Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

τι ειναι αυτο καλε? πρωτη φορα το ακουω

Έτσι!! Θα σας τρελαίνω κάθε μέρα με κάτι καινούργιο! Αυτό που μου έκανε συνήθως το κάνουν σε γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες που είναι μεγαλύτερες σε όγκο. Επίσης, έχει (σαν θεραπεία) 70% πιθανότητα επιτυχίας στη σύλληψη. Και αυτό σε γυναίκες που δεν ανταποκρίνονται σε θεραπείες ορμονών. Εγώ δεν έχω πολυκυστικές, αλλά έχω την τάση να κάνω κύστες, και μου είπε ότι θα με βοηθήσει. Η ονομασία στα ελληνικά είναι "διαθερμία ωοθηκών" (νομίζω). Τον εμπιστεύομαι αρκετά, μου είπε ότι από την στιγμή που θα μπούμε χειρουργείο, προτείνω να κάνουμε και αυτό. Όλο εκπλήξεις είμαι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα ποσο μου λειψατε.....

κι εμας μας εχεις λειψει φιλεναδα......αντε να αρχισει η παρασταση μπας και ξεμπερδεψεις με τις πολλες-πολλες προβες και σε εχουμε στην παρεα περισσοτερο.

Έτσι!! Θα σας τρελαίνω κάθε μέρα με κάτι καινούργιο! Αυτό που μου έκανε συνήθως το κάνουν σε γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες που είναι μεγαλύτερες σε όγκο. Επίσης, έχει (σαν θεραπεία) 70% πιθανότητα επιτυχίας στη σύλληψη. Και αυτό σε γυναίκες που δεν ανταποκρίνονται σε θεραπείες ορμονών. Εγώ δεν έχω πολυκυστικές, αλλά έχω την τάση να κάνω κύστες, και μου είπε ότι θα με βοηθήσει. Η ονομασία στα ελληνικά είναι "διαθερμία ωοθηκών" (νομίζω). Τον εμπιστεύομαι αρκετά, μου είπε ότι από την στιγμή που θα μπούμε χειρουργείο, προτείνω να κάνουμε και αυτό. Όλο εκπλήξεις είμαι!!

μμμμμ καλο μου ακουγεται.........

νομιζω Γιωτα μου οτι ο γιατρος σου εχει κανει πολυ καλη δουλεια. δεν τον ξερω σαν γιατρο αλλα απο ενστικτο αυτο μου βγαινει.....μια θετικοτητα.

μην ανησυχεις για τιποτα......το σποριδιο ειναι στο δρομο και ερχεται κοριτσακι μου.

ειδες πως περναει ο καιρος?? ετσι απορουσα κι εγω.....

ξανα αναβιωνω τα οσα εζησα κι εγω προσφατα και χαιρομαι διπλα με τη χαρα σου.

οσο μπορεις κρατησε μακρυα το συζηγο απο τις "γονιμες " και το "πρεπει". δεν ειναι αναγκη να ξερει ποτε εισαι στις καλες μερες και τι γινεται...........καλυτερη η αγνοια πιστεψε με.

οσο κουρασμενος και να ειναι, εφοσον και εκεινος επιθυμει παρα πολυ να κανετε ενα παιδακι, θα ανταποκριθει στο "καλεσμα σου".......σαν γυναικα και ποσο μαλλον σαν λιονταρινα γυναικα εχεις τον τροπο σου......;) ξερω τι λεω.......μπορεις ευκολα να τον τουμπαρεις......δεν θελει κοπο....τροπο θελει....και ειμαι τοοοοοοοοσο σιγουρη οτι εχεις τον καταλληλοτερο τροπο.

μην μου βασανιζεσαι με ασχημες και αρνητικες σκεψεις........δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι τιποτα κακο.....ολα τα ασχημα ανηκουν στο παρελθον και τωρα μπηκε νεα σελιδα , νεο κεφαλαιο που εχει λαμπρη πορεια και φυσικα μια γρηγορη εγκυμοσυνη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

το τικερακι σας φτιαχτε κυρια μου ......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιάννα μου η επιθυμία σου διαταγή!! χαχα!!

Έχεις απίστευτα δίκαιο, ξέρουν ότι το παιδάκι θα έρθει με την γνωστή διαδικασία, αλλά αν τους πεις.. τώρα πρέπει, θα γουρλώσουν το ματι και θα σε κοιτάνε σαν ροφοί!! Εγώ θα τον αποπλανώ! Και να σας πω και ένα μυστικό? Πετάχτηκα σήμερα και αγόρασα καινούργια εσώρουχα, (το ένα ειδικά, σουτιέν κορμάκι άλλο πράγμα) για να κάνω το παιχνίδι της αποπλάνησης πιο εύκολο! Ευτυχώς που υπάρχουν αυτά τα intimissimi που είναι οικονομικά!

Η αλήθεια είναι πως νιώθω τύψεις που σκέφτηκα να τον αλλάξω, λόγω ηλικίας. Είναι μεγάλος, αλλά τελικά έχει πολύ εμπειρία. Από τον Ιούνιο μου μίλησε ανοιχτα, και μου είπε ότι με αυτό το χειρουργείο θα έχει εικόνα ώστε να μπορεί να με βοηθήσει. Κάτι δεν του ταίριαζε στις εξετάσεις. Δεν γίνεται στον ένα υπέρηχο να είναι όλα τέλεια, στον άλλο όχι, και μία σαλπιγγογραφία που γεννούσε ερωτηματικά!!

Ευτυχώς, τα αφήσαμε όλα πίσω μας! Και το βασικότερο? Είμαστε καλά!!

Γιάννα μου η επιθυμία σου διαταγή!! χαχα!!

Έχεις απίστευτα δίκαιο, ξέρουν ότι το παιδάκι θα έρθει με την γνωστή διαδικασία, αλλά αν τους πεις.. τώρα πρέπει, θα γουρλώσουν το ματι και θα σε κοιτάνε σαν ροφοί!! Εγώ θα τον αποπλανώ! Και να σας πω και ένα μυστικό? Πετάχτηκα σήμερα και αγόρασα καινούργια εσώρουχα, (το ένα ειδικά, σουτιέν κορμάκι άλλο πράγμα) για να κάνω το παιχνίδι της αποπλάνησης πιο εύκολο! Ευτυχώς που υπάρχουν αυτά τα intimissimi που είναι οικονομικά!

Η αλήθεια είναι πως νιώθω τύψεις που σκέφτηκα να τον αλλάξω, λόγω ηλικίας. Είναι μεγάλος, αλλά τελικά έχει πολύ εμπειρία. Από τον Ιούνιο μου μίλησε ανοιχτα, και μου είπε ότι με αυτό το χειρουργείο θα έχει εικόνα ώστε να μπορεί να με βοηθήσει. Κάτι δεν του ταίριαζε στις εξετάσεις. Δεν γίνεται στον ένα υπέρηχο να είναι όλα τέλεια, στον άλλο όχι, και μία σαλπιγγογραφία που γεννούσε ερωτηματικά!!

Ευτυχώς, τα αφήσαμε όλα πίσω μας! Και το βασικότερο? Είμαστε καλά!!

αυτο εχει σημασια οτι ειμαστε ΚΑΛΑ......

και αφου ειμαστε καλα θα ερθει σιγουρα και το μπε-μπε...θελει λιγο υπομονη και θα ερθει.....δεν μας πηραν και τα χρονια δα......στην καλυτερη φαση ειμαστε....οτι πρεπει για να γινουμε μανουλες....!!!:D

αχ εγω το θα κανω αν ο Χασιακος αποσυρθει????? δε θελω να το σκεφτομαι.......

οσο για τα εσωρουχα.......δεν εχω λογια.....δεν μπορω να πω τιποτα αλλο......απλα οτι ειμαστε ταλε κουαλε..(σωστα δε το'πα?)

δηλαδη τι αλλο κοινο πιαααααααα??????? ποσο ακομα?????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γνωστο κολπο αποπλανησης των Λεωντων μαλλον....χαχαχαχαχαχα

καλα φτιαχνω μια μακαροναδα με λαχανικα αλλο πραγμα.......μεσογιακοτατη.....ειναι απο τα ωραια πιατα της διαιτας.....μιαμ μια....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ελα ντε?????αυτο λεω κι εγω.....και δεν ποναω και καθολου!!!!τι ειναι και τουτο παλι?????

εχεις κανονικη ροη?????

εχει ξεκινησει οπως ξεκιναει παντα??? ( οχι απο θεμα πονου και τετοια-απο θεμα αιματος)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εχεις κανονικη ροη?????

εχει ξεκινησει οπως ξεκιναει παντα??? ( οχι απο θεμα πονου και τετοια-απο θεμα αιματος)

δεν μπορω να καταλαβω ακομα....τι να πω????τοσο λαθος πεσαμε με το τεστ ωορρηξιας????λες να ηταν νωριτερα και να μου ηρθε και νωριτερα?????περιεργα πραγματα....θα περιμενω λιγο ακομα να παω τουαλετα να σου πω για τη ροη....ολα τα κουλα σε μενα...χαχαχαχαχα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

δεν μπορω να καταλαβω ακομα....τι να πω????τοσο λαθος πεσαμε με το τεστ ωορρηξιας????λες να ηταν νωριτερα και να μου ηρθε και νωριτερα?????περιεργα πραγματα....θα περιμενω λιγο ακομα να παω τουαλετα να σου πω για τη ροη....ολα τα κουλα σε μενα...χαχαχαχαχα....

ποτε ειχες θετικο ωορρηξιας?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

24/9 φιλεναδα μου!!!!

φιλεναδα περιοδος ειναι......:( κατα 99% ηρθε η Αλεκα....

θυμασαι που λεγαμε οτι η περιοδος ερχεται 14 μερες μετα την ωορρηξια????

εεεε ξεχνα το....

κι εμενα μου ηρθε περιοδος 10 μερες μετα το θετικο....και εμεινα καγκελο....θυμασαι που λεγαμε για εμφυτευση κλπ.....

το εψαξα το θεμα παρα πολυ......γιατι κι μενα μου εκανε τρομερη εντυπωση.

λοιπον, αυτο που λεγεται για περιοδο 14 μερες μετα την ωορρηξια ειναι ενας μεσος ορος και οχι απολυτο. η περιοδος μπορει να ερθει 10 εως 16 μερες μετα την ωορρηξια.....οπως το ακους ναι.....10-16 μερες μετα.

τρομερο λαθος αυτο με το 14ημερο......

ευτυχως ή δυστηχως ετσι ειναι.....

η καλυτερη λυση για τις γονιμες ειναι τα τεστ......το υπογραφω.....!!! οτι πιο εγκυρο.....τεστ ή υπερηχος...αλλα πρωτο το τεστ.

το τεστ δε γινεται να κανει λαθος και να σου δωσει θετικο αν εχει περασει η ωορρηξια....σε καμια των περιπτωσεων δε γινεται αυτο.

Γιωτα μου κι εσυ αγαπη μου να παρεις τεστακια......θα σε βοηθησουν πολυ. γιατι προφανως και σενα ο κυκλος σου να αλλαξει λιγο τωρα που εκανες την επεμβαση....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γιατρε μου???????

και για του λογου το αληθες......

http://www.always.gr/gr_GR/ovulation_phase.html

καταλαβαινετε τωρα κοριτσια γιατι ειναι τοοοοοοσο δυσκολο και με τοσες μικρες πιθανοτητες ανα κυκλο να επιτευχει εγκυμοσυνη?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...