Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γιάννα μου γλυκιά, το εύχομαι ολόψυχα, σου το χρωστάει γλυκούλα μου.. Αλλά όλα θα περάσουν! Κάνε λίγη υπομονή και θα αρχίσουμε τα σχέδια πάλι!

Τον αυχένα πρόσεχε τον.. δεν θέλουμε πόνους στην εγκυμοσύνη!!

Να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τον αντρούλη σου.. εποικοδομητικό μάλλον θα έλεγα!!

Λινάκι μου έφτιαξες μία νέα λέξη για μένα? Αχ, σε ευχαριστώ!!

Καλά άμα συνεχίσω έτσι.. ξέρετε! 20 χρόνια γιώτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες μου, τι κανετε?

εγω ειμαι ΚΑΛΑ.....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....!!!

εποικοδομητικοτατο και το χθεσινο βραδυ....;)

αντε να δουμε τι θα δουμε.....χαχαχαχαχα......

βρε κοριτσια νομιζω οτι με πιανει το αυτι μου ρε μαμωτο......και εχω ιστορια μεγαλη με ωτιτιδα.....πιστευω να ειναι κατι περαστικο και να μην με πιασει γιατι αυτο θα μου ελειπε τωρα. δεν την γλιτωνω την 1000αρα αντιβιωση.

σαν να δροσισε λιγακι ο καιρουλης ε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσια.... λινα μου σ΄ευχαριστω για τις ευχες σου. οντως ειναι η δευτερη μερα που ειμαι στο site και το πρωτο πραγμα που εκανα οταν ηρθα στη δουλεια ηταν να μπω μεσα να δω κανενα νεα. χιχι....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημερα κοριτσια.... λινα μου σ΄ευχαριστω για τις ευχες σου. οντως ειναι η δευτερη μερα που ειμαι στο site και το πρωτο πραγμα που εκανα οταν ηρθα στη δουλεια ηταν να μπω μεσα να δω κανενα νεα. χιχι....

να τα , να τα.....αυτα ειναι τα πρωτα κρουσματα Μαρακι....!!!! χαχαχαχαχα

σε ποια μερα του κυκλου εισαι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

να τα , να τα.....αυτα ειναι τα πρωτα κρουσματα Μαρακι....!!!! χαχαχαχαχα

σε ποια μερα του κυκλου εισαι?

αιντε....ουτε καλημερα δεν σου ειπα.....

Καλημερα βρε Μαρακι.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια μου εσεις προσπαθειτε καιρο?

εγω Μαρακι ξεκινησα προσπαθειες τον Γεναρη. 15 Φλεβαρη εμαθα οτι ειμαι εγκυος. ολα πηγαιναν καλα μεχρι που στην 9η εβδομαδα παλλινδρομησε η κυηση και εκανα αποξεση τον Μαρτιο. κατα την αποξεση μου διαγνωσθηκαν 2 διαφραγματα στη μητρα τα οποια και επρεπε να αφαιρεσω εφοσον επιθυμω να μεινω εγκυος. τα διαφραγματα δεν αφηναν το εμβρυο να αιματωθει σωστα οποτε κατα συνεπεια και την αναπτυξη του. η ιστολογικη που καναμε βγηκε καθαρη, δεν υπηρχε προβλημα δηλαδη με συνδρομο down ή χρωμοσωματων κλπ. ηταν καθαρα θεμα διαφραγματων. εκανα 16/07 επεμβατικη υστεροσκοπηση και τα αφαιρεσαμε. επισης εκανα και την περιβοητη εξεταση θρομβοφιλιας και το πορισμα ηταν θρομβοφιλια υψηλου μαιευτικου κινδυνου. τωρα οταν με το καλο μεινω παλι εγκυος θα πρεπει να κανω μια ενεσουλα ηπαρινης καθημερινα και δε θα εχω προβλημα.

εγω ξεκινησα προσπαθειες στον προηγουμενο κυκλο μου. δυστηχως ακαρπες.....ευελπιστω αυτος ο κυκλος να ειναι πιο τυχερος.

αυτα πολυ περιληπτικα απο εμενα....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οχι δεν παω στα τυφλα. μου ειπε να ξεκινησω τα cyclacur και την 10η μερα εως την 17η μερα να κανω "τις προσπαθειες" μερα παρα μερα.

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Bonjour!!! Στα γαλλικά σήμερα η καλημέρα επειδη αγαπάμε πολυ το Παρίσι και το ονειρευτηκαμε κι όλας!!!

Γιαννα μου, αν σου πω ότι τα κολιρια για ωτιτιδες ειναι τα αγαπημένα μου μπουκαλακια, θα με πιστεψεις? να έχω πάθει στη ζωή μου.. Αμετρήτες φορές! αλλα δεν περιοριζομαι μονο στην ωτιτιδα! παθαινω και αλλα στο αυτί!

Είδες ποσο αναζωογονητικο ειναι τι οργωμα! Χαχα! Απο αύριο και εμείς στην πάλη!!

Δεν ξέρω αν δροσισε σε εσάς, εδω σε εμάς πάλι ζέστη έχει!

Μαρακι, το cyclacur τι ειναι? εννοω, ειναι προγεστερονη?

Εμείς, προσπαθούμε απο τα Χριστούγεννα, ξεκινήσαμε τις προσπάθειες μια νύχτα στο Παρίσι, και είμαστε τόσο για τα πανηγύρια, που νομίζαμε ότι θα λέγαμε στο παιδι μας ότι το συλλαβαμε στο Παρίσι!! Μετα απο λίγες μερες μάθαμε ότι κάθε ελεύθερη επαφή δεν οδηγεί σε εγκυμοσυνη!! Ε, μετα, οι μήνες περναγανε, μέχρι που έκανα το καλοκαίρι σαλπιγγογραφια και μου έδειξε την μια σαλπιγγα με κάποιο πρόβλημα, αλλα σχετίκα μετρια σαλπιγγογραφια. Είχα και μια κυστη που με ταλαιπώρησε, εγω περίμενα να φύγει μονη της αλλα ευτυχώς δεν έφυγε, και λέω ευτυχώς γιατι εξαιτίας της κυστης κάναμε λαπαροσκοπηση και υστεροσκοπηση και ο γιατρός μου κατάφερε να διορθώσει πολλα προβλήματα, είχα άλλη μια κυστη κοντα στη σαλπιγγα, που δεν φαινόταν στον υπερηχο, και διόρθωσε την σαλπιγγα και τώρα όλα δουλεύουν ρολόι!! Απο αύριο λογικά ξανα ξεκινάμε δυναμικα και ο Θεός Βοηθος!!

Τόσο μεγαλη ιστορία που έχω, λέω να γράψω κανένα βιβλίο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...