Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να ειναι γερος και δυνατος και να εχετε οτι επιθυμειτε ΣΥΝΤΟΜΑ....ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. χαρειτε σημερα τη γιορτη γιατι του χρονου δεν νομιζω οτι θα μπορεις να την χαρεις με την ιδια ξεγνοιασια...........BABY ON BOARD.:D

Ευχαριστούμε Γιαννα μου! Μακάρι του χρόνου να ανταλλαζουμε απόψεις για νεογεννητα!

Καλά ο πιτσιρικάς τα σπάει!!!

καλημερα σε ολα τα καλα κοριτσακια τησ παρεασ ...τι κανετε?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Άφαντη! χαχα! Θα δώσω δυο τρεις μέρες περιθώριο ακόμα πριν νευριάσω!!!

κ γιατι να νευριασεισ??? τι σε ..χαλαει ?

κ γιατι να νευριασεισ??? τι σε ..χαλαει ?

Αν πάει ο νους σου σε εγκυμοσύνη, βγάλε αμέσως αυτή τη σκέψη, καθώς αν συμβαίνει είμαι η νέα Παναγία, το μωρό μου ο νέος Ιησούς και ετοιμαστείτε για την Δευτέρα Παρουσία!! Τι λέω η βλάσφημη πρωί πρωί!

Και για να σοβαρευτώ λιγάκι, μετά την επέμβαση έχουμε φάει απαγορευτικό, όχι μόνο για ελεύθερες επαφές.. για επαφές σκέτο!! Λίγο το χεράκι, το μαγουλάκι, ε.. μέχρι εκεί!!

Αν πάει ο νους σου σε εγκυμοσύνη, βγάλε αμέσως αυτή τη σκέψη, καθώς αν συμβαίνει είμαι η νέα Παναγία, το μωρό μου ο νέος Ιησούς και ετοιμαστείτε για την Δευτέρα Παρουσία!! Τι λέω η βλάσφημη πρωί πρωί!

Και για να σοβαρευτώ λιγάκι, μετά την επέμβαση έχουμε φάει απαγορευτικό, όχι μόνο για ελεύθερες επαφές.. για επαφές σκέτο!! Λίγο το χεράκι, το μαγουλάκι, ε.. μέχρι εκεί!!

ωχχχχ κοριτσια βαριεμαι και θελω να κανω ενα σορο δουλιτσες....κι εχω και βαφτιση το απογευμα.

αντε περιοδουλα της Γιωτας ελα γιατι μας εχεις σπασει το νευρικο μας συστημα.....μας κανεις και την ζορικη????? ελα τωρα και μετα στο καλοοοοοο

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερες σας αγαπημενες μου γυναικες.....γιωτουλα μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου...κι εμεινα εχει γενεθλια αυριο το πουλακι μου και σημερα του κανω εκπληξη....θα ερθουν γονεις και κουμπαροι ΜΟΝΟ και θα του κοψουμε τουρτιτσα απο τα χερακια της μανουλας μου γιατι εγω δεν προλαβαινω.....ε ρε γλεντια μετους αντρουληδες μας....εφτιαξα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο για το βραδακι και τιποτα αλλο....τουρτιτσα και παρεουλα....τι αλλο θελουμε...?????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

αρχισα να ποναω λιγο .ερχεται η ρημαδιασμενη

αρχισα να ποναω λιγο .ερχεται η ρημαδιασμενη

join the club my dear......:(

Επειδή το μελέτησα το θέμα.. Παρτε και ένα Χριστουγεννιάτικο τίκερ!!

Και έξω καύσωνας!!!

καντο οπως οι Αυστραλοι......χαχαχαχαχα

με τον σαντα στη παραλια.

καλα αυτος ο καιρος θα κρυωσει ποτε????? αμαν πια κι αυτος....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

join the club my dear......:(

καντο οπως οι Αυστραλοι......χαχαχαχαχα

με τον σαντα στη παραλια.

καλα αυτος ο καιρος θα κρυωσει ποτε????? αμαν πια κι αυτος....

μαρη ...ακομα δεν μου ηρθε....μην μου λες για κλαμπ και κλουμπ...

κατσε μπασ και σπασει ο διαολοσ το ποδαααρι του και κατσει ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...