεψυγμενη ηταν πολυ ωραια.

Γιωτακι γιατι τοσες πολλες εξετασεις? παλι καλα τουλαχιστον που θα δωσεις λιγα χρηματα...γιατι ειναι πανακριβες ολες αυτες οι εξειδικευμενες.

η γιατρος καλη ετσι? ομιλητικη? σου εξηγησε αποριες που ειχες ή ηταν αλλου για αλλου?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι σπουδασα λογιστικη.. αρχισα να δουλευω πριν τελειωσω τη σχολη....με εξαιρεση 3 μηνες που δουλευα σε ενα πολυκαταστημα δεν εχω κανει αλλη δουλεια..

καλη επιτυχια με τη γιατρο

εγω παλι δεν σπουδασα......απο σποντα βρεθηκα να κανω αυτη τη δουλεια....και το απιστευτο ειναι πως παρολο που μου σπαει τα νευρα δεν θα την αλλαζα για κατι αλλο.

απο το 2002 ειμαι μεσα σε λογιστηριο. ξεκινησα στην αρχη σαν πωλητρια σε μια εταιρια με ειδη υγιεινης και η κοπελα που ηταν στο λογιστηριο εμεινε εγκυος. επειδη η εκθεση δεν πηγαινε καλα με χωσανε στο γραφειο να βοηθαω την εγκυμονουσα και παραλληλα να μαθαινω λιγο και απο τα τιμολογια........εεεεε αυτο ηταν. σαν να με κολλησαν με ουχου στιγμης. τα τιμολογια εφεραν την τιμολογιση, η τιμολογιση την αρχειοθετηση η αρχειοθετηση την μισθοδοσια και παει λεγωντας.

στην ουσια κανω ακριβως την δουλεια που κανει ενας βοηθος λογιστη. παω εφορια-ικα-οαεδ τραπεζες.....τα παντα ολα.

που να το πω και ποιος να με πιστεψει. οτι βρηκα ενα site που μπορω να μιλησω με αλλες γυναικες που καταλαβαινουν απολυτα το προβλημα μου ΚΑΙ κανουμε την ιδια δουλεια...

ουτε επιτηδες να το εκανα.χιχι

θυμασαι που σου λεγαμε οτι θα το αγαπησεις το φορουμ????? ε να η αποδειξη.:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

την περιβοητη φασολαδιτσα........! παρολο που ηταν κατεψυγμενη ηταν πολυ ωραια.

Γιωτακι γιατι τοσες πολλες εξετασεις? παλι καλα τουλαχιστον που θα δωσεις λιγα χρηματα...γιατι ειναι πανακριβες ολες αυτες οι εξειδικευμενες.

η γιατρος καλη ετσι? ομιλητικη? σου εξηγησε αποριες που ειχες ή ηταν αλλου για αλλου?

Είναι πολύ καλή, μου είπε κάποια πράγματα, αλλά τα περισσότερα θα μου τα πει με τις εξετάσεις. Από την στιγμή που έχω την χρόνια θυρεοειδίτιδα χασιμότο θέλει να κάνει πλήρη ορμονικό έλεγχο, αφού θέλω να κάνω και παιδί. Και η κύστη που έβγαλα είναι επειδή δεν έγινε κάποια ωορρηξία, οπότε θέλει να τα έχει κοιτάξει όλα, αλλά πάνω από όλα με καθησύχασε. Δηλαδή ότι όλα αυτά γίνονται προληπτικά, αφενός για να μείνω έγκυος και αφετέρου για να έχω καλή εγκυμοσύνη. Γιατί από τον θυρεοειδή γίνονται μέχρι και αποβολές. Είναι πολύ γιατρός, πολύ μου άρεσε!!

Την φασολάδα την έβαλες στο μπολάκι του παγωτού? χαχαχα!! Έβαλες και ομπρελίτσα πανω?

Το φόρουμ είναι εξάρτηση! Μπαίνεις το πρωί για μια καλημέρα, αν δεν έχεις πολυ δουλειά πιάνεις και την κουβέντα, μπαίνεις το απόγευμα από το σπίτι, να δεις αν είναι όλα οκ και μπαίνεις και το βραδάκι για μία καληνύχτα! Και πάνω από όλα μοιράζεσαι τα προβλήματα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν!! Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία!! (Αυτό που το έλεγαν? σ

Το φόρουμ είναι εξάρτηση! Μπαίνεις το πρωί για μια καλημέρα, αν δεν έχεις πολυ δουλειά πιάνεις και την κουβέντα, μπαίνεις το απόγευμα από το σπίτι, να δεις αν είναι όλα οκ και μπαίνεις και το βραδάκι για μία καληνύχτα! Και πάνω από όλα μοιράζεσαι τα προβλήματα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν!! Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία!! (Αυτό που το έλεγαν? στο μπιγκ μπράδερ?)

Διαφημίσεις

Είναι πολύ καλή, μου είπε κάποια πράγματα, αλλά τα περισσότερα θα μου τα πει με τις εξετάσεις. Από την στιγμή που έχω την χρόνια θυρεοειδίτιδα χασιμότο θέλει να κάνει πλήρη ορμονικό έλεγχο, αφού θέλω να κάνω και παιδί. Και η κύστη που έβγαλα είναι επειδή δεν έγινε κάποια ωορρηξία, οπότε θέλει να τα έχει κοιτάξει όλα, αλλά πάνω από όλα με καθησύχασε. Δηλαδή ότι όλα αυτά γίνονται προληπτικά, αφενός για να μείνω έγκυος και αφετέρου για να έχω καλή εγκυμοσύνη. Γιατί από τον θυρεοειδή γίνονται μέχρι και αποβολές. Είναι πολύ γιατρός, πολύ μου άρεσε!!

Την φασολάδα την έβαλες στο μπολάκι του παγωτού? χαχαχα!! Έβαλες και ομπρελίτσα πανω?

χαχαχαχαχχαχαχαχχα την εκανα μιλκσεικ.........χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχα! ναιι και ομπρελιτσα και αναδευτηρα με την κοπελα που κραταει ενα κοφινι στον ωμο.

ωραια Γιωτουλα μου κανε και τις εξετασουλες αυτες που σου ειπε η γιατρος, να σου φυγει και αυτο απο το κεφαλι και να ξερει και η γιατρος σου πως θα χειριστει τον θυροειδη τωρα που θα μεινεις εγκυος.

ο προοληπτικος ελεγχος ειναι και ο πιο καλος. καλα εκανε η γιατρος και σου τις εδωσε τις εξετασεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Το φόρουμ είναι εξάρτηση! Μπαίνεις το πρωί για μια καλημέρα, αν δεν έχεις πολυ δουλειά πιάνεις και την κουβέντα, μπαίνεις το απόγευμα από το σπίτι, να δεις αν είναι όλα οκ και μπαίνεις και το βραδάκι για μία καληνύχτα! Και πάνω από όλα μοιράζεσαι τα προβλήματα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν!! Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία!! (Αυτό που το έλεγαν? στο μπιγκ μπράδερ?)

σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν θυμαμαι που το ελεγαν......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχαχχαχαχαχχα την εκανα μιλκσεικ.........χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχα! ναιι και ομπρελιτσα και αναδευτηρα με την κοπελα που κραταει ενα κοφινι στον ωμο.

ωραια Γιωτουλα μου κανε και τις εξετασουλες αυτες που σου ειπε η γιατρος, να σου φυγει και αυτο απο το κεφαλι και να ξερει και η γιατρος σου πως θα χειριστει τον θυροειδη τωρα που θα μεινεις εγκυος.

ο προοληπτικος ελεγχος ειναι και ο πιο καλος. καλα εκανε η γιατρος και σου τις εδωσε τις εξετασεις.

χαχαχα!! Πολύ πλάκα η φασολάδα!

Όταν είναι να τα πληρώσεις ιδιωτικά δεν στα γράφουνε γιατί είναι ακριβές, αλλά τώρα που τις έγραψα είναι λίγα! Πάντως δεν μπορώ να πω.. Θηρίο είμαι!! χαχαχα!!!

χαχαχα!! Πολύ πλάκα η φασολάδα!

Όταν είναι να τα πληρώσεις ιδιωτικά δεν στα γράφουνε γιατί είναι ακριβές, αλλά τώρα που τις έγραψα είναι λίγα! Πάντως δεν μπορώ να πω.. Θηρίο είμαι!! χαχαχα!!!

αυριο θα κανω κατι σε λαδερο. μιας και το απιτει και η διαιτα.

κατι σε μπριαμ-γεμιστα-αρακα κατι τετοιο.

ο αντρας μου σημερα μου ειπε πως εχω αποτελεσματα. και ειναι μολις 2 εβδομαδες που την κανω. κι εγω το καταλαβαινω. νιωθω σαν να εχω ξεπρυστει και εχω μαζεψει. τουλαχιστον περνω κουραγιο να συνεχισω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αυριο θα κανω κατι σε λαδερο. μιας και το απιτει και η διαιτα.

κατι σε μπριαμ-γεμιστα-αρακα κατι τετοιο.

ο αντρας μου σημερα μου ειπε πως εχω αποτελεσματα. και ειναι μολις 2 εβδομαδες που την κανω. κι εγω το καταλαβαινω. νιωθω σαν να εχω ξεπρυστει και εχω μαζεψει. τουλαχιστον περνω κουραγιο να συνεχισω.

Δύο εβδομάδες είναι αρκετές για δεις τα πρώτα αποτελέσματα!! Σίγουρα θα νιώθεις πολύ όμορφα! Εγώ θα φτάξω φασολάκια!!

Γιάννα μου πάω να κάνω παρέα στο γλυκούλι μου!! Θα τα πούμε αυριο!!

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα!! Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

Δύο εβδομάδες είναι αρκετές για δεις τα πρώτα αποτελέσματα!! Σίγουρα θα νιώθεις πολύ όμορφα! Εγώ θα φτάξω φασολάκια!!

Γιάννα μου πάω να κάνω παρέα στο γλυκούλι μου!! Θα τα πούμε αυριο!!

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα!! Φιλάκια!!

κι εγω παω για υπνο κοριτσακι μου,

με περιμενει και το δικο μου αγορακι.

φιλακια πολλα

καλο βραδυ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...