Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Αχ τι να κάνω τον αφήνω, αν και δεν θέλω να κουράζεται τόσο! Αγχώνομαι να είναι καλά! όταν δούλευα εγώ τόσο, είχαμε τα αντίθετα! Γκρίνιαζε αυτός! Έτσι, αλλάζουμε ρόλους για να υπάρχει ποικιλία! Να μην βαριόμαστε!

Πριν λίγες μέρες πήγαμε σε φίλους, περίμενε ο αντρας μου να ετοιμαστώ. Στεκόμουν στην ντουλάπα τρία τέταρτα. Στο τέλος μου φώναξε!! "Τι δεν έχεις τι να βάλεις? Ολόκληρο στρατό ντύνεις με όλα αυτά τα ρούχα!!"

Δεν μας καταλαβαίνουν με τίποτα!! Αν και τον τελευταίο καιρό, οι συνθήκες αλλάξανε και εμάς τις γυναίκες. Ευτυχώς που αγοράζαμε παλιά!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......

εμεις μια δοση ετοιμαζομασταν να παμε σε ενα κρεβατι (γαμου)

ειχα ανοιξει κι εγω την ντουλαπα και καθομουν και την κοιταζα.....να χτυπιεμαι οτι δεν εχω τι να βαλω......να εχω πεταξει ολα τα ρουχα εξω και να μη μου αρεσει τιποτα......να κοντεβει η ωρα για το κρεβατι κι εγω ακομα να μην εχω ντυθει......! ο καλος μου αρχισε και φορτωνε.....ερχεται μεσα με περνει με το καλο και αρχιζει να μου προτεινει αυτος τι να βαλω.....και πιανει ενα φορεματακι ( ωραιοτατο....τον ειχα φαει για να το παρω....και επειδη ηταν διστακτικος λογω τιμης του κραταγα και μουτρα)....και μου λεει να αυτο βαλε που σου παει κιολας.....και γυρναω με υφος και του λεω........δε μου αρεσει αυτο ......εεεεεε ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε........χαχαχαχαχαχαχαχα τα λεω τωρα και γελαω μονη μου στο γραφειο αν μπει κανενας μεσα θα με περασει για τρελη.......

τελικα το εβαλα......δεν νομιζω οτι μπορουσα να κανω διαφορετικα.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......

εμεις μια δοση ετοιμαζομασταν να παμε σε ενα κρεβατι (γαμου)

ειχα ανοιξει κι εγω την ντουλαπα και καθομουν και την κοιταζα.....να χτυπιεμαι οτι δεν εχω τι να βαλω......να εχω πεταξει ολα τα ρουχα εξω και να μη μου αρεσει τιποτα......να κοντεβει η ωρα για το κρεβατι κι εγω ακομα να μην εχω ντυθει......! ο καλος μου αρχισε και φορτωνε.....ερχεται μεσα με περνει με το καλο και αρχιζει να μου προτεινει αυτος τι να βαλω.....και πιανει ενα φορεματακι ( ωραιοτατο....τον ειχα φαει για να το παρω....και επειδη ηταν διστακτικος λογω τιμης του κραταγα και μουτρα)....και μου λεει να αυτο βαλε που σου παει κιολας.....και γυρναω με υφος και του λεω........δε μου αρεσει αυτο ......εεεεεε ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε........χαχαχαχαχαχαχαχα τα λεω τωρα και γελαω μονη μου στο γραφειο αν μπει κανενας μεσα θα με περασει για τρελη.......

τελικα το εβαλα......δεν νομιζω οτι μπορουσα να κανω διαφορετικα.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Καλά, το έκανα εικόνα και γελάω ασταμάτητα! Ας έκανες και αλλιώς, και θα έβλεπες το φόρεμα χίλια κομμάτια!! χαχαχαχα!!

Αχ βρε Γιάννα, τα ίδια κάνω και εγώ, όταν θέλω κάτι γυρνάω τον κόσμο ανάποδα και μετά από λίγο.. δε θα μου αρέσει! Κάνουν πολύ υπομονή τα χρυσούλια μας!! Τα καημένα! Παλιά, όταν σπούδαζα δεν ήμουν έτσι, βέβαια ήμουν και πολύ πιο κομψή! χαχα! Ετοιμαζόμουν σε δέκα λεπτά! Και φόραγα ότι έβρισκα.. Μετά.. με χάλασαν οι κακές παρέες!!

Καλά, το έκανα εικόνα και γελάω ασταμάτητα! Ας έκανες και αλλιώς, και θα έβλεπες το φόρεμα χίλια κομμάτια!! χαχαχαχα!!

Αχ βρε Γιάννα, τα ίδια κάνω και εγώ, όταν θέλω κάτι γυρνάω τον κόσμο ανάποδα και μετά από λίγο.. δε θα μου αρέσει! Κάνουν πολύ υπομονή τα χρυσούλια μας!! Τα καημένα! Παλιά, όταν σπούδαζα δεν ήμουν έτσι, βέβαια ήμουν και πολύ πιο κομψή! χαχα! Ετοιμαζόμουν σε δέκα λεπτά! Και φόραγα ότι έβρισκα.. Μετά.. με χάλασαν οι κακές παρέες!!

Λιονταρια δεν ειμαστε.....???????

εγω απο μικρη το ειχα το θεματακι αυτο........αλλα οπως λες δεν ημουν το χαλι αυτο που ειμαι τωρα......

βασικα πιστευω οτι μεγαλονωντας αλλαζουμε και αποψη και γουστο και ισως γιάυτο να δημιουργηται αυτη η κατασταση. ας πουμε πιο μικρη ηξερα οτι στο σχολειο θα βαλω η το τζινακι μου η τη φορμουλα μου και οτι θα ντυθω απλα και νεανικα....

τωρα ομως που εχω γινει 28 χρονων κυρια......και ξερω πως ολες οι καρακαξες θα με σχολιασουν για την εμφανιση μου....προσεχω και περισσοτερο. και προσεχω περισσοτερο οχι γιατι με ενδιαφερει η αποψωη τους...αλλα για μη πιασω καμια απο το μαλλι.....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Λιονταρια δεν ειμαστε.....???????

εγω απο μικρη το ειχα το θεματακι αυτο........αλλα οπως λες δεν ημουν το χαλι αυτο που ειμαι τωρα......

βασικα πιστευω οτι μεγαλονωντας αλλαζουμε και αποψη και γουστο και ισως γιάυτο να δημιουργηται αυτη η κατασταση. ας πουμε πιο μικρη ηξερα οτι στο σχολειο θα βαλω η το τζινακι μου η τη φορμουλα μου και οτι θα ντυθω απλα και νεανικα....

τωρα ομως που εχω γινει 28 χρονων κυρια......και ξερω πως ολες οι καρακαξες θα με σχολιασουν για την εμφανιση μου....προσεχω και περισσοτερο. και προσεχω περισσοτερο οχι γιατι με ενδιαφερει η αποψωη τους...αλλα για μη πιασω καμια απο το μαλλι.....!!!

Έτσι είναι, όπως τα λες! Να μη σου πω το άλλο, αν μία ημέρα δεν έχεις όρεξη για στόλισμα... Τι συμβαίνει? Τι έχεις? Είναι όλα καλά? Ε, μα! Ξύπνησα στραβά! Τίποτα άλλο! Αχ αυτή η γειτονιά, φοράς φαρδιά, είσαι έγκυος και το κρύβεις, φοράς αθλητικά κάτι συμβαίνει. Ναι βέβαια, έχουμε και τέτοια.. Να μη σου πω για το μαύρο!! "Καλέ εσύ γιατί φοράς τόσα μαύρα?" Πενθώ την χαμένη σου αξιοπρέπεια είναι η σωστή απάντηση!! Αλλά τι να κάνεις που είμαι και ευγενής (τρομάρα μου)

Διαφημίσεις

Έτσι είναι, όπως τα λες! Να μη σου πω το άλλο, αν μία ημέρα δεν έχεις όρεξη για στόλισμα... Τι συμβαίνει? Τι έχεις? Είναι όλα καλά? Ε, μα! Ξύπνησα στραβά! Τίποτα άλλο! Αχ αυτή η γειτονιά, φοράς φαρδιά, είσαι έγκυος και το κρύβεις, φοράς αθλητικά κάτι συμβαίνει. Ναι βέβαια, έχουμε και τέτοια.. Να μη σου πω για το μαύρο!! "Καλέ εσύ γιατί φοράς τόσα μαύρα?" Πενθώ την χαμένη σου αξιοπρέπεια είναι η σωστή απάντηση!! Αλλά τι να κάνεις που είμαι και ευγενής (τρομάρα μου)

ελα μου ντε.....

δεν εχω ορεξη βρε παιδι μου....δεν κοιμηθηκα καλα...ξυπνησα στραβωμενη....ειδα ασχημο ονειρο......

δηλαδη ουτε ορεξη δεν μπορεις να μην εχεις.....?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

xaxaxaxaxax....πολυ παλακα εχετε φιλεναδες μου.....καλα εγω να δειτε τι κανω.....οχι απλα ανοιγω την ντουλαπα και δεν εχω τι να φορεσω απο το ολοκληρο εμπορικο κεντρο, αλλα βαζω και τα κλαματα οτι δεν εχω ενα μαυρο ρουχο βρε αδερφε.....μα ειναι δυνατον?????να μην εχω ενα μαυρο ρουχο και εκεινο να θελω εκεινη την ωρα....εχεις τοσα αλλα χρωματακια ωραια βρε κοπελια ...τωρα σου μυρισε το μαυρο?????χαχαχαχαχαχα....και ειδικα με τα παπυτσια.....τωρα???τι παπουτσια θα βαλω????και φυσικα μου λεει ο θωμας...πλακα μας κανεις τωρα ετσι????χαχαχαχαχα....μολις γυρισα απο την προβα φιλεναδες μου και εχω να σας πω ωραια νεα....μολις τελειωσει το σικαγο εχω ετοιμη αλλη δουλιτσα....θυμοσαστε που σας ειχα πει για δευτερα -τριτη στο badminghton theatre ??????ε λοιπον την εκλεισα κι αυτη....οποτε μεχρι το πασχα ειμαι κυρια...θα μαζεψω λεφτουδακια για τις πανες του μωρου....γιατι οπως και να το κανεις εγκυος γυναικα μεσα στο καλοκαιρακι δεν θα μπορω να δουλεψω....εκτος βεβαια και αν μας τη σκαπουλαρει το σπορι και ερθει νωριτερα....κοιτα γιαννουλα μου να σου πω σε σχεση με την ερωτηση σου αν ειμαι εγκυος τι θα κανω με την παρασταση....ξερω οτι αν ειναι καλη η εγκυμοσυνη μπορεις και μαλιστα επιβαλλεται να κανεις χορο αν φυσικα εχεις προυπηρεσια σε αυτο....δηλαδη μια χορευτρια δεν νομιζω πως σταματαει εννεα μηνες τις δραστηριοτητες της...αλλιως θα την ειχε κλεισει την επιχειρηση....φυσικα με πολλη προσοχη και αν το εγκρινει ο ντοκτορας....κοιτα στην συγκεκριμενη παρασταση τελικα δεν κανω κατι σε ακροβατικο η κατι πολυ πολυ δυσκολο....ουτε χτυπιεμαι στα πατωματα...ειναι χορογραφιες του επανω κορμου περισσοτερο...με μικρες κινησεις...καλα ας ειμαι εγω και βλεπουμε τι θα κανουμε...παντως θα προσπαθησω να μην φυγω....οτι ερθει ας ερθει με το καλο....ειτε τωρα ειτε μετα....

2kMip2.png

Λινουυυυυλι.......

καλως το το κοριτσοπουλο μας.

τι κανεις αγαπη? απο διαθεση δεν ρωταω γιατι νομιζω οτι πρεπει να πετας στα ουρανια. Μπραβο Λινα μου, καλα εκανες και εκλεισες τη δουλιτσα......οσο υπαρχει δουλιτσα υπαρχει και ξεγνοισια εκτος απο χρηματα.....! και αφου αυτο που κανεις σε ευχαριστει εισαι κομπλε.......:D

οταν με το καλο ερθει το μπε-μπε θα δεις τοτε τι θα κανεις. θα τπο συζητησεις και με το γιατρουλη σου και θα αποφασισετε απο κοινου.

ας ερθει το μωρουλι και αυτα ειναι πτεσματα.....χαχαχαχαχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Λινουυυυυλι.......

καλως το το κοριτσοπουλο μας.

τι κανεις αγαπη? απο διαθεση δεν ρωταω γιατι νομιζω οτι πρεπει να πετας στα ουρανια. Μπραβο Λινα μου, καλα εκανες και εκλεισες τη δουλιτσα......οσο υπαρχει δουλιτσα υπαρχει και ξεγνοισια εκτος απο χρηματα.....! και αφου αυτο που κανεις σε ευχαριστει εισαι κομπλε.......:D

οταν με το καλο ερθει το μπε-μπε θα δεις τοτε τι θα κανεις. θα τπο συζητησεις και με το γιατρουλη σου και θα αποφασισετε απο κοινου.

ας ερθει το μωρουλι και αυτα ειναι πτεσματα.....χαχαχαχαχαχα

ναι ναι ετσι ειναι αγαπουλα μου,....ρε κοριτσια να σας πω κατι?????ποσοσ θα ηθελα να ησουνα εδω γιαννουλα μου και να πηγαιναμε για εναν ατελειωτο καφε.....χαχαχαχαχα.....πολυ κουβεντα.....και πολυ νεροοοοοοο!!!!...γιατι θα κορακιαζαμε.....ασε που θα ξημερωνε και δεν θα το καταλαβαιναμε.,....

ναι ειμαι χαρουμενη πολυ αγαπουλα μου.....ασε που με ταραξε σημερα η αριστερη ωοθηκη μου....εκει που εκανα προβα τσουυυυυυυυυυυυπ με τρυπησε η ατιμη.....και ακομα μου κανει τσαλιμακια που και που....το μεσημερι εφαγα φασολια πρασινα....λες να ειναι το εντερο μου?????χαχαχαχαχαχαχ

2kMip2.png

Διαφημίσεις

ποσο με συγκινησαν οι γονεις μου κοριτσια.....εβαλα τα κλαματα αυτοματως...μονο με δυο κουβεντες...δεν χρειαζεται τιποτα αλλο να πουν...μια κουβεντα και σε λιωνουν ...σε κανουν να νιωθεις βασιλισσα.....ποσο τους αγαπαω.....

2kMip2.png

ναι ναι ετσι ειναι αγαπουλα μου,....ρε κοριτσια να σας πω κατι?????ποσοσ θα ηθελα να ησουνα εδω γιαννουλα μου και να πηγαιναμε για εναν ατελειωτο καφε.....χαχαχαχαχα.....πολυ κουβεντα.....και πολυ νεροοοοοοο!!!!...γιατι θα κορακιαζαμε.....ασε που θα ξημερωνε και δεν θα το καταλαβαιναμε.,....

ναι ειμαι χαρουμενη πολυ αγαπουλα μου.....ασε που με ταραξε σημερα η αριστερη ωοθηκη μου....εκει που εκανα προβα τσουυυυυυυυυυυυπ με τρυπησε η ατιμη.....και ακομα μου κανει τσαλιμακια που και που....το μεσημερι εφαγα φασολια πρασινα....λες να ειναι το εντερο μου?????χαχαχαχαχαχαχ

εχω νιωσει και γω πολλες φορες την αναγκη να μαζευομασταν να πιουμε ενα καφε....ξερεις ποσες φορες το'χω πει???? ααααχχχ βρε κοριτσακια μου ειμαι μακρυα.....και παρολο που σας ξερω τοσο λιγο.....θα ηθελα τοσο πολυ να σας ειχα κοντα μου να τα λεμε απο κοντα ...... ! οταν ανεβω θα του δωσουμε να καταλαβει......μονο που θα πρεπει να παμε καπου που να τα εχει ολα.....

πχ. θα παμε το πρωι για καφε....μετα θα πεινασουμε το μεσημερι....μετα θα θελουμε κατι σε γλυκο το απογευμα....εεε να μην πιουμε κι ενα ποτακι το βραδυ???? και το λεω αυτο γιατι ετσι και κατσουμε οι 3 μας να τα πουμε....μαλλον θα χρειαστει να μας φερουν και κρεβατι να μας κοιμησουν.....:cool: θα γραψουμε πολλες ωρες αυτο βλεπω.....χαχαχαχαχαχα

τι σου ειπαν φιλη μου οι γονεις σου?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εχω νιωσει και γω πολλες φορες την αναγκη να μαζευομασταν να πιουμε ενα καφε....ξερεις ποσες φορες το'χω πει???? ααααχχχ βρε κοριτσακια μου ειμαι μακρυα.....και παρολο που σας ξερω τοσο λιγο.....θα ηθελα τοσο πολυ να σας ειχα κοντα μου να τα λεμε απο κοντα ...... ! οταν ανεβω θα του δωσουμε να καταλαβει......μονο που θα πρεπει να παμε καπου που να τα εχει ολα.....

πχ. θα παμε το πρωι για καφε....μετα θα πεινασουμε το μεσημερι....μετα θα θελουμε κατι σε γλυκο το απογευμα....εεε να μην πιουμε κι ενα ποτακι το βραδυ???? και το λεω αυτο γιατι ετσι και κατσουμε οι 3 μας να τα πουμε....μαλλον θα χρειαστει να μας φερουν και κρεβατι να μας κοιμησουν.....:cool: θα γραψουμε πολλες ωρες αυτο βλεπω.....χαχαχαχαχαχα

οτι ειμαι η καλυτερη και γιατι δεν το βλεπουν ορισμενοι στη δουλεια μου...τυφλοι ειναι????και μετα μου ειπαν οτι εχω αυτους να βασιζομαι και τον θωμουλη μου που με αγαπανε ολοι τοοοοοοοοοσο πολυ!!!

2kMip2.png

παω για νανακια φιλεναδα μου...βασιλεψαν τα ματακια μου!!!!!σε αγαπω πολυ!!!

2kMip2.png

καλημερες πολλες πολλες και ομορφες.....

τι κανουν τα κοριτσακια μου?

εγω νυστααααααζωωωωωωω.....απαπαπα τι νυστα ειναι αυτη?

σημερα ξεκιναω τεστακια ωορρηξιας...ειμαι πλεον στην 7η μερα ...λογικα πλησιαζω....αλλα ακομα ψιλοεχω περιοδο...:confused::confused::confused: γιατι παιζει ο Θεος με τις αντοχες μου?????

ηρθε και αυτη και κατσικωθηκε εδω περα......ενταξει κοπελια καλα σου ηταν....αντε μου στο καλο τωρα.....:evil: αντε εχουμε και δουλειες......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...