Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Ι'm back!!

Βρε Γιάννα 10 εκατοστά τακούνι θα φοράς έγκυος γυναίκα? Ωραία είναι, μου αρέσει! Καλοφόρετη!

Το Ναύπλιο πραγματικά το χρειαζόμαστε, λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Είναι καλοί μωρέ, μας αγαπάνε και μας προσέχουν!! Νομίζω πως είναι απαραίτητος σύμμαχος! Εμένα ο δικός μου, ποτέ δεν μιλαει στον ενικό, πάντα λέει, έχουμε ένα προβλημα. Και όταν του λέω, εγώ τα έχω τα προβλήματα με μαλώνει! Μου λέει, αν είχα το πρόβλημα εγώ, εσύ έτσι θα το αντιμετώπιζες! Είναι λοιπόν κοινό πρέρόβλημα! Και με κάτι τέτοια με ρίχνει! Και μετά με κάνει ΄λοτι θέλει!!

Τα ξέρω αυτά τα φάρμακα, αλλά πήρα παναντόλ κολντ εν φλού!!!

Εγώ έκανα λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση, πριν ένα μήνα, υστεροσκόπηση διαγνωστική, και λαπαροσκόπηση επεμβατική για αφαίρεση κύστεων και διόρθωση σάλπιγγας, μου έκανε και ντρίλινγκ στις ωοθήκες (καλά, μιλάω πολύ μορφωμένα!!). Ευτυχώς, πάει περάσανε και αυτά! δόξα τω Θεώ!!

ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ παναντολ.......να τα αποφευγεις. δεν κανουν καλο στον οργανισμο. ο παθολογος μας μου ειχε πει μακρυα απο παναντολ και πονσταν. και ειναι και κατηγορηματικος.

10ποντο ειναι? λες να παρω το αλλο που ειναι 5?

εεε σιγα αν δω οτι δεν μπορω να το βαλω δεν πειραζει....μηπως θα δωσω και καμια περιουσια....? 15 ευρουλακια...τζαμπα πραμα

περαστικα λοιπον και στις δυο..... μακαρι να εχουμε καλα νεα και συντομα

Μαρια μου μακαρι να εχουμε ολες καλα και συντομα νεα. ολες το αξιζουμε.

Πατατοσαλάτα?

Μπιφτεκάκι?

Σουπίτσα κριθαράκι?

Εγώ δεν μαγειρεύω σήμερα, ο σύζυγος θα φάει έξω!! Ολέ!!

φασολαδα.....πρεπει να τρωμε και οσπρια. εχω και ετοιμη στην καταψυξη. τελεια.

σας ειχα πει τι ειχε παθει ο αντρας μου. εχω κανει φασολαδα αλλα εκανα πολυ. αυτη λοιπον που περισεψε λεω ας την βαλω στην καταψυξη. περνω ενα μπολακι απο παγωτο που εχω, βαζω μεσα τη φασολαδα και την καταψυχω. ενα βραδυ ο αντρας μου ειχε λιγουρες....ηθελε κατι σε γλυκο. παει ανοιγει την καταψυξη, βλεπει το μπολακι του παγωτου σκαει ενα χαμογελο μεσα στον ενθουσιασμο και βγαζει εξω το μπολακι. ανοιγει το ντουλαπι περνει πιατακι, ανοιγει το συρταρι πιανει κουταλακι και αυτο το μαραφετι που βγαζει μπαλα παγωτο. ανοιγει και το μπολακι.......χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα

επρεπε νατον βλεπατε ......χαχαχαχαχαχαχαχα.....ρε Γιαννα μου φωναζει.....το παγωτο εχει χαλασει???????? χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαα.....πιο παγωτο αγαπη μου του λεω εγω.......αφου δεν εχουμε παγωτο.....! και αυτο εδω τι ειναι μου λεει.....και μου δειχνει το μπολακι με τη φασολαδα.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχχαχαχα

μη Χριστιανε μου δεν ειναι παγωτο αυτο....φασολαδα ειναι.....χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.......

εισαι μου λεει τρελη???? τη φασολαδα εβαλες στην καταψυξη.....λιγο ακομα και θα την ετρωγα παγωτο...........χαχαχαχχαχαχαχχαχα

αυτα στο δικο μας σπιτι συμβαινουν.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού το συζήτησα πολύ.... με τον εαυτό μου, αποφάσισα να πάρω τα τεστ οωρρηξίας, και λέω, αν πάλι δεν δείξουν τίποτα ίσως να πρέπει να δω την συγκεκριμένη ορμόνη, ίσως κάτι να σημαίνει. Θα δουλέψω πολύ τον εγκέφαλο μου για να μην αγχωθώ και θα τα καταφέρω!!

ναι-ναι συμφωνει και η θεια.......να τα παρεις , να τα παρεις....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

φασολαδα.....πρεπει να τρωμε και οσπρια. εχω και ετοιμη στην καταψυξη. τελεια.

σας ειχα πει τι ειχε παθει ο αντρας μου. εχω κανει φασολαδα αλλα εκανα πολυ. αυτη λοιπον που περισεψε λεω ας την βαλω στην καταψυξη. περνω ενα μπολακι απο παγωτο που εχω, βαζω μεσα τη φασολαδα και την καταψυχω. ενα βραδυ ο αντρας μου ειχε λιγουρες....ηθελε κατι σε γλυκο. παει ανοιγει την καταψυξη, βλεπει το μπολακι του παγωτου σκαει ενα χαμογελο μεσα στον ενθουσιασμο και βγαζει εξω το μπολακι. ανοιγει το ντουλαπι περνει πιατακι, ανοιγει το συρταρι πιανει κουταλακι και αυτο το μαραφετι που βγαζει μπαλα παγωτο. ανοιγει και το μπολακι.......χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα

επρεπε νατον βλεπατε ......χαχαχαχαχαχαχαχα.....ρε Γιαννα μου φωναζει.....το παγωτο εχει χαλασει???????? χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαα.....πιο παγωτο αγαπη μου του λεω εγω.......αφου δεν εχουμε παγωτο.....! και αυτο εδω τι ειναι μου λεει.....και μου δειχνει το μπολακι με τη φασολαδα.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχχαχαχα

μη Χριστιανε μου δεν ειναι παγωτο αυτο....φασολαδα ειναι.....χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα.......

εισαι μου λεει τρελη???? τη φασολαδα εβαλες στην καταψυξη.....λιγο ακομα και θα την ετρωγα παγωτο...........χαχαχαχχαχαχαχχαχα

αυτα στο δικο μας σπιτι συμβαινουν.....

χαχαχαχαχαχα...... δεν μπορω να ηρεμησω απο τα γελια....

εγω παντως σημερα επeιδη βαριεμαι ειπα να κανω ενα ευκολο φαγητακι. μακαρονια με κοκκινη σαλτσα...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

χαχαχαχαχαχα...... δεν μπορω να ηρεμησω απο τα γελια....

εγω παντως σημερα επιδη βαριεμαι ειπα να κανω ενα ευκολο φαγητακι. μακαρονια με κοκκινη σαλτσα...

:D:D

μακαρονια εεε???? πολυ μου αρεσουν τα μακαρονια.......μπορω να τρωω και καθε μερα , δεν με ενοχλει....!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

:D:D

μακαρονια εεε???? πολυ μου αρεσουν τα μακαρονια.......μπορω να τρωω και καθε μερα , δεν με ενοχλει....!

και γω τα λατρευω τα μακαρονια...αχ αυτος που τα ανακαλυψε να ναι καλα ο ανθρωπος....... ειδικα μακαρονια με κιμα..πεθαινω

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

και γω τα λατρευω τα μακαρονια...αχ αυτος που τα ανακαλυψε να ναι καλα ο ανθρωπος....... ειδικα μακαρονια με κιμα..πεθαινω

μμμμμμ....πο πο τι ειπες τωρα????? μακαρονια με κιμα....και τυρακι τριμενο απο πανω ε?? ωωωωωωχχχχχ μανααααααααα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μμμμμμ....πο πο τι ειπες τωρα????? μακαρονια με κιμα....και τυρακι τριμενο απο πανω ε?? ωωωωωωχχχχχ μανααααααααα

μπολικο τριμμενο τυρακι....ααααχ και εχω 2 ωρες ακομα για να σχολασω.. ασε που το αγορι το τρελο μου θ αργησει να ερθει.... και θα φαμε στις 9 το βραδυ

NKQXp2.png

μπολικο τριμμενο τυρακι....ααααχ και εχω 2 ωρες ακομα για να σχολασω.. ασε που το αγορι το τρελο μου θ αργησει να ερθει.... και θα φαμε στις 9 το βραδυ

δεν τσιμπας τιποτα ολη μερα?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Συμβουλές δεν θα σας δώσω σήμερα, γιατί έχω λίγη δουλίτσα και δευτερον δεν έχω φτάσει ακόμα στις συμβουλές, Εχτές διάβασα τις πρώτες σελίδες, έμαθα πολλά για τις ορμόνες και το σώμα μας γενικά αλλά οι συμβουλές είναι στις επόμενες σελίδες που δεν διάβασα γιατί με διέκοψε ο σύζυγος.. καταλαβαίνετε!!

Εγώ θα φάω γιαουρτάκι σήμερα, μιας και θα είμαι μοναχούλα όλη μέρα!

Καλά, κάνω εικόνα την σκηνή με την φασολάδα και κλαίω από τα γέλια! χαχαχα!! Κάτι τέτοια κάνω και εγώ..

Βέβαια, έχουμε και την σκηνή με το τσίπουρο στο μπουκάλι του νερού, γιατί να είναι στο μπουκάλι του νερού? Ε? Γιατί αυτό βρήκα πρόχειρο! χαχα!!

Συμβουλές δεν θα σας δώσω σήμερα, γιατί έχω λίγη δουλίτσα και δευτερον δεν έχω φτάσει ακόμα στις συμβουλές, Εχτές διάβασα τις πρώτες σελίδες, έμαθα πολλά για τις ορμόνες και το σώμα μας γενικά αλλά οι συμβουλές είναι στις επόμενες σελίδες που δεν διάβασα γιατί με διέκοψε ο σύζυγος.. καταλαβαίνετε!!

Εγώ θα φάω γιαουρτάκι σήμερα, μιας και θα είμαι μοναχούλα όλη μέρα!

Καλά, κάνω εικόνα την σκηνή με την φασολάδα και κλαίω από τα γέλια! χαχαχα!! Κάτι τέτοια κάνω και εγώ..

Βέβαια, έχουμε και την σκηνή με το τσίπουρο στο μπουκάλι του νερού, γιατί να είναι στο μπουκάλι του νερού? Ε? Γιατί αυτό βρήκα πρόχειρο! χαχα!!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα......να ψωμολυσας απο τη διψα και να πιασεις το μπουκαλο με το τσιπουρο.........χαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

ενταξει ειμαστε τρελες......τελειως ομως.....!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πως θα φαω το κουλουρι μου και μετα αναλογα ειτε φρουτακι ειτε δημητριακα..

μια χαρα....

ειδικα τα δημητριακα να τα εχετε κοριτσια πολυ στην διατροφη σας. εχουν πολλες βιταμινες(και φυλικο οξυ) και ειναι πλουσια σε φυτικες ινες.

κι εγω καθε πρωι απαραιτητως θα φαω ενα μπολακι δημητριακα με γαλα.

παλαιοτερα δεν τα ακουμπουσα....τον τελευταιο χρονο που εχω αλλαξει μαρκα τους αλλαζω τα φωτα......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μια χαρα....

ειδικα τα δημητριακα να τα εχετε κοριτσια πολυ στην διατροφη σας. εχουν πολλες βιταμινες(και φυλικο οξυ) και ειναι πλουσια σε φυτικες ινες.

κι εγω καθε πρωι απαραιτητως θα φαω ενα μπολακι δημητριακα με γαλα.

παλαιοτερα δεν τα ακουμπουσα....τον τελευταιο χρονο που εχω αλλαξει μαρκα τους αλλαζω τα φωτα......

τα δημητριακα μ΄αρεσουν παρα παρα πολυ. ειδικα αυτα που ειναι ολικης με νιφαδες σοκολατας.. τρελαινομαι...

NKQXp2.png

τα δημητριακα μ΄αρεσουν παρα παρα πολυ. ειδικα αυτα που ειναι ολικης με νιφαδες σοκολατας.. τρελαινομαι...

ολικης εννοω κι εγω.

ναι τα εχω δοκιμασει και αυτα με τη σοκολατα. αλλα με τη μαυρη σοκολατα. τα αλλα με την γαλακτος δεν με συγκινησαν ιδιαιτερα. παρα ηταν γλυκα.

επισης ωραια ειναι και αυτα με το μελι και τα αμυγδαλα.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...