Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

μαρη ...ακομα δεν μου ηρθε....μην μου λες για κλαμπ και κλουμπ...

κατσε μπασ και σπασει ο διαολοσ το ποδαααρι του και κατσει ...

αν δεν ερθει θα μπεις στο κλαμπ των εγκυων.......

οπως και να εχει ομως δεν το γλιτωνεις το κλαμπακι.....:tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν δεν ερθει θα μπεις στο κλαμπ των εγκυων.......

οπως και να εχει ομως δεν το γλιτωνεις το κλαμπακι.....:tongue:

οπωσ σου εγραψα και πμ γιαννουλα μου ,ψιλοποναω ..αλλα οχι φουλ οπωσ αλλεσ φορεσ...γι αυτο δεν ελπιζω ...γιατι εχω πονακια περιοδου ..

γι αυτο ρωταω και ξαναρωταω....παιζει να εχω πονακια κ να ειμια ..? απιθανο μου φαινεται .

στηθοσ δεν ποναει καθολου ..μα καθολου...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καντο οπως οι Αυστραλοι......χαχαχαχαχα

με τον σαντα στη παραλια.

καλα αυτος ο καιρος θα κρυωσει ποτε????? αμαν πια κι αυτος....

χαχαχα!! Αυτό το βίντεο με τον άγιο που πέφτει με αερόστατο στη θάλασσα!!!

Πολύ φοβάμαι ότι θα το ζήσουμε σύντομα!!

Πέρσι τέτοια εποχη πήγα σε βάφτιση με φουστάνι με μανίκια και τζιν μπουφάν και ξεπάγιασα!! Φέτος, ανοίγω ακόμα το air!!! Καλά όποτε ανοίγω φούρνο, γίνεται χαμός από την ζέστη!! Πολλά μπράβο στον κύριο που εφηύρε τα κλιματιστικά!!!

οπωσ σου εγραψα και πμ γιαννουλα μου ,ψιλοποναω ..αλλα οχι φουλ οπωσ αλλεσ φορεσ...γι αυτο δεν ελπιζω ...γιατι εχω πονακια περιοδου ..

γι αυτο ρωταω και ξαναρωταω....παιζει να εχω πονακια κ να ειμια ..? απιθανο μου φαινεται .

στηθοσ δεν ποναει καθολου ..μα καθολου...

βρε Ντινα μου, οπως σου απαντησα κι εγω στο πμ, κι οπως εχω πει χιλιαδες φορες εδω μεσα και οπως εχουμε συζητησει και πολλες ακομα στο σκαιπ και μεσω προσωπικων μυνηματων......ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΕΤΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ. ΜΟΝΟ Η ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΓΕ......ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ποσες φορες ακομα να το περιγραψω? εφιαλτης κοντευει να μου γινει....

και μην το δενεις σχοινι κορδονι οτι επειδη ποναγα εγω θα πρεπει να πονας κι εσυ. κι εγω τωρα πριν αδιαθετησω ειχα τα ιδια συμπτωματα με τοτε....αλλα δεν ειμαι εγκυος...εχω περιοδο.

η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη και η καθε εγκυμοσυνη ακομα πιο διαφορετικη.

αφου πονας μαλλον ερχονται. δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα προφανως οπου να'ναι θα αδιαθετησεις.αν παλι δεν αδιαθετησεις κανε ενα τεστακι να δεις τι γινεται.......Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΤΕΣΤ κατευθειαν χοριακη. γιατι ετσι και βγει αρνητικο μετα παλι θα καθεσαι να σκας μηπως δεν επιασε την ορμονη, μηπως ειναι νωρις...μηπως...μηπως...μηπως....

και επειδη πλεον σε ξερω καλα......μην σε ακουσω να λες παλι αν αδιαθετησεις οτι φοβασαι μην εχεις τιποτα απο θεμα υγειας γιατι θα ξεχασω τους καλους μου τροπους........

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....!!!!

Κι αφου σου φαινεται απιθανο να πονας και να εισαι εγκυος και αφου επισης σου φαινεται απιθανο να εμεινες εγκυος με τις επαφες που ειχες ( γιατι ετσι μας ελεγες προχτες) τωρα τι ψαχνεις να βρεις?????

αστο χρυσο μου κοριτσι να σε παει μονο του το πραγμα......οτι ηταν να γινει η εγινε η δεν εγινε....η εμεινες ή δεν εμεινες.....! οσες εικασίες κι αν ακνουμε δεν εχουν να λενε κατι.....περιμενε να δεις αν θα εχεις καθυστερηση και πραξε αναλογα........ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. καταλαβαινω την αγωνια σου αλλα πλεον εχεις ξεφυγει......και μην ξεχνας οτι προσφατ ειχατε χειρουρεγειο...ουτε ο καιρος που σου ειπαν οι γιατροι οτι θα φτιαξει το σπερμα δεν εχει καλα καλα περασει. δεν σου λεω να μην ελπιζεις....να μην ξεφευγεις σου λεω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ευχαριστω...που με εσκισες κανονικοτατα!!!

αη μαρη μιλας κι εσυ που συνεχεια εισαι στην ιδια αγωνια...αχχχχχχ

θα σε τσουρομαδισω.....

απλα λεω οτι αν λεω κατσει θα ειναι διπλη η ..επιτυχια καθοτι μονο με 2 φορεσ θα εκατσε ..

ε αυτα..

μαλλον θα ρθει ,οποτε μην σας τα πρηζω αλλο

σορρυ

Διαφημίσεις

στα πεταχτα που σας διαβασα βλέπω ότι ειχατε γενεθλια και το γλεντησατε...να χαίρεστε τους άνδρες σας κουκλάρες μου και να τους προσεχετε...γιατί χωρις αυτους νινι δε γίνεται!!!!:tongue::tongue::tongue:

φιλακιαααααααα

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

στα πεταχτα που σας διαβασα βλέπω ότι ειχατε γενεθλια και το γλεντησατε...να χαίρεστε τους άνδρες σας κουκλάρες μου και να τους προσεχετε...γιατί χωρις αυτους νινι δε γίνεται!!!!:tongue::tongue::tongue:

φιλακιαααααααα

κουκλιτσα μου γλυκια σε ευχαριστουμε πολυ πολυ πολυ!!!!ομορφη μου νυφουλαααααααααααααααα....

2kMip2.png

Σταυρουλα μου γλυκιά, σε ευχαριστούμε πολυ!!!

Για εμένα προσωπικά, τολμώ να πω, ότι χωρίς το αγοράκι μου εκτός απο νινι, δε θα ένιωθα και τόσο ευτυχισμένη!! Ταβάνι ο ερωτας μετα απο τόσα χρόνια! απαπα η αλλοπαρμενη! Γιατρια δεν έχω!!

Καλα περάσαμε και σήμερα! Απο το δωμάτιο και πέρα ένας πανικός το σπιτι!! Χαλάλι του!

Λινακι μου εσείς πως περάσατε? να τον χαίρεσαι κουκλιτσα!!

ευχαριστω...που με εσκισες κανονικοτατα!!!

αη μαρη μιλας κι εσυ που συνεχεια εισαι στην ιδια αγωνια...αχχχχχχ

θα σε τσουρομαδισω.....

απλα λεω οτι αν λεω κατσει θα ειναι διπλη η ..επιτυχια καθοτι μονο με 2 φορεσ θα εκατσε ..

ε αυτα..

μαλλον θα ρθει ,οποτε μην σας τα πρηζω αλλο

σορρυ

εεεε συγνωμη κιολας....αλλα δεν εχουμε καμια σχεση......ειμαι κυβικα πιο ηρεμη απο εσενα.

και οταν λες οτι ειμαι συνεχεια στην ιδια αγωνια

τι ακριβως εννοεις?

να σου θυμισω οτι ηταν ο πρωτος μηνας προσπαθειων μου αυτος που περασε? και στο κατω κατω ειχα καθε λογο να ελπιζω. δηλαδη εκανα κατι παραλογο???? οκ δεν εκατσε παω για τον επομενο.....αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ που δεν εκατσε ουτε θα κατσω να με φαει το μαραζι και η αγωνια. ετσι μονο κακο θα μου κανω. οταν το κατανοησεις κι εσυ αυτο θα δεις ποσο καλυτερα θα νιωσεις.

κι αν δεν δεχεσαι τη συμβουλη μου βρε Ντινα και νομιζεις οτι σε σκιζω, τοτε γιατι μου τι ζητας?

οσες φορες κι αν εχω-εχουμε παει να σε ηρεμησουμε παντα κανεις του κεφαλιου σου και δεν δεχεσαι την πραγματικοτητα.

και για να κλεισω εδω......οτι σου λεω στο λεω για το καλο σου....και μονο για το καλο σου. εσυ δεν το καταλαβαινεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

εεεε συγνωμη κιολας....αλλα δεν εχουμε καμια σχεση......ειμαι κυβικα πιο ηρεμη απο εσενα.

και οταν λες οτι ειμαι συνεχεια στην ιδια αγωνια

τι ακριβως εννοεις?

να σου θυμισω οτι ηταν ο πρωτος μηνας προσπαθειων μου αυτος που περασε? και στο κατω κατω ειχα καθε λογο να ελπιζω. δηλαδη εκανα κατι παραλογο???? οκ δεν εκατσε παω για τον επομενο.....αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ που δεν εκατσε ουτε θα κατσω να με φαει το μαραζι και η αγωνια. ετσι μονο κακο θα μου κανω. οταν το κατανοησεις κι εσυ αυτο θα δεις ποσο καλυτερα θα νιωσεις.

κι αν δεν δεχεσαι τη συμβουλη μου βρε Ντινα και νομιζεις οτι σε σκιζω, τοτε γιατι μου τι ζητας?

οσες φορες κι αν εχω-εχουμε παει να σε ηρεμησουμε παντα κανεις του κεφαλιου σου και δεν δεχεσαι την πραγματικοτητα.

και για να κλεισω εδω......οτι σου λεω στο λεω για το καλο σου....και μονο για το καλο σου. εσυ δεν το καταλαβαινεις.

βρε συ ...,δεν αντιλεγω...απλα θυμαμαι που και συ αγωνιουσεσ προτου σου ερθει περιοδοσ με τα τεστ ...αυτο και μονο ...

μην αρπαζεσαι ...

ολα καλα!!!

εγω γυρισα απο την βαφτιση του κολλητου μου ....ενα μπεμπακι απιστευτο ..!!!!

δεν εχω αλλα νεα προσ το παρων ..

καλως το μου.

πως περασατε εχτες?

Περάσαμε πολυ ωραία! Δεν είχαμε πολυ κόσμο, λίγοι και καλοί, έχουμε και φαΐ για αύριο, σήμερα φάγαμε στην αδελφή μου! Ολα μια χαρα! Εσείς πως περάσατε?

Περάσαμε πολυ ωραία! Δεν είχαμε πολυ κόσμο, λίγοι και καλοί, έχουμε και φαΐ για αύριο, σήμερα φάγαμε στην αδελφή μου! Ολα μια χαρα! Εσείς πως περάσατε?

ησυχα ....πολυ ησυχα

πηγα το απογευμα σε μια βαφτιση που ειχα και μετα σπιτι......

σημερα εχω σηκωθει με πονοκεφαλο απιστευτο......νομιζω οτι αρχιζει να με ενοχλει παλι ο αυχενας. το εχω βαλει το κολαρο για καλο και για κακο.....και βλεπουμε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αγαπες μουυυυυυυυυυυυυυ..να'μαι κι εγω....μολις γυρισα απο την προβα μου.....αυριο ρεποοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...γιουπιιιιιιιιιιιι...χρειαζεται και λιγο να ξεθολωνει το μυαλο απο τα ιδιο και τα ιδια.....αυριο το μενου εχει πληρωμες και αναπαυλα!!!!!λογω πανσεληνου εχετε λιγο πεσμενη διαθεση????η λιγα νευρα????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...