Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

συμπαθατε με αν σας απανταω λιγοστα και μονολεκτικα....αλλα παλευω να βολεψω μαγειρεμα καθαρισμα και συζυγικες υποχρεωσεις μεσα σε λιγες ωρες...χαχαχαχαχαχ...σας αγαπω πολυ πολυ....

don't worry φακουλα....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πο πο βρε κοριτσακι μου εξαντλητικο το προγραμμα. τουλαχιστον οταν ξεκινησουν οι παραστασεις θα ηρεμησετε λιγο ε?

ναι ναι εννοειται πως θα χαλαρωσουμε...θα εχουμε δευτερα τριτη ρεπο και τις αλλες μερες παρασταση μονο το βραδυ....ασε που απο πεμπτη ξεκιναμε προβες βραδυνες δηλαδη 6 με 11....ωχ ωχ ωχ....οποτε θα σας συναντω το πρωι και μεταμεσονυκτια στο καφε.....θα το κανουμε ποταδικο....χαχαχαχα...

2kMip2.png

don't worry φακουλα....

ξερεςι φυσικα τι μαγειρεψα για αυριο??????ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΡΥΖΙ...χαχαχαχαχα....μου αρεσει ο τιτλος μου....αν με ποτισεις θα βγαλω και μεσα μου φακες γεματες με μωρακια???Χαχαχαχαχαχαχαχ.α....

2kMip2.png

Αχ χίλια συγγνώμη Γιαννουλι!! Αλλά δεν φταίω εγώ! Ο σύζυγος με κολασε!

Λινακι μου, κανε τις πρόβες σου, εκτέλεσε και τα συζυγικα σου καθήκοντα και εμείς εδώ είμαστε! Μην ανησυχείς!! Θα σκισεις στην παράσταση! Είμαι σίγουρη!

Το βιβλίο είναι τέλειο!! Αύριο που θα ψιλόκάθομαι στο Γραφειο θα σας μεταφέρω μερικά αποσπάσματα! Αχ, λες και μιλάει για μένα νιώθω !!

Λινακι μου, κανε τις πρόβες σου, εκτέλεσε και τα συζυγικα σου καθήκοντα και εμείς εδώ είμαστε! Μην ανησυχείς!! Θα σκισεις στην παράσταση! Είμαι σίγουρη!

Το βιβλίο είναι τέλειο!! Αύριο που θα ψιλόκάθομαι στο Γραφειο θα σας μεταφέρω μερικά αποσπάσματα! Αχ, λες και μιλάει για μένα νιώθω !!

για ποιο βιβλιο μιλας γιωτουλα μου????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

για ποιο βιβλιο μιλας γιωτουλα μου????

Είναι το βιβλίο Γονιμοτητα, ένας κατατοπιστικος οδηγός για την επίτευξη εγκυμοσύνης.

Το έχει γράψει γιατρός, εξηγεί πολλά σχετικά με τις ορμονες, και πως δυσκολεύουν, για τον τροπο ζωής κα, προτείνει ένα πρότυπο διατροφής και άσκησης. Είμαι ακόμα στην αρχή, αλλά έχω απορροφηθεί!

Οταν το διαβάσω αν θες στο δίνω να το διαβάσεις! Ο τύπος γράφει υπέροχα!

Είναι το βιβλίο Γονιμοτητα, ένας κατατοπιστικος οδηγός για την επίτευξη εγκυμοσύνης.

Το έχει γράψει γιατρός, εξηγεί πολλά σχετικά με τις ορμονες, και πως δυσκολεύουν, για τον τροπο ζωής κα, προτείνει ένα πρότυπο διατροφής και άσκησης. Είμαι ακόμα στην αρχή, αλλά έχω απορροφηθεί!

Οταν το διαβάσω αν θες στο δίνω να το διαβάσεις! Ο τύπος γράφει υπέροχα!

πες μου πως λεγεται....να παω να το παρω αν ειναι.....

2kMip2.png

αχ ναι φιλεναδα να μας πεις κι εμας τα μικρα μαγικα μυστικα.

και για τα σ....... σε συγχωρω βρε αφου σου εχω αδυναμια.......;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

το βασικο μυστικο φανταζομαι πως ειναι να κανουμε ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞ!!!!ολα τα αλλα νομιζω περιτευουν....χιχιχιχιχιχ.....

2kMip2.png

κοριτσακια μου,

να σας καληνυχτησω κι εγω καπου εδω........

παω για τον τελευταιο γυρο........

ο αντρας μου τον εχει παρει πολυ σοβαρα τον ρολο του αυτη τη φορα......χαχαχαχαχαχαχαχαχα

καλο βραδυ να εχουμε αγαπουλες μου.

ονειρα γλυκα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

το βασικο μυστικο φανταζομαι πως ειναι να κανουμε ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞ!!!!ολα τα αλλα νομιζω περιτευουν....χιχιχιχιχιχ.....

σεξ wild σεξ.......( ελλη κοκκινου)

κοβεται το σεξ????? ( θεοπουλα)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γονιμοτητα, ένας κατατοπιστικος οδηγός για την επίτευξη εγκυμοσύνης.

Ετσι λέγεται, το πήρα απο το Ίντερνετ, μαζί μετα μεταφορικά 8 ευρώ περίπου, είναι σε προσφορά. Σου εξηγεί κάποια πράγματα που δεν τα έχουμε στο μυαλό μας αλλά πιστεύω ότι προσπαθεί κυρίως να αποτρέψει τα ζευγάρια απο θεραπείες Γονιμοτητας αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, κάπως έτσι ξεκινάει Τουλάχιστον. Αύριο απο τον υπολογιστή της δουλειάς θα σας γράψω περισσότερα!

Γιαννα μου υπόσχομαι να είμαι κυρία απο εδώ και στο εξής! Αύριο θα φάμε γιαούρτι!! Χαχα!!

σεξ wild σεξ.......( ελλη κοκκινου)

κοβεται το σεξ????? ( θεοπουλα)

Χαχαχαχαχα!!! Εχουμε και εμείς ματς απόψε αλλά ακόμα δουλεύει στον υπολογιστή! Εντάξει, με το ένα μάτι κλειστό θα κάνω ότι κάνω!!

Καληνύχτα Κοριτσάκια μου! Καλό ξημερωμα!! See you tomorrow !!!!

μπραβο αγαπες μου....καντε εσεις λιγο σεξακι και για εμας που δεν το εχουμε αυτο το μηνα το σπορ.....μπραβο σας παντως...πως κανετε σεξ με προγραμμα δεν μπορω να το καταλαβω...γιαυτο και θα αργησουμε εμεις μαλλον να το αποκτησουμε το βλαστερι μας....χαχαχαχαχαχαχα....φιλουρεςςςςςςςςςςςς...

2kMip2.png

μπραβο αγαπες μου....καντε εσεις λιγο σεξακι και για εμας που δεν το εχουμε αυτο το μηνα το σπορ.....μπραβο σας παντως...πως κανετε σεξ με προγραμμα δεν μπορω να το καταλαβω...γιαυτο και θα αργησουμε εμεις μαλλον να το αποκτησουμε το βλαστερι μας....χαχαχαχαχαχαχα....φιλουρεςςςςςςςςςςςς...

Καλά όχι και με προγραμμα! Εμείς έχουμε τοοοσο καιρό λόγω επέμβασης!! Σαν φυσιολογικό ζευγάρι, πως και πως μετραγαμε τις μέρες !! Για τα πρακτικά, ένας μήνας και πέντε μέρες!! Χαχα, σαν τους φυλακισμένους τις μετραγε ο άντρας μου! Χαχαχα!!

Καληνύχτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...