Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

το cyclacur ειναι συνδιασμος οιστρογονου προγεσταγονου. (μην με ρωτησετε τι ειναι το προγεσταγονο δεν εχω ιδεα χιχι). απ΄οτι ειδα στο internet πολλες κοπελες το παιρνουν για διαφορους λογους..

αντε με το καλο να ερθει γρηγορα και το δικο σας σπορακι και ας ειναι στην ελλαδα η συλληψη......:D

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το cyclacur ειναι συνδιασμος οιστρογονου προγεσταγονου. (μην με ρωτησετε τι ειναι το προγεσταγονο δεν εχω ιδεα χιχι). απ΄οτι ειδα στο internet πολλες κοπελες το παιρνουν για διαφορους λογους..

αντε με το καλο να ερθει γρηγορα και το δικο σας σπορακι και ας ειναι στην ελλαδα η συλληψη......:D

Ευχαριστω, τώρα δεν έχουμε άλλες επιλογές, στην Ελλάδα ότι γίνει. Δεν σκοπεύουμε να περάσουμε τ σύνορα σύντομα!

Δεν ήξερα τι ειναι, γι αυτο ρώτησα, εμένα ο γιατρός μου είπε ότι αν μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έχει επιτευχθεί εγκυμοσυνη θα μου υποστηρίξει την φάση μέτα την ωορηξια με προγεστερονη, (επειδη έχω μικρούς κύκλους) ήθελα να παω διαβασμένη!! Χαχα!

Η ψυξη, πάλι, καλα κρατεί!! Όλη μου η πλάτη σπαριαλια!!

Γιαννα μου, δεν πας να πάρεις τίποτα για το αυτάκι μπας και το προλαβεις?

απ΄οτι εχω καταλαβει αλλο ειναι η προγεστερονη αλλο το προγεστανο -αν το λεω σωστα-..

εμενα η δικια μου μου ειπε οτι εχω τρεις φασεις μπροστα μου. η πρωτη ειναι τα cyclacur για 2 μηνες και παραλληλα προσπαθεια. αν δεν πετυχει αυτο θα παρω καποια αλλα οιστρογονα τα οποια δεν θυμαμαι πως μου τα ειπε και παραλληλα παρακολουθηση της ωορριξιας και αν δεν πετυχει ουτε αυτο θα παμε για σπερματεχυση.ελπιζω βεβαια να σταματησω στην πρωτη φαση..

τα τελευταια 2 χρονια παιρνω προγεστερονη για να μου ερθει περιοδος γιατι εχω δεν ειχα περιοδο..ξερω καποιες κοπελες που εμειναν εγκυες παιρνοντας προγεστερονη...οποτε και παλι καλη επιτυχια

οσον αφορα την ψυξη κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Ευχαριστω, τώρα δεν έχουμε άλλες επιλογές, στην Ελλάδα ότι γίνει. Δεν σκοπεύουμε να περάσουμε τ σύνορα σύντομα!

Δεν ήξερα τι ειναι, γι αυτο ρώτησα, εμένα ο γιατρός μου είπε ότι αν μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έχει επιτευχθεί εγκυμοσυνη θα μου υποστηρίξει την φάση μέτα την ωορηξια με προγεστερονη, (επειδη έχω μικρούς κύκλους) ήθελα να παω διαβασμένη!! Χαχα!

Η ψυξη, πάλι, καλα κρατεί!! Όλη μου η πλάτη σπαριαλια!!

Γιαννα μου, δεν πας να πάρεις τίποτα για το αυτάκι μπας και το προλαβεις?

ηρθα κι εγω παλι.....

Μαρια μου δεν πειραζει που μιλας με διαλειματα....ολες το ιδιο κανουμε....:D

τι να παρω ομως? μασαω τσιχλα απο το πρωι. μου ειχε πει ο γιατρος οτι βοηθαει αρκετα.

η προγεστερονη κοριτσια βοηθαει να θρεψει το ενδομητριο. επαιρνα κι εγω στη διαρκεια της κυησης. υποθετα κολπικα ηταν.και σε μικρους κυκλους την δινουν πολυ περισσοτερο επειδη δεν π[ρολαβαινει να παχυνει το ενδομητριο......

εμ τι τζαμπα τα εχω τα πτυχια??????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ηρθα κι εγω παλι.....

Μαρια μου δεν πειραζει που μιλας με διαλειματα....ολες το ιδιο κανουμε....:D

τι να παρω ομως? μασαω τσιχλα απο το πρωι. μου ειχε πει ο γιατρος οτι βοηθαει αρκετα.

η προγεστερονη κοριτσια βοηθαει να θρεψει το ενδομητριο. επαιρνα κι εγω στη διαρκεια της κυησης. υποθετα κολπικα ηταν.και σε μικρους κυκλους την δινουν πολυ περισσοτερο επειδη δεν π[ρολαβαινει να παχυνει το ενδομητριο......

εμ τι τζαμπα τα εχω τα πτυχια??????

Να πας να πάρεις κολιριο, εγω παίρνω τις γκαραματ, για την τσίχλα δεν το ήξερα να πω την αλήθεια, αλλα δεν πετάγεται σε ένα φαρμακείο να σου πουν και αυτοί? μπας και γλυτωσεις την αντιβιωση!

Εγω έχω πολυ καλο ενδομητριο, αφου ο γιατρός και ο άλλος που μου κανει τον υπερηχο εντυπωσιάζονται, λένε πχ Α! Τέλειο ενδομητριο, η πολυ καλο χωράφι! είμαι ένα βήμα πισω στο να τους βρίσκω!! Ωραίο χωράφι βλέπω.. Την σοδειά δε βλέπω!! Αχ, συγχιστικα πρωι πρωι!! Τώρα γιατι μου το είπε για την προγεστερονη δεν ξέρω, μου είπε ότι θα την μέτρησω 21 ημέρα, δεν συζητήσαμε παραπάνω για να μην γρουσουζεψουμε τις προσπάθειες μέχρι τα Χριστούγεννα!!

Διαφημίσεις

Να πας να πάρεις κολιριο, εγω παίρνω τις γκαραματ, για την τσίχλα δεν το ήξερα να πω την αλήθεια, αλλα δεν πετάγεται σε ένα φαρμακείο να σου πουν και αυτοί? μπας και γλυτωσεις την αντιβιωση!

Εγω έχω πολυ καλο ενδομητριο, αφου ο γιατρός και ο άλλος που μου κανει τον υπερηχο εντυπωσιάζονται, λένε πχ Α! Τέλειο ενδομητριο, η πολυ καλο χωράφι! είμαι ένα βήμα πισω στο να τους βρίσκω!! Ωραίο χωράφι βλέπω.. Την σοδειά δε βλέπω!! Αχ, συγχιστικα πρωι πρωι!! Τώρα γιατι μου το είπε για την προγεστερονη δεν ξέρω, μου είπε ότι θα την μέτρησω 21 ημέρα, δεν συζητήσαμε παραπάνω για να μην γρουσουζεψουμε τις προσπάθειες μέχρι τα Χριστούγεννα!!

δεν βλεπω να τη γλιτωνω την αντιβιωση......θα παω το απογευμα κιολας στον ωριλα. φοβαμαι γιατο οταν με πιανει με γονατιζει.....περα απο τον τρομερο πονο στο αυτι, με χτυπαει σε ολο το κεφαλι και στα δοντια. τρεχει πειον απο το αυτι μου και ανεβαζω 40 πυρετο. δεν ειναι να το αφηνω. θα παω καλυτερα να με δει και θα του πω να μου δωσει μια ελαφρια αντιβιωση για λιγες μερες...εεε θ του εξηγησω του ανθρωπου οτι ειμαι σε φαση αναπαραγωγης...του φουστη θα το καταλαβει....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

δεν βλεπω να τη γλιτωνω την αντιβιωση......θα παω το απογευμα κιολας στον ωριλα. φοβαμαι γιατο οταν με πιανει με γονατιζει.....περα απο τον τρομερο πονο στο αυτι, με χτυπαει σε ολο το κεφαλι και στα δοντια. τρεχει πειον απο το αυτι μου και ανεβαζω 40 πυρετο. δεν ειναι να το αφηνω. θα παω καλυτερα να με δει και θα του πω να μου δωσει μια ελαφρια αντιβιωση για λιγες μερες...εεε θ του εξηγησω του ανθρωπου οτι ειμαι σε φαση αναπαραγωγης...του φουστη θα το καταλαβει....!!!

Αν μπορείς να πας σήμερα, μην το αμελησεις! άλλωστε για δεκα περίπου μερες ακόμα και αντιβιωση να πάρεις δεν υπάρχει πρόβλημα, είχα ρωτήσει τον γιατρο μου οταν έπαιρνα αντιβιωση για την ουρολοιμωξη.. Καλε, τι έχουμε περάσει εδω μεσα! Δεν ειναι καφε αυτο! Επείγοντα περιστατικά ειναι!! Χαχαχα!

Η πλάτη μου πονάει πολυ οταν ξυπνάει, μετα μαλακωνει ο πονος! τι άλλο Θεέ μου? α, νομίζω οι ξεκίνησε και το φθινοπωρινό κρυωμα, λαιμος - συνάχι!

Απόψε αντί για ..... Πάρτυ λέω να το μετατρέψω σε χάπι πάρτυ!! Χαχα! Λέω και αυτές τις κρυαδες και νιώθω ακόμα χειρότερα!

Αν μπορείς να πας σήμερα, μην το αμελησεις! άλλωστε για δεκα περίπου μερες ακόμα και αντιβιωση να πάρεις δεν υπάρχει πρόβλημα, είχα ρωτήσει τον γιατρο μου οταν έπαιρνα αντιβιωση για την ουρολοιμωξη.. Καλε, τι έχουμε περάσει εδω μεσα! Δεν ειναι καφε αυτο! Επείγοντα περιστατικά ειναι!! Χαχαχα!

Η πλάτη μου πονάει πολυ οταν ξυπνάει, μετα μαλακωνει ο πονος! τι άλλο Θεέ μου? α, νομίζω οι ξεκίνησε και το φθινοπωρινό κρυωμα, λαιμος - συνάχι!

Απόψε αντί για ..... Πάρτυ λέω να το μετατρέψω σε χάπι πάρτυ!! Χαχα! Λέω και αυτές τις κρυαδες και νιώθω ακόμα χειρότερα!

αυτες οι τελιτσες πριν το παρτυ....πολυ μου αρεσουν.

διαβαζα κι εγω τωρα και οντως δεν πολυ πειραζει η αντιβιωση σε αυτο το σταδιο. οποτε θα παω σημερα σφεντονα......οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα.

οσο για το τι εχουμε περασει εδω μεσα......αστο ειναι μεγαααααλη ιστορια. και που εισαι ακομα....αρκει τα ανερχομενα να ειναι ευχαριστα.;)

πειναωωωωωωω......με αυτη τη τσιχλα μου εχει ανοιξει η ορεξη. εχω φερει μαζι μου μπροκολακι και μπιφτεκακι οποτε παω να τα ζεστανω και να φαω.

αχ το βραδυ θα φαω ζιζαρ (χωρις σωσ) αλλ δεν με πειραζει....ειναι απο τις αγαπημενες μου σαλατες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αυτες οι τελιτσες πριν το παρτυ....πολυ μου αρεσουν.

διαβαζα κι εγω τωρα και οντως δεν πολυ πειραζει η αντιβιωση σε αυτο το σταδιο. οποτε θα παω σημερα σφεντονα......οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα.

οσο για το τι εχουμε περασει εδω μεσα......αστο ειναι μεγαααααλη ιστορια. και που εισαι ακομα....αρκει τα ανερχομενα να ειναι ευχαριστα.;)

πειναωωωωωωω......με αυτη τη τσιχλα μου εχει ανοιξει η ορεξη. εχω φερει μαζι μου μπροκολακι και μπιφτεκακι οποτε παω να τα ζεστανω και να φαω.

αχ το βραδυ θα φαω ζιζαρ (χωρις σωσ) αλλ δεν με πειραζει....ειναι απο τις αγαπημενες μου σαλατες.

Σε βλέπω να βγαίνεις απο το μαιευτήριο, Κατια Ζυγουλη!!

Εγω τελικα σιγουρα κρυωμα, πρέπει να έχω και λίγα δεκατα! αχ, τι τύχη Θεέ μου! αχ, που ειναι ο τζωρτζ κλουνει, απο την εντατική να με κανει καλα?

Γιαννουλα μου γρήγορα περαστικα!!

Εγω τελικα σιγουρα κρυωμα, πρέπει να έχω και λίγα δεκατα! αχ, τι τύχη Θεέ μου! αχ, που ειναι ο τζωρτζ κλουνει, απο την εντατική να με κανει καλα?

ευχαριστω κοριτσακι μου......

ωχ κι εσυ με κρυωμα......τι γινεται βρε παιδι μου....μας ματιασαν? περαστικα και σενα Γιωτουλα μου.

κατια ζυγουλη???????? χαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωωωω.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αν δεν βρουμε τον τζωζτζ σε βολευει καποιος αλλος ???

κατι πηρε το αφτι μου(αυτο που ποναει) οτι εχει κατι τρεχαματα μωρε......γιάυτο σου λεω...

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ευχαριστω κοριτσακι μου......

ωχ κι εσυ με κρυωμα......τι γινεται βρε παιδι μου....μας ματιασαν? περαστικα και σενα Γιωτουλα μου.

κατια ζυγουλη???????? χαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωωωω.....

Χαχαχαχα!!! Γιατι όχι? τι παραπάνω έχει δηλαδή αυτη? (εκτός του Σακη! Άλλωστε ο Σακης ανήκει στον λαό του!!!)

Εγω λέω να παω σε μια διατροφολογο, που ειναι στο ίδιο Γραφειο με την ενδοκρινολογο μου, μπας και χάσω τίποτα, αλλα κυρίως να με παρακολουθεί και σε ενδεχόμενη εγκυμοσυνη, επειδη έχω και το χασιμοτο (θυρεοειδης) να τα έχω όλα υπό έλεγχο!! Τόσο καιρο τρώω και πινω τώρα θυμήθηκα τα κιλά! Έκοψα και τα χαπακια και πρέπει να προσέχω δυο φορές! Οι πρώτες μερες ειναι οι δύσκολες, έτσι δε λένε?

Χαχαχαχα!!! Γιατι όχι? τι παραπάνω έχει δηλαδή αυτη? (εκτός του Σακη! Άλλωστε ο Σακης ανήκει στον λαό του!!!)

Εγω λέω να παω σε μια διατροφολογο, που ειναι στο ίδιο Γραφειο με την ενδοκρινολογο μου, μπας και χάσω τίποτα, αλλα κυρίως να με παρακολουθεί και σε ενδεχόμενη εγκυμοσυνη, επειδη έχω και το χασιμοτο (θυρεοειδης) να τα έχω όλα υπό έλεγχο!! Τόσο καιρο τρώω και πινω τώρα θυμήθηκα τα κιλά! Έκοψα και τα χαπακια και πρέπει να προσέχω δυο φορές! Οι πρώτες μερες ειναι οι δύσκολες, έτσι δε λένε?

θα σου πω να πας και θα σε παροτρινω μονο και μονο επειδη υπαρχει θεμα υγειας και εισαι σε φαση που θες να γινεις μανουλα. διαφορετικα απο θεμα εμφανισης εισαι μια χαρα καρακουκλαρα.....και μη νομιζεις τα πιασιματα αρεσουν. ξερω εγω τι λεω.....καρατσεκαρισμενο.

οντως οι πρωτες μερες ειναι και οι πιο δυσκολες. εκει ειναι το ζορι. δεν πεινας, ειδικα αν σε παρακολουθει και σου δινει προγραμμα διαιτολογος ....τοτε σιγουρα δεν πεινας. απλα μπαινεις στον πειρασμο.

εγω για παραδειγμα χτες εκανα μπροκολο με μπιφτεκακια.....ωραιοτατο....ελα μου ομως που ειχα και τηγανιτες πατατουλες του αντρουλη μου......εεε εκει ψιλοσυγχιζεσαι αλλα αν εχεις πεισμα εισαι και σε καλο δρομο. οταν βλεπεις κιολας αποτελεσματα τοσο πιο πολυ σε παροτρυνει να συνεχισεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...