Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ησυχα ....πολυ ησυχα

πηγα το απογευμα σε μια βαφτιση που ειχα και μετα σπιτι......

σημερα εχω σηκωθει με πονοκεφαλο απιστευτο......νομιζω οτι αρχιζει να με ενοχλει παλι ο αυχενας. το εχω βαλει το κολαρο για καλο και για κακο.....και βλεπουμε.

φιλεναδα μου ειμαι φεις....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eλπίζω να σας προλάβω μέσα!!!

Γιάννα μου και εσύ κολάρο? Και εγώ! Τρεις κύλες στον αυχένα! Το ζω το δράμα πυκνα συχνά!!

Λινάκι πόσο μ΄αρέσει που λες για πληρωμές τόσο κεφάτα!! χαχαχα!!

Eλπίζω να σας προλάβω μέσα!!!

Γιάννα μου και εσύ κολάρο? Και εγώ! Τρεις κύλες στον αυχένα! Το ζω το δράμα πυκνα συχνά!!

Λινάκι πόσο μ΄αρέσει που λες για πληρωμές τόσο κεφάτα!! χαχαχα!!

αλλιως δεν γινεται αγαπουλα μου...μονο με κεφιιιιιιιιιιιιιιι!!!

2kMip2.png

αλλιως δεν γινεται αγαπουλα μου...μονο με κεφιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Για αυτό τον μήνα τις τελείωσα τις πληρωμές!! Αλλά θα πάω με κέφι στο τέλος!! Να δω μήπως τελικά είναι καλύτερα!! Πότε έχει πανσέληνο? Γι' αυτό νομίζω ότι θα μεταλλαχτώ σε λυκάνθρωπο? χαχαχα!!! Αυριο αποφάσισα να πάω τις λαμπάδες του γάμου μου στην εκκλησία να καούν. Βρε κορίτσια εσείς τι τις κάνατε? Μου είπε μία φίλη μου ότι είναι γρουσουζιά να τις έχω σπίτι. Βασικά δεν τα πολυπιστεύω, ήθελα να τις πάω για να φύγουν από την αποθήκη. Αλλά λέω, δεν τις πας για καλό και για κακό?

Για αυτό τον μήνα τις τελείωσα τις πληρωμές!! Αλλά θα πάω με κέφι στο τέλος!! Να δω μήπως τελικά είναι καλύτερα!! Πότε έχει πανσέληνο? Γι' αυτό νομίζω ότι θα μεταλλαχτώ σε λυκάνθρωπο? χαχαχα!!! Αυριο αποφάσισα να πάω τις λαμπάδες του γάμου μου στην εκκλησία να καούν. Βρε κορίτσια εσείς τι τις κάνατε? Μου είπε μία φίλη μου ότι είναι γρουσουζιά να τις έχω σπίτι. Βασικά δεν τα πολυπιστεύω, ήθελα να τις πάω για να φύγουν από την αποθήκη. Αλλά λέω, δεν τις πας για καλό και για κακό?

εγω καρδουλα μου δεν τα πολυ πιστευω αυτα....γρουσουζια φερνει ο καθενας στον εαυτο του με τις πραξεις του....εμεις τις ακριβοπληρωσαμε τις λαμπαδες μας και ασε που ειναι χειροποιητες απο κορμους δεντρων οποτε δεν καιγονται....τα κερια που ειχαν επανω τα εχω κρατησει και τα εχω καψει ενα εγω και ενα η κουμπαρα μου.....φυσικα αν ψαξουμε θα βρουμε πραγαματακια και θα πουμε ααααααααααα να μου εφερε γρουσουζια που τις κρατησα γιατι γιατι γιατι...αλλα νομιζω πως θα συνεβαιναν ολα αυτα ανεξαρτητα απο τις λαμπαδες...αλλωστε κανεις παπας δεν ειπε ποτε ελατε να τις καψετε μετα το γαμο..τουλαχιστον οχι ο δικος μας που ειναι και πολυ ευγενης και που σωστος....τωρα οπως νομιζεις κανε αγαπουλα μου....αν σε τρωει πηγαινε τις....αλλα εγω σου λεω εινια τοσο ομορφες που θα ειναι κριμα να παω να τις αφησω εκει....θα σου στειλω φωτο να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαω....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

σου την εστειλα στο φεις γιατι εδω δεν μπορω....δες την και πες μου...

2kMip2.png

Eϊναι πραγματικά πολύ όμορφες! Και όταν καεί το κερί βάζεις άλλο από πάνω? Ε, όχι αν είχα τέτοιες θα τις είχα διακοσμήσει στο σπίτι μου!

Εμένα είναι οι κλασσικές λαμπάδες, βέβαια είναι όλο κερί, σκεφτόμουνα να τις έκοβα και να τις έβαζα σε ένα μεγάλο φανάρι που έχω, και την άλλη να την έκοβα πάλι και να την έβαζα σε μία γυάλα στο εξοχικό, αλλά τόσο καιρό δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε εγώ τα πιστεύω, αλλά σου μπαίνει μία ιδέα. Μάλλον θα μείνω στο αρχικό σχέδιο τελικά. Ποτέ δεν έφτιαχνα τη ζωή μου με προκαταλήψεις και τέτοια. Αλλα όταν παθαίνεις διάφορα κάπως επηρεάζεσαι. Αλλά αν το σκεφτείς λίγο λογικά τα ίδια θα γινόντουσαν και αν δεν τις είχα στην αποθήκη. Τι μου ήρθε και εμένα και πήρα τόσο μεγάλες λαμπάδες?

Eϊναι πραγματικά πολύ όμορφες! Και όταν καεί το κερί βάζεις άλλο από πάνω? Ε, όχι αν είχα τέτοιες θα τις είχα διακοσμήσει στο σπίτι μου!

Εμένα είναι οι κλασσικές λαμπάδες, βέβαια είναι όλο κερί, σκεφτόμουνα να τις έκοβα και να τις έβαζα σε ένα μεγάλο φανάρι που έχω, και την άλλη να την έκοβα πάλι και να την έβαζα σε μία γυάλα στο εξοχικό, αλλά τόσο καιρό δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε εγώ τα πιστεύω, αλλά σου μπαίνει μία ιδέα. Μάλλον θα μείνω στο αρχικό σχέδιο τελικά. Ποτέ δεν έφτιαχνα τη ζωή μου με προκαταλήψεις και τέτοια. Αλλα όταν παθαίνεις διάφορα κάπως επηρεάζεσαι. Αλλά αν το σκεφτείς λίγο λογικά τα ίδια θα γινόντουσαν και αν δεν τις είχα στην αποθήκη. Τι μου ήρθε και εμένα και πήρα τόσο μεγάλες λαμπάδες?

χαχαχαχα...εμεις τις εχουμε στην εισοδο του σπιτιου μας...μαι δεξια και μια αριστερα...σαν πυλη....χαχαχαχα...το κερι το καιω ακομα να φανταστεις αλλα ναι μπορεις να βαλεις αλλο κερι επανω...εμεις βεβαια τις εχουμε σκετες εξω απο την πορτα μας.....ειναι πραγματικα πανεμορφες....αυτο που λες να τις κοψεις ειναι πολυ καλο γιατι μπορεις να φτιαξεις κερια χωρου απο αυτες....και ετσι να λες και στα παιδακια σου αυτες ειναι απο το γαμο του μπαμπα και της μαμας και κρατανε ακομα.....

2kMip2.png

να'μαι κι εγω.....

Εγω Γιωτα μου τις λαμπαδες της πηγα στην εκκλησια του Αγιου Εφραιεμ που εχουμε εδω ( η σχεση μου με τον συγκεκριμενο αγιο ειναι σε αλλη διασταση). εμενα ηταν κερι και η διακοσμηση με συνθεσεις φρεσκων λουλουδιων. ετσι τα κερια τα πηγα στο εκκλησακι και τα λουλουδια τα πηραν κατι γνωστες και στολισαν την εικονα της Αγιας Ειρηνης που γιορταζε λιγες μερες μετα τον γαμο μας.

φυσικα και δεν το εκανα γι'αυτα που λενε για γρουσουζια κλπ. το εκανα γιατι ενιωθα ωραια που θα το εκανα.....αυτο.

εγω εχω αυχενικο συνδρομο. πρωτη φορα με επιασε τον περασμενο Γεναρη. βαζω αλοιφουλα τωρα που μου ειχε δωσει τοτε ο γιατρος και ξεκινησα να βαζω το κολαρο μπας και στρωσω λιγο. με πιανει τρομερη ζαλαδα και εντονος πονοκεφαλος. εν το μεταξυ ειναι και ο καιρος τωρα τοσο χαλια με την υγρασια που ηταν και αναμενομενο οτι θα με επιανε οπου να'ναι.:(

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αχ, τι μου θύμησες τώρα!! Μία μεγάλη Παρασκευή που είχαμε πάει στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ και όλο παράξενα μας συνέβαιναν και γελάγαμε τόσο πολύ μα τόσο όμως!!

Έχω πάει σε γιατρούς με το αυχενικό!! Πολλά λεφτά. Αλοιφές ζεστά επιθέματα, κολάρο μαλακό & σκληρό, όλη η γκάμα. Βέβαια, ο τελευταίος γιατρός μου το έβγαλε το κολάρο γιατί μου είπε ότι μου προκαλεί πολλά νεύρα και με κάνει χειρότερα! Μα πως κατάλαβε στο τέταρτο ότι είμαι νευρόσπαστο δεν μπορώ να καταλάβω!! Αγαπάς και εσύ norgesic? Εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά!!

Διαφημίσεις

Αχ, τι μου θύμησες τώρα!! Μία μεγάλη Παρασκευή που είχαμε πάει στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ και όλο παράξενα μας συνέβαιναν και γελάγαμε τόσο πολύ μα τόσο όμως!!

Έχω πάει σε γιατρούς με το αυχενικό!! Πολλά λεφτά. Αλοιφές ζεστά επιθέματα, κολάρο μαλακό & σκληρό, όλη η γκάμα. Βέβαια, ο τελευταίος γιατρός μου το έβγαλε το κολάρο γιατί μου είπε ότι μου προκαλεί πολλά νεύρα και με κάνει χειρότερα! Μα πως κατάλαβε στο τέταρτο ότι είμαι νευρόσπαστο δεν μπορώ να καταλάβω!! Αγαπάς και εσύ norgesic? Εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς αυτά!!

σε εκτακτη αναγκη πινω μεσουλιντ , διαφορετικα βολευομαι με κανενα ντεπονακι. εμενα ο γιατρος μου ειχε πει ανθελω να κανω καποιες φυσικοθεραπειες. βεβαια μου λεει οσο τις κανεις θα εισαι καλυτερα αλλα ποτε δεν θα περασει το προβλημα οτι και αν κανω.

κανω κι εγω ομως βλακειες. στο γραφειο που θα επρεπε ν εχω το κολαρο οταν ειμαι στον υπολογιστη δεν το βαζω......εεεεε τωρα με επιασε παλι ο πονος να θυμηθω το κολαρο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

τι εγινε στον Αγιο Εφραιεμ ?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

τι εγινε στον Αγιο Εφραιεμ ?

Εμείς είμαστε και λίγο μουρλο-οικογένεια οπότε δε θέλουμε και πολύ! Στην είσοδο είδαμε μία αστεία παρέα που έκαναν πολύ φασαρία, ένα παιδάκι ήρθε και κατούρησε δίπλα μας, διάφορα από τα δέντρα που έπεφταν στο κεφάλι μας, μας έδωσαν φούστες, γιατί πήγαμε και με τζιν τρομάρα μας, καλά μιλάμε αισχρές φούστες, αλλά την μία την σκίσαμε και όλας!! Μετά κάποιος έπεσε, άλλος σκόνταψε αλλά... καταφέραμε να προσκυνήσουμε!! χαχαχα!!

Εμείς είμαστε και λίγο μουρλο-οικογένεια οπότε δε θέλουμε και πολύ! Στην είσοδο είδαμε μία αστεία παρέα που έκαναν πολύ φασαρία, ένα παιδάκι ήρθε και κατούρησε δίπλα μας, διάφορα από τα δέντρα που έπεφταν στο κεφάλι μας, μας έδωσαν φούστες, γιατί πήγαμε και με τζιν τρομάρα μας, καλά μιλάμε αισχρές φούστες, αλλά την μία την σκίσαμε και όλας!! Μετά κάποιος έπεσε, άλλος σκόνταψε αλλά... καταφέραμε να προσκυνήσουμε!! χαχαχα!!

κατι ασχετο που ηθελα και ρο να σου πω.....

αν θυμαμαι καλα μενεις νεο κοσμο, σωστα?

ειχαμε μεινει για 1,5 χρονο περιπου στον νεο κοσμο. δεν θυμαμαι ομως τιποτα.....μονο οτι ειμασταν κοντα στην πλατεια του αι-γιαννη. εκανα και 1,5 ταξη του δημοτικου εκει και μετα πηγαμε Νικαια. πηγαινα σε ενα που ειναι πανω σε εναν κεντρικο δρομο....τι σου λεω τωρα ε??? δεν θυμαμαι διευθυνσεις..........

κοντα στο σπιτι που μεναμε...πολυ κοντα στο διπλα τετραγωνο εμενε αυτος ο ηθοποιος που εκανε τον γκει στου Κων/νου και ελενης...που ειχε ενα χασαπικο...

ενας καθετος δρομος απο το σχολειο ειναι αυτος του νεκροταφειου.....

καταλαβαες πιο εννοω?:confused:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Περίπου κατάλαβα, δεν ήξερα ότι είμαστε και γειτονόπουλα!! χαχα!! από εδώ ξεκίνησαν, πολύ ηθοποιοί και τραγουδιστές. Αυτός που λες μένει ακόμα εδώ. Επίσης εδώ μένουν και πολλοί εγκληματίες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...