Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω συνάχι και βήχα!

Το αυτάκι περνάει?

εμένα φοβόταν πολύ, μέχρι τηλέφωνο με πήρε πρωί - πρωί να δει μήπως είχα καθόλου αίμα! Εντάξει κορίτσια, του έχω δημιουργήσει ψυχολογικό τραύμα!!

Την Παρασκευή επιτέλους θα πάμε στο Ναύπλιο, εκεί πιστεύω να βρούμε τους ρυθμούς μας!!

Να σας πω το όνειρο μου? Είδα λέει ότι έκανα δύο τεστ ωορρηξίας και τα δύο βγήκαν θετικά! χαχα!! Εντάξει, έχω υποσυνείδητο για τρελοκομείο!

Θα πάρω για τον επόμενο κύκλο. Θα μιλήσω και με την ενδοκρινολόγο σήμερα, όλο το καλοκαίρι ξέχναγα συνέχεια να πάρω το χάπι του θυρεοειδή, εχτές πάλι το ξανα άρχισα! Πρώτη φορά θα πάω σε αυτή, να δούμε τι φρούτο είναι και αυτή!!

Έχω συνάχι και βήχα!

Το αυτάκι περνάει?

εμένα φοβόταν πολύ, μέχρι τηλέφωνο με πήρε πρωί - πρωί να δει μήπως είχα καθόλου αίμα! Εντάξει κορίτσια, του έχω δημιουργήσει ψυχολογικό τραύμα!!

Την Παρασκευή επιτέλους θα πάμε στο Ναύπλιο, εκεί πιστεύω να βρούμε τους ρυθμούς μας!!

Να σας πω το όνειρο μου? Είδα λέει ότι έκανα δύο τεστ ωορρηξίας και τα δύο βγήκαν θετικά! χαχα!! Εντάξει, έχω υποσυνείδητο για τρελοκομείο!

Θα πάρω για τον επόμενο κύκλο. Θα μιλήσω και με την ενδοκρινολόγο σήμερα, όλο το καλοκαίρι ξέχναγα συνέχεια να πάρω το χάπι του θυρεοειδή, εχτές πάλι το ξανα άρχισα! Πρώτη φορά θα πάω σε αυτή, να δούμε τι φρούτο είναι και αυτή!!

ναι Γιωτα μου να παρεις τεστακια θα στο προτεινα κι εγω. αν εστω και λιγο εχει αλλαξει ο κυκλος σου μετα την επεμβαση τοτε θα σε βοηθησουν παρα πολυ. Αν και κατι μου λεει πως το Ναυπλιο θα κανει καλη δουλεια.....χαχαχαχα. μια χαρα ηρθε αυτο το ταξιδακι, ετσι δεν ειναι φιλεναδα? θα βρειτε τους εαυτους σας θα ερθετε πιο κοντα, θα ξεχαστητε και απο τους καθημερινους σας ρυθμους...σουπερ. οτι πρεπει ειναι. ο καημενουλης σου φοβηθηκε μωρε μην σε πονεσε....τι καλος....!!!! ετσι να σε προσεχει πες του γιατι τετοιο κοριτσι δεν βρισκει αλλου.

εγω με το αυτουλακι μου μια χαρα ειμαι. ψιλοποναει αλλα αυτες οι σταγονιτσες κανουν πολυ καλη δουλεια. ευτυχως δε λες? που θελει απλα ενα καθαρισμα λογο κεριου. αν ηταν ωτιτιδα 10 μερες αντιβιωση θα επινα.....πφφφ ευτυχως.

Γιωτουλα μου ειναι κατι χαπακια πρασινα....δεν θυμαμαι το ονομα τους τωρα εχω κολλησει.....αυτα μωρε που πινεις 2 μαζι....ξερεις ποια λεω? που ειναι για το κρυωμα.....κατι θαυματουργα......! κομπρεξ??? καπως ετσι.....

αν δεις και δεν την παλευεις με το κρυωμα και πας να κανεις πυρετο πηγαινε στο φαρμακειο και παρτα ειναι μικρα και.....θαυματουργα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

για το συναχι μπορεις να βαλεις φυσιολογικο ορο.. αυτο με εσωσε περσι.. αν με πιασει συναχι με κραταει αιωνες... δεν ηθελα να βαζω συνεχεια σπρει και μια φιλη μου μου ειπε για τον ορο. ειναι αυτο που βαζουν στα μωρακια... στην αρχη οταν θα το βαλεις ειναι περιεργο αλλα μετα καταλαβαινεις τη διαφορα καιιιιιιιι δεν ειναι φαρμακο

ααα δεν ηξερα οτι και οι δυο εχετε κανει επεμβαση... οποτε ρωταω και τις δυο

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

κοριτσια σας αρεσει η μποτα που παραγγειλα?

σε πουρο χρωμα την πηρα

http://dido.gr/el/lady-s-boots/737-lady-s-boot-580-24076.html

καλοφορετα.....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Ι'm back!!

Βρε Γιάννα 10 εκατοστά τακούνι θα φοράς έγκυος γυναίκα? Ωραία είναι, μου αρέσει! Καλοφόρετη!

Το Ναύπλιο πραγματικά το χρειαζόμαστε, λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Είναι καλοί μωρέ, μας αγαπάνε και μας προσέχουν!! Νομίζω πως είναι απαραίτητος σύμμαχος! Εμένα ο δικός μου, ποτέ δεν μιλαει στον ενικό, πάντα λέει, έχουμε ένα προβλημα. Και όταν του λέω, εγώ τα έχω τα προβλήματα με μαλώνει! Μου λέει, αν είχα το πρόβλημα εγώ, εσύ έτσι θα το αντιμετώπιζες! Είναι λοιπόν κοινό πρέρόβλημα! Και με κάτι τέτοια με ρίχνει! Και μετά με κάνει ΄λοτι θέλει!!

Τα ξέρω αυτά τα φάρμακα, αλλά πήρα παναντόλ κολντ εν φλού!!!

Εγώ έκανα λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση, πριν ένα μήνα, υστεροσκόπηση διαγνωστική, και λαπαροσκόπηση επεμβατική για αφαίρεση κύστεων και διόρθωση σάλπιγγας, μου έκανε και ντρίλινγκ στις ωοθήκες (καλά, μιλάω πολύ μορφωμένα!!). Ευτυχώς, πάει περάσανε και αυτά! δόξα τω Θεώ!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω.....:D

βρε κοριτσια, τι μαγειρευουν σημερα???????

Πατατοσαλάτα?

Μπιφτεκάκι?

Σουπίτσα κριθαράκι?

Εγώ δεν μαγειρεύω σήμερα, ο σύζυγος θα φάει έξω!! Ολέ!!

Αφού το συζήτησα πολύ.... με τον εαυτό μου, αποφάσισα να πάρω τα τεστ οωρρηξίας, και λέω, αν πάλι δεν δείξουν τίποτα ίσως να πρέπει να δω την συγκεκριμένη ορμόνη, ίσως κάτι να σημαίνει. Θα δουλέψω πολύ τον εγκέφαλο μου για να μην αγχωθώ και θα τα καταφέρω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...