Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Δίκο έχεις! Εμένα το δέσιμο μου είναι με την Παναγία. Έτσι μου βγαίνει, πάντα λέω.. Παναγία μου...! Αλλά έχω και τον Άγιο Φανούριο βοηθό! Να μην τον ξεχνώ δεν κάνει!

Την γλυτώσαμε την αντιβίωση? Γιούπι!!!!

Αυτά παθαίνω και εγώ με το κερί, γιατί ο ωριλά μου έχει απαγορεύσει τις μπατονέτες! Και όταν παω για καθαρισμό, βγάζω μισό κιλό κερί!!

Καλά, εδώ γύρω δεν κουνιόμαστε! Μας έχουν σε περιορισμό λόγω Άνκελας!! Και γύρω γύρω βέβαια κίνηση!! Βοήθεια Θεέ μου!!

Πάω για καφεδάκι με τις φίλες μου, θα είμαστε τέσσερις.. Λέτε να μας πάνε μέσα για διαδήλωση? χαχαχα!!

7000 αστυνομικου, ειδικες δυναμεις και ελευθεροι σκοπευτες ειναι στην Αθηνα για την Μερκελ.....του πουστη καποιος θα την πετυχει, δε μπορει.....!!!!;););)

με τετοια κυβερνηση που εχουμε και ολα τα κουφα που ακουμε καθε τρεις και λιγο απο αστυνομικα δελτια και τα σχετικα δε νομιζω να τη γλιτωσετε τη στενη.

πατε δυο δυο και καθιστε σε διπλανα τραπεζια. μπορειται να μιλατε μεσω γραπτων μυνηματων για να μη δινετε στοχο.....

δηλαδη αν κανουμε μερες να σε δουμε να ξερουμε οτι σε εχουν τσουβαλιασει ε?

δεν καπνιζεις να σου στειλουμε και τσιγαρα....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7000 αστυνομικου, ειδικες δυναμεις και ελευθεροι σκοπευτες ειναι στην Αθηνα για την Μερκελ.....του πουστη καποιος θα την πετυχει, δε μπορει.....!!!!;););)

με τετοια κυβερνηση που εχουμε και ολα τα κουφα που ακουμε καθε τρεις και λιγο απο αστυνομικα δελτια και τα σχετικα δε νομιζω να τη γλιτωσετε τη στενη.

πατε δυο δυο και καθιστε σε διπλανα τραπεζια. μπορειται να μιλατε μεσω γραπτων μυνηματων για να μη δινετε στοχο.....

δηλαδη αν κανουμε μερες να σε δουμε να ξερουμε οτι σε εχουν τσουβαλιασει ε?

δεν καπνιζεις να σου στειλουμε και τσιγαρα....

ΟΚ γύρισα όλα εντάξει! Αφήστε που ένιωθα πολύ ασφαλής!! Είχαμε γύρω μας καμιά εικοσαριά αστυνομικούς και δύο που ήταν ντυμένη σαν τον μαγκάιβερ!! Κάποια στιγμή μας κοίταξαν.. λέω πάει τώρα δεν την γλυτώνουμε αλλά τελικά μπήκαν να πάρουν καφέ!! Εμ, τι να κάνουν και αυτά τα καημένα?

Τώρα ακούω σειρήνες!! What happened?

Εχτες πέσανε και πυροβολισμοί στο μετρό, καλά, από τύχη ζούμε!

Αντε βρε κορίτσια να ξεκινήσουμε δυναμικά!!

Πάω να ζεστάνω τα γεμιστά!

(Ειρμός σκέψεων για τα πανηγύρια!!)

ΟΚ γύρισα όλα εντάξει! Αφήστε που ένιωθα πολύ ασφαλής!! Είχαμε γύρω μας καμιά εικοσαριά αστυνομικούς και δύο που ήταν ντυμένη σαν τον μαγκάιβερ!! Κάποια στιγμή μας κοίταξαν.. λέω πάει τώρα δεν την γλυτώνουμε αλλά τελικά μπήκαν να πάρουν καφέ!! Εμ, τι να κάνουν και αυτά τα καημένα?

Τώρα ακούω σειρήνες!! What happened?

Εχτες πέσανε και πυροβολισμοί στο μετρό, καλά, από τύχη ζούμε!

Αντε βρε κορίτσια να ξεκινήσουμε δυναμικά!!

Πάω να ζεστάνω τα γεμιστά!

(Ειρμός σκέψεων για τα πανηγύρια!!)

χαχαχαχαχαχα εισαι απιθανη......

στο μετρο πυροβολισμοι????

ωωχχχχ Παναγια μου.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχαχαχα εισαι απιθανη......

στο μετρο πυροβολισμοι????

ωωχχχχ Παναγια μου.....

Ναι καλε, δυο ληστές ήταν στη στάση του μετρο ( ή κάτι τέτοιο) και οταν πήγαν να τους αφοπλίσουν εκπυρσοκροτησε το όπλο του ενός και τραυματίστηκαν δυο! απαπα.. Σικαγο γίναμε!! Και τώρα που είπα Σικαγο..

Λινα που εισαι? Ελπίζω να μην εξαντλείσαι στις πρόβες!! Σε περιμενουμε!

Γιαννα μου ειναι καλυτερα το αυτί? έχεις και σήμερα ματς, ε?

Ήρθε το βιβλίο που σας έλεγα! Θα αρχίσω την μελέτη! Έχω και έναν πονοκέφαλο, να δώ πως θα πεσω στην μάχη!

Αύριο παω στην ενδοκρινολογο, επανέλεγχος θυρεοειδη! Έτσι, για να μην βαριομαστε!! Σήμερα ήταν κανονικα αλλα ήρθε η Ανκελα! Που να παω λοιπόν!!

Τώρα έχει μια δροσιά σούπερ... Άντε να εξαφανιστούν και τ κουνούπια!!

Διαφημίσεις

Και να σας πω και το άλλο?

Ερχεται ο γλυκούλης μου προ ολίγου και μου λέει να παραγκειλουμε σουβλάκια!!

Όχι φιλαράκι! όχι!! Θα φάμε τοστ!

Ε, μα, να θέση να αγιασεις και όλο τρικλοποδιές! και κάπου εκει ορθώνεις το ανάστημα σου σαν γνήσιο λιοντάρι! ναι, θα φάμε τοστ! Τέλεια και παύλα!

Ε, μα, να θέση να αγιασεις και όλο τρικλοποδιές! και κάπου εκει ορθώνεις το ανάστημα σου σαν γνήσιο λιοντάρι! ναι, θα φάμε τοστ! Τέλεια και παύλα!

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!και μενα αυτο κατι μου θυμιζει... εκει που εχω ετοιμα τα δημητριακα τσουπ μου λεει να παρουμε μια πιτσαααααααααααααααα?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!και μενα αυτο κατι μου θυμιζει... εκει που εχω ετοιμα τα δημητριακα τσουπ μου λεει να παρουμε μια πιτσαααααααααααααααα?

Άντρες... Και επειδη αυτοί μπορούν να τρώνε ότι θέλουν, μας παίρνουν στο λαιμο τους! Γυναικες όλου του κοσμου αντισταθείτε! Λαός ενωμένος.. Ποτε νικημενος!

αγαπουλες μου ηρθα κι εγω.....εχουμε πεθανει ειναι η αληθεια λιγακι γαιτι τωρα του δινουμε και καταλαβαινει...εντατικοτατα....χωρις ανασα...αλλα πιστευω πως ολα θα γινουν οπως πρεπει να γινουν...αλλωστε στην ελλαδα ζουμε και ολα γινονται ως δια μαγειας την τελευταια στιγμη και μαλιστα γινονται τελεια....αντε αν δουμε λιγες μερες εμειναν....εχουμε ενα θεματακι με την ηλιθια παραγωγη μας με τα ενσημα μας αλλα και παλι πιστευω πως και αυτο θα το λυσουμε....με το διαλογο ολα λυνονται...αλλα και με εναν ωραιο εκφοβισμουλη επισης...ετσι για να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ζωα.....κατα τα αλλα καλα....αντε αντε να ερχονται οι εγκυμοσυνουλες σθγα σιγα γιατι εχουμε κι εμεις σειρα κοπελιες.....δεν μπορουμε να σας περιμενουμε επ'απειρον....χαχαχαχαχαχα....αστειευομαι φυσικα....

2kMip2.png

αγαπουλες μου ηρθα κι εγω.....εχουμε πεθανει ειναι η αληθεια λιγακι γαιτι τωρα του δινουμε και καταλαβαινει...εντατικοτατα....χωρις ανασα...αλλα πιστευω πως ολα θα γινουν οπως πρεπει να γινουν...αλλωστε στην ελλαδα ζουμε και ολα γινονται ως δια μαγειας την τελευταια στιγμη και μαλιστα γινονται τελεια....αντε αν δουμε λιγες μερες εμειναν....εχουμε ενα θεματακι με την ηλιθια παραγωγη μας με τα ενσημα μας αλλα και παλι πιστευω πως και αυτο θα το λυσουμε....με το διαλογο ολα λυνονται...αλλα και με εναν ωραιο εκφοβισμουλη επισης...ετσι για να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε ζωα.....κατα τα αλλα καλα....αντε αντε να ερχονται οι εγκυμοσυνουλες σθγα σιγα γιατι εχουμε κι εμεις σειρα κοπελιες.....δεν μπορουμε να σας περιμενουμε επ'απειρον....χαχαχαχαχαχα....αστειευομαι φυσικα....

που εισαι βρε παιδι μου?????

τι σας κανουν εκει περα και εισαι εξαφανισμενη????

ποτε ξεκινατε ειπαμε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

που ειναι οι τελιτσες Γιωτα μου????? που ειναι οι τελιτσες?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ελα ρε κοριτσια .....τι ειναι αυτα που μου κανετε βραδυατικα και ειμαι με μαρουλακι.......ελεος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

που εισαι βρε παιδι μου?????

τι σας κανουν εκει περα και εισαι εξαφανισμενη????

ποτε ξεκινατε ειπαμε?

αγαπουλα μου.....εκτος απο την προβα μας τρεχουμε και για τα κοστουμια αλλες ωρες εκτος ωραριου....οποτε οπως καταλαβαινεις απο τις 10.00 ειμαι στο ποδι...γυριζω στις 19.00 και μετα μεχρι να φαω κατι τις και να συνειδητοποιησω οτι δεν χορευω τα χορευτικα του σικαγο αλλα ειμαι σπιτακι μου και βλεπω λιγο τι βι...ε...μου τρωει λιγο χρονο...χιχιχιχιχιχ.....27 οκτωβριου ξεκιναμε ημερα σαββατο.....γιουπιιιιιιιιιιιιιι...η αληθεια ειναι πως ανυπομονω λιγακι...θα ειναι πολυ ωραια παρασταση!!!!ειναι γεγονος....

2kMip2.png

συμπαθατε με αν σας απανταω λιγοστα και μονολεκτικα....αλλα παλευω να βολεψω μαγειρεμα καθαρισμα και συζυγικες υποχρεωσεις μεσα σε λιγες ωρες...χαχαχαχαχαχ...σας αγαπω πολυ πολυ....

2kMip2.png

αγαπουλα μου.....εκτος απο την προβα μας τρεχουμε και για τα κοστουμια αλλες ωρες εκτος ωραριου....οποτε οπως καταλαβαινεις απο τις 10.00 ειμαι στο ποδι...γυριζω στις 19.00 και μετα μεχρι να φαω κατι τις και να συνειδητοποιησω οτι δεν χορευω τα χορευτικα του σικαγο αλλα ειμαι σπιτακι μου και βλεπω λιγο τι βι...ε...μου τρωει λιγο χρονο...χιχιχιχιχιχ.....27 οκτωβριου ξεκιναμε ημερα σαββατο.....γιουπιιιιιιιιιιιιιι...η αληθεια ειναι πως ανυπομονω λιγακι...θα ειναι πολυ ωραια παρασταση!!!!ειναι γεγονος....

πο πο βρε κοριτσακι μου εξαντλητικο το προγραμμα. τουλαχιστον οταν ξεκινησουν οι παραστασεις θα ηρεμησετε λιγο ε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...