Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κλασικα εχω το θεματακι με τις πολυκυστικες οπως παρα πολλες κοπελες αλλα εχω εχω ενα προβλημα με την ινσουλινη μου. στην αρχη μου ειχαν πει οτι εχω υπερινσουλινιμια αλλα τελικα εχω αντισταση στην ινσουλινη. επαιρνα glucophase για 2 χρονια. αυτα με βοηθησαν πολυ στην περιοδο μου αλλα ειχα πολλες παρενεργειες οπως κολλικους εντερου. σχεδον καθε εβδομαδα. το τελευταιο καιρο επαιρνα προγεστερονη γιατι και εκει ειχα ενα θεματακι ηταν χαμηλη και ετσι ειχα περιοδο.η γυναικολογος μου ειναι πεπεισμενη οτι θα μπορεσω να συλλαβω φυσιολογικα (εννοω χωρις εξωσωματικη )απλα χρειαζομαι λιγη βοηθεια. ελπιζω να εχει δικιο. ολα αυτα τα χρονια εχω αλλαξει πολυ σαν ανθρωπος και εσωτερικα και εξωτερικα. εξωτερικα γιατι με ολες αυτες τις ορμονες εχω βαλει αρκετα κιλα και εσωτερικα γιατι ολη αυτη η διαδικασια να παρακαλας να εχεις περιοδο και κανεις να μην σου λεει τι προβλημα εχεις ειναι που ψυχοφθορο.αυτο που με βοηθαει ειναι ο ανθρωπος μου που με στηριζει ολο αυτον τον καιρο και Θεος γιατι μονο με τη θεληση Του θα κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα

Να εμπιστευτείς την γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεσαι γιατί το άγχος μόνο κακό κάνει. Εγώ δεν έχω πολυκυστικές, αλλά βγάζω κύστες. Επίσης πήρα και εγώ ένα διάστημα glucophase. Εγώ το κατάλαβα αντίστροφα, επειδή πήρα πολλά κιλα σε λίγο χρονικό διάστημα η ενδοκρινολόγος μου είπε να κάνω καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης, παρήγαγα πολύ ινσουλίνη και δεν μεταβολιζόντουσαν οι υδατάνθρακες. Και εμένα με πείραξαν τα χάπια, μόνιμα πρησμένη και σκληρή κοιλιά, αλλά ο γυναικολόγος μου μου τα έκοψςε όταν αφαίρεσα μία κύστη. Δυστυχώς, πρέπει να αποφεύγω τους υδατάνθρακες αλλά αν πρέπει δε με νοιάζει. Αρκει να τα καταφέρω!

Να σκέφτεσαι θετικά Μαράκι και πολύ σύντομα θα τα καταφέρετε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το εχουμε παρει πολυ θετικα...... αρχιζω και γω να πιστευω οτι φτανω στο τελος του τουνελ....

οταν βρηκα αυτο το site καταλαβα οτι εχω καποιες κοπελες που συμμεριζονται τον πονο μου και το αγχος μου αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειμαστε πολλες. μακαρι να αλλαξουμε την προσευχη μας απο το ποτε θα γινω μανα στο θα γινω καλη μανα.

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

το εχουμε παρει πολυ θετικα...... αρχιζω και γω να πιστευω οτι φτανω στο τελος του τουνελ....

οταν βρηκα αυτο το site καταλαβα οτι εχω καποιες κοπελες που συμμεριζονται τον πονο μου και το αγχος μου αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειμαστε πολλες. μακαρι να αλλαξουμε την προσευχη μας απο το ποτε θα γινω μανα στο θα γινω καλη μανα.

Να μην κοιτάς τον αριθμό των ζευγαριών που έχουν πρόβλημα, αλλά τον αριθμό των ζευγαριών που ξεπέρασαν τα προβλήματα και τα κατάφεραν!!

Μαρακι δυστηχως ειμαστε πολλες αυτες που περασαμε ή περναμε πολλα γυναικολογικα θεματα. σημασια εχει οτι πλεον ολα (η τουλαχιστον τα περισσοτερα) ειναι αντιμετωπίσιμα και ιάσιμα. ασε πισω το παρελθον σου και κοιτα το παρον και το μελλον σου, το οποιο ειμαι σιγουρη πως με τη σωστη καθοδηγηση της γιατρου σου σου επιφυλασει και σενα μια εγκυμοσυνη.

εδω το φορουμ θα σε βοηθησει σε 2 πραγματα κυριως.

1. εχεις γυναικες που μπορεις να πεις τον καημο σου, το προβλημα σου, τον πονο σου την χαρα σου .....ολα οσα νιωθεις ...και να σε καταλαβουν.

2. να μην το βαζεις κατω και να βλεπεις τα πραγματα λιγο πιο θετικα. γνωστο ως "στηριξη".

για αλλη μια φορα θα σου ευχηθω καλη επιτυχια με συντομα θετικα αποτελεσματα.

και καλως ηλθες στο παρεακι μας......ειμαστε λιγο τρελες θα μας συνηθισεις...!:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτακι μου τι κανεις? πως παει η ψυξη? γιατι δεν βαζεις καμια αλοιφουλα?

εγω πεταω στα ουρανια........

απιστευτο ποση χαρα μποει να σου δωσει ενα τεστ ωορρηξιας.....φαντασου με τα εγκυμοσυνης τι θα κανω.......

καλε σιγα μη σηκωνω εγω ειιπλα και μοκετες.......δεν υπαρχει περιπτωση καμια. περυσι τις ειχα βαλει μονη μου.....φετος θα τις βαλει ο αντρας μου μονος του.

ειναι και ασηκωτες οποτε δεν παιζουμε με τετοια θεματα.

γι'αυτο κανω τις δουλιτσες μου εγω απο τωρα, κι αν δω οτι καιρου επιτρεποντος μπορω το αλλο σ/κ να τις βαλω θα χωσω τον αντρουλη μου.

πες του αντρουλη σου να κραταει δυναμεις......γιατι κοντος ψαλμος....;) θα του χρειαστουν......χαχαχαχαχαχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτακι μου τι κανεις? πως παει η ψυξη? γιατι δεν βαζεις καμια αλοιφουλα?

εγω πεταω στα ουρανια........

απιστευτο ποση χαρα μποει να σου δωσει ενα τεστ ωορρηξιας.....φαντασου με τα εγκυμοσυνης τι θα κανω.......

καλε σιγα μη σηκωνω εγω ειιπλα και μοκετες.......δεν υπαρχει περιπτωση καμια. περυσι τις ειχα βαλει μονη μου.....φετος θα τις βαλει ο αντρας μου μονος του.

ειναι και ασηκωτες οποτε δεν παιζουμε με τετοια θεματα.

γι'αυτο κανω τις δουλιτσες μου εγω απο τωρα, κι αν δω οτι καιρου επιτρεποντος μπορω το αλλο σ/κ να τις βαλω θα χωσω τον αντρουλη μου.

πες του αντρουλη σου να κραταει δυναμεις......γιατι κοντος ψαλμος....;) θα του χρειαστουν......χαχαχαχαχαχαχα

Θα του το μεταβιβάσω!!

Και εμένα τα χαλιά ο σύζυγος θα τα στρώσει! Δεν είναι πολλά, 2 είναι, αλλά τα έπιπλα είναι βαριά!

Μόλις έβαλα στην κατσαρόλα τα γιουβαρλάκια! ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν ωραία!!

Θα σου πω αυτό που μου είπε ο γυναικολόγος μου : καλό όργωμα!! χαχα! Είναι και αυτός τελείως τρελός!

σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια... ειστε πολυ καλες.... σιγα σιγα θα αποκαλυψω και γω την τρελα μου..χαχα:P

με την ανεση σου κοπελα μου.....!

Θα του το μεταβιβάσω!!

Και εμένα τα χαλιά ο σύζυγος θα τα στρώσει! Δεν είναι πολλά, 2 είναι, αλλά τα έπιπλα είναι βαριά!

Μόλις έβαλα στην κατσαρόλα τα γιουβαρλάκια! ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν ωραία!!

Θα σου πω αυτό που μου είπε ο γυναικολόγος μου : καλό όργωμα!! χαχα! Είναι και αυτός τελείως τρελός!

καλο οργωμα?????? χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ωραιος ο γιατρος....χαχαχαχαχαχαχαχα....!!!!

εγω εχω βρασει μπροκολο και θα ψησει ο καλος μου μπιφτεκακια. τα εχω ζυμωσει και τα εχω βαλει στο ψυγειο να τραβηξουν τα αρωματα που λεει και ο αδελφος μου.

εγω με τη διαιτα παω πολυ καλα.....και χαιρομαι πολυυυυυυ....!μου λειπουν τα γλυκα παααααρα πολυ αλλα ειπα οτι θα την κανω μεχρι να μεινω εγκυος.....(.ελπιζω να μεινω αυτο το μηνα.):tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

με την ανεση σου κοπελα μου.....!

καλο οργωμα?????? χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ωραιος ο γιατρος....χαχαχαχαχαχαχαχα....!!!!

εγω εχω βρασει μπροκολο και θα ψησει ο καλος μου μπιφτεκακια. τα εχω ζυμωσει και τα εχω βαλει στο ψυγειο να τραβηξουν τα αρωματα που λεει και ο αδελφος μου.

εγω με τη διαιτα παω πολυ καλα.....και χαιρομαι πολυυυυυυ....!μου λειπουν τα γλυκα παααααρα πολυ αλλα ειπα οτι θα την κανω μεχρι να μεινω εγκυος.....(.ελπιζω να μεινω αυτο το μηνα.):tongue:

Θα μείνεις. Δεν το συζητώ! Άλλωστε, σε περιμένουμε!

Πολύ καλά λέει ο αδελφός σου, το μαρινάρισμα είναι το παν στο κρέας! Και εγώ έτσι κάνω.. όταν μαγειρεύω! Σήμερα είπα να κάνω κάτι σπέσιαλ γιατί ο άντρας μου σέρνεται από την κούραση, και θέλω να τον περιποιηθώ! Άλλωστε έχουμε αγώνες αυτή την εβδομάδα! Θα ξεκινήσουμε και εμείς διατροφή, από Τρίτη! Αύριο έχω σουβλάκι πάρτυ! Θα κάνω σπιτικά σουβλάκια και θα έρθουν οι φίλοι του άντρα μου!

Καλά μιλάμε η ζέστη με έχει τσακίσει!! Και ο αυχένας?? Μία φρίκη! Norgesic και Άγιος ο Θεός! χαχα!! Στην εγκυμοσύνη που δεν επιτρέπεται να τα παίρνουμε τι θα κάνουμε?

Θα μείνεις. Δεν το συζητώ! Άλλωστε, σε περιμένουμε!

Πολύ καλά λέει ο αδελφός σου, το μαρινάρισμα είναι το παν στο κρέας! Και εγώ έτσι κάνω.. όταν μαγειρεύω! Σήμερα είπα να κάνω κάτι σπέσιαλ γιατί ο άντρας μου σέρνεται από την κούραση, και θέλω να τον περιποιηθώ! Άλλωστε έχουμε αγώνες αυτή την εβδομάδα! Θα ξεκινήσουμε και εμείς διατροφή, από Τρίτη! Αύριο έχω σουβλάκι πάρτυ! Θα κάνω σπιτικά σουβλάκια και θα έρθουν οι φίλοι του άντρα μου!

Καλά μιλάμε η ζέστη με έχει τσακίσει!! Και ο αυχένας?? Μία φρίκη! Norgesic και Άγιος ο Θεός! χαχα!! Στην εγκυμοσύνη που δεν επιτρέπεται να τα παίρνουμε τι θα κάνουμε?

μμμμμ εκει να δω......

εμενα παντως με το κολαρο εχει ηρεμησει αρκετα μπορω να πω.....εβαζα και μια αλοιφουλα που ειχα και ειμαι αρκετα πιο καλα.

Σουβλακι παρτυ ε? ααααχχχχχχ Κουλα........

απαγορευονται αυστηρα οι λεξεις:

βαφλα

πιτσα

κρεπα

σουβλακι

πανακοτα

παστιτσιο

καρμποναρα

α λα κρεμ

γαλακτομπουρεκο

ραβανι

παρφε βανιλια

σοκολατοειδη

σφολιατοειδη

σας παρακαλω με την παροδο της διαιτας μου μπορειται να αναφερεστε σε οποιοδηποτε απο τα προαναφερομενα.....οχι ομως τωρα......λυπηθητε μια απεγνωσμενη που θελει να γινει μανα αλλα πριν γινει κανει διαιτα.......σας παρακαλω φιλες μου i'm begging you for mercy.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μμμμμ εκει να δω......

εμενα παντως με το κολαρο εχει ηρεμησει αρκετα μπορω να πω.....εβαζα και μια αλοιφουλα που ειχα και ειμαι αρκετα πιο καλα.

Σουβλακι παρτυ ε? ααααχχχχχχ Κουλα........

απαγορευονται αυστηρα οι λεξεις:

βαφλα

πιτσα

κρεπα

σουβλακι

πανακοτα

παστιτσιο

καρμποναρα

α λα κρεμ

γαλακτομπουρεκο

ραβανι

παρφε βανιλια

σοκολατοειδη

σφολιατοειδη

σας παρακαλω με την παροδο της διαιτας μου μπορειται να αναφερεστε σε οποιοδηποτε απο τα προαναφερομενα.....οχι ομως τωρα......λυπηθητε μια απεγνωσμενη που θελει να γινει μανα αλλα πριν γινει κανει διαιτα.......σας παρακαλω φιλες μου i'm begging you for mercy.......

Χαχαχαχα!!! Αίτημα δεκτό!!! Αλλα το δικό μου σουβλάκι πάρτυ κανει και για δίαιτα! Οι πιτουλες ειναι χωρίς λάδι, έχουμε και μικρές ολικής αλεσης, και το κρέας ειναι φαρονεφρι απαχο κομμένο σε μικρά κομματάκια, ε, θα έχω και τοματουλα μαίνεται κλπ, εντάξει και λίγες πατατουλες για τα αρσενικά! Αυτο το σουβλάκι μου το πρότεινε ένας διαιτολογος. Και γευστικά ειναι καταπληκτικό. Θα ακολουθήσω και εγω διατροφή οπότε θα σου κανω συμπαράσταση!!!!

καλε τι εγινε εδω....λιγες ωριτσες λειπω μονο και λετε πολλαααααααααααααααααααααα......χαχααα....λοιπον αρχιζω πρωτα με το καλως ηρθες μαρακι στην παρεα μας...εγω ειμαι η Λινα!!!και ειμαι καλα!!!!χαχαχαχα....θα δεις που οσο καιρο θα εισαι παρεα μας θα περασεις πολυ ομορφα...θα ανυπομονεις να ερθει η ωρα για να μπεις στο φορουμ να μιλησουμε....σου ευχομαι πραγματικα να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα πολυ πολυ συντομα....εγω ευτυχως δεν εχω καποιο παρομοιο προβλημα ...το μονο προβλημα που εχω οπως ευστοχα εχει διαγνωσει η κατα τα δικα μου λεγομενα "γιατρος" και φιλη μας Γιαννα , ειναι το προβλημα του εγκεφαλου μου!!!!!χαχαχαχαχαχαχα,.....ομως περα απο την πλακα που κανω τιποτα δεν ειναι προβλημα αν εσυ μεσα σου δεν θεωρεις πως ειναι στην πραγματικοτητα προβλημα,....εγω τουλαχιστον αυτο εχω αποκομισει τοσο καιρο που τα λεμε εδω με τα κοριτσια....οποτε ελα μαζι μας να κανουμε αυτο το υπεροχο ταξιδι και θα δεις πως πολυ συντομα ολες μας θα κραταμε τις κοιλιτσες μας οχι απο τα γελια μονο αλλα και λογω εγκυμοσυνης.....

ντινακι μου γλυκο κανε υπομονη και εχε πιστη πως ολα θα γινουν...με την απαισιοδοξια και την γκρινια δεν γινεται τιποτα....ολο αυτο το χρονο που σκεφτομουνα αρνητικα στο ενδεχομενο της εγκυμοσυνης μου το μονο που καταφερα ειναι να μην την πετυχω...το ιδιο συμβαινει και με καθε τομεα της ζωης μας....οποτε χαμογελα και ολα θα ερθουν...συνηθως ερχονται οταν δεν τα θελουμε και οταν δεν τα περιμενουμε...θα δεις...

γιαννουλα μου ευχομαι πραγματικα να ερθει το τυροπιτακι σας , , , ε συγγνωμη για την αναφορα μου σε απαγορευμενη τροφη,,,,το φασολακι σας ηθελα να πω ,,,,,,να ερθει λοιπον αυτο το μηνα και να εχουμε χαρες χριστουγεννιατικες.....χαχαχαχ....με πολλα καρδιοχτυπια !!!!!

γιωτουλα μου εσυ ομοιοκαταληχτρα μου ,,,,χαχαχαχα,,,ειδες πως σε αποκαλω???????

2kMip2.png

κοριτσια ψωφισα.......τωρα σταματησα.

τι ειπα πριν? οτι περασε ο αυχενας??? ναι καλα.......τοση ωρα κρεμασμενη που κρεμαγα κουρτινες τα ειδε ολα......!:evil:

θα κανω και ενα μπανακι ζεστο-ζεστο τωρα να ερθω να χαλαρωσω γιατι ο αντρας μου (φτου-φτου σκορδα) εχει ορεξουλες........χαχαχαχαχαχα και να ξερε....χαχαχαχαχαχαχα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ρεσιταλ εχουμε δωσει παντως.....παμε πολυ καλα.....καθε μερα επαφουλες εχουμε. και το καλο ειναι οτι δεν ειναι ολες" στημενες"......! ;)

μακαρι Παναγιτσα μου να τα καταφερουμε.........μακαρι...!!!!

αυτο το μηνα θα γενναγα.........μεχρι 28/10 ειχα πητ.....! :(

νομιζω οτι ο Θεουλης μου χρωσταει μια χαρα για αυτον τον μηνα......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...