Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Μέχρι να πας, κράτα σημειώσεις σε ποστ ιτ!! χαχα!! Και μόλις μπεις στο γραφείο... άπλωσε τα!

Εσύ Γιαννούλα μου πήγες τελικά που έλεγες?

Εσείς κοριτσάκια μου κάθε πότε κάνετε τεστ παπ?

οχι δεν πηγα Γιωτα μου. αν δεν εχω ωορρηξια ομως μεσα στο σκ θα παω την Δευτερα να ριξουμε μια ματια....

εγω κανω καθε χρονο τεστ παπ.

επρεπε να ειχα κανει τον Ιουλιο που μας περασε αλλα εκανα την υστεροσκοπηση και οταν ρωτησα για το παπ μου ειπε η συνεργατης του γιατρου μου να κλεισω ραντεβου να το κανω.....αλλα αν παρω σημερα θα μου κλεισει ραντεβου για το Φλεβαρη....στανταρ. εεεεμεχρι το Φλεβαρη θα εχω μεινει εγκυος ε? δεν θα εχω μεινει?

αν δεν αδιαθετησω αυτη τη δοση ισως παω εδω να το κανω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα, παρήγγειλα από το νετ ένα βιβλίο ενός γιατρού σχετικά με την γονιμότητα, τροφές, ασκήσεις και κάτι τέτοια. Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ το θέμα της διατροφής. Να αρχίσω να τρώω υγιεινά μεν αλλά και τροφές που βοηθούν στην ρύθμιση των ορμονών. Θα πάρω σοβαρά τον ρόλο μου η δόλια - μέλλουσα - μάνα!!! χαχα!!

Και εγώ κάθε χρόνο πάω, αλλά τον ρώτησα τώρα πότε να έρθω και μου είπε με το νέο έτος, άσχετα αν θα έχει περάσει ο χρόνος. Περίπου στον ενάμιση μου είπε. Ελπίζω να έχω μείνει και εγώ έγκυος να το αποφύγω, γιατί δεν ξέρω αν σας το έχω πει, εγώ πονάω πολύ!

Βρε Γιάννα λες τώρα με την επέμβαση να αλλάξω ωορρηξία? Ίσως αυτό το ντριλινγκ? Μου φαίνεται πως τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απο το να προσπαθώ όλο τον μήνα! Ποπο.. υπερκόπωση θα πάθουμε!

Σήμερα, παρήγγειλα από το νετ ένα βιβλίο ενός γιατρού σχετικά με την γονιμότητα, τροφές, ασκήσεις και κάτι τέτοια. Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ το θέμα της διατροφής. Να αρχίσω να τρώω υγιεινά μεν αλλά και τροφές που βοηθούν στην ρύθμιση των ορμονών. Θα πάρω σοβαρά τον ρόλο μου η δόλια - μέλλουσα - μάνα!!! χαχα!!

ωραια να μας πεις και εμας μερικα μυστικα τοτε.

ειχα ξεσηκωσει και εγω το νετ και εψαχνα για τροφιμα που βοηθουν το σπερμα και που τελος παντων βοηθουν και την γυναικα και τον αντρα....;)

για μενα υπαρχουν 3 χρυσοι κανονες......

1. ληψη φυλικου οξεως απο την γυναικα σε καθημερινη βαση.....και μια φορα τη βδομαδα και ο αντρας αν θελει. (εγω το πινω μονο εγω οχι ο αντρας μου. )

2. Διακοπη καπνισματος και απο τους 2.

3. Διατροφη που να πειλαμβανει πολλες βιταμινες και φυτικες ινες. απο ολα οσα εχω διαβασει η μεσογιακη διατροφη ειναι πραγματικα οτι πρεπει. ( μου την συστησε και ο αιματολογος)......και σε συνδυασμο με γυμναστικη ειναι 3 φορες καλυτερο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ κάθε χρόνο πάω, αλλά τον ρώτησα τώρα πότε να έρθω και μου είπε με το νέο έτος, άσχετα αν θα έχει περάσει ο χρόνος. Περίπου στον ενάμιση μου είπε. Ελπίζω να έχω μείνει και εγώ έγκυος να το αποφύγω, γιατί δεν ξέρω αν σας το έχω πει, εγώ πονάω πολύ!

Βρε Γιάννα λες τώρα με την επέμβαση να αλλάξω ωορρηξία? Ίσως αυτό το ντριλινγκ? Μου φαίνεται πως τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απο το να προσπαθώ όλο τον μήνα! Ποπο.. υπερκόπωση θα πάθουμε!

βρε κοριτσακι μου γιατι δεν ξεκινας τεστακια να εισαι σιγουρη???

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λοιπον σας προτεινω ανεπιφυλακτα.....τυροπιτα με ζυμη γιαουρτιου....

υλικα..

1 βιταμ

1 γιαουρτι (κατα προτιμηση στραγγιστο )

1 φαριν απ

ολα μαζι να γινουν μια ομοιομορφη ζυμη

γεμιση

τυρι φετα περιπου ενα κεσεδακι

2 αυγα

δυοσμο

πιπερι

(ολα αυτα με πηρουνι τα πιεζετε να γινουν ενας χυλος, οχι πολυ νια-νια)

χωριζετε τη ζυμη σε δυο κομματια στρωνετε ενα πανω κι ενα κατω και αναμεσα τη γεμιση

ψησιμο στους 180 για περιπου 40 λεπτα θα το βλεπετε μεχρι να παρει χρωμα το ζυμαρι.....θα παθετε πλακα...

αν η γεμιση ειναι πολυ ξερη βαλτε και λιγο γαλατακι...

2kMip2.png

ειχα ξεσηκωσει και εγω το νετ και εψαχνα για τροφιμα που βοηθουν το σπερμα και που τελος παντων βοηθουν και την γυναικα και τον αντρα....;)

1. ληψη φυλικου οξεως απο την γυναικα σε καθημερινη βαση.....και μια φορα τη βδομαδα και ο αντρας αν θελει. (εγω το πινω μονο εγω οχι ο αντρας μου. )

3. Διατροφη που να πειλαμβανει πολλες βιταμινες και φυτικες ινες. απο ολα οσα εχω διαβασει η μεσογιακη διατροφη ειναι πραγματικα οτι πρεπει. ( μου την συστησε και ο αιματολογος)......και σε συνδυασμο με γυμναστικη ειναι 3 φορες καλυτερο.

Το φυλικό το ξεκίνησες μόνη σου ή στο πρότεινε ο γιατρός? Λες να ξεκινήσω και εγώ? άσχετο, αλλά βοηθά να μακραίνουν και τα μαλλιά.

Εννοείται, πως κάθε μέρα αυτό που διαβάζω θα σας το γράφω!!

βρε κοριτσακι μου γιατι δεν ξεκινας τεστακια να εισαι σιγουρη???

Επειδή μου είχε πει ο γιατρός να μην ξανακάνω είπα - για πρώτη φορά - να τον ακούσω. Αλλά θα τα παραγγείλω τελικά και θα τα κάνω στον επόμενο κύκλο ΑΝ χρειαστεί. Και εσύ από την Θεσσαλονικιά τα παίρνεις? Αν σου πω ότι με φοβίζουν? Καλά αν δεν δείξουν πάλι θα πάω για ορμονική παρακολούθηση.. μάλλον στο Δαφνί!! χαχα!!

εγω φιλη μου παιρνω φυλικο οξυ μετα απο παρακινηση του γιατρου μου μονο 3 φορες την εβδομαδα γιατι ειναι 5mg και μου ειπε να παιρνω 3 την εβδομαδα....τωρα εχουμε αρχισει και καρνιτινη πιυ κανει πολυ καλο στο αναπαραγωγικο συστημα..

ο θωμουλης μου δεν λεει να κοψει το καπνισμα και εγω ειμαι τουριστρια....κανα δυο μεσα στην εβδομαδα....και φυσικα πολυ μεσογειακη διατροφηηηηηηηη!!!!!πολυ οσπριο πολυ πολυ πολυ ΨΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....και σαλατες και φρουτα...ολα τα καλα δηλαδη...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Επειδή μου είχε πει ο γιατρός να μην ξανακάνω είπα - για πρώτη φορά - να τον ακούσω. Αλλά θα τα παραγγείλω τελικά και θα τα κάνω στον επόμενο κύκλο ΑΝ χρειαστεί. Και εσύ από την Θεσσαλονικιά τα παίρνεις? Αν σου πω ότι με φοβίζουν? Καλά αν δεν δείξουν πάλι θα πάω για ορμονική παρακολούθηση.. μάλλον στο Δαφνί!! χαχα!!

αν νομιζεις οτι θα σε αγχωσουν.....ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.

εγω απλα στο ειπα για καλυτερα.....αλλα αν ειναι να τα κανουμε χειροτερα τοτε αστο....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λοιπον σας προτεινω ανεπιφυλακτα.....τυροπιτα με ζυμη γιαουρτιου....

υλικα..

1 βιταμ

1 γιαουρτι (κατα προτιμηση στραγγιστο )

1 φαριν απ

ολα μαζι να γινουν μια ομοιομορφη ζυμη

γεμιση

τυρι φετα περιπου ενα κεσεδακι

2 αυγα

δυοσμο

πιπερι

(ολα αυτα με πηρουνι τα πιεζετε να γινουν ενας χυλος, οχι πολυ νια-νια)

χωριζετε τη ζυμη σε δυο κομματια στρωνετε ενα πανω κι ενα κατω και αναμεσα τη γεμιση

ψησιμο στους 180 για περιπου 40 λεπτα θα το βλεπετε μεχρι να παρει χρωμα το ζυμαρι.....θα παθετε πλακα...

αν η γεμιση ειναι πολυ ξερη βαλτε και λιγο γαλατακι...

Ευχαριστώ γλυκιά μου Super Woman!! Μα και τυρόπιτα? Πως τα προλαβαίνεις καλέ? Θα την φτιάξω και θα σου πω!!

αν νομιζεις οτι θα σε αγχωσουν.....ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.

εγω απλα στο ειπα για καλυτερα.....αλλα αν ειναι να τα κανουμε χειροτερα τοτε αστο....!!!

Μη με φοβάσαι Γιάννα μου το άγχος είναι κολλητός φίλος, παρέα κοιμόμαστε παρέα ξυπνάμε. Προσπαθώ να το αποβάλλω αλλά... μπα!! Θα τα πάρω το αποφάσισα!

Μπορείτε να θαυμάσετε τον σταθερό μου χαρακτήρα ελεύθερα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...