Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, καλησπέρα.. Εδώ και λίγο καιρό διαβάζω κι εγώ το forum (απο το parent) και ομολογώ ότι μου λύθηκαν πολλές απορίες.. Γίνεται καλή δουλειά εδω μέσα. Εμείς είμαστε στον τρίτο μήνα προσπαθειών (ο γιατρός μου ακύρωσε τον πρώτο λόγω ασχετοσύνης μου - άκυρες μέρες), και το άγχος υπήρχε από την πρώτη κι όλας σκέψη για παιδί. Είναι στον άνθρωπο τελικά, πάλι καλά που εδώ μιλάς ελεύθερα, γιατί εμένα ο περίγυρος με αποκαλεί "θεότρελη". Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες σας!!

ακομα περιμενω....:P:p:p

καλημερα!! κ εφω ακομα περιμενω...δεν σας λεω ποσο βασανιστικη ηταν η νυχτα που περασε...αφηστε κοριτσια!! πονουσα πολυ κ συνεχεια πηγαινε στο μπανιο με τη σιγουρια που εχω αιμα.....κ το πρωι που σηκωθηκα για δουλεια πολ πονο...οπως κ τωρα .ηπια κ ενα παναντολ εξτρα γιατι εν θα μπορουσα να δουλεψω διαφορετικα!! σημερα θα ερθει ομως...το νιωθω!!:-( κ αν δεν ειμι καλυτερα να ερθει για να μην ελπιζω αδικα!!

Κορίτσια, καλησπέρα.. Εδώ και λίγο καιρό διαβάζω κι εγώ το forum (απο το parent) και ομολογώ ότι μου λύθηκαν πολλές απορίες.. Γίνεται καλή δουλειά εδω μέσα. Εμείς είμαστε στον τρίτο μήνα προσπαθειών (ο γιατρός μου ακύρωσε τον πρώτο λόγω ασχετοσύνης μου - άκυρες μέρες), και το άγχος υπήρχε από την πρώτη κι όλας σκέψη για παιδί. Είναι στον άνθρωπο τελικά, πάλι καλά που εδώ μιλάς ελεύθερα, γιατί εμένα ο περίγυρος με αποκαλεί "θεότρελη". Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες σας!!

καλημερα!! μην ανησυχεις...ολες στην ιδια φαση ειμαστε....υπομονη να κανουμε κ θα ερθει κ το μωρακι!!!!!!!καλη επιτυχια κ σε σενα ευχομαι!!;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ.

ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΞΑΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΦΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις τσουπρες!!!!

καριδακι μου, μην στενοχωριεσαι...ολες μαζι θα ξανακανουμε παρεα τον επομενο μηνα παλι... το νιωθω κι εγω ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΙΟ ΤΩΡΑ.

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

Καλημερα κοριτσια!Ειπα να ερθω λιγο στην παρεα σας αν με θελετε:D

Οι δικες μου κοιμούνται:lol:

KARIDA1981 απο οτι σας διαβασα λιγο βλεπω οτι εχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και παλι αδιαθετησες:-( Κουραγιο κοριτσακι!Ευτυχως ειναι Κυριακή σημερα και μπορείς να ξεσπασεις στο σπιτακι σου:-)

8sqJp3.png

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΙΟ ΤΩΡΑ.

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

εχθες περιμενα.με κυκλο που εχω 27 ημερων...Ομως...τον προηγ. μηνα απ το αγχοσ μου ειχα καθυστερηση...(31 μερες)...

οποτε μαλλον τελικα θα αλλαξε ο κυκλος μου κ θα εγινε 31 μερες ..

οποτε περιμενω τριτη..(ευχομαι να μην ερθει ουτε τοτε)

Καλημερα κοριτσια!Ειπα να ερθω λιγο στην παρεα σας αν με θελετε:D

Οι δικες μου κοιμούνται:lol:

KARIDA1981 απο οτι σας διαβασα λιγο βλεπω οτι εχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και παλι αδιαθετησες:-( Κουραγιο κοριτσακι!Ευτυχως ειναι Κυριακή σημερα και μπορείς να ξεσπασεις στο σπιτακι σου:-)

ναι ναι...μπορει!!αφου ειναι σπιτι της ..μπορει να σπασει κ κανα πιατο ,κανα ποτηρι!:tongue:

αχ τι βλακειες λεμε...:?:

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Διαφημίσεις

ath_gal1 αν θυμαμαι καλά ειχες θετικο 5-6 του μηνα, προσθεσαι και 2 μερες χοντρικα να εγινε η ωορρηξια (αρα παμε στις 7) πιστευω σημερα εισαι στη 12η μερα μετά την ωο...Αρα καλό ειναι να περιμενεις κανα 2 μερούλες ακομη κ αν δεν ερθει τεσταρεις!

8sqJp3.png

ath_gal1 αν θυμαμαι καλά ειχες θετικο 5-6 του μηνα, προσθεσαι και 2 μερες χοντρικα να εγινε η ωορρηξια (αρα παμε στις 7) πιστευω σημερα εισαι στη 12η μερα μετά την ωο...Αρα καλό ειναι να περιμενεις κανα 2 μερούλες ακομη κ αν δεν ερθει τεσταρεις!

ναι καλα θυμασαι ..αλλα μαλλον ..εκανα βλακεια ..γιατι 4 του μηνοσ ηταν η πρωτη διπλη γραμμη του τεστακιου!!!

οι ημερομηνιεσ μου βγαζανε ...5-6 του μηνα την ωορηξια...με κυκλο 27 ημερων που εχω(εκει μπερδευομαι λιγο )..εγω ειχα επαφες...απο 2 του μηνος που ηταν ..η 12η μερα του κυκλου μεχρι και την 16η μερα που ηταν η 6 του μηνος...

στισ 7 του μηνος ..που ηταν η 17η μερα του κυκλου δεν ειχα επαφες.

μετα ειχα την 18η

δλδ μια μερα αποχη ...αν ειχα τοτε ωορηξια ..την πατησα...

ΟΜΩΣ..υποψιαζομαι οτι τελικα ...αλλαξε ο κυκλος μου ...και θα εχω πια ..31 μερες ..αν αφαιρεσο με κυκλο 31 ημερων ..14 μερες για ωορηξια...τοτε πεφτει 8 φλεβαρη που ηταν ..η 18η μερα του κυκλου ..κ εκτοτε δεν ειχα επαφεσ...

δλδ ..μονο μια μερα ..ΑΡΑ,,,,ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ...ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΠΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ..

ξερω σε μπερδεψα,,,

αλλα ειπα κι εγω να υπολογισω αφαιρωντασ 14 μερες απ την αναμενομενη περιοδο..(για κυκλο 27 ημερων) τωρα που εγινε μαλλον τελικα 31 ..παει πιο αργα που δεν ειχα κ πολλεσ επαφεσ..

την πατησα κι αυτο το μηνα..

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι τελικα ουτε 27 μερεσ κυκλο θα εχω κ ετσι ..δεν μπορω να μετρησω 14 μερεσ πριν την αναμενομενη περιοδο..

το τεσστ ομωσ μου εβγαλε διπλη γραμμη ..στην 14η μερα του κυκλου..+2 μερεσ που λεσ για ωορηξια αρα παμε 16η μερα-17η ..ωορηξια..

τοτε δεν εκανα ..:-(

Αν ειδες θετικο την 14η τοτε ωορρηξία εγινε 14η-16η καπου εκει...Πες χοντρικα 16η.

Προσθεσε και χοντρικα αλλες 14 παμε στις 30 μερες κυκλο. Τωρα εισαι στην 29η αρα με εναν πανω-κατω υπολογισμό περιμενεις κανονικα την Τριτη!

Καμια φορα αλλάζει ο κυκλος δεν ειναι κατι τραγικό, συμβαινει!

8sqJp3.png

Αν ειδες θετικο την 14η τοτε ωορρηξία εγινε 14η-16η καπου εκει...Πες χοντρικα 16η.

Προσθεσε και χοντρικα αλλες 14 παμε στις 30 μερες κυκλο. Τωρα εισαι στην 29η αρα με εναν πανω-κατω υπολογισμό περιμενεις κανονικα την Τριτη!

Καμια φορα αλλάζει ο κυκλος δεν ειναι κατι τραγικό, συμβαινει!

μα αφου στισ 14η μερα εδειξε οτι ΘΑ ΓΙΝΕΙ..εινα ι δυνατον να εγινε ανημερα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...