Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ωωωωωω καλε τι τιμη ειναι αυτη???????

θα ερθω να μου δωσεις και αυτογραφο για το φασολι μου......στο φασολακι με αγαπη Λινα.....και οταν μεγαλωσει θα του πω....το βλεπεις αυτο παιδι μου????? δεν ειναι απο καμια τυχαια ......ειναι απο την εμψυχωση της μανουλας......!!!!

φιλη μου , σε αφηνω καπου εδω.....παω να ετοιμασω τη φασολαδα......;);););) με πιανιιιεεεεει????? ;);););););) χαχαχαχα......βεβαια η χυτρα ροχαλιζει......αλλα θα της σηκωσω το καπακι δεν πειραζει......χαχαχαχαχαχαχα !!! (τι λεω ??????ειμαι τρεληηηηη)

καληνυχτα ομορφια μου...

καληνυχτα και στην Γιωτουλα μου.....

ονειρα γλυκα.....

σας αγαπω

xaxaxaxaxax....ονειρα γλυκα....μαζι με τη φασολαδα παει και η ρεγγα!!!!χαχαχαχαχαχαχα.....τα ορεκτικα ετσι???το πιασες....φιλακιααααααααααααα!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ κοριτσάκια μου, είχατε πιάσει κουβεντούλα?

Εμείς βολτάραμε ελαφρώς, είπιαμε και το ποτάκι μας και περπατήσαμε στους δρόμους του Κολωνακίου που εγώ τόσο αγαπώ, και που μαθαίνω τώρα στον άντρα μου. Την άλλη φορά, θα γυρίσουμε με τα πόδια, όπως έκανα παλιά. Σήμερα όμως είχαμε παρέα, οπότε δεν γινόταν να τους ξελιγώσω!

Αχ, η συζήτηση σας φιλοσοφική! Όλα σωστά τα είπατε! Εγώ πάλι, αποφάσισα ότι δεν αντέχω άλλη στεναχώρια και μαυρίλα, θέλω χαρά και διασκέδαση. Όσο και να ζοριστώ εγώ το μωρό δεν έρχεται νωρίτερα.. οπότε? οπότε τσάμπα σκάω τόσο καιρό!! Και εσείς κοπέλες μου έτσι να σκέφτεστε! Χαρά και διασκέδαση. Και όταν είναι η σωστή ώρα θα γίνει και το θαυματάκι!

Βέβαια, θα ήθελα να σας εξομολογηθώ και κάτι ακόμα.. Νιώθω σαν να αλλάζουν οι εποχές.. Τέλος μιας εποχής και αρχή μιας άλλης. Η εποχή που ήμουν ένα ανέμελο κορίτσι που διασκέδαζε και καλοπερνούσε, παρέα και με τον άντρα μου, είμαστε άλλωστε φίλοι από φοιτητές, που το άγχος μας ήταν.. αστείο και ότι μας κατέβαινε στο κεφάλι γινόταν, μας αποχαιρέτησε εδώ και λίγο καιρό. Όχι ότι λυπάμαι, καμία σχέση αλλά μαζί με τις εποχές αλλάζουμε και σαν άνθρωποι! Εγώ ελπίζω να άλλαξα προς το καλύτερο, αν και αυτό το κρίνουν οι άλλοι!

υγ1: Γιαννα μου ελπίζω η φασολάδα να καρακαταπέτυχε!!

υγ2! Λίνάκι μου εγώ έσκασα με τον Μαρκ! Μα τον Μαρκ σκότωσε η ηλίθια σεναριογράφος? Τον Μαρκ? Τα θυμάμαι και κλαίω!!

καλημερα κοριτσαρες μου.......Λινα μου, Γιωτα μου, Σταυρουλακι μου

πως ειστε?

εγω μολις γυρισα απο λαικη......(που σουνα καλε εχτες που σε πηρα 8 φορες και δεν ησουνα εκει....ειχα παει λαικη)

πηρα οοοοοτι πρασινο υπηρχε......και βλητα.....αχ να ναι καλα ο ανθρωπος που τα φερνει γιατι ειναι και λιγο εκτος εποχης.....φρεσκοτατα κοριτσια.....μμμμμ θα γινει πανυηγηρι σημερα......ψαρακι με βλητακια.......πω πω πω ονειρο ζωωωωωωωωω

Λινα μου απο ορεκτικα αλλο τιποτα....δοξα το θεο η φασολαδα καραπετυχε κοριτσια....πηγε να κολλησει λιγο αλλα την εστρωσα.....!!!;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλέ κοριτσάκια μου, είχατε πιάσει κουβεντούλα?

Εμείς βολτάραμε ελαφρώς, είπιαμε και το ποτάκι μας και περπατήσαμε στους δρόμους του Κολωνακίου που εγώ τόσο αγαπώ, και που μαθαίνω τώρα στον άντρα μου. Την άλλη φορά, θα γυρίσουμε με τα πόδια, όπως έκανα παλιά. Σήμερα όμως είχαμε παρέα, οπότε δεν γινόταν να τους ξελιγώσω!

Αχ, η συζήτηση σας φιλοσοφική! Όλα σωστά τα είπατε! Εγώ πάλι, αποφάσισα ότι δεν αντέχω άλλη στεναχώρια και μαυρίλα, θέλω χαρά και διασκέδαση. Όσο και να ζοριστώ εγώ το μωρό δεν έρχεται νωρίτερα.. οπότε? οπότε τσάμπα σκάω τόσο καιρό!! Και εσείς κοπέλες μου έτσι να σκέφτεστε! Χαρά και διασκέδαση. Και όταν είναι η σωστή ώρα θα γίνει και το θαυματάκι!

Βέβαια, θα ήθελα να σας εξομολογηθώ και κάτι ακόμα.. Νιώθω σαν να αλλάζουν οι εποχές.. Τέλος μιας εποχής και αρχή μιας άλλης. Η εποχή που ήμουν ένα ανέμελο κορίτσι που διασκέδαζε και καλοπερνούσε, παρέα και με τον άντρα μου, είμαστε άλλωστε φίλοι από φοιτητές, που το άγχος μας ήταν.. αστείο και ότι μας κατέβαινε στο κεφάλι γινόταν, μας αποχαιρέτησε εδώ και λίγο καιρό. Όχι ότι λυπάμαι, καμία σχέση αλλά μαζί με τις εποχές αλλάζουμε και σαν άνθρωποι! Εγώ ελπίζω να άλλαξα προς το καλύτερο, αν και αυτό το κρίνουν οι άλλοι!

υγ1: Γιαννα μου ελπίζω η φασολάδα να καρακαταπέτυχε!!

υγ2! Λίνάκι μου εγώ έσκασα με τον Μαρκ! Μα τον Μαρκ σκότωσε η ηλίθια σεναριογράφος? Τον Μαρκ? Τα θυμάμαι και κλαίω!!

και που εισαι ακομα Γιωτα μου.....θα δεις τρομερες αλλαγες στον τροπο σκεψης σου (ειδικα στα οικονομικα).

εινια ομως και λογικο ετσι? για μενα αυτο σημαινει ωριμανση και αποφασιστηκοτητα......οτι το να αποκτησεις ενα παιδακι δεν ειναι παιξε - γελασε.....ειναι ευθυνη. αλλοι το βλεπουν πιο χαλαρα.....και δεν αγχωνονται.

με αλλα λογια εισαι οντως ετοιμη να γινεις μανουλα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερες σας αγαπες μου...ετσι ετσι οι φασολαδες να πηγαινουν συννεφο....εγω ατοιμαζομαι για την γνωστη προβουλα μου και σας χαιρετω για την ωρα....

καλη προβα αγαπητη μου....

εγω ξεκιναω γενικη σημερα στο σπιτι......το πηρα αποφαση.....!!! αν με χασετε να ξερετε οτι ειμαι καλα απλα εχω πεσει με τα μουτρα για να τελειωνω.......

φιλακια πολλα πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα σε ολες τισ κουκλιτσεσ....

εγω ειμια στην πληρη απογοητευση ....

ψαχνω για δουλεια ..και ολη ειναι ...στην ειδοποιηση και τετοια...εχω φρικαρει ....!!!!!

εκει που ειχα 2 δουλειεσ τωρα δεν εχω καμια.

και νιωθω τελειωσ αχρηστη ! οτι δεν κανω τπτ ...παντελωσ τπτ !

καθεται και ο δικοσ μου ...ανεργοσ κιαυτοσ...και ο ενασ κοιταει τον αλλο..

ε, μ@@ κιες ...

που θα παει αυτοτο χαλι ...

του λεω αν βρουμε κατι εξω....οπου φυγει φυγει...

εδω τι να κανουμε ..να πληρωνουμε 500 ευρω δεη??

δεν αντεχεται αλλο...

με το αλλο...ενα χαλι και μισο ...

εχω καταμπερδευτει με τισ γονιμεσ...γιατι δεν εχω σταθερο κυκλο..μια ερχεται στισ 27 μερεσ και μια στισ 30 ..αντε βγαλε ακρη ..

ειναιτο λιγοτερο που μ απασχολει πια..κοιταω για δουλεια ..αντε ναι εχουμε και σεξ αλλα τι θα τρωμε σε λιγο καιρο πολυ με ανησυχει...

αυτα ..απο μια ...απελπισμενη....και ανεργη!:(

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημεεεεερρρρααααααααα αγαπουλες.....

τι κανετε?????

κοριτσια ειχα θετικο ωορρηξιας σημερα......γιουπι.....

και εχουμε και επαφες καθημερινα με τον αντρουλη μου.....

κι εχτες το βραδυ παλι τον ξεζουμισα η λυσαρα.........

ειμαι πολυ χαρουμενη.......μακαρι να αποφερουν καρπους οι προσπαθειες...!!!

εσεις τι κανετε?

εγω εχω πηξει με τις δουλειες.....

θελω να τα κανω σιγα-σιγα τωρα και μεχρι την Παρασκευη να εχω τελειωσει.....κι αν ο καλος καιρουλης φιλοτιμηθει να χειμωνιασει λιγο να στρωσουμε και μοκετες σε καμια 10αρια μερες. θελω να τις βαλω δεν αντεχω αλλο σφουγγαρισμα......ενα με τη σφουγγαριστρα εχω γινει....και ειναι και τοσο σπιτι βρε παιδι μου....

με τη διαιατα συνεχιζω ακαθεκτη και μπορω να πω οτι αισθανομαι πολυ καλα καθως νιωθω οτι ξεπρηζομαι. μπορει να σας ακουγεται κουφο αλλα ετσι νιωθω ...πιο ευαιξια....!!

σας φιλω πολυ πολυ ολες σας.

θα τα πουμε πιο βραδακι...παω να συνεχισω τον Γολγοθα.

***Υ.Γ. : Ντινα μου ολος ο κοσμος περναει τις ιδιες δυσκολιες....δεν ξερω τι να σου πω....η αληθεια ειναι πως αν δεν υπαρχει δουλεια κοβονται τα φτερα σου και τα ονειρα σου γιατι δεν ξερεις τι σου ξημερωνει. κανε τον σταυρο σου και για ολους εχει ο Θεος....κατι θα βρεθει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσια καλημερα και απο μενα. ειμαι καινουργια στο site. τα τελευταια 7 χρονια παρακαλουσα να μου ερχεται περιοδος καθε μηνα γιατι ειχα και εχω ορμονολογικο προβλημα. απο προχθες ξεκινησα αγωγη για να μπορεσουμε να κανουμε το πρωτο μας μπεμπε.οποτε τωρα θελουμε να ΜΗΝ μας ερθει η περιοδος.. καλη μας επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα και απο μενα. ειμαι καινουργια στο site. τα τελευταια 7 χρονια παρακαλουσα να μου ερχεται περιοδος καθε μηνα γιατι ειχα και εχω ορμονολογικο προβλημα. απο προχθες ξεκινησα αγωγη για να μπορεσουμε να κανουμε το πρωτο μας μπεμπε.οποτε τωρα θελουμε να ΜΗΝ μας ερθει η περιοδος.. καλη μας επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου Μαρακι,

καλως ηρθες.

καλη επιτυχια με την αγωγη και καλα αποτελεσματα φυσικα στο τελος του κυκλου.....!

προσπαθουσες καιρο πριν την αγωγη να μεινεις εγκυος? ή τωρα ειναι η πρωτη σου προσπαθεια?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια και από εμενα!

Εχτες ήμουν πολύ πιασμένη στην πλάτη, κούναγα τον αυχένα μου και πόναγε η μέση μου! Καμιά ψύξη θα είναι!

Μαρία καλώς ήρθες! Καλή επιτυχία στην προσπάθεια!

Γιάννα μου πάμε δυναμικά! Θετικό τεστ και τα μυαλά στα κάγκελα! χαχα! Σήμερα και αύριο ας γίνει χαμός! Μετά δώσε στον καημένο κανά ρεπό!

Εμένα ο δικός μου μετράει τις ώρες.. Ένας μήνας αποχή δεν είναι και λίγος! Ελπίζω να κρατήσει αυτή την επιθυμία όλο τον μήνα!

Όσο για τις μοκέτες.. κανόνισε να είσαι έγκυος και να τραβάς έπιπλα για να βάλεις μοκέτες, έχω βάλει κάτι φωνές που θα με ακούσεις μέχρι εκεί!

Ένα γλυκό φιλάκι στο Λινάκι.. (Είδατε ομοιοκαταληξία? τρέμε Φοίβο!!)

Ντινάκι, η εποχή που ζούμε είναι αρκετά δύσκολη. Θέλει υπομονή και επιμονή. Μην σε παίρνει από κάτω! Με την απαισιοδοξία, δεν κέρδισε κανείς τίποτα! Να είσαι θετική και αισιόδοξη. Να γυρίσουμε πίσω στα χρόνια που δουλεύαμε πολύ και βγάζαμε πολλά λεφτά είναι απίθανο. Και εγώ κάποτε έβγαζα πολλά λεφτά, επίσης ήμουν και περιζήτητη, απέρριψα δύο εταιρείες ανταγωνιστικες. Και? Αυτά περάσανε, οι εποχές αλλάξανε και εγώ προσαρμόστηκα. Δεν είναι εύκολη η προσαρμογή, το ξέρω, αλλά δεν έχουμε επιλογές νομίζω. Οπότε.. think positive!!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.. ελπιζω το ονειρο μας να πραγματοποιηθει συντομα......

γιαννα ειναι λιγο περιεργη η περιπτωση μου... τωρα ξεκιναμε την προσπαθεια για το μπεμπε μας. ειναι λιγακι περιεργη η ιστορια μου.σπανιες φορες θα μου ερθει περιοδος φυσιολογικα.μπορει και μια φορα τον χρονο.εχει τυχει και παραπανω απο χρονο.στην αρχη δεν προσπαθουσαμε γιατι ημουν μικρουλα 22 χρονων... απλα το παρακολουθουσα γιατι ηθελα να κανω σε καποια φαση παιδακι. μετα παιζει πολυ σημαντικο ρολο ο γιατρος γιατι στην αρχη εγω δεν ημουν τυχερη -ισως και το νεαρο της ηλικιας- και δεν μου ελεγαν ξεκαθαρα τι εχω και δεν μου ερχεται περιοδος.τελος βρηκα μια πολυ καλη γυναικολογο την οποια και εμπιστευομαι και με παρακολουθει τα τελευταια 2 χρονια...τωρα ειμαστε 100% ετοιμοι και με τη βοηθεια του Θεου θα μου ερθει αυτο το δωρο που τοσα χρονια ονειρευομαι

NKQXp2.png

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.. ελπιζω το ονειρο μας να πραγματοποιηθει συντομα......

γιαννα ειναι λιγο περιεργη η περιπτωση μου... τωρα ξεκιναμε την προσπαθεια για το μπεμπε μας. ειναι λιγακι περιεργη η ιστορια μου.σπανιες φορες θα μου ερθει περιοδος φυσιολογικα.μπορει και μια φορα τον χρονο.εχει τυχει και παραπανω απο χρονο.στην αρχη δεν προσπαθουσαμε γιατι ημουν μικρουλα 22 χρονων... απλα το παρακολουθουσα γιατι ηθελα να κανω σε καποια φαση παιδακι. μετα παιζει πολυ σημαντικο ρολο ο γιατρος γιατι στην αρχη εγω δεν ημουν τυχερη -ισως και το νεαρο της ηλικιας- και δεν μου ελεγαν ξεκαθαρα τι εχω και δεν μου ερχεται περιοδος.τελος βρηκα μια πολυ καλη γυναικολογο την οποια και εμπιστευομαι και με παρακολουθει τα τελευταια 2 χρονια...τωρα ειμαστε 100% ετοιμοι και με τη βοηθεια του Θεου θα μου ερθει αυτο το δωρο που τοσα χρονια ονειρευομαι

Μαρία μου ο γιατρός είναι το Α και το Ω. Αφού την εμπιστεύεσαι ακολούθησε την αγωγή της και σύντομα θα τα καταφέρετε. Να υποθέσω, είχες σύνδρομο πολυκυστικών? Δυστυχώς, η γενιά μας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σε αυτόν αυτον τομέα αλλά ευτυχώς η επιστήμη τα αντιμετωπίζει όλα. Εμείς απλά πρέπει να είμαστε ψύχραιμες και αισιόδοξες!!

κλασικα εχω το θεματακι με τις πολυκυστικες οπως παρα πολλες κοπελες αλλα εχω εχω ενα προβλημα με την ινσουλινη μου. στην αρχη μου ειχαν πει οτι εχω υπερινσουλινιμια αλλα τελικα εχω αντισταση στην ινσουλινη. επαιρνα glucophase για 2 χρονια. αυτα με βοηθησαν πολυ στην περιοδο μου αλλα ειχα πολλες παρενεργειες οπως κολλικους εντερου. σχεδον καθε εβδομαδα. το τελευταιο καιρο επαιρνα προγεστερονη γιατι και εκει ειχα ενα θεματακι ηταν χαμηλη και ετσι ειχα περιοδο.η γυναικολογος μου ειναι πεπεισμενη οτι θα μπορεσω να συλλαβω φυσιολογικα (εννοω χωρις εξωσωματικη )απλα χρειαζομαι λιγη βοηθεια. ελπιζω να εχει δικιο. ολα αυτα τα χρονια εχω αλλαξει πολυ σαν ανθρωπος και εσωτερικα και εξωτερικα. εξωτερικα γιατι με ολες αυτες τις ορμονες εχω βαλει αρκετα κιλα και εσωτερικα γιατι ολη αυτη η διαδικασια να παρακαλας να εχεις περιοδο και κανεις να μην σου λεει τι προβλημα εχεις ειναι που ψυχοφθορο.αυτο που με βοηθαει ειναι ο ανθρωπος μου που με στηριζει ολο αυτον τον καιρο και Θεος γιατι μονο με τη θεληση Του θα κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...