Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

AAA!! Πάλι καλά που μου θύμησες το φυλικό οξύ! Ήθελα να ρωτήσω την ενδοκρινολόγο!! Ευτυχώς που μου το θύμησες!!

Εγώ τρώω μπάρες της φίτνες!! Θα κάνω ένα καλό υγιεινό σούπερ μάρκετ!!

Μα βρε καλέ μου ρώτα πριν πιείς!! Αυτό απάντησα! Ναι, ζω από θαύμα!! χαχαχα!!

Επίσης όταν σιδερώνω βάζω τα ρούχα όπως μου έρθει, καταλαβαίνετε.. χαμός!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και οι μπαρες δημητριακων αλλα και τα κλασικα δημητριακα μου αρεσουν... αφου ολοι μου λενε "καλα δεν τα εχεις βαρεθει?"

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

AAA!! Πάλι καλά που μου θύμησες το φυλικό οξύ! Ήθελα να ρωτήσω την ενδοκρινολόγο!! Ευτυχώς που μου το θύμησες!!

Μα βρε καλέ μου ρώτα πριν πιείς!! Αυτό απάντησα! Ναι, ζω από θαύμα!! χαχαχα!!

Επίσης όταν σιδερώνω βάζω τα ρούχα όπως μου έρθει, καταλαβαίνετε.. χαμός!!

ααααα πολυ ωραιαααα.......

ηθελα να ξερα τι θα γινοταν αν για ενα μηνα ας πουμε μεναμε μαζι στο ιδιο σπιτι.....θα τρωγανε παγωτο φασολαδα και θα πιναν νερο με γευση τσιπουρο.........αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ κλαιω.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

και οι μπαρες δημητριακων αλλα και τα κλασικα δημητριακα μου αρεσουν... αφου ολοι μου λενε "καλα δεν τα εχεις βαρεθει?"

Εγώ τα βαριέμαι που και που! Τρώω μία δημιτριακά, μία τοστ, μερικές φορές κάποια φαγητά τα βαριέμαι πολύ!

ααααα πολυ ωραιαααα.......

ηθελα να ξερα τι θα γινοταν αν για ενα μηνα ας πουμε μεναμε μαζι στο ιδιο σπιτι.....θα τρωγανε παγωτο φασολαδα και θα πιναν νερο με γευση τσιπουρο.........αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ κλαιω.......

χαχαχα!!! τον πόλεμο των Ρόουζ τον έχεις δει?

Χαμός θα γινόταν!!

Διαφημίσεις

κανει πολυ καλο το φυλλικο οξυ.....και να το ξεκινησεις δεν βλαπτει πουθενα. σιγουρα θα σου πει να το ξεκινησεις αν θες.

για τα φιτνεσ λεω κι εγω......εξαιτιας τους ξεκινησα να τρωω δημητριακα.

καλα κανεις Μαρια μου...κανουν πολυ καλο στον οργανισμο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχα!!! τον πόλεμο των Ρόουζ τον έχεις δει?

Χαμός θα γινόταν!!

χαχααχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα.......σε καλο να μας βγει.....!

κοριτσαρες σας χαιρεταω γιατι ειναι ωρα να φυγω.....πολυ δουλεψα παλι σημερα.....να δω αυτα τα τιμολογια πως στην ευχη θα περαστουν,απο μονα τους?

λοιπον,

φιλακια

τα λεμε αργοτερα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Εγώ τα βαριέμαι που και που! Τρώω μία δημιτριακά, μία τοστ, μερικές φορές κάποια φαγητά τα βαριέμαι πολύ!

επειδη κανω παρα πολλα χρονια διατροφη και μενα καποια φαγητα πλεον δεν μου αρεσουν.. για παραδειγμα δε μπορω πλεον τα φασολακια.... που μου αρεσαν δεν ειναι οτι δεν τα ετρωγα. παλια το αγαπημενο μου κρεας ηταν το κοτοπουλο. τωρα εεεεεε ετσι κι ετσι.. μπορει να κανω πανω απο μηνα να το φαω.. αυτη την περιοδο μου αρεσει ο κιμας.. οτι μορφη να ναι.. μπιφτεκι, μακαρονια με κιμα, κτλ..

NKQXp2.png

Πάντως αυτά που δεν βαριέμαι ποτέ.. μα ποτέ.. είναι τα γλυκάκια!! Πρέπει όμως να τα σνομπάρω! κλαψ...

Να σας πω και την πρώτη συμβουλή, η οποία βέβαια αφορά τους συντρόφους μας!!

Κανονικά, το σπέρμα θέλει περίπου δύο βαθμούς πιο χαμηλά από το υπόλοιπο σώμα για να διατηρηθεί, όσο είναι ακόμα μέσα στο σώμα. Οπότε, πράγματα π.χ. όπως η σάουνα καλό θα είναι να αποφεύγονται. Αλλά πρέπει να αποφεύγεται και το λάπτοπ στα πόδια!! Για να μην ανεβάσει θερμοκρασία η περιοχή!!

Καλά, ούτε που το φανταζόμουνα!!

κοριτσαρες σας χαιρεταω γιατι ειναι ωρα να φυγω.....πολυ δουλεψα παλι σημερα.....να δω αυτα τα τιμολογια πως στην ευχη θα περαστουν,απο μονα τους?

λοιπον,

φιλακια

τα λεμε αργοτερα

Καλό μεσημέρι!!

Την ίδια δουλειά άφησα και εγώ για αύριο! Καταχώρηση παραστατικών και τα μυαλά στα κάγκελα!! χαχαχα!!

Διαφημίσεις

επειδη κανω παρα πολλα χρονια διατροφη και μενα καποια φαγητα πλεον δεν μου αρεσουν.. για παραδειγμα δε μπορω πλεον τα φασολακια.... που μου αρεσαν δεν ειναι οτι δεν τα ετρωγα. παλια το αγαπημενο μου κρεας ηταν το κοτοπουλο. τωρα εεεεεε ετσι κι ετσι.. μπορει να κανω πανω απο μηνα να το φαω.. αυτη την περιοδο μου αρεσει ο κιμας.. οτι μορφη να ναι.. μπιφτεκι, μακαρονια με κιμα, κτλ..

Το κοτόπουλο το σιχαίνομαι!!!! Ειδικά ψητό είναι λες και τρως σόλα!! μπλιαχ!!! Τα φασολάκια πάλι τα αγαπώ! Εγώ βαρέθηκα τον αρακά! Κιμά αγαπώ και εγώ πολύ!!

τον αρακα τον λατρευω.... εγω οταν κανω αρακα κανω και ρυζι..και ειναι τελειο φαγητο.. τα γλυκα.ασε αν μπορουσα να ζω μονο με σοκολατα και ψωμι θα μου εφτανε.. και ας μην ετρωγα ποτε ξανα στη ζωη μου αλλο φαγητο

να κανω και αλλη μια ερωτηση...τι δουλεια κανετε?γιατι μαλλον κανουμε την ιδια δουλεια

NKQXp2.png

λοιπον,

φιλακια

τα λεμε αργοτερα

καλο απογευμα και καλη ξεκουραση

NKQXp2.png

τον αρακα τον λατρευω.... εγω οταν κανω αρακα κανω και ρυζι..και ειναι τελειο φαγητο.. τα γλυκα.ασε αν μπορουσα να ζω μονο με σοκολατα και ψωμι θα μου εφτανε.. και ας μην ετρωγα ποτε ξανα στη ζωη μου αλλο φαγητο

να κανω και αλλη μια ερωτηση...τι δουλεια κανετε?γιατι μαλλον κανουμε την ιδια δουλεια

H Γιάννα και εγώ, ασχολούμαστε με τα λογιστικά! Μη μου πεις?

H Γιάννα και εγώ, ασχολούμαστε με τα λογιστικά! Μη μου πεις?

εεεεε ενταξει μου κανετε πλακα.. και γω..ε αν ειναι δυνατον...

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...