Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα δεν βρηκα χρονο καθολου να μπω....μολις σχολασα ηρθα σπιτι και με τις δουλειες περασε η ωρα....εκανα και ενα ωραιοτατο μπανακι και τωρα χαλαρωνω.........

Καλα κανεις!! Εγώ έφτιαξαν και τα μαλλιά μου!! Πολυ δουλειά,ε;

Εγω λέω να ξεκινήσω την άλλη εβδομάδα μια γενική στο σπίτι, δε μπορώ να βλέπω τις κουρτίνες !!!

Καλα κανεις!! Εγώ έφτιαξαν και τα μαλλιά μου!! Πολυ δουλειά,ε;

Εγω λέω να ξεκινήσω την άλλη εβδομάδα μια γενική στο σπίτι, δε μπορώ να βλέπω τις κουρτίνες !!!

κι εγω τα ισιωσα.....μου αρεσουν ισια.....εχουν μακρυνει κιολας τα καλα μου.:P

κι εγω πρεπει να ξεκινησω σιγα-σιγα να πιανω ενα ενα δωματιο γιατι ειναι και τεραστιο το σπιτι και δεν το προλαβαινω......

σου αρεσουν και εσενα οι αλλαγες ε? κι εμενα πολυ....την εχω αναγκη την ανανεωση με ανεβαζει ψυχολογικα....:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω τα ισιωσα.....μου αρεσουν ισια.....εχουν μακρυνει κιολας τα καλα μου.:P

κι εγω πρεπει να ξεκινησω σιγα-σιγα να πιανω ενα ενα δωματιο γιατι ειναι και τεραστιο το σπιτι και δεν το προλαβαινω......

σου αρεσουν και εσενα οι αλλαγες ε? κι εμενα πολυ....την εχω αναγκη την ανανεωση με ανεβαζει ψυχολογικα....:D

Πολυ μου αρέσουν!! Τωρα, θέλω να ψάξω για κουρτίνες, όχι ακριβές, αλλα να τις αλλάξω, ποτε δεν παίρνω ακριβά διακοσμητικά και τετοια, γιατι θέλω να τα αλλάζω συχνά,.

Εσυ έχεις καταπληκτικά μαλλιά, εγω η κακομοιριά βασανίζονται να τα μακρινω, πεφτει πολυ ντεκαπαζ!!

Βλέπω για έκτη η έβδομη φορά το μπουρλεσκ! το έβαλε πάλι η νοβα και το ξαναβλεπω, δεν έχει και τίποτα άλλο!!!

Λέω να βαλω λάδι κουρτίνες στο δωμάτιο, λέτε να ειναι βαρύ? η καφε!! Η μήπως κόκκινες?

Πολυ μου αρέσουν!! Τωρα, θέλω να ψάξω για κουρτίνες, όχι ακριβές, αλλα να τις αλλάξω, ποτε δεν παίρνω ακριβά διακοσμητικά και τετοια, γιατι θέλω να τα αλλάζω συχνά,.

Εσυ έχεις καταπληκτικά μαλλιά, εγω η κακομοιριά βασανίζονται να τα μακρινω, πεφτει πολυ ντεκαπαζ!!

Βλέπω για έκτη η έβδομη φορά το μπουρλεσκ! το έβαλε πάλι η νοβα και το ξαναβλεπω, δεν έχει και τίποτα άλλο!!!

Λέω να βαλω λάδι κουρτίνες στο δωμάτιο, λέτε να ειναι βαρύ? η καφε!! Η μήπως κόκκινες?

εμενα το κοκκινο ειναι το αγαπημενο μου χρωμα στα διακοσμητικα....

εχω βαλει κοκκινες κουρτινες και στην κρεβ/ρα και στο σαλονι.....προσωπικα μου αρεσουν πολυ. αυτη τη στιγμη εχω μπεζ κουρτινες κρεμασμενες. τωρα που θα αλλαξω θα βαλω κοκκινη στην κρεβ/ρα και μια μπορντοροδοκοκκινη στο σαλονι.

επιχειρησετο το κοκκινο ειναι πολυ ομορφο.

επισης πολυ μου αρεσει και το καφε......παρα πολυ.

μπεζ-κοκκινο-καφε ειναι τα χρωματα του σπιτιου μου. γηινα.....τα λατρευω.

μολις αλλαξω ντεκορ θα σας στειλω φωτο να δειτε το σπιτακι μου.....

σχετικα με τα μαλλακια μου......τα αγαπω.....με παιδευουν αλλα δεν υα κοβω για κανενα λογο....ο αντρας μου λεει θα με χωρισει αν τα κοψω....χαχαχαχχαχαχχα

ενταξει δεν τα προσεχω πααααρα πολυ αλλα δεν τα ταλαιπωρω. μια φορα εχω κανει ντεκαπαζ κι αυτο για ανταυγεις. τα βαφω 2-3 φορες το χρονο αλλα με 20αρι οξυζενε και τα τελευταια χρονια στις αποχρωσεις του σοκολατι. εεεε τους βαζω που και που καμια μασκα...καμια σιλικονη.....αλλα που και που. και απο κοψιμο....ειμαι τσακωμενη με το κομμωτηριο. 2-3 φορες το χρονο κι αν.....και 3-4 δαχτυλα οχι παραπανω.....μια φορα ειχα πει στην κομμωτρια να κοψει αρκετοοοοο και με επιανε να δει αν εχω πυρετο.......χαχαχαχχαχαχαχα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εσεις ειστε και τυχερες βρε κοριτσια.....

εχετε ικεα, τζαμπο, λεροι....εμεις εδω τιποτα....κι οταν θελω να παρω κατι πρεπει να δωσω μια περιουσια.....αφου καθε φορα που ανεβαινω αθηνα και ειδικα τα χριστουγεννα που ανεβαζω και το αμαξακι μου το γεμιζουμε πραγματα......ειδικα στα τζαμπο χαζεεεεεεεεεευωωωωωωωωω.........θελω τζαμπο τωρααααα.......

αχχχχ παω να πεσω σιγα σιγα......να κανω και αγκαλιτσες με το αντρακι μου....γιατι μονο αγκαλιτσες μπορουμε να κανουμε. ακομα περιοδο εχω......παω για την 7η μερα ακαθεκτη.....να δω ποσο ακομα εχει...ειμαι περιεργη.

ελπιζω Γιωτα μου να μη σου κανει κουλα ο κυκλος σου οπως κανει και ο δικος μου.....εχει τρελαθει τελειως ομως.

τελος παντων

φιλακια πολλα πολλα πολλα πολλαααααααα.....

καλο βραδυ και ονειρα γλυκα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσιααααααααααααααα....ηρθα κι εγω το ξενυχτακι...

αγαπηηηηηηη σου στελνω ενα φιλακι που δεν τα ειπαμε σημερα καθολου.......

μουυυυυυυυυυυυτσσσσσσσσσσσσσσσσσ

παω για νανακια....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Μπεζ Καφε και κόκκινο είναι όλο μου το σπίτι!! Χαχα!! Υπνοδωμάτιο μπεζ ανοιχτό και Καφε, κόκκινες θα βάλω στο δωμάτιο!! Το αποφάσισα!! Εγώ αν πάω να αλλάξω το χρώμα στα μαλλιά θα μου κόψουν την καλημέρα όλοι!! Μόνο το ξανθο μου παει, αλήθεια!!

Καλώς το γλυκό μας Λινακι!!

γεια σου αγαπημενη....ακομα να σου ερθει η γλυκουλα η περιοδουλα???

Ακόμα!! Είδες ναζακια που μου κάνει; Μωρε ας έρθει τώρα; Και θα κάνω ότι περνά απο το χέρι μου για να την ξαπωστειλω!!

Εσύ το κανείς; Περασες καλα στο ρεπό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...