Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Έτσι δυναμικά να μπείτε αυτόν τον μήνα! Πέρα απο τα τεστ, επαφές να εχετε κανονικα! Μη περιμένετε να δείτε θετικο τεστ. Χαμός θα γίνει! Ευχαριστω για την περιοδο, την έλαβα!!! Ναι κορίτσια μου, αδιαθετησα έχτες αργα το βραδυ!!! Πονάω και μ΄αρεσει που λένε? κάτι τέτοιο! Χαχαχαχα!!

Λινακι μου, θέλω παρά πολυ να έρθουμε το βραδυ, αλλα δεν ξέρω ακόμα αν θα τα καταφερουμε, γιατι ο σύζυγος τελειώνει κατα τις 8 το βραδυ απο τις 8 το πρωι, θα το ξανασυζητησουμε το μεσημέρι!!!

Εχτες περασαμε πολυ ωραία, αλλα έχασε βρε παιδιά ο Ολυμπιακός!! Εντάξει, δεν περίμεναν ένα κερδίσει, αλλα μια ισοπαλία δεν ειναι κακή!!!

αυτο για τον Ολυμπιακο αστο μην το θυμομαστε.....

και παμε στο φλεγον ζητημα......ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ - ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ-ΑΛΛΛΗΛΟΥΙΑ-ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ-ΑΛΛΗΛΟΥΛΙΑ..................επιτελους.....δε μας το λεγε οτι ηθελε να την ξαποστειλω για να σου ρθει?????

ααααχχχχχχ αντε αντε κοριτσακι μου....πω πω .....τελεια....πολυ χαρηκα....θυμαμαι τα δικα μου τωρα και ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ οσο δε φανταζεσαι.........

σε ποναει η κακουργα ε????? πες της να μην κανει χαρες γιατι θα κανει 9 μηνες να σε ξανα δει.....:D

πολυ χαρηκαααααα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες μου γλυκιες....ετσι σας θελω !!!!στη μια να ερχεται και στις δυο να φευγει η γλυκουλα η περιοδουλα!!!!!!χαχαχαχαχαχα.....ναι γιαννουλα μου αποψε ειναι το λαιβ μας...ας ελπισουμε να εχουμε λιγο κοσμο για να το ευχαριστηθουμε.....βρε αδερφεεεεε......εγω μπηκα ισα ισα τωρα για να σας καλημερισω γιατι μετα το βραδακι δεν θα σας δω καθολου αφου μετα την προβα παω κατευθειαν στο μαγαζι για ελεγχο ηχου και μετα για το λαιβακι μας.....πω πω εχθες εκανα εναν υπνο......καιρο ειχα να πεσω ετσι ξερη στο κρεββατι.....αχ αντε να τελειωνει και αυτο να μπουμε παλι σε ρυθμους....μονο προβιτσα σικαγο και αγκαλιτσες με τον θωμουλη μου.....τον εχω χασει τις τρεις τελευταιες μερες ειναι η αληθεια...χιχιχιχιχ....λοιπον σας χαιρετω γιατι την κανω δυναμικαααααααααααααα.......

κοριτσακι μου να το απολαυσεις το λαιβακι σου....και να ξεσηκωσεις οοοοοοολο τον κοσμο.

θα τα πουμε αυριο

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ήθελα μάλλον σκυτάλη για να μου έρθει!! Χαχαχα!! Περιμένω να μου δώσεις και σκυτάλη εγκυμοσυνης!! Μη μείνουμε μονο σε αυτη! Κρίμα θά΄ναι!

Μακάρι κοριτσακια μου να μην ξανα έρθει για πολυ καιρο αλλα λογω εγκυμοσυνης! Μη με βρει τίποτα άλλο! Ο πονος δεν με απασχολεί καθόλου, πήρα παυσίπονο και είμαι καλα, η μεση μου πονάει πολυ βέβαια, και θα ξαπλαρω για λίγο!

Ήθελα μάλλον σκυτάλη για να μου έρθει!! Χαχαχα!! Περιμένω να μου δώσεις και σκυτάλη εγκυμοσυνης!! Μη μείνουμε μονο σε αυτη! Κρίμα θά΄ναι!

Μακάρι κοριτσακια μου να μην ξανα έρθει για πολυ καιρο αλλα λογω εγκυμοσυνης! Μη με βρει τίποτα άλλο! Ο πονος δεν με απασχολεί καθόλου, πήρα παυσίπονο και είμαι καλα, η μεση μου πονάει πολυ βέβαια, και θα ξαπλαρω για λίγο!

μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος?????? χαχαχαχα ετσι δε λενε? για αλλο λογο βεβαια αλλα μας κανει και για την περιπτωση την δικια σου....

αντε ξαπλωσε αγαπουλα να μην ζοριζεσαι......καλα εκανες και ηπιες ντεπονακι...μπορει σε λιγο να δρασει καλυτερα και να περασει και η μεσουλα.

κι οταν με το καλο μεινω εγκυος ( αν μεινω πρωτη) ολοκληρη τη σκυταλοδρομια θα σας δωσω οχι μονο τη σκυταλη....

λιμοκτονω σημερα............εδω και 8 μερες ( απο την 1 μερα περιοδου δηλαδη) ξεκινησα πολλα ψητα και σαλατες.....μπας και χασω λιγακι.....

αλλα σημερα με εχει πιασει λιγουρα....κρατιεμαι ομως και δε τρωω....

φευγω παω σπιτακι μου.....αυριο Παρασκευη και ερχεται ενα ωραιοτατο σκ....

φιλακια

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Α, καλα, εγω τόσες μερες που περίμενα να αδιαθετησω, έτρωγα το καταπετασμα, έβγαλα και πολλα σπυρια.. Μπλιαχ!

Βρε κορίτσια, ξέχασα να σας πω, έχτες είχα απο το πρωι τρομερό πονοκέφαλο, χάλια μαυρα, πήρα παναντολ, μου πέρασε λίγο και ξαφνικά το μεσημέρι μου άνοιξε η μύτη. Μετα απο αυτο σταμάτησε και ο πονοκέφαλος!! Λέτε να έκανα την πρωτη γνωριμία με το εγκεφαλικό? χαχα, ελπίζω όχι, αλλα μάλλον απο το στρες μπορει να είχα ανεβάσει πιεση! ποιος ξέρει? απο την στιγμή που αδιαθετησα όμως ηρέμησα! Εμεις και αυτο το σκ, τίποτα δεν θα κάνουμε γιατι δουλεύει ο σύζυγος! Εντάξει, δεν γκρινιαζω πια, να ειναι καλα και να δουλεύει, αφου μπορουμε ακόμα. Αλλα βρε παιδι μου, όσα βγάζεις.. Τόσα χαλας!! Όλο έξοδα βγαίνουν στην φορα!! Αμάν πια, τώρα θα πληρώσω και ΔΕΗ με χαράτσι, 1η δόση απο 5η! Α, και να μην ξεχάσω και την εφορία!! Ας πάρουν και αυτοί το κατιτις τους!

Δυστυχώς δεν θα καταφερουμε να πάμε στο Λινακι μας!! Θέλω παρα πολυ, αλλα το αγοράκι μου ειναι πολυ κουρασμένο και νυσταζει απο τώρα (δεν έχει έρθει ακόμα, θα έρθει στις :cool:, ειναι μια περίοδος τώρα που έχει πολυ δουλεια, πιστεύω πως στο τελος του μήνα, θα ηρεμήσει λίγο, θα του το ξαναπώ οταν έρθει μπας και τον πείσω!!

Λινακι μου, να περάσετε υπέροχα και να απολαύσετε την ομορφη βραδιά, τα πλήθη θα τα καταπληξεις!! Είμαι σίγουρη!! Και μετα... Απόλυτη αφιέρωση στον σύζυγο!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα πρωινή σήμερα!!!

Τι κάνετε?? Όμορφη Παρασκευή,ε?

κοριτσακιιιιι μου...

καλημερα, πως και τοσο πρωινο σημερα????

ειναι οντως πανεμορφη η Παρασκευη....αν και σε λιγο θα βγω για εξωτερικα και εχω λιγο τρεξιμο δεν με πειραζει........αρκει που ερχεται σ/κ και εχει σημερα λιγο συννεφιτσα.....ποσο χαρηκα...!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσακιιιιι μου...

καλημερα, πως και τοσο πρωινο σημερα????

ειναι οντως πανεμορφη η Παρασκευη....αν και σε λιγο θα βγω για εξωτερικα και εχω λιγο τρεξιμο δεν με πειραζει........αρκει που ερχεται σ/κ και εχει σημερα λιγο συννεφιτσα.....ποσο χαρηκα...!!!

Αλλαγή βάρδιας, χαχα!! Αν και δεν είναι το φορτε μου το πρωινό ξύπνημα, αλλά έπρεπε σήμερα να ανοίξω εξώ. Έκανα την καρδιά μου πέτρα και σηκώθηκα!! χαχαχα!! Και εδώ, μια μουντίλα να πεις, την έχει. Αλλά αφού ξέρεις ότι ακολουθεί σκ, φτιάχνρι η διάθεση, αυτόματα!!

Η περίοδος που μου έστειλες? Εξαιρετική! Ή να πω μάλλον αιμοβόρα? χαχαχα.. Άντε να τελειώνουμε γιατί πάει καιρός πια!! Πάντως Γιάννα, εχτες η Άση Μπήλιου το ξαναείπε. Ο Κρόνος μπαίνει στον Σκορπίο και για τους Λέοντες αυτό σημαίνει, επισημοποίηση, γάμος ή ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Δηλαδή εντάξει, όσο λογικός και αν είσαι, να μην επηρεαστώ λιγάκι η γυναίκα? Απο κάπου πρέπει να αντλήσω αισιοδοξοξία!!

Αλλαγή βάρδιας, χαχα!! Αν και δεν είναι το φορτε μου το πρωινό ξύπνημα, αλλά έπρεπε σήμερα να ανοίξω εξώ. Έκανα την καρδιά μου πέτρα και σηκώθηκα!! χαχαχα!! Και εδώ, μια μουντίλα να πεις, την έχει. Αλλά αφού ξέρεις ότι ακολουθεί σκ, φτιάχνρι η διάθεση, αυτόματα!!

Η περίοδος που μου έστειλες? Εξαιρετική! Ή να πω μάλλον αιμοβόρα? χαχαχα.. Άντε να τελειώνουμε γιατί πάει καιρός πια!! Πάντως Γιάννα, εχτες η Άση Μπήλιου το ξαναείπε. Ο Κρόνος μπαίνει στον Σκορπίο και για τους Λέοντες αυτό σημαίνει, επισημοποίηση, γάμος ή ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Δηλαδή εντάξει, όσο λογικός και αν είσαι, να μην επηρεαστώ λιγάκι η γυναίκα? Απο κάπου πρέπει να αντλήσω αισιοδοξοξία!!

νεο μελος στην οικογενεια????????? :D:D:D:D:D (ειμαι το παιδι της κρεστ):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εεεεε οσο λογικος και να σαι το χανεις λιγο η αληθεια ειναι..... και δεν καταλαβα δηλαδη γιατι να μην την πιστεψουμε τη γυναικα????? τζαμπα τα χει τα διπλωματα αστρολογιας......εεεε τγου φουστη κατι θα ξερει......γεια σου ρε Μπηλιου.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω την εδιωξα με κλοτσιες....της λεω κακομοιρα μου κοιτα μην ξανα ερθεις γιατι θα γινουμε απο δυο χωρια.....την τρομαξα λιγο.....

μετα της λεω φευγεις απο εδω και πας στο Γιωτακι ( με υφος αυστηρο της το ειπα γι'αυτο ηρθε αμεσως) και μολις τελειωσεις και απο εκει τη δουλεια σου, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ και απο τις δυο μας, και τα ξαναλεμε σε 9 μηνες......(δεν εβαλα μεσα το Λινακη γιατι νομιζω οτι θα μας πει ευχαριστα.......)

οποτε οπως καταλαβαινεις ηρθε με λιγα νευρα παραπανω σε σενα (εξου και το αιμοβορα)...αλλα μην της δινεις πολυ σημασια.....οσο λιγοτερο ασχολουμαστε τοσο καλυτερα.....μη μας γινει στενος κορσες.....;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

νεο μελος στην οικογενεια????????? :D:D:D:D:D (ειμαι το παιδι της κρεστ):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εεεεε οσο λογικος και να σαι το χανεις λιγο η αληθεια ειναι..... και δεν καταλαβα δηλαδη γιατι να μην την πιστεψουμε τη γυναικα????? τζαμπα τα χει τα διπλωματα αστρολογιας......εεεε τγου φουστη κατι θα ξερει......γεια σου ρε Μπηλιου.....

Και δεν το είπε μία φορα... Όχι!! Το είπε την Δευτέρα, το ξαναείπε και εχτές!!

Και θα μου πεις.. ολόκληρη επιστήμη η αστρολογία!! χαχαχα!! Μακάρι να επαληθεύσουμε τις προγνώσεις!

Εγώ τώρα αγχώνομαι για άλλο, αυτόν τον μήνα, που ο άντρας μου δουλεύει μέχρι αργά, πως θα τον ξεζουμίζω τον έρημο? Βασικά, πρέπει να τον αποπλανώ γιατί αν του πω, έλα να .. γιατί πρέπει, νομίζω πως δεν θα έχουμε το επιθυμητό.

Αχ πως πέρασε ο καιρός, πότε ήταν αρχές Ιουλίου που ήξερα ότι λόγω κύστης παιδί γιοκ, και πότε περάσανε όλα αυτά και ξαναμπήκα σε θέση μάχης.. Τουλάχιστον είμαι πολύ καλά και όλα πήγαν καλά!! Σας είπα ότι ο γιατρός μου έκανε και drilling ωοθηκών?

βρε καλως τις μανουλες......πω πω πω ...τετοια να ακουωωωωωωωωωωω.....ετσι μου αρεσετε κοριτσαρες μου!!!!χαχαχαχα...εμεις ξυπνησαμε πριν απο καμια ωρα ο θωμουλης εφυγε για μαθημα εγω εφτιαξα σπανακορυζο τωρα πινω καφεδακι κιαι μιλαω με τις κοριτσαρες μου και μετα θα κανω μπανακι και θα παω προβιτσα θα γυρισω θα φτιαξω τυροπιτα και μετα θα απολαυσω ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!χαχαχαχα....σας κουρασα????χαχαχαχαχαχαχα....ειμαι καλα αγαπες μου....εχθες ηταν πολυ πολυ ομορφα αν και δεν ειχαμε κοσμο πολυ...αλλα δεν πειραζει γιατι ηταν καλη η παρεα....κουραστηκα λιγακι αλλα χτυπησα σημερα πρωι πρωι μια καρνοτινη ετσι να παρω τα πανω μου...το ξερετε οτι η καρνοτινη κανει καλο στο ανδρικο αναπαραγωγικο συστημα????και η βιταμινη εβιολ στο γυναικειο????μολις το ειπα στον αντρα μου σημερα το πρωι πηρε αμεσως μια καρνιτινη....νομιζω κοριτσια πως επειδη με ακουει σε κατι τετοια γιατι ξερει πως τα ψαχνω , οτι θα παμε για διδυμα....χαχαχαχαχαχαχα.........

2kMip2.png

Λινάκι μου καλό μου κορίτσι!! Δε σε έχω πετύχει μέρες τώρα!!

Όπως κατάλαβες εχτες, ήταν αδύνατο να έρθουμε. Σημασία όμως έχει ότι περάσατε καλά και το διασκεδάσατε, γιατί από ότι καταλαβαίνω το αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε!

Τώρα, μπουκωθείτε σε βιταμίνες και βουρ!! Μωρέ και τρίδυμα, γιατί όχι? χαχα! Θέλω και εγώ να φτιάξω τυρόπιτα, αλλά ψάχνω μία συνταγή που το τυρί να είναι σαν κρέμα, μία που βρήκα είχε πολλά τυριά και βγήκε πολύ βαριά!!

Γιάννα μου ακόμα να γυρίσεις από τις δουλειές? Σήμερα που είμαι εδώ λείπετε.. κλαψ...

Και δεν το είπε μία φορα... Όχι!! Το είπε την Δευτέρα, το ξαναείπε και εχτές!!

Και θα μου πεις.. ολόκληρη επιστήμη η αστρολογία!! χαχαχα!! Μακάρι να επαληθεύσουμε τις προγνώσεις!

Εγώ τώρα αγχώνομαι για άλλο, αυτόν τον μήνα, που ο άντρας μου δουλεύει μέχρι αργά, πως θα τον ξεζουμίζω τον έρημο? Βασικά, πρέπει να τον αποπλανώ γιατί αν του πω, έλα να .. γιατί πρέπει, νομίζω πως δεν θα έχουμε το επιθυμητό.

Αχ πως πέρασε ο καιρός, πότε ήταν αρχές Ιουλίου που ήξερα ότι λόγω κύστης παιδί γιοκ, και πότε περάσανε όλα αυτά και ξαναμπήκα σε θέση μάχης.. Τουλάχιστον είμαι πολύ καλά και όλα πήγαν καλά!! Σας είπα ότι ο γιατρός μου έκανε και drilling ωοθηκών?

τι ειναι αυτο καλε? πρωτη φορα το ακουω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...