Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Χαχαχαχα!!! Γιατι όχι? τι παραπάνω έχει δηλαδή αυτη? (εκτός του Σακη! Άλλωστε ο Σακης ανήκει στον λαό του!!!)

Εγω λέω να παω σε μια διατροφολογο, που ειναι στο ίδιο Γραφειο με την ενδοκρινολογο μου, μπας και χάσω τίποτα, αλλα κυρίως να με παρακολουθεί και σε ενδεχόμενη εγκυμοσυνη, επειδη έχω και το χασιμοτο (θυρεοειδης) να τα έχω όλα υπό έλεγχο!! Τόσο καιρο τρώω και πινω τώρα θυμήθηκα τα κιλά! Έκοψα και τα χαπακια και πρέπει να προσέχω δυο φορές! Οι πρώτες μερες ειναι οι δύσκολες, έτσι δε λένε?

αυτο ειναι το θεμα αγαπητη μου οτι δεν εχει παραπανω.......χαχαχαχχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχχαχχααχ

ωχ σε καλο να μας βγει παλι σημερα.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα βρε παιδι μου βγαινει απο το μαιευτήριο και ειναι σα να μην γέννησε!!

Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια!!! Αλλα ναι, πρέπει να μαζευτω γιατι θέλω οπωσδήποτε να αποφύγω - όσο μπορώ - τον διαβήτη κύησης αλλα και αλλα προβληματακια!! Λογω οικογενειακού ιστορικού κυρίως!

Εμείς τα λιοντάρια είμαστε υπόδειγμα δύναμης!! Πρέπει να δίνουμε το γενικο πρόσταγμα!! Θα μου κανείς συμπαράσταση!! Αν και εσυ δε νομίζω ότι το χρειάζεσαι!!

Μα βρε παιδι μου βγαινει απο το μαιευτήριο και ειναι σα να μην γέννησε!!

Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια!!! Αλλα ναι, πρέπει να μαζευτω γιατι θέλω οπωσδήποτε να αποφύγω - όσο μπορώ - τον διαβήτη κύησης αλλα και αλλα προβληματακια!! Λογω οικογενειακού ιστορικού κυρίως!

Εμείς τα λιοντάρια είμαστε υπόδειγμα δύναμης!! Πρέπει να δίνουμε το γενικο πρόσταγμα!! Θα μου κανείς συμπαράσταση!! Αν και εσυ δε νομίζω ότι το χρειάζεσαι!!

το χρειαζομαι και το παρα χρειαζομαι.....! οποτε θα εχεις οση συμπαρασταση θελεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσια μου!!!!ειναι πολυ ομορφα που λιιιιιιιιιιιιγο παει να μυρισει χειμωνας.....οχι οτι κανει κρυο αλλα εχει το συννεφακι του και κατι παει να σου θυμισει....ειμαι σπιτακι μου και απολαμβανω την ηρεμια μου....σε λιγο θα φαμε με τον αντρουλη μου και θα χαλαρωσω...δεν θα κανω ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

2kMip2.png

καλημερα κοριτσια μου!!!!ειναι πολυ ομορφα που λιιιιιιιιιιιιγο παει να μυρισει χειμωνας.....οχι οτι κανει κρυο αλλα εχει το συννεφακι του και κατι παει να σου θυμισει....ειμαι σπιτακι μου και απολαμβανω την ηρεμια μου....σε λιγο θα φαμε με τον αντρουλη μου και θα χαλαρωσω...δεν θα κανω ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Και πολυ καλα θα κανείς!!! Τώρα δε θέλω να σου το χάλασω.. Αλλα χειμώνας αργει ακόμα! κάπου άκουσα ότι απο Πέμπτη θα ξαναεχει ζέστη. Όχι ότι τώρα δεν έχει.. Εγω άρπαξα κρυωμα. Επίσης θα έρθουν οι φίλοι του άνετα μου και θα τους φτιάξω σπιτικά σ....... (ελπίζω να κατάλαβες!).

Να περάσεις ένα όμορφο.. Και ρομαντικό απογευματακι - βραδάκι!

Διαφημίσεις

καλη ξεκουραση κοριτσακι μου. ελπιζω να απολαυσες παρα πολυ το απογευματακι σου, στο σπιτακι σου με το αντρακι σου....!!!

Και πολυ καλα θα κανείς!!! Τώρα δε θέλω να σου το χάλασω.. Αλλα χειμώνας αργει ακόμα! κάπου άκουσα ότι απο Πέμπτη θα ξαναεχει ζέστη. Όχι ότι τώρα δεν έχει.. Εγω άρπαξα κρυωμα. Επίσης θα έρθουν οι φίλοι του άνετα μου και θα τους φτιάξω σπιτικά σ....... (ελπίζω να κατάλαβες!).

Να περάσεις ένα όμορφο.. Και ρομαντικό απογευματακι - βραδάκι!

σπιτικα σ....... χαχαχχαχαχαχα

δεν πηγα στον γιατρο γιατι ειχα κοσμο στο σπιτι. το αυτι μου με πεθαινει. αυριο πρωι παω να στηθω στο κεντρο υγειας. τουλαχιστον δεν εχω ανεβασει πυρετο....παλι καλα. θα χτυπησω ενα μεσουλιντ και θα πεσω για υπνο.

καλο βραδυ κοριτσακια μου

τα λεμε αυριο

φιλια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κοριτσάκι μου γλυκα, μετα απο παρ πολυ καιρο, πέρασα ένα πολυ όμορφο βραδυ, οι φίλοι του άντρα μου ειναι εξαιρετικοί και οι κοπέλες τους επίσης!

Αχ, κοριτσακια θέλω να σας πω αυτο που έχει μπει στο μυαλο μου και δεν βγαινει!! Μια κοπέλα, (ενός φίλου) την ωρα που λέγαμε κάτι άσχετα για βαφτισεις και εκκλησίες, μας λέει: αυτη την εκκλησια την ξέρω, μου είχε κανει εντύπωση ο Πάπας που λέγεται ότι δίνει την ευχή του σε ζευγάρια που έχουν πρόβλημα υπογονιμοτητας! Να πω την αλήθεια μου, όλα αυτά τα αποδοκιμαζω, έχω τρομερή εμπάθεια με τους παπάδες, και για να είμαι τελείως ειλικρινής μαζι σας εκείνη την ωρα το κοροιδεψα, λέγοντας πως αν τελικα βοήθησε η εξωσωματικη τσάμπα η ευχη! Πραγματικα, αν μου έλεγαν για Άγιο, εικόνα, η οτιδήποτε άλλο θα συμφωνούσα απόλυτα, αλλα λίγο θολοσα με την ευχη του παπά, και κάπως αισθάνομαι άσχημα τώρα. Λέτε να ήταν κάποιο σημάδι που απλά κοροιδεψα? έχω και ιστορικό σε μακρινό οικογενειακό κύκλο με παπά που έχει βίλα με πισίνα και κάπως τους βλέπω περιεργα!! Ποσο.. Δεν ξέρετε ποσο προβληματίζομαι τώρα!

Κοριτσάκι μου γλυκα, μετα απο παρ πολυ καιρο, πέρασα ένα πολυ όμορφο βραδυ, οι φίλοι του άντρα μου ειναι εξαιρετικοί και οι κοπέλες τους επίσης!

Αχ, κοριτσακια θέλω να σας πω αυτο που έχει μπει στο μυαλο μου και δεν βγαινει!! Μια κοπέλα, (ενός φίλου) την ωρα που λέγαμε κάτι άσχετα για βαφτισεις και εκκλησίες, μας λέει: αυτη την εκκλησια την ξέρω, μου είχε κανει εντύπωση ο Πάπας που λέγεται ότι δίνει την ευχή του σε ζευγάρια που έχουν πρόβλημα υπογονιμοτητας! Να πω την αλήθεια μου, όλα αυτά τα αποδοκιμαζω, έχω τρομερή εμπάθεια με τους παπάδες, και για να είμαι τελείως ειλικρινής μαζι σας εκείνη την ωρα το κοροιδεψα, λέγοντας πως αν τελικα βοήθησε η εξωσωματικη τσάμπα η ευχη! Πραγματικα, αν μου έλεγαν για Άγιο, εικόνα, η οτιδήποτε άλλο θα συμφωνούσα απόλυτα, αλλα λίγο θολοσα με την ευχη του παπά, και κάπως αισθάνομαι άσχημα τώρα. Λέτε να ήταν κάποιο σημάδι που απλά κοροιδεψα? έχω και ιστορικό σε μακρινό οικογενειακό κύκλο με παπά που έχει βίλα με πισίνα και κάπως τους βλέπω περιεργα!! Ποσο.. Δεν ξέρετε ποσο προβληματίζομαι τώρα!

καλημερα κοριτσαρες μου, πως ειστε σημερα?

εγω πηρα ενα μεσουλιντ και την ενγαλα το βραδυ ησυχα. τωρα σε λιγακι θα παω στο γιατρο.

Γιωτα μου δεν υπαρχει λογος να αισθανεσαι ασχημα. δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που δεν συμπαθεις τους παπαδες.....κι εγω οταν τους βλεπω θολωνω. δεν εκανες κατι κακο κοριτσακι μου. δεν προσβαλες ουτε αγιο ουτε εικονες ουτε κανενα ιερο στοιχειο της θρησκειας μας. δεν πρεπει να στεναχωριεσαι. αν πιστευεις στο Θεο εκεινος το ξερει και θα σε κρινει γι'αυτο οχι για το αν χωνευεις η οχι τους ανηθικους που δηθεν ειναι θρησκοι.....δεν λεω καπου θα υπαρχουν και καλοι.....αλλα ειναι τοσοι πολλοι οι κακοι που τους υποσκιαζουν και τους περνει η μπαλα ολους.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα γλυκουλες!!

Ολα βαίνουν καλώς!! Και απο σήμερα .... Ξεκινά η μάχη!! Χαχα!!

Γιαννα μου γλυκό μου κορίτσι!! Δίκιο έχεις, μάλλον κακώς στεναχωρηθηκα! Απλά επειδή προσπαθούμε για παιδί ένιωσα ενοχές!! Αλλά να πάρω ευχή παπά; Χάθηκαν οι Αγιοι; Μου φάνηκε τελείως παράλογο, αλλά λόγω ευαισθησίας στο θέμα σκέφτηκα πόσο κακός άνθρωπος είμαι!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως ειστε σημερα?

καλημερα Μαρακι, τι κανεις?

Γιαννούλα τι έγινε με το αυτί? Πήγες στον γιατρό?

Γιωτα μου πηγα στο γιατρο. ευτυχως δεν ειναι φλεγμονη ωτιτιδας και ετσι δεν χρειαζεται να παρω αντιβιωση. εχει μαζεψει το αυτακι αρκετο κερι και πιεζει καποια μεμβρανη(η καπως ετσι τελοσ παντων) και γιάυτο με ποναει. μου εδωσε ο γιατρος κατι σταγονιτσες να βαζω μεχρι την Παρασκευη για να μαλακωσει και την Δευτερα θα παω να μου το καθαρισει.

αυτα εν ολιγης.

ευτυχως γλιτωσαμε την αντιβιωση.

εγω Γιωτα μου, αν νιωθω ενοχες για κατι ή θλω να ζητησω τη συγχωρεση του Κυριου για κατι κακο που νομιζω οτι επραξα η σκεφτηκα, ποτε μα ποτε δεν πηγαινω στον παπα. εχω ενα ιδιαιτερο δεσιμο με τον Αγιο Εφραιεμ. σε αυτον λεω τον πονο μου σε αυτον απολογουμαι, απο αυτον ζηταω συγχωρεση και απο τον Χριστουλη μας.

μην αισθανεσαι ασχημα για τους παπαδες.....δεν αξιζει καν τον κοπο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα γλυκουλες!!

Ολα βαίνουν καλώς!! Και απο σήμερα .... Ξεκινά η μάχη!! Χαχα!!

!!

αντε κοπελιτσα μου καλη επιτυχια.

γρηγορα, πολυυυυυ πολυυυυυ πολυυυυ γρηγορα με ευχαριστα νεα.......

ξεσουμιζε τον, πιεσ του το μεδουλι, αλλαξε του τα φωτα......αντρας ειναι δεν παθαινει τιποτα.....δωστου μην τον φοβασαι.....!!!! παμε γερα.....θα την παρουμε την πολη.:P

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα Μαρακι, τι κανεις?

Γιωτα μου πηγα στο γιατρο. ευτυχως δεν ειναι φλεγμονη ωτιτιδας και ετσι δεν χρειαζεται να παρω αντιβιωση. εχει μαζεψει το αυτακι αρκετο κερι και πιεζει καποια μεμβρανη(η καπως ετσι τελοσ παντων) και γιάυτο με ποναει. μου εδωσε ο γιατρος κατι σταγονιτσες να βαζω μεχρι την Παρασκευη για να μαλακωσει και την Δευτερα θα παω να μου το καθαρισει.

αυτα εν ολιγης.

ευτυχως γλιτωσαμε την αντιβιωση.

εγω Γιωτα μου, αν νιωθω ενοχες για κατι ή θλω να ζητησω τη συγχωρεση του Κυριου για κατι κακο που νομιζω οτι επραξα η σκεφτηκα, ποτε μα ποτε δεν πηγαινω στον παπα. εχω ενα ιδιαιτερο δεσιμο με τον Αγιο Εφραιεμ. σε αυτον λεω τον πονο μου σε αυτον απολογουμαι, απο αυτον ζηταω συγχωρεση και απο τον Χριστουλη μας.

μην αισθανεσαι ασχημα για τους παπαδες.....δεν αξιζει καν τον κοπο.

Δίκο έχεις! Εμένα το δέσιμο μου είναι με την Παναγία. Έτσι μου βγαίνει, πάντα λέω.. Παναγία μου...! Αλλά έχω και τον Άγιο Φανούριο βοηθό! Να μην τον ξεχνώ δεν κάνει!

Την γλυτώσαμε την αντιβίωση? Γιούπι!!!!

Αυτά παθαίνω και εγώ με το κερί, γιατί ο ωριλά μου έχει απαγορεύσει τις μπατονέτες! Και όταν παω για καθαρισμό, βγάζω μισό κιλό κερί!!

Καλά, εδώ γύρω δεν κουνιόμαστε! Μας έχουν σε περιορισμό λόγω Άνκελας!! Και γύρω γύρω βέβαια κίνηση!! Βοήθεια Θεέ μου!!

Πάω για καφεδάκι με τις φίλες μου, θα είμαστε τέσσερις.. Λέτε να μας πάνε μέσα για διαδήλωση? χαχαχα!!

αντε κοπελιτσα μου καλη επιτυχια.

γρηγορα, πολυυυυυ πολυυυυυ πολυυυυ γρηγορα με ευχαριστα νεα.......

ξεσουμιζε τον, πιεσ του το μεδουλι, αλλαξε του τα φωτα......αντρας ειναι δεν παθαινει τιποτα.....δωστου μην τον φοβασαι.....!!!! παμε γερα.....θα την παρουμε την πολη.:P

Αχ Μακάρι! Ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου! Περισσότερο από όλα, γιατί το εύχεσαι πραγματικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...