Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερες πολλες πολλες και ομορφες.....

τι κανουν τα κοριτσακια μου?

εγω νυστααααααζωωωωωωω.....απαπαπα τι νυστα ειναι αυτη?

σημερα ξεκιναω τεστακια ωορρηξιας...ειμαι πλεον στην 7η μερα ...λογικα πλησιαζω....αλλα ακομα ψιλοεχω περιοδο...:confused::confused::confused: γιατι παιζει ο Θεος με τις αντοχες μου?????

ηρθε και αυτη και κατσικωθηκε εδω περα......ενταξει κοπελια καλα σου ηταν....αντε μου στο καλο τωρα.....:evil: αντε εχουμε και δουλειες......

καλημερουδια φιλεναδα μου.....αντε με το καλο να δειξουν αμεσα τα τεστακια για να κανουμε και καμια δουλεια οπως ειπες....εγω σε ποιον θα πλεξω ζιπουνακια δηλαδη?????μονο στα δικο μου????θα ζηλευει το δικο σου!!!!!χαχαχαχαχ.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες πολλες πολλες και ομορφες.....

τι κανουν τα κοριτσακια μου?

εγω νυστααααααζωωωωωωω.....απαπαπα τι νυστα ειναι αυτη?

σημερα ξεκιναω τεστακια ωορρηξιας...ειμαι πλεον στην 7η μερα ...λογικα πλησιαζω....αλλα ακομα ψιλοεχω περιοδο...:confused::confused::confused: γιατι παιζει ο Θεος με τις αντοχες μου?????

ηρθε και αυτη και κατσικωθηκε εδω περα......ενταξει κοπελια καλα σου ηταν....αντε μου στο καλο τωρα.....:evil: αντε εχουμε και δουλειες......

εγω φιλεναδα εχθες εζησα μια εμπειρια τρελη...οπως καθομουνα στην προβα ξαφνικα με τρυπαει η αριστερη μου ωοθηκη και το αριστερο μου στηθος....για αρκετη ωρα με τσιμπαγε τοσο πολυ -ερχοταν κι εφευγε-σαν να ηταν ωορρηξια δυνατη και εντονη....μετα με ταραξε το εντερο μου-λογω φασολακιων που ειχα φαει-και ευτυχως ηρεμησα κατα τα μεσανυχτα.....πω πω σου λεω τρελη εμπειρια.....απο τη χαρα μου που εκελεισα κι ελλη δουλεια????χαχαχαχα....

2kMip2.png

καλημερουδια φιλεναδα μου.....αντε με το καλο να δειξουν αμεσα τα τεστακια για να κανουμε και καμια δουλεια οπως ειπες....εγω σε ποιον θα πλεξω ζιπουνακια δηλαδη?????μονο στα δικο μου????θα ζηλευει το δικο σου!!!!!χαχαχαχαχ.....

ε μα θεια Λινα θελουμε κι εμεις ζιπουνακια.......

χαχαχαχαχα

τι κανεις χαρα μου?

γιατι βρε παιδι μου τοσος πολυς πονος στην ωοθηκη?

ενταξει το εντερακι το καταλαβαινω λογω φασολακιων ....η ωοθηκη ομως απο τα φασολακια δεν επηρεαζεται.....

μωρε μπας????? μπας????? ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχαχα

τι κανεις χαρα μου?

ενταξει το εντερακι το καταλαβαινω λογω φασολακιων ....η ωοθηκη ομως απο τα φασολακια δεν επηρεαζεται.....

μπαααααααααααααααα.....αφου οτι καναμε το καναμε μια μερα μετα την ωορρηξια.....ισως πιεστηκε απο τον πολυ χορο μαζι και με το εντερακι και αντανακλαστικα εκανε οτι εκανε....

2kMip2.png

μπαααααααααααααααα.....αφου οτι καναμε το καναμε μια μερα μετα την ωορρηξια.....ισως πιεστηκε απο τον πολυ χορο μαζι και με το εντερακι και αντανακλαστικα εκανε οτι εκανε....

λεγε οτι θες εσυ.....και μπα και ξε μπα

εγω παντως θα κανω ΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

λεγε οτι θες εσυ.....και μπα και ξε μπα

εγω παντως θα κανω ΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜ

ειναι σαν το ανεκδοτο με το βοσκο και το λυκο...στο τελος δεν θα το πιστευω....χαχαχαχα.....

2kMip2.png

χαχαχαχαχα

τι κανεις χαρα μου?

παω για προβιτσα αγαπημενη μου.....θα τα πουμε αργοτεραααααααααααααααα....σε φιλωωωωωωωωωωω......

2kMip2.png

Καλημέρα όμορφες!!

Τι κάνετε?

Εγω πήγα σινεμά, και γύρισα αργα!

Γιαννα κορίτσι μου στείλε απο εδω την περιοδο!! Χαχαχα!!!

Βλέπω τα ΏΜ δεν τα ξεχνάτε! Πολυ χαίρομαι γί αυτο!!

Γιαννα μου σταυρωνω δάκτυλα! Να βγει το θετικό τεστ, να εκμεταλλευτεις σωστά τις ημέρες και τσουπ! καλώς το νεο μέλος!!

Λινακι μου, θα κανω και εγω ΏΜ μαζι με τη Γιαννα! Γιατι όχι? ποιος μπορει να μας το στερήσει δηλαδή? ε, μα δηλαδή!! Όχι, εμείς θα είμαστε αισιόδοξες και ελπιδοφορες!! Θα έχουμε το πιο θετικό κλίμα!!

Καλημέρα όμορφες!!

Τι κάνετε?

Εγω πήγα σινεμά, και γύρισα αργα!

Γιαννα κορίτσι μου στείλε απο εδω την περιοδο!! Χαχαχα!!!

Βλέπω τα ΏΜ δεν τα ξεχνάτε! Πολυ χαίρομαι γί αυτο!!

Γιαννα μου σταυρωνω δάκτυλα! Να βγει το θετικό τεστ, να εκμεταλλευτεις σωστά τις ημέρες και τσουπ! καλώς το νεο μέλος!!

Λινακι μου, θα κανω και εγω ΏΜ μαζι με τη Γιαννα! Γιατι όχι? ποιος μπορει να μας το στερήσει δηλαδή? ε, μα δηλαδή!! Όχι, εμείς θα είμαστε αισιόδοξες και ελπιδοφορες!! Θα έχουμε το πιο θετικό κλίμα!!

γεια σου ομορφουλα μας.....τι κανεις?

τι εργο ειδες?

εγω δεν ειμαι φαν των σινεμα.....συνηθως κοιμαμαι......λιγες οι φορες που εχω μεινει ξυπνια....δεν με τραβαει βρε παιδι μου καθολου. οι μονες φορες που πηγα με ορεξη ηταν για το twilight και τα υπολοιπα του.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γεια σου ομορφουλα μας.....τι κανεις?

τι εργο ειδες?

εγω δεν ειμαι φαν των σινεμα.....συνηθως κοιμαμαι......λιγες οι φορες που εχω μεινει ξυπνια....δεν με τραβαει βρε παιδι μου καθολου. οι μονες φορες που πηγα με ορεξη ηταν για το twilight και τα υπολοιπα του.

Είδαμε μια ταινία του γουντι αλεν, το ΄απο την Ρώμη με αγαπή΄ η κάπως έτσι. αχ τι όμορφη που ειναι η Ρώμη!! Να πω ότιρεπει να πάμε? άλλες προτεραιότητες πια!! Και ειναι η πρωτη φορά που το λέω! βασικά που το σκέφτομαι.. Χαλάλι!

Αχ μακάρι να τα καταφερουμε σύντομα!!! Αχ και πάλι αχ!!

Εγω Γιαννα μου το αγαπω το σινεμά, και το θεατρο, αλλα επειδη το θεατρο ειναι πιο ακριβό πηγαίνω σε λίγες παραστασεις μονο. Ενώ το σινεμά, Δευτέρα τριτη Τετάρτη μονο 4 ευρώ!

Διαφημίσεις

Είδαμε μια ταινία του γουντι αλεν, το ΄απο την Ρώμη με αγαπή΄ η κάπως έτσι. αχ τι όμορφη που ειναι η Ρώμη!! Να πω ότιρεπει να πάμε? άλλες προτεραιότητες πια!! Και ειναι η πρωτη φορά που το λέω! βασικά που το σκέφτομαι.. Χαλάλι!

Αχ μακάρι να τα καταφερουμε σύντομα!!! Αχ και πάλι αχ!!

Εγω Γιαννα μου το αγαπω το σινεμά, και το θεατρο, αλλα επειδη το θεατρο ειναι πιο ακριβό πηγαίνω σε λίγες παραστασεις μονο. Ενώ το σινεμά, Δευτέρα τριτη Τετάρτη μονο 4 ευρώ!

σαφως και συμφερει καλυτερα....ειδικα στις μερες μας .

ωραια και η Ρωμη ωραια και η Βενετια .....

ο αντρας μου μου εχει ταξει πως θα με παει...τρελενεται για Βενετια........εκει μου λεει θα παμε και θα ειμαστε αγκαλιτσα στις γονδολες.....

αγαπη μου του λεω, πες μου ποτε και φυγαμε....στο τσακ-μπαμ ετοιμαζομαι......χαχαχαχαχα....λεφτα δεν εξρω που θα βρουμε αλλα σιγα τωρα ...λεπτομεριες.

αχχχχ και ποσα αχ κανω κι εγω.....ειδωμεν

εμενα τελειωσε η ακατανομαστη....στην εχω στειλει.......στο δρομο ειναι αγαπητη.........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

σαφως και συμφερει καλυτερα....ειδικα στις μερες μας .

ωραια και η Ρωμη ωραια και η Βενετια .....

ο αντρας μου μου εχει ταξει πως θα με παει...τρελενεται για Βενετια........εκει μου λεει θα παμε και θα ειμαστε αγκαλιτσα στις γονδολες.....

αγαπη μου του λεω, πες μου ποτε και φυγαμε....στο τσακ-μπαμ ετοιμαζομαι......χαχαχαχαχα....λεφτα δεν εξρω που θα βρουμε αλλα σιγα τωρα ...λεπτομεριες.

αχχχχ και ποσα αχ κανω κι εγω.....ειδωμεν

εμενα τελειωσε η ακατανομαστη....στην εχω στειλει.......στο δρομο ειναι αγαπητη.........

Ευχαριστώ γλυκιά μου! Αφησα ανοικτά να έρθει!!!

Πάμε για φαγακι σε φίλους! Σας καληνυχτω Κοριτσάκια μου!!!

κοριτσακια μου καλημερα,

επιτελους τελειωσε η ακατανομαστη και το πηραμε πολυ ζεστα το θεμα.....μπηκαμε κατευθειαν στο ψητο....!!! ελπιζω να συνεχιστει κι ετσι.

τελικα το τεστ εχτες δεν το εκανα. σημερα θα τα ξεκινησω. θα κανω το 1 κατα τις 1 και το αλλο πιο απογευμα κατα τις 7. αφου ειμαι στην 8η μερα δεν ειναι καλυτερα να ξεκινησω κατευθειαν με 2? γιατι στον προηγουμενο κυκλο την 10η μερα ειχα θετικο και στην 11η εκανα ωορρηξια, οποτε καλυτερα ε?

εσεις τι νεα?

Γιωτα μου πως περασατε εχτες?

Λινακη μου σημερα εχετε το live , ε? πως εισαι εσυ? με την πεθερουλα ολα καλα εν τελει?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσακια μου καλημερα,

επιτελους τελειωσε η ακατανομαστη και το πηραμε πολυ ζεστα το θεμα.....μπηκαμε κατευθειαν στο ψητο....!!! ελπιζω να συνεχιστει κι ετσι.

τελικα το τεστ εχτες δεν το εκανα. σημερα θα τα ξεκινησω. θα κανω το 1 κατα τις 1 και το αλλο πιο απογευμα κατα τις 7. αφου ειμαι στην 8η μερα δεν ειναι καλυτερα να ξεκινησω κατευθειαν με 2? γιατι στον προηγουμενο κυκλο την 10η μερα ειχα θετικο και στην 11η εκανα ωορρηξια, οποτε καλυτερα ε?

εσεις τι νεα?

Γιωτα μου πως περασατε εχτες?

Λινακη μου σημερα εχετε το live , ε? πως εισαι εσυ? με την πεθερουλα ολα καλα εν τελει?

Καλημέρα!!

Έτσι δυναμικά να μπείτε αυτόν τον μήνα! Πέρα απο τα τεστ, επαφές να εχετε κανονικα! Μη περιμένετε να δείτε θετικο τεστ. Χαμός θα γίνει! Ευχαριστω για την περιοδο, την έλαβα!!! Ναι κορίτσια μου, αδιαθετησα έχτες αργα το βραδυ!!! Πονάω και μ΄αρεσει που λένε? κάτι τέτοιο! Χαχαχαχα!!

Λινακι μου, θέλω παρά πολυ να έρθουμε το βραδυ, αλλα δεν ξέρω ακόμα αν θα τα καταφερουμε, γιατι ο σύζυγος τελειώνει κατα τις 8 το βραδυ απο τις 8 το πρωι, θα το ξανασυζητησουμε το μεσημέρι!!!

Εχτες περασαμε πολυ ωραία, αλλα έχασε βρε παιδιά ο Ολυμπιακός!! Εντάξει, δεν περίμεναν ένα κερδίσει, αλλα μια ισοπαλία δεν ειναι κακή!!!

καλημερα κοριτσαρες μου γλυκιες....ετσι σας θελω !!!!στη μια να ερχεται και στις δυο να φευγει η γλυκουλα η περιοδουλα!!!!!!χαχαχαχαχαχα.....ναι γιαννουλα μου αποψε ειναι το λαιβ μας...ας ελπισουμε να εχουμε λιγο κοσμο για να το ευχαριστηθουμε.....βρε αδερφεεεεε......εγω μπηκα ισα ισα τωρα για να σας καλημερισω γιατι μετα το βραδακι δεν θα σας δω καθολου αφου μετα την προβα παω κατευθειαν στο μαγαζι για ελεγχο ηχου και μετα για το λαιβακι μας.....πω πω εχθες εκανα εναν υπνο......καιρο ειχα να πεσω ετσι ξερη στο κρεββατι.....αχ αντε να τελειωνει και αυτο να μπουμε παλι σε ρυθμους....μονο προβιτσα σικαγο και αγκαλιτσες με τον θωμουλη μου.....τον εχω χασει τις τρεις τελευταιες μερες ειναι η αληθεια...χιχιχιχιχ....λοιπον σας χαιρετω γιατι την κανω δυναμικαααααααααααααα.......

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...