Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Επειδή το νεκροταφείο έχει δύο κεντρικούς δρόμους, το σχολείο, μήπως ήταν δίπλα στο κτήριο της Ελευθεροτυπίας? Ήταν πάνω στον κεντρικό δρόμο? Αν πας σε αυτό, ήσουν σίγουρα συμμαθήτρια με την κολλητή μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή το νεκροταφείο έχει δύο κεντρικούς δρόμους, το σχολείο, μήπως ήταν δίπλα στο κτήριο της Ελευθεροτυπίας? Ήταν πάνω στον κεντρικό δρόμο? Αν πας σε αυτό, ήσουν σίγουρα συμμαθήτρια με την κολλητή μου!

πως λεγεται ο δρομος που κατεβαινει απο παγκρατι? και διασχιζει τη βουλιαγμενης? που περναει και απο νεκροταφειο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πως λεγεται ο δρομος που κατεβαινει απο παγκρατι? και διασχιζει τη βουλιαγμενης? που περναει και απο νεκροταφειο?

Υμηττού και μετά Ηλεία Ηλιού!! Το ίδιο λέμε!

Υμηττού και μετά Ηλεία Ηλιού!! Το ίδιο λέμε!

απο το δημοτικο αυτο και μετα ξεκιναει η συγγρου????

εκει που ειναι το δημοτικο ειναι σιγουρα λεοφωρος και μαλιστα ηταν πανω σε διαστυρωση.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

απο το δημοτικο αυτο και μετα ξεκιναει η συγγρου????

εκει που ειναι το δημοτικο ειναι σιγουρα λεοφωρος και μαλιστα ηταν πανω σε διαστυρωση.

Από την μία κάθετη (Φρατζή), στο τέλος της, ναι ξεκινάει η Συγγρού, αλλά δεν είναι δίπλα στο σχολείο η Συγγρού. Βασικά, πάνω στη Συγγρού δεν έχει σχολεία. Πιστεύω λέμε το ίδιο.. Εγώ δεν πήγαινα εκεί! Δεν έχεις καμία φωτό?

Διαφημίσεις

Περίπου κατάλαβα, δεν ήξερα ότι είμαστε και γειτονόπουλα!! χαχα!! από εδώ ξεκίνησαν, πολύ ηθοποιοί και τραγουδιστές. Αυτός που λες μένει ακόμα εδώ. Επίσης εδώ μένουν και πολλοί εγκληματίες!!

αααα ωραιοτατα.......

λοιπον νομιζω οτι βρηκα σε ποιο ημουν.....

97ο ειναι αυτο που λες? γιατι αν σε χει Θεος εχω ανοιξει χαρτες τωρα και ψαχνομαι.....ειδα που ελεγε οτε και μου ηρθε αναλαμπη.

σε αυτο το δημοτικο εχει ενα μικρο παρκακι....τοτε δηλαδη το εφτιαχναν....ολο ναρκωμανεις μαζευοντουσαν και ολο ενεσεις βρισκαμε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αααα ωραιοτατα.......

λοιπον νομιζω οτι βρηκα σε ποιο ημουν.....

97ο ειναι αυτο που λες? γιατι αν σε χει Θεος εχω ανοιξει χαρτες τωρα και ψαχνομαι.....ειδα που ελεγε οτε και μου ηρθε αναλαμπη.

σε αυτο το δημοτικο εχει ενα μικρο παρκακι....τοτε δηλαδη το εφτιαχναν....ολο ναρκωμανεις μαζευοντουσαν και ολο ενεσεις βρισκαμε.

Νομίζω είναι το 92 & 97, πίσω ακριβώς είναι ο οτε. Μπροστά ακριβώς είναι από την μία μεριά η Φρατζή και κάθετη, την Ηλεία Ηλιού με τον παράδρομο της. Και απέναντι έχει βενζινάδικο.

Αυτό με τα πάρκα... θλιβερή ιστορία. Όλα τα σχολεία στην περιοχή έχουν πάρκα με ναρκομανείς!!!

Νομίζω είναι το 92 & 97, πίσω ακριβώς είναι ο οτε. Μπροστά ακριβώς είναι από την μία μεριά η Φρατζή και κάθετη, την Ηλεία Ηλιού με τον παράδρομο της. Και απέναντι έχει βενζινάδικο.

Αυτό με τα πάρκα... θλιβερή ιστορία. Όλα τα σχολεία στην περιοχή έχουν πάρκα με ναρκομανείς!!!

σε αυτοοοοοοοο.....σε αυτοοοο πηγαινα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

σε αυτοοοοοοοο.....σε αυτοοοο πηγαινα.

Σίγουρα θα έχεις γνωρίσει πολλούς συμμαθητές μου! Σε αυτό πήγαινε και η κολλητή μου!!! Θα ήταν πιθανόν το πιο αδύνατο κοριτσάκι στην τάξη!! Αχ τι συμπτώσεις μερικές φορές!!

Σίγουρα θα έχεις γνωρίσει πολλούς συμμαθητές μου! Σε αυτό πήγαινε και η κολλητή μου!!! Θα ήταν πιθανόν το πιο αδύνατο κοριτσάκι στην τάξη!! Αχ τι συμπτώσεις μερικές φορές!!

και η αγγελικουλα που σου λεω πετσι και κοκαλο ηταν....χαχαχχαχαχαχ

πω πω κοιτα να δεις καμια φορα.....

ενταξει το πιο φοβερο θα ηταν να μασταν συμμαθητριες.......

κι αν απο το χαρτη που ξεσκονιζω τωρα καταλαβαινω σωστα αγγλικα πηγαινα στην πλατεια καραισκακη (λογικο γιατι ειμαι και ολυμπιακος). :cool:

κι εμενα στη δεινοστρατου.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

και η αγγελικουλα που σου λεω πετσι και κοκαλο ηταν....χαχαχχαχαχαχ

πω πω κοιτα να δεις καμια φορα.....

ενταξει το πιο φοβερο θα ηταν να μασταν συμμαθητριες.......

κι αν απο το χαρτη που ξεσκονιζω τωρα καταλαβαινω σωστα αγγλικα πηγαινα στην πλατεια καραισκακη (λογικο γιατι ειμαι και ολυμπιακος). :cool:

κι εμενα στη δεινοστρατου.....

1) Την Αγγελική που λες? Πιθανόν να την είχα φίλη μέχρι και που τελείωσα το σχολείο. Μεγάλη.. θλιβερή ιστορία. Πρέπει να διασταρώσουμε πληροφορίες!

2) Για το άλλο κορίτσι, μήπως το όνομα ήταν αλλιώς? Επίθετο σωστό!

Η μοίρα λοιπόν μας έχει από μικρές κοντά!!! χαχαχα!!! Μία ημέρα διαφορά στη γέννηση, λίγα τετράγωνα διαφορά κλπ!

Αν πήγαινες γυμνάσιο εδώ, θα ήμασταν 100% συμμαθήτριες!

1) Την Αγγελική που λες? Πιθανόν να την είχα φίλη μέχρι και που τελείωσα το σχολείο. Μεγάλη.. θλιβερή ιστορία. Πρέπει να διασταρώσουμε πληροφορίες!

2) Για το άλλο κορίτσι, μήπως το όνομα ήταν αλλιώς? Επίθετο σωστό!

Η μοίρα λοιπόν μας έχει από μικρές κοντά!!! χαχαχα!!! Μία ημέρα διαφορά στη γέννηση, λίγα τετράγωνα διαφορά κλπ!

Αν πήγαινες γυμνάσιο εδώ, θα ήμασταν 100% συμμαθήτριες!

για πες το ονομα στο 2 μηπως δεν το θυμαμαι σωστα...........χαχαχαχαχαχαχαχ καλα δεν μας πιστευω τι κανουμε......χαχαχαχχαχαχ

αααα και το κοριτσι στο 1 .....θα σου στειλω μνμ να σου πω την καταγωγη της αν θυμαμαι καλα.....

εφυγα στην πεμπτη δημοτικου.....στη μεση της πεμπτης δημοτικου....κοιτα που για 1,5 χρονο δεν ειμασταν συμμαθητριες.......εεεεε οοοοχχχχιιιιι

bhXOp3.png

ofRSp2.png

1)

Η μοίρα λοιπόν μας έχει από μικρές κοντά!!! χαχαχα!!! Μία ημέρα διαφορά στη γέννηση, λίγα τετράγωνα διαφορά κλπ! !

η μοιρα εχει εμας απο μικρες κοντα εχει ομως και τη Λινα.....γιατι μετα τον Νεο κοσμο πηγα Νικαια....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ....ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ......ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΔΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑς.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα τι λεω Χριστε μου........

Ωχ παω για υπνο γιατι θα εχω τον ασηκωτο το πρωι....

φιλακια πολλλααααααααα πολλλαααααααααα

καλο μας βραδυ

υγ: σου ηρθε η περιοδος?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

η μοιρα εχει εμας απο μικρες κοντα εχει ομως και τη Λινα.....γιατι μετα τον Νεο κοσμο πηγα Νικαια....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ....ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ......ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΔΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑς.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα τι λεω Χριστε μου........

Ωχ παω για υπνο γιατι θα εχω τον ασηκωτο το πρωι....

φιλακια πολλλααααααααα πολλλαααααααααα

καλο μας βραδυ

υγ: σου ηρθε η περιοδος?

Aκόμα άφαντη η γλυκούλα! Μάλλον κάνει θεαματική τελευταία εμφάνιση!!

Γιάννα μου το μήνυμα είναι ένα: Κάνουμε ένα κύκλο των τριών!! Είναι ξεκάθαρο!! Και δεν γελάω βέβαια!!!

Πάντως έχουμε να πούμε πολλά, θα περιμένω να έρθεις για υπέρηχο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...