Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

εεεεε ενταξει μου κανετε πλακα.. και γω..ε αν ειναι δυνατον...

χαχα!! Αλήθεια? Εχεις σπουδάζει λογιστική? Εγώ όχι, διοίκηση, αλλά έχω κάνει και λογιστικά στη σχολή, και μετά έκανα και σεμινάρια. Μέχρι πέρσι έκανα κάτι τελείως το διαφορετικό αλλά από την αρχή του έτους απασχολούμαι με τα λογιστικά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εεεεε ενταξει μου κανετε πλακα.. και γω..ε αν ειναι δυνατον...

συναδελφισα.......:D κι εσυ με τα τρελολογιστικα ασχολησε?

τρεις δηλαδη ειμαστε τωρα ε???? τρεμε ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.....τρεμε!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχα!! Αλήθεια? Εχεις σπουδάζει λογιστική? Εγώ όχι, διοίκηση, αλλά έχω κάνει και λογιστικά στη σχολή, και μετά έκανα και σεμινάρια. Μέχρι πέρσι έκανα κάτι τελείως το διαφορετικό αλλά από την αρχή του έτους απασχολούμαι με τα λογιστικά!!

ναι σπουδασα λογιστικη.. αρχισα να δουλευω πριν τελειωσω τη σχολη....με εξαιρεση 3 μηνες που δουλευα σε ενα πολυκαταστημα δεν εχω κανει αλλη δουλεια..

καλη επιτυχια με τη γιατρο

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

συναδελφισα.......:D κι εσυ με τα τρελολογιστικα ασχολησε?

τρεις δηλαδη ειμαστε τωρα ε???? τρεμε ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.....τρεμε!

ε καλα αν μας ακουγε ο Στουρναρας προβλημα δεν θα υπηρχε... αλλα βλεπεις αντρες

NKQXp2.png

που να το πω και ποιος να με πιστεψει. οτι βρηκα ενα site που μπορω να μιλησω με αλλες γυναικες που καταλαβαινουν απολυτα το προβλημα μου ΚΑΙ κανουμε την ιδια δουλεια...

ουτε επιτηδες να το εκανα.χιχι

NKQXp2.png

καλημερουδιαααα, τι μου κανετε?

βρε κοριτσια νυσταζω.......νυσταζω παρα πολυ. τον ασηκωτο εχω καθε μερα. αντε να αλλαξει η ωρα τελος του μηνα μπας και ερθω λιγο στα ισια μου.

Λινα μου δεν ειναι θεμα προγραμματος. κανεις ερωτα με τον ανθρωπο σου γιατι τον αγαπας και σε αγαπαει και θελετε να δημιουργησετε οικογενεια. και το διαστημα μετα την περιοδο μας βοηθαει γιατι εχουν ηδη προηγηθει καποιες μερες απραξειας οποτε μετα υπαρχει και περισσοτερη "θεληση".....με πιανεις?? ;););)

αν δεν κανεις εντατικες προσπαθειες στις γονιμες ημερες ωστε να μεγιστοποιησεις τις πιθανοτητες....εεεε ειναι σαν να λεμε οτι εχεις παει για ψαρεμα και ριχνεις το αγκιστρι μονο του στη θαλασσα και περιμενεις να τσιμπησει το ψαρι......! βαλε λιγο δολωματακι επανωωωωωωωω......:oops::tongue::cool: χαχαχαχαχχαχαχαχ (πως τα λεω παλι ε?)

Γιωτουλι περιμενω ενημερωση απο το βιβλιακι σου ε? μην μας ξεχασεις.....!

το ξερω ψυχη μου....ετσι ειναι .....δεν λεω οτι βαζεις προγραμμα αλλα λεω που βρισκετε το χρονο και κανετε καθε μερα ........κι εμεις αγαπιομαστε αλλα δεν κανουμε ετσι....χαχαχαχαχαχαχαχ...πως τα λέω κι εγω η ατιμη εεεεεεεεεε?????μακαρι να ειχαμε χρονο κι εμεις και θα το καναμε καθε μερα οοοοοοοοοοολου του μηνα....εννοειται πως θελουμε ο ενας τον αλλον αλλα πως να τον βαλεις κατω η πως να σε βαλει κατω ο αλλος οταν εχει δουλεψει 18 ωρες ασταματητα και μολις γυρισει και φαει κλεινουν οοοοοοοοοοολοι οι διακοπτες?????ααααααααααααχχ........αυτη η δουλεια θα μας φαειιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!χαχαχαχαχαχ.αχ.....που θα παει θα το πετυχουμε κι εμεις το τυχερο.....

2kMip2.png

καλα εισαστε για δεσιμο.....εχω κι εγω μια ιστορια απο το παρελθον μου....πηγαμε με τους γονεις σε μια θεια και ηθελε να μου βαλει πορτοκαλαδα να πιω...ως μικρη και χαριτωμενη και ντροπαλουλα δεν ελεγα τιποτα η καημενη αλλα καιγομουνα διοτι η θεια ειχε αραιωσει την πορτοκαλαδα με τσιπουρο....εγω λοιπον το μικρουλι καιγομουνα και ελεγα στη μαμα μου ''μανουλα καιει αυτο''.....και μου ελεγε η μαμα για να μην ντροπιαστει...''πιες το παιδι μου δεν καιει'''....μεχρι που το δοκιμασε και καταλαβε οτι δεν ειχε νερο μεσα αλλα τσιπουρο....πολυ γελασαμε μετα.....

2kMip2.png

που να το πω και ποιος να με πιστεψει. οτι βρηκα ενα site που μπορω να μιλησω με αλλες γυναικες που καταλαβαινουν απολυτα το προβλημα μου ΚΑΙ κανουμε την ιδια δουλεια...

ουτε επιτηδες να το εκανα.χιχι

μαρακι μου τριτωσε το λογιστικο καθως φαινεται.....εγω παλι δεν ασχολουμαι με τετοια πραγαματακια...ειμαι του καλλιτεχνικου....και απο οτι βλεπω μενεις στην πανεμορφη θεσσαλονικη??????ε λοιπον σου εχω νεα....καλως εχοντων των πραγματων κατα χριστουγεννα μερια θα σου ερθουμε θεσσαλονικη με την παρασταση που βρισκομαι τωρα...και απο οτι ξερω θα παιξουμε στο μεγαρο μουσικης....ειμαι στο musical chicago και μετα απο την αθηνα θα ερθουμε σαλονικα να μας χαρειτε κι εκει....μακαρι....θα ειναι ομορφα....θα σε ενημερωσω αμεσα.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

μαρακι μου τριτωσε το λογιστικο καθως φαινεται.....εγω παλι δεν ασχολουμαι με τετοια πραγαματακια...ειμαι του καλλιτεχνικου....και απο οτι βλεπω μενεις στην πανεμορφη θεσσαλονικη??????ε λοιπον σου εχω νεα....καλως εχοντων των πραγματων κατα χριστουγεννα μερια θα σου ερθουμε θεσσαλονικη με την παρασταση που βρισκομαι τωρα...και απο οτι ξερω θα παιξουμε στο μεγαρο μουσικης....ειμαι στο musical chicago και μετα απο την αθηνα θα ερθουμε σαλονικα να μας χαρειτε κι εκει....μακαρι....θα ειναι ομορφα....θα σε ενημερωσω αμεσα.....

ααααα ωραια αντε με το καλο... θα περιμενω να μ΄ενημερωσεις και θα παρω την αγορινα μου να ερθουμε να δουμε το εργο.....

NKQXp2.png

Γλυκά μου κορίτσια, γυρίσαμε!! Η νέα ενδοκρινολόγος είναι σούπερ!

Αρχικά μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις και υπέρηχο θυρεοειδούς, θα πληρώσω μόνο 50 ευρώ και αυτό γιατί οι εξετάσεις είναι εξειδικευμένες, και αυτό λόγω εοπυυ, αλλιώς θα πλήρωσα κανά 500άρι, μου έγραψε και εξειδικευμένες που αφορούν την γονιμότητα, θα μου αλλάξει και το χάπι του θυρεοειδή! Αυτά, για το φυλικό θα μου πει όταν βγουν τα αποτελέσματα!!

Έκανα και την βολτούλα μου στο Κολωνάκι!!

Λινάκι μου, αυτό μου το λέει και ο άντρας μου που δουλεύει πολύ, γι' αυτό με στριμώχνει πριν φάει!! Αν φάει, πάει!! Αυτές τι μέρες όμως έχουμε τα μεταμεσονύκτια μας! Μετά από τόσες μέρες αποχή, πρέπει να βρούμε τους ρυθμούς μας! Άλλωστε γόνιμες θα έχουμε από την Παρασκευή και μετά πιστεύω!! Οπότε κάνουμε απλά προπόνηση!! χαχαχα!! Και το σκ θα γίνει χαμός!! Και στο Ναύπλιο παρακαλώ!

Μαράκι καλό μαγείρεμα!!

Γιάννα μου γλυκιά, τελικά τι καλά φάγατε σήμερα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...