Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Λινάκι μου γλυκό, δες τη ροή και πες μας!

Μήπως κουράστηκες πολύ αυτόν τον μήνα? Εγώ μερικές φορές αδιαθετώ νωρίτερα λόγω έντονης κούρασης. Δεν σημαίνει ότι δεν είχες την ωορρηξία όταν έδειξαν τα τεστ, μπορεί απλά να έτυχε. Αλλά αν δεν έχεις ροή, μπορεί να είναι και ευχάριστο. μη μου στεναχωριέσαι!!

Γιάννα μου φαίνεται τα λιοντάρια έχουμε μία διαδρομη. Τα κάνουμε όλα με συγκεκριμένο τρόπο! Περίεργο ζώδιο βρε παιδί μου!!

Και εγώ μακαρόνια έφτιαξα αλλά με κόκκινη σάλτσα, με έχει πιάσει μία αλεργία, και από το αντισταμινικό σκουντουφλάω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδα περιοδος ειναι......:( κατα 99% ηρθε η Αλεκα....

θυμασαι που λεγαμε οτι η περιοδος ερχεται 14 μερες μετα την ωορρηξια????

εεεε ξεχνα το....

κι εμενα μου ηρθε περιοδος 10 μερες μετα το θετικο....και εμεινα καγκελο....θυμασαι που λεγαμε για εμφυτευση κλπ.....

το εψαξα το θεμα παρα πολυ......γιατι κι μενα μου εκανε τρομερη εντυπωση.

λοιπον, αυτο που λεγεται για περιοδο 14 μερες μετα την ωορρηξια ειναι ενας μεσος ορος και οχι απολυτο. η περιοδος μπορει να ερθει 10 εως 16 μερες μετα την ωορρηξια.....οπως το ακους ναι.....10-16 μερες μετα.

τρομερο λαθος αυτο με το 14ημερο......

ευτυχως ή δυστηχως ετσι ειναι.....

η καλυτερη λυση για τις γονιμες ειναι τα τεστ......το υπογραφω.....!!! οτι πιο εγκυρο.....τεστ ή υπερηχος...αλλα πρωτο το τεστ.

το τεστ δε γινεται να κανει λαθος και να σου δωσει θετικο αν εχει περασει η ωορρηξια....σε καμια των περιπτωσεων δε γινεται αυτο.

Γιωτα μου κι εσυ αγαπη μου να παρεις τεστακια......θα σε βοηθησουν πολυ. γιατι προφανως και σενα ο κυκλος σου να αλλαξει λιγο τωρα που εκανες την επεμβαση....!!!

μα κι εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι περιοδος μπορει να ερθει 10 μερες μετα την ωορρηξια...τοτε που τον ειχα ρωτησει γιατι ο κυκλος μου ειναι μια 28 και μια 25 και μου ειπε εξαρταται απο το ποτε εκανες ωορρηξια....να μετρας μου λεει 10 μερες μετα την ωορρηξια....ετσι μου ειπε....καλα δεν περιμενα κατι αλλο...ασε που τωρα δεν θελω και κατι αλλο...καταλαβαινεις πως το λεω...αλλα μου εκανε εντυπωση...λες να με κολλησανε οι συναδελφισες που η μια μετα την αλλη αυτη την εβδομαδα αδιαθετουν?????χαχαχαχαχα...

2kMip2.png

μα κι εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι περιοδος μπορει να ερθει 10 μερες μετα την ωορρηξια...τοτε που τον ειχα ρωτησει γιατι ο κυκλος μου ειναι μια 28 και μια 25 και μου ειπε εξαρταται απο το ποτε εκανες ωορρηξια....να μετρας μου λεει 10 μερες μετα την ωορρηξια....ετσι μου ειπε....καλα δεν περιμενα κατι αλλο...ασε που τωρα δεν θελω και κατι αλλο...καταλαβαινεις πως το λεω...αλλα μου εκανε εντυπωση...λες να με κολλησανε οι συναδελφισες που η μια μετα την αλλη αυτη την εβδομαδα αδιαθετουν?????χαχαχαχαχα...

δικιο ειχε ο ανθρωπος............

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ τι καλά που τα λες γιατρέ μου! χαχα! Καλά τα λες, δεν είναι κανόνας οι 14 ημέρες. Εγώ έχω δει 2 φορές το ωοθηλάκιο έτοιμο να σπάσει την 13 ημέρα, με υπέρηχο. Σκεφτόμουνα να πάρω και εγώ, είχα πάρει τον Μάρτιο, αλλά δεν μου έδειξε ποτέ θετικό, ήταν το ψηφιακό της κλίαρ μπλού! Ήθελαν και ψηφιακό τα μούτρα μου! Ε, καταλαβαίνετε το δράμα, μετά πήγα στο γιατρό, και μου είπε ότι επειδή δεν το έδειξε το τεστ δεν σημαίνει ότι δεν έκανες, και επειδή είχα στεναχωρηθεί πολύ μου είπε να μην ξανακάνω, αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι. Βέβαια, όταν έβγαζα το στικάκι είχα δει κάποια στιγμή δευτερη γραμμή αχνή αλλά η οθόνη δεν μου χαμογέλασε ποτέ!!

Αχ τι καλά που τα λες γιατρέ μου! χαχα! Καλά τα λες, δεν είναι κανόνας οι 14 ημέρες. Εγώ έχω δει 2 φορές το ωοθηλάκιο έτοιμο να σπάσει την 13 ημέρα, με υπέρηχο. Σκεφτόμουνα να πάρω και εγώ, είχα πάρει τον Μάρτιο, αλλά δεν μου έδειξε ποτέ θετικό, ήταν το ψηφιακό της κλίαρ μπλού! Ήθελαν και ψηφιακό τα μούτρα μου! Ε, καταλαβαίνετε το δράμα, μετά πήγα στο γιατρό, και μου είπε ότι επειδή δεν το έδειξε το τεστ δεν σημαίνει ότι δεν έκανες, και επειδή είχα στεναχωρηθεί πολύ μου είπε να μην ξανακάνω, αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι. Βέβαια, όταν έβγαζα το στικάκι είχα δει κάποια στιγμή δευτερη γραμμή αχνή αλλά η οθόνη δεν μου χαμογέλασε ποτέ!!

Γιωτα μου ισως η κυστη να μην αφηνε το ωαριο να αναπτυχθει να ωριμανσει και να γινει η ωορρηξια....και ισως γι'αυτο να μην σου χαμογελουσε το ανθρωπακι...!!! ειναι πολυ πιθανο.....

το θεμα με τον υπερηχο ειναι οτι πρεπει να τρεχεις στο γιατρο.......και οπως και να το κανεις δεν ειναι και οτι καλυτερο....γιατι εκτος απο οικονομικης πλευρας....οι γυναικολογοι μας την μπαινουν λιγο επειδη ειμαστε αγχωμενες.....!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως Λινάκι μου θα σου πω το εξής, πήγαινε κάποια στιγμή στον γιατρό σου να δει την ωορρηξία με υπέρηχο, και να συζητήσετε λίγο για τον κύκλο σου, γιατί μπορεί τόσο καιρό να μην προσπαθείτε τις κατάλληλες μέρες. Νομίζω ότι θα σου λύσει πολλές απορίες. Και αφού ξέρεις την ημέρα από τα τεστ, δεν θα χρειαστεί να πας πολλές φορές!

Λινάκι μου γλυκό, δες τη ροή και πες μας!

Μήπως κουράστηκες πολύ αυτόν τον μήνα? Εγώ μερικές φορές αδιαθετώ νωρίτερα λόγω έντονης κούρασης. Δεν σημαίνει ότι δεν είχες την ωορρηξία όταν έδειξαν τα τεστ, μπορεί απλά να έτυχε. Αλλά αν δεν έχεις ροή, μπορεί να είναι και ευχάριστο. μη μου στεναχωριέσαι!!

Γιάννα μου φαίνεται τα λιοντάρια έχουμε μία διαδρομη. Τα κάνουμε όλα με συγκεκριμένο τρόπο! Περίεργο ζώδιο βρε παιδί μου!!

Και εγώ μακαρόνια έφτιαξα αλλά με κόκκινη σάλτσα, με έχει πιάσει μία αλεργία, και από το αντισταμινικό σκουντουφλάω!

κοιτα....αυτο το μηνα γενικως που κανω πολλες προβες καταπονουμαι αλλα οχι σε περισσοτερο απο αλλες φορες...καλα δεν εχει σημασια κιολας...δεν θα το αναλυσω περισσοτερο...απλα με ξαφνιασε γιατι πηγα ανεμελη στην τουαλετα και ειδα ροζ αιματακι στο χαρτι....και λεω...ουυυυυυπς...τι ειναι αυτο?????χαχαχαχαχαχα....

2kMip2.png

Γιωτα μου ισως η κυστη να μην αφηνε το ωαριο να αναπτυχθει να ωριμανσει και να γινει η ωορρηξια....και ισως γι'αυτο να μην σου χαμογελουσε το ανθρωπακι...!!! ειναι πολυ πιθανο.....

το θεμα με τον υπερηχο ειναι οτι πρεπει να τρεχεις στο γιατρο.......και οπως και να το κανεις δεν ειναι και οτι καλυτερο....γιατι εκτος απο οικονομικης πλευρας....οι γυναικολογοι μας την μπαινουν λιγο επειδη ειμαστε αγχωμενες.....!!!!

Τότε που τα έκανα δεν την είχα την κύστη, είχα βέβαια άλλα προβλήματα που δεν γνώριζα, εγώ έχω καλό γιατρούλη! Δε μου φωνάζει.. πολύ! Εγώ μία φορά πήγα και την πετύχαμε! Τυχερή, ε? χαχα!

Εγώ πάντως Λινάκι μου θα σου πω το εξής, πήγαινε κάποια στιγμή στον γιατρό σου να δει την ωορρηξία με υπέρηχο, και να συζητήσετε λίγο για τον κύκλο σου, γιατί μπορεί τόσο καιρό να μην προσπαθείτε τις κατάλληλες μέρες. Νομίζω ότι θα σου λύσει πολλές απορίες. Και αφού ξέρεις την ημέρα από τα τεστ, δεν θα χρειαστεί να πας πολλές φορές!

ας ξεκινησουν οι παραστασεις με το καλο και θα κανω την ετησια επισκεψη μου....ολα θα ερωτηθουν και ολα θα απαντηθουν...χιχιχιχιχιχ....γλυκουλα μου γιωτουλα μου!!!

2kMip2.png

Λινακι σας ερχεται τωρα για να σας αφησει να κανετε θραυση στην πρεμιερα......:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα....αυτο το μηνα γενικως που κανω πολλες προβες καταπονουμαι αλλα οχι σε περισσοτερο απο αλλες φορες...καλα δεν εχει σημασια κιολας...δεν θα το αναλυσω περισσοτερο...απλα με ξαφνιασε γιατι πηγα ανεμελη στην τουαλετα και ειδα ροζ αιματακι στο χαρτι....και λεω...ουυυυυυπς...τι ειναι αυτο?????χαχαχαχαχαχα....

Μάλλον επειδή την φωνάζαμε για μένα, και φωνάζαμε πολύ, ήρθε και στις δύο!!

ας ξεκινησουν οι παραστασεις με το καλο και θα κανω την ετησια επισκεψη μου....ολα θα ερωτηθουν και ολα θα απαντηθουν...χιχιχιχιχιχ....γλυκουλα μου γιωτουλα μου!!!

Μέχρι να πας, κράτα σημειώσεις σε ποστ ιτ!! χαχα!! Και μόλις μπεις στο γραφείο... άπλωσε τα!

Εσύ Γιαννούλα μου πήγες τελικά που έλεγες?

Εσείς κοριτσάκια μου κάθε πότε κάνετε τεστ παπ?

Μέχρι να πας, κράτα σημειώσεις σε ποστ ιτ!! χαχα!! Και μόλις μπεις στο γραφείο... άπλωσε τα!

Εσύ Γιαννούλα μου πήγες τελικά που έλεγες?

Εσείς κοριτσάκια μου κάθε πότε κάνετε τεστ παπ?

μια φορα το χρονο παω στον γιατρουλη μου μου κανει παπ και κολπικο υπερηχο και μονο αν χρειαστει κατι ξαναπαω....αλλιως αυτο!!!!!φετος η του χρονου θα παω και για πρωτη φορα να κανω μαστογραφια.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...