Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

εγω φιλη μου παιρνω φυλικο οξυ μετα απο παρακινηση του γιατρου μου μονο 3 φορες την εβδομαδα γιατι ειναι 5mg και μου ειπε να παιρνω 3 την εβδομαδα....τωρα εχουμε αρχισει και καρνιτινη πιυ κανει πολυ καλο στο αναπαραγωγικο συστημα..

ο θωμουλης μου δεν λεει να κοψει το καπνισμα και εγω ειμαι τουριστρια....κανα δυο μεσα στην εβδομαδα....και φυσικα πολυ μεσογειακη διατροφηηηηηηηη!!!!!πολυ οσπριο πολυ πολυ πολυ ΨΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....και σαλατες και φρουτα...ολα τα καλα δηλαδη...

κι εγω ευτυχως εχω αρχισει και γινομαι φιλος με το ψαρι......να ειναι καλα ο ιχθυοπωλης που μου τα καθαριζει δηλαδη γιατι αλλιως......

οχι δοξα το Θεο το εχω βαλει πολυ στην διατροφη μου, 2 φορες την βδομαδα τρωμε....και ετρωγα 2 φορες το χρονο.

επισης ειμαι πολυυυυυυ μα πααααααρρααααα πολυ φιλος με τα πρασινα.....ραδικια, ροκα, σπανακι, μπροκολο, αγγουρι, βλητα, μαρουλι, γαλλικη.......εχω πολυ καλη σχεση.

οσο αναφορα τα φρουτα το καλοκαιρι τρωω πολυ περισσοτερο απο το χειμωνα...εχει και μεγαλυτερη ποικιλια βεβαια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μη με φοβάσαι Γιάννα μου το άγχος είναι κολλητός φίλος, παρέα κοιμόμαστε παρέα ξυπνάμε. Προσπαθώ να το αποβάλλω αλλά... μπα!! Θα τα πάρω το αποφάσισα!

Μπορείτε να θαυμάσετε τον σταθερό μου χαρακτήρα ελεύθερα!!

αγαπες σας αφηνω. ξεκινησε η σιλα

θα τα πουμε αργοτερα....

*μη με μαλωσετε που τη βλεπω....ειναι το μοναδικο τουρκικο που βλεπω.....***:tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλα εχουμε πολυ πλακα ετσι κοριτσαρες μου?????καλα σας λατρευω και τις δυοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εμείς σε λατρεύουμε!! Αχ, τι καλά που χαλάρωσες λιγάκι και σε απολαμβάνουμε!

θα τα πουμε αργοτερα....

*μη με μαλωσετε που τη βλεπω....ειναι το μοναδικο τουρκικο που βλεπω.....***:tongue:

Γιατί να σε μαλώσουμε? Άμα σου αρέσει καλά κάνεις!!

θα τα πουμε αργοτερα....

ΑΠΙΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!χαχαχαχαχαχ.α..πλακα κανω...κι ργω παω να δω αμερικανιες......σας φιλωωωωωωωωωωωωωωω...για την ωραααααααααα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ΑΠΙΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!χαχαχαχαχαχ.α..πλακα κανω...κι ργω παω να δω αμερικανιες......σας φιλωωωωωωωωωωωωωωω...για την ωραααααααααα....

αμερικανιες βλέπω και εγώ. Να μου πεις τι βλέπεις! Επίσης αν δεις το γκρεις πες μου ποσο εκλαψες!

λοιπον σας προτεινω ανεπιφυλακτα.....τυροπιτα με ζυμη γιαουρτιου....

υλικα..

1 βιταμ

1 γιαουρτι (κατα προτιμηση στραγγιστο )

1 φαριν απ

ολα μαζι να γινουν μια ομοιομορφη ζυμη

γεμιση

τυρι φετα περιπου ενα κεσεδακι

2 αυγα

δυοσμο

πιπερι

(ολα αυτα με πηρουνι τα πιεζετε να γινουν ενας χυλος, οχι πολυ νια-νια)

χωριζετε τη ζυμη σε δυο κομματια στρωνετε ενα πανω κι ενα κατω και αναμεσα τη γεμιση

ψησιμο στους 180 για περιπου 40 λεπτα θα το βλεπετε μεχρι να παρει χρωμα το ζυμαρι.....θα παθετε πλακα...

αν η γεμιση ειναι πολυ ξερη βαλτε και λιγο γαλατακι...

θα την δοκιμασω κι εγω καποια στιγμη......οταν ξεμπερδεψω με τη διαιατα μου......

ειναι παντως τρομερο οτι παρολο που ειμαι στην 9η μερα νιωθω ηδη αρκετα πιο ξεπρησμενη......

Το φυλικό το ξεκίνησες μόνη σου ή στο πρότεινε ο γιατρός? Λες να ξεκινήσω και εγώ? άσχετο, αλλά βοηθά να μακραίνουν και τα μαλλιά.

Εννοείται, πως κάθε μέρα αυτό που διαβάζω θα σας το γράφω!!

Λοιπον, η κατασταση με το φυλλικο εχει ως εξης με εμενα:

πριν μεινω εγκυος διαβαζα οτι κανει καλο σε ολα τα θεματα εγκυμοσυνης που εψαχνα. μαλιστα τοτε ειχε παει μια γνωστη στο γυναικολογο και της ειχε πει να αρχισει φυλλικο οξυ αφου θελει να μεινει εγκυος. μετα εμεινα εγκυος και ο γιατρος μου το εγραψε να το πινω καθημερινα(ετσι γινεται σε ολες). μετα την παλλινδρομη το σταματησα. το ξανα ξεκινησα απο μονη μου μετα την υστεροσκοπηση μεχρι που βγηκε η εξεταση θρομβοφιλιας και ο αιματολογος με την γνωματευση μου ειπε οτι πρεπει να το πινω εφ'ορου ζωης ενα χαπακι καθημερινα αςσχετα αν ειμαι η οχι εγκυος.

καλα εχουμε πολυ πλακα ετσι κοριτσαρες μου?????καλα σας λατρευω και τις δυοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαστε τρελες.....:-P:razz::-P αλλα οι καλυτερες τρελες του κοσμου....:D

Μη με φοβάσαι Γιάννα μου το άγχος είναι κολλητός φίλος, παρέα κοιμόμαστε παρέα ξυπνάμε. Προσπαθώ να το αποβάλλω αλλά... μπα!! Θα τα πάρω το αποφάσισα!

Μπορείτε να θαυμάσετε τον σταθερό μου χαρακτήρα ελεύθερα!!

ααααα Γιωτακι μου θα σε μαλωσω......

αστο το αναθεματισμενο να παει στο καλο, τι το θες???? ξουτ ξουτ απο το κοριτσακι μας βρωμο αγχος.

δεν ειπαμε οτι δεν θα αγχωνεσαι????

ξερεις τι λενε? οτι το αγχος ειναι το νουμερο ενα αντισυλλιπτικο.....και δεν το λενε τυχαια......

γι'αυτο οχι αγχος αγαπουλα.......δεν εχεις κανενα λογο να αγχωνεσαι πλεον.....!

φιληηηηηη μουυυυυυυυ :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

θα την δοκιμασω κι εγω καποια στιγμη......οταν ξεμπερδεψω με τη διαιατα μου......

ειναι παντως τρομερο οτι παρολο που ειμαι στην 9η μερα νιωθω ηδη αρκετα πιο ξεπρησμενη......

Λοιπον, η κατασταση με το φυλλικο εχει ως εξης με εμενα:

πριν μεινω εγκυος διαβαζα οτι κανει καλο σε ολα τα θεματα εγκυμοσυνης που εψαχνα. μαλιστα τοτε ειχε παει μια γνωστη στο γυναικολογο και της ειχε πει να αρχισει φυλλικο οξυ αφου θελει να μεινει εγκυος. μετα εμεινα εγκυος και ο γιατρος μου το εγραψε να το πινω καθημερινα(ετσι γινεται σε ολες). μετα την παλλινδρομη το σταματησα. το ξανα ξεκινησα απο μονη μου μετα την υστεροσκοπηση μεχρι που βγηκε η εξεταση θρομβοφιλιας και ο αιματολογος με την γνωματευση μου ειπε οτι πρεπει να το πινω εφ'ορου ζωης ενα χαπακι καθημερινα αςσχετα αν ειμαι η οχι εγκυος.

ειμαστε τρελες.....:-P:razz::-P αλλα οι καλυτερες τρελες του κοσμου....:D

ααααα Γιωτακι μου θα σε μαλωσω......

αστο το αναθεματισμενο να παει στο καλο, τι το θες???? ξουτ ξουτ απο το κοριτσακι μας βρωμο αγχος.

δεν ειπαμε οτι δεν θα αγχωνεσαι????

ξερεις τι λενε? οτι το αγχος ειναι το νουμερο ενα αντισυλλιπτικο.....και δεν το λενε τυχαια......

γι'αυτο οχι αγχος αγαπουλα.......δεν εχεις κανενα λογο να αγχωνεσαι πλεον.....!

φιληηηηηη μουυυυυυυυ :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ειδα grey's λοιπον εριξα και το δακρυο μου και ειπα να σας δω λιγακι να πω τι κανετε....εγω κανονικα περιοδευων χωρις πονους...απιστευτη....με λυπηθηκε η γλυκουλα μου και ειπε αφου την ταραξα τη λινουλα ολο το καλοκαιρι με πονους μην την ποναω αλλο πια.....κι εγω θα της κανω τη χαρη και θα την καλωςορισω ακομα ενα μηνα ,,,αλλα μετα λεω να την στειλω διακοπες για κανενα εννιαμηνο και λιγο παραπανω...να ξεκουραστει κι αυτη....ολο τρεχει τρεχει....

2kMip2.png

ειναι φοβερο αλλα μετα απο πολυυυυυυυυυυ καιρο μου ερχεται η περιοδος και ειμαι ανακουφισμενη κατα καποιο τροπο....οπως παλια....περιεργη που ειναι η ζωη μας....με τα τρελα γυρισματα της...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ειναι φοβερο αλλα μετα απο πολυυυυυυυυυυ καιρο μου ερχεται η περιοδος και ειμαι ανακουφισμενη κατα καποιο τροπο....οπως παλια....περιεργη που ειναι η ζωη μας....με τα τρελα γυρισματα της...

εχει ο καιρος γυρισματα που λεει και το ασμα......!!!!

ενταξει ειναι εν μερη λογικο.....

θα δεις που σε λιγο καιρο θα παρακαλας να μην ερθει.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εχει ο καιρος γυρισματα που λεει και το ασμα......!!!!

ενταξει ειναι εν μερη λογικο.....

θα δεις που σε λιγο καιρο θα παρακαλας να μην ερθει.....

μωρε ποτε της να μην ξαναερθει...ακομα παρακαλαω να μην ερθει....ειμαι σιγουρη πια οτι δεν θα ερθει πολυ πολυ συντομα....ειμαι σιγουρη πια οτι θα γινουμε γονεις πολυ πολυ συντομα...πιο συντομα και απο οτι φανταζομαι...αυτη τη φορα ομως ηθελα να ερθει για τους λογους που σου εχω πει φιλη μου....νομιζω πως ο θεουλης με ετοιμαζει για το μωρο μας....μας δοκιμασε ολον αυτον τον καιρο και ειδε πως ναι ειμαστε ικανοι και αξιοι να γινουμε γονεις...και σε λιγο καιρο θα ερθει....το νιωθω φιλεναδα μου το νιωθω πια πολυ εντονα....ερχεται το μωρακι μας....οπως και το δικο σας οπως και της γιωτουλας μας....περασε η μπορα που λεει και το τραγουδι και τωρα μονο το ουρανιο τοξο βγαινει φιλη μου!!!!ποσο χαρουμενη ειμαι δεν μπορω να σου περιγραψω....που νιωθω ετσι....παει το αγχος...παει η αγωνια η τρελη....τωρα μονο ανυπομονησια και υπομονη!!!!μεγαλη αρετη η υπομονη!!!!

2kMip2.png

μωρε ποτε της να μην ξαναερθει...ακομα παρακαλαω να μην ερθει....ειμαι σιγουρη πια οτι δεν θα ερθει πολυ πολυ συντομα....ειμαι σιγουρη πια οτι θα γινουμε γονεις πολυ πολυ συντομα...πιο συντομα και απο οτι φανταζομαι...αυτη τη φορα ομως ηθελα να ερθει για τους λογους που σου εχω πει φιλη μου....νομιζω πως ο θεουλης με ετοιμαζει για το μωρο μας....μας δοκιμασε ολον αυτον τον καιρο και ειδε πως ναι ειμαστε ικανοι και αξιοι να γινουμε γονεις...και σε λιγο καιρο θα ερθει....το νιωθω φιλεναδα μου το νιωθω πια πολυ εντονα....ερχεται το μωρακι μας....οπως και το δικο σας οπως και της γιωτουλας μας....περασε η μπορα που λεει και το τραγουδι και τωρα μονο το ουρανιο τοξο βγαινει φιλη μου!!!!ποσο χαρουμενη ειμαι δεν μπορω να σου περιγραψω....που νιωθω ετσι....παει το αγχος...παει η αγωνια η τρελη....τωρα μονο ανυπομονησια και υπομονη!!!!μεγαλη αρετη η υπομονη!!!!

Γλυκια μου Λινα,

ολα μεσα στη ζωη ειναι. και δοκιμαζομαστε σε πολλα πραγματα οπως λες. το να εχεις υπομονη ειναι θειο δωρο......και αφου την εχεις εγω το μονο που μπορω να σου πω ειναι ενα μεγαλο μπραβο.....ειλκρινα.

σιγουρα τα μωρακια μας ειναι στο δρομο.....γιατι για ολες μας εχει ο καλος Θεουλης ενα μωρακι......οπως και να εχει.....θα ερθει η στιγμη που θα το καταφερουμε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γλυκια μου Λινα,

ολα μεσα στη ζωη ειναι. και δοκιμαζομαστε σε πολλα πραγματα οπως λες. το να εχεις υπομονη ειναι θειο δωρο......και αφου την εχεις εγω το μονο που μπορω να σου πω ειναι ενα μεγαλο μπραβο.....ειλκρινα.

σιγουρα τα μωρακια μας ειναι στο δρομο.....γιατι για ολες μας εχει ο καλος Θεουλης ενα μωρακι......οπως και να εχει.....θα ερθει η στιγμη που θα το καταφερουμε.

ναι μωρο μου γλυκο.....το ξερω....μονο οταν εχεις γνωση αποκτας τα αγαθα που επιθυμεις στο βαθος της ψυχης σου!!!!και τωρα πια ξερω τι επιθυμω πιο πολυ απο ολα και απο δουλειες και απο χρηματα και απο εφημερες επιτυχιες....μια αυτυχισμενη και αξια οικογενεια με τον αντρα που επελεξα να περασω τα παντα μαζι του!!!και να γερασω μαζι του...σε αγαπω και ειμαι πολυ ευτυχισμενη μου σε εχω στη ζωη μου!!!!ευχομαι να μεινεις εγκυος πολυ πολυ συντομα και επειδη το θελεις τοοοοοοοοοοοσο πολυ αλλα και επειδη θα ηθελα τοοοοοοοοοοοοσο πολυ να ερθεις να με δεις να παιζω....θα ειναι ισως η πιο μεγαλη μου επιθυμια για θεατη μου!!!!χαχαχαχαχα....ασε που μετα δεν θα εχεις πια την ευκαιρια γιατι θα φουσκωνω κι εγω μαζι σου!!!!:tongue:

2kMip2.png

ναι μωρο μου γλυκο.....το ξερω....μονο οταν εχεις γνωση αποκτας τα αγαθα που επιθυμεις στο βαθος της ψυχης σου!!!!και τωρα πια ξερω τι επιθυμω πιο πολυ απο ολα και απο δουλειες και απο χρηματα και απο εφημερες επιτυχιες....μια αυτυχισμενη και αξια οικογενεια με τον αντρα που επελεξα να περασω τα παντα μαζι του!!!και να γερασω μαζι του...σε αγαπω και ειμαι πολυ ευτυχισμενη μου σε εχω στη ζωη μου!!!!ευχομαι να μεινεις εγκυος πολυ πολυ συντομα και επειδη το θελεις τοοοοοοοοοοοσο πολυ αλλα και επειδη θα ηθελα τοοοοοοοοοοοοσο πολυ να ερθεις να με δεις να παιζω....θα ειναι ισως η πιο μεγαλη μου επιθυμια για θεατη μου!!!!χαχαχαχαχα....ασε που μετα δεν θα εχεις πια την ευκαιρια γιατι θα φουσκωνω κι εγω μαζι σου!!!!:tongue:

ωωωωωω καλε τι τιμη ειναι αυτη???????

θα ερθω να μου δωσεις και αυτογραφο για το φασολι μου......στο φασολακι με αγαπη Λινα.....και οταν μεγαλωσει θα του πω....το βλεπεις αυτο παιδι μου????? δεν ειναι απο καμια τυχαια ......ειναι απο την εμψυχωση της μανουλας......!!!!

φιλη μου , σε αφηνω καπου εδω.....παω να ετοιμασω τη φασολαδα......;);););) με πιανιιιεεεεει????? ;);););););) χαχαχαχα......βεβαια η χυτρα ροχαλιζει......αλλα θα της σηκωσω το καπακι δεν πειραζει......χαχαχαχαχαχαχα !!! (τι λεω ??????ειμαι τρεληηηηη)

καληνυχτα ομορφια μου...

καληνυχτα και στην Γιωτουλα μου.....

ονειρα γλυκα.....

σας αγαπω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...