Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

χαχαχαχα!!! Καλέ που το θυμήθηκες το μινιόν?? χαχα!! Να βάλω και ένα τικεράκι για τα Χριστούγεννα που τόσο αγαπώ? Έτσι, για να μετράμε διπλά!!

τα Χριστουγεννα ειναι μακρααααααν η ωραιοτερη εποχη του χρονου. εγω τα Χριστουγεννα γινομαι παιδι....πραγματικα παιδι ομως. απο τελη Νοεμβρη στολιζω....εκει να δειτε. βαζω τραγουδακια χριστουγεννιατικα και στολιζω το δεντρο μου το οποιο ειναι γιγας......φτιαχνω θεικους κουραμπιεδες και απιστευτα μελομακαρονα.....(να σας δωσω την συνταγη θα με θυμηθειτε)...αφηστε που μονο στο μπανιο δεν βαζω στολιδια.....το ειχα επεξεργαστει ενα διαστημα αλλα δεν μου κολαγε η διακοσμηση εκει..! ο αντρας μου εχει την εξης περιεργεια καθε χρονο: οταν κανουμε παιδι τι αλλο θα βαλεις? γεμιζω τον κοσμο φωτακια μπαλες και κορδελες...οχι γυφτιες...πολυυυυυ ωραια διακοσμηση...μπαινεις στο mood αμεσως.

οσο για το μινιον.....εχω και φωτογραφιες με τον σαντα που μου το θυμηζουνε οσο κι αν εχουν περασει τα χρονια.

ερωτας με τα χριστουγεννα. αν δειτε περυσι τις δημοσιευσεις μου στο facebook εκει περιπου αρχες νοεμβρη, ανεβαζα καθε μερα τη διαφημιση απο τα τζαμπο που ελεγε ποσες μερες εχουν μεινει.....και εδω προσφατα νομιζω εγραψα ποσες μερες εχουμε μεχρι τα χριστουγεννα.....και για την ιστορια....88 μερες μεχρι τα Χριστουγεννα.:D

Κι εγω εβαλα δυο πλυντηρια κοριτσια σημερα....ξερετε τι κανω..?????τα τεντωνω καλα καλα τα ρουχα τα διπλωνω ακομα καλυτερα και μετα στ συρταρακια τους...εκτος απο τα πουκαμισαααααα...........αααααααααααααααααα....εκει κολλαω αλλα δεν μπορω να τον στελνω ασιδερωτο στη δουλεια...χαχαχαχα....τι θα πουν για τη γυναικα του?????εεεεεεεεεεεεε?????χαχαχαχαχα....εγω παλι δεν θα σας κανω παρεα στα τικερακια σας ...σνιφ!!!!εχω ακομα 10 μερουλες για την περιοδουλα μου!!!ρε κοριτσια μηπως αν την αγαπησουμε μας αφησει ησυχες τελικα???μηπως θελει αγαπη για να την κανει????και οχι βρισιες????χαχαχαχα...για να δοκιμασουμε και αυτη την εκδοχη...αγαπημενη μου περιοδουλα...ποσο σε αγαπωωωωωωωωωω...αχ σε λατρευωωωωωωω....γιατι εδω που τα λεμε αν δεν την ειχαμε δεν θα μπορουσαμε να κανουμε παιδακια....οποτε παμε ολες μαζι....σε αγαπω περιοδουλα μου!!!!!χαχαχαχαχα...

εγω Λινα μου οταν αντιπαθω καποιον δεν μπορω να μην το δειχνω....και επειδη την συγκεκριμενη κοκκινομουρα την απεχθανομαι ταμαλα....δεν μπορω να μην της δειχνω ποοοοοοσο πολυυυυυυυυυ μου την δινει οταν ερχεται.....

κατσε ρε κοπελια...που πας? ρωτας αν σε θελω???? τι? ειδες φως και μπηκες??? ε αντε μου στο καλο...το σβησα το φως.....!!!! και δεν φτανει που ερχεται και μπαστακωνεται.....ειναι και οδυνηρη στην αρχη....

εεε μα πως βρε φιλεναδα να της δειξω μετα στοργη, αγαπη και προδερμ?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλεεεεεεεε ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ......το 'χω χασει τελειως.....ουτε μια καλημερα δεν ειπα.....αιιιιιντεεεε......:rolleyes:

υ.γ.

κοριτσια θα ειναι τα πρωτα μας Χριστουγεννα στο φορουμ....

να κανονισουμε να κανουμε και ρεβεγιον....(δεν ξερω πως θα γινει αυτο:confused: αλλα τελος παντων)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα γλυκούλες!! Ας έχουμε μια ομορφη Παρασκευή! καλα, ποσο αγαπώ τις Παρασκευες!!!!

Γιαννα μου συμπασχω απεριόριστα στα Χριστούγεννα! Κανω μια απο τα ίδια!! και αυτο με την διακόσμηση στο μπάνιο? κάτι πρέπει να σκεφτουμαι!!χαχαχα!! λοιπόν, φέτος οταν στολισουμε λέω να ανταλλαξουνε φωτό!! Χαχαχα!!! Και εγω απο τέλη Νοεμβρίου αρχίζω τα.. Λέω να στολισω! Πιο παλιά, απο την πολυ δουλεια που είχα, στόλιζα μια εβδομαδα πριν, όχι ότι δεν ήθελα, δεν υπακουαν τα πόδια μου!!! Αχ κορίτσια, να σας πω και το άλλο? μπορει μέχρι και πέρσι να δούλευα σαν την τρελη, και τα λεφτά να ήταν πολυ παραπάνω, αλλα δε μου λείπει καθόλου αυτη η εποχή! Τελικα, δεν χαιρομουν τίποτα, όλα βιαστικά, ασε που δεν έβλεπα κανέναν, τι να πρωτοκανεις σε ένα σκ? αν δεν δουλεύεις και το Σάββατο! Θυμάμαι τον Δεκέμβρη του 2010 που είχε ρίξει λίγο χιόνι στην Αθήνα, και ενώ μς έπαιρναν οι φίλες μου να πιούμε καφε δίπλα στο τζάκι κτλ εγω... Ίσα που πρόλαβα να το κοιτάξω ... Απο το παράθυρο του γραφείου!! Ημέρα Σάββατο παρακαλώ, ωρα πεντε το απόγευμα!! Τα θυμάμαι και συγχιζομαι!!!!

Λινακι μου τι κανείς? πως πανε οι πρόβες?

Εγω τώρα που την θέλω, γιατι δεν έρχεται? κανει και παιχνιδάκια η βρωμιαρα? ε, η γλυκία περιοδουλα? χαχαχα!! Πλάκα έχεις !!!

Καλημέρα γλυκούλες!! Ας έχουμε μια ομορφη Παρασκευή! καλα, ποσο αγαπώ τις Παρασκευες!!!!

Γιαννα μου συμπασχω απεριόριστα στα Χριστούγεννα! Κανω μια απο τα ίδια!! και αυτο με την διακόσμηση στο μπάνιο? κάτι πρέπει να σκεφτουμαι!!χαχαχα!! λοιπόν, φέτος οταν στολισουμε λέω να ανταλλαξουνε φωτό!! Χαχαχα!!! Και εγω απο τέλη Νοεμβρίου αρχίζω τα.. Λέω να στολισω! Πιο παλιά, απο την πολυ δουλεια που είχα, στόλιζα μια εβδομαδα πριν, όχι ότι δεν ήθελα, δεν υπακουαν τα πόδια μου!!! Αχ κορίτσια, να σας πω και το άλλο? μπορει μέχρι και πέρσι να δούλευα σαν την τρελη, και τα λεφτά να ήταν πολυ παραπάνω, αλλα δε μου λείπει καθόλου αυτη η εποχή! Τελικα, δεν χαιρομουν τίποτα, όλα βιαστικά, ασε που δεν έβλεπα κανέναν, τι να πρωτοκανεις σε ένα σκ? αν δεν δουλεύεις και το Σάββατο! Θυμάμαι τον Δεκέμβρη του 2010 που είχε ρίξει λίγο χιόνι στην Αθήνα, και ενώ μς έπαιρναν οι φίλες μου να πιούμε καφε δίπλα στο τζάκι κτλ εγω... Ίσα που πρόλαβα να το κοιτάξω ... Απο το παράθυρο του γραφείου!! Ημέρα Σάββατο παρακαλώ, ωρα πεντε το απόγευμα!! Τα θυμάμαι και συγχιζομαι!!!!

Λινακι μου τι κανείς? πως πανε οι πρόβες?

Εγω τώρα που την θέλω, γιατι δεν έρχεται? κανει και παιχνιδάκια η βρωμιαρα? ε, η γλυκία περιοδουλα? χαχαχα!! Πλάκα έχεις !!!

καλημερα γιωτακι μου γλυκο...ειμαι πολυ καλα...πανε πολυ καλα οι προβες με τα γνωστα προβληματα τα τεχνικα επειδη η παραγωγη δεν εχει λεφτα να πληρωσει και τα σχετικα...συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια...εμας δεν μας απασχολει καθολου αυτο βεβαιως...αντε γλυκια και σιχαμενη περιοδουλα της γιωτας ελα μη σε παρει και σε σηκωσει....χαχαχαχα...

2kMip2.png

καλημερα κοριτσαρες μου...εχω να σας πω κατι καλο(νομιζω)...με επιφυλαξη το λεω γιατι δεν θελω να κανω σχεδια και μετα να γελαει ο καλος θεουλης επειδη εκεινος εχει κανονισει αλλα για εμας...χαχαχαχα....λοιπον θυμαστε να σας ειχα πει πως μετα το σικαγο θα ανεβουν οι δαιμονες με την βισση στο ιδιο θεατρο με την ιδια παραγωγη????και θυμαστε να σας ειχα πει οτι αν και δεν θελω να παω θα παω μονο και μονο γιατι εχουμε αναγκη τα χρηματα????ε λοιπον ΔΕΝ θα παω....και θα σας πω αμεσως το γιατι....

λοιπον αρχιζω...και εξιστορω...

η "γλυκια"παραγωγουλα μας -μην την πω-μας ειχε πει οτι επειδη μας απασχολουν για μικρο χρονικο διαστημα και ουσιαστικα μας κοβουν τη σαιζον στη μεση και μενουμε χωρις δουλεια απο τα χριστουγεννα και μετα, μας ειπε οτι θα μας βαλουν φορετους στην επομενη παραγωγη που ειναι αυτη η παρασταση που σας λεω με τη βισση...ελα ομως που μετα απο λιγο καιρο ερχονται και μας λενε απλα και λιτα γινεται ακροαση για την παρασταση της βισση...και λεμε εμεις...συγγνωμη αλλα μας ειχατε πει οτι εμεις δεν θα περασουμε απο ακροαση...και μας λενε οτι ο σκηνοθετης δεν μπορει να κανει εξαιρεση...οπως καταλαβαινετε ψεμματα μας ελεγαν....λεμε λοιπον κι εμεις δεν πειραζει θα παμε....εχθες λοιπον στην προβα ηρθε η υπευθυνη παραγωγης και την ρωτησαμε τι θα κανουμε με την ακοραση της βισση γιατι την ιδια ωρα εχουμε και προβα με το σικαγο...και τι μας ειπε ρε κοριτσια????αν εχετε το θεο σας....?????δεν ξερουμε τι να κανετε..παρτε αδεια απο το σικαγο για εκεινη τη μερα....μα ειναι στα καλα τους????να παρουμε αδεια απο το σκηνοθετη μας που καιγεται γιατι ανεβαινει το σικογο σε ενα μην και λιγοτερο για να παμε σε ακροαση αλλου σκηνοθετη????πως το εχουν δει δηλαδη...???αντι να μας κανουν μια διευκολυνση ωστε κι εμεις να μη μεινουμε χωρις δουλεια μας λενε να φυγουμε και απο την προβα την τωρινη μας....ειναι γελοιοι με λιγα λογια οι τυποι...ααααα....ξεχασα να σας πω το πιο γελοιο του θεματος....δεν μπορουν να σας δουν λεει αλλη ωρα γιατι θα ειναι τα καναλια εκει για να παρει δημοσιοτητα το θεμα....ααααααααααα,,...εκει βουρλιστηκα εγω και ειπα...σιγα μην τους κανω τη χαρη και παω στα λαμογια να μπλεξω...εκει δεν θελουν παιδι μου ηθοποιους...κομπαρσους θελουν για να κανουν το παιχνιδι τους...κι ετσι κοριτσια μου για να καταληξω και να μη σας ζαλιζω αλλο......απο νοεμβριο -δεκεμβριο τιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα κανει το καλο λινακι????????ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ!!!!!!!....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....οχι ομως οποτε οποτε...αλλα ΤΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ξερετε εσεις ποτε......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....και μακαρι ο θεουλης να μας στειλει ενα ωραιοτατο χριστουγεννιατικο δωρο να το εχουμε κατω απο το δεντρακι μας....να κανουμε χριστουγεννα και μαζι στο φορουμ αλλα και τριαδες στα σπιτια μας!!!!!αααααααααααααχ.......μακαρι μακαρι μακαρι...αλλα ξαναλεω...δεν κανω σχεδια γιατι οποτε κανω δεν βγαινουν ετσι οπως τα θελουμε...συνηθως βγαινουν οταν δεν τα σκεφτομαστε.....αυτα ειχα να σας πωωωωωωωω...σας αγαπωωωωωωωωωω...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Μόλις γύρισα απο super market και τα έχω φτυσει!!! Αφήστε την ζέστη που ειναι αφόρητη!!!

Λινακι μου ξέρεις τι λέω εγω? ότι όλα -σχεδόν- γίνονται για κάποιο λόγο, τι θελει να πει η ποιήτρια? ότι αν πηγαινες στην ακρόαση, θα δουλευες και μετα τα Χριστούγεννα, οπότε έγιναν έτσι τα πράγματα για να προχωρησεις το θεμα.. Το γνωστό!!! Ειναι σημάδι λοιπόν, ότι το 2013 δεν ειναι για παραστασεις αλλα για ένα έργο για τρεις!! Μπορει και τέσσερις, που ξέρεις.. Ποτε δεν ξερεις!!!! Πάμε δυναμικά και οργανωμένα!!! Κάτσε να αδιαθετησω και εγω και βάζουμε μπρος τις μηχανές!!!!!

γεια χαρα...σε ολες τις τσουπρες!

εγω πλεον σπιτι ..μια και βγηκε η αδερφη μου απο νοσοκομ. και ολα βαινουν καλως ..αλλα με πονο...!

ειμαι πολυ κομματια απο αυπνια και διαβαζα και δεν μπορουσα να βγαλω ακρη τι διαβαζα ...πυρινικη φυσικη παντως ,δεν διαβαζα..!:confused:

οπως ειπα ..περιμενω την "παπαρηγα την καλη " ,σημερα-αυριο -μεθαυριο ,απο+κλειεται να με ξεχασει και αυτο το μηνα ...

οποτε δεν χαιρομαι καθολου ,ουτε γι αστειο ...!

αυτια....

παντωσ το μονο που μου εμεινε απ ολα οσα διαβασα ηταν η συνταγη για μελομακαρονα που θα μασ δωσει η γλυκιτάτη και ωραιοτάτη γιαννα μας ;)

αα! και οτι δεν στολισε την τουαλετα τα χριστουγεννα γιατι δεν τησ αρεσει ..

(βρε γιαννοοο μου ,δεν βαζεισ τπτ λαμπακια γυρω γυρω απ τη λεκανη ..?

θα εισαι ακομα και εκει ..στο ..πνευμα των χριστουγεννων!!

χαχααχαχ

αντε να πω και καμια μ@...κια...πριν πεσω για υπνο!!!

φιλια ..δαγκωτα...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

γεια χαρα...σε ολες τις τσουπρες!

εγω πλεον σπιτι ..μια και βγηκε η αδερφη μου απο νοσοκομ. και ολα βαινουν καλως ..αλλα με πονο...!

ειμαι πολυ κομματια απο αυπνια και διαβαζα και δεν μπορουσα να βγαλω ακρη τι διαβαζα ...πυρινικη φυσικη παντως ,δεν διαβαζα..!:confused:

οπως ειπα ..περιμενω την "παπαρηγα την καλη " ,σημερα-αυριο -μεθαυριο ,απο+κλειεται να με ξεχασει και αυτο το μηνα ...

οποτε δεν χαιρομαι καθολου ,ουτε γι αστειο ...!

αυτια....

παντωσ το μονο που μου εμεινε απ ολα οσα διαβασα ηταν η συνταγη για μελομακαρονα που θα μασ δωσει η γλυκιτάτη και ωραιοτάτη γιαννα μας ;)

αα! και οτι δεν στολισε την τουαλετα τα χριστουγεννα γιατι δεν τησ αρεσει ..

(βρε γιαννοοο μου ,δεν βαζεισ τπτ λαμπακια γυρω γυρω απ τη λεκανη ..?

θα εισαι ακομα και εκει ..στο ..πνευμα των χριστουγεννων!!

χαχααχαχ

αντε να πω και καμια μ@...κια...πριν πεσω για υπνο!!!

φιλια ..δαγκωτα...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα αυτο με τη λεκανη το ειχα σκεφτει αλλα δεν εχω πριζα κοντα.......χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχ

Μόλις γύρισα απο super market και τα έχω φτυσει!!! Αφήστε την ζέστη που ειναι αφόρητη!!!

Λινακι μου ξέρεις τι λέω εγω? ότι όλα -σχεδόν- γίνονται για κάποιο λόγο, τι θελει να πει η ποιήτρια? ότι αν πηγαινες στην ακρόαση, θα δουλευες και μετα τα Χριστούγεννα, οπότε έγιναν έτσι τα πράγματα για να προχωρησεις το θεμα.. Το γνωστό!!! Ειναι σημάδι λοιπόν, ότι το 2013 δεν ειναι για παραστασεις αλλα για ένα έργο για τρεις!! Μπορει και τέσσερις, που ξέρεις.. Ποτε δεν ξερεις!!!! Πάμε δυναμικά και οργανωμένα!!! Κάτσε να αδιαθετησω και εγω και βάζουμε μπρος τις μηχανές!!!!!

συμφωνω απολυτα με την προλαλλησαντα.....απολυτα ομως...!!!

πια βισση και πρασινα αλογα χρυσο μου....θα εισαι εγκυος το Δεκεμβρη.heeelllloooooo

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πω πω ρε κοριτσια τι μερα και η σημερινη???? πανικος παντου....γιατι ουσιαστικα σημερα ειναι η τελευταια μερα του μηνα για μας......και η εφορια κλειστη...απεργια....τι θα γινει με τις δοσεις που ληξανε σημερα δεν γνωριζει κανεις.....οτι να'ναι ειμαστε.....!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτα μου μπορει και καθυστερησει λιγο λογω της επεμβασης.

εμενα ειχε καθυστερησει αρκετα. καμια βδομαδα περιπου. και ο κυκλος μου απο εκει που πενευομουν οτι εχω ποοοολυυυυ σταθερο κυκλο τωρα κανει του κεφαλιου του. πρωτος κυκλος μετα την επεμβαση η περιοοδος ηρθε την 29η μερα. δευτερος κυκλος, περιοδος 23η μερα.....αλλα νταλον.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια, σήμερα δε νιώθω πολυ καλα, αφήστε που πονάει και το πόδι μου! κάπου πρέπει να το γύρισα. Γκρ!!!! Νιώθω όμως και πολυ κουρασμένη, μια υπερένταση πως να το περιγράψω δε ξέρω! Λέω, μπας και αδιαθετησω? να ειναι οι ορμονες? θα δείξει!!

Γιαννα μου το ξέρω, ότι μπορει να καθυστερήσει, πειραξαμε και ωοθηκες εμείς. Απλά περιμένω, για να ξαναρχισω προσπαθεια, και χρησιμοποιώ ενικο, καταλαβενετε.. Ότι θα κανω μια μονο προσπαθεια και θα μείνω εγκυος! χαχα, ευθυμησαμε! έχω αισιόδοξο προσωπιο σήμερα!! έτσι για αλλαγή!

Έχουμε σαββατοκύριακο? τι καλα!!!!!

Εμείς αύριο γιορτάζουμε! ευτυχώς το σπιτάκι ειναι καθαρό, και μου μένει μονο μαγείρεμα!! αχ βρε κορίτσια, το αγαπω τόσο το αγοράκι μου, που, όσο κουρασμένη και να νιώθω, δε θέλω να του χαλαω χατήρι!!

Αχ βρε κορίτσια, σήμερα δε νιώθω πολυ καλα, αφήστε που πονάει και το πόδι μου! κάπου πρέπει να το γύρισα. Γκρ!!!! Νιώθω όμως και πολυ κουρασμένη, μια υπερένταση πως να το περιγράψω δε ξέρω! Λέω, μπας και αδιαθετησω? να ειναι οι ορμονες? θα δείξει!!

Γιαννα μου το ξέρω, ότι μπορει να καθυστερήσει, πειραξαμε και ωοθηκες εμείς. Απλά περιμένω, για να ξαναρχισω προσπαθεια, και χρησιμοποιώ ενικο, καταλαβενετε.. Ότι θα κανω μια μονο προσπαθεια και θα μείνω εγκυος! χαχα, ευθυμησαμε! έχω αισιόδοξο προσωπιο σήμερα!! έτσι για αλλαγή!

Έχουμε σαββατοκύριακο? τι καλα!!!!!

Εμείς αύριο γιορτάζουμε! ευτυχώς το σπιτάκι ειναι καθαρό, και μου μένει μονο μαγείρεμα!! αχ βρε κορίτσια, το αγαπω τόσο το αγοράκι μου, που, όσο κουρασμένη και να νιώθω, δε θέλω να του χαλαω χατήρι!!

Ποιος γιορταζει? ο αντρας σου?

εγω παλι τραβαω τετοια κουραση καθε φορα στις γιορτες μας που πλεον δεν "χαιρομαι" οταν πλησιαζουν. πολυυυυυ μεγαλο σοι ο αντρας μου.......κι εκτος απο κουραση και πολλλαααααα εξοδα.

Γιωτακι μου κανε εσυ οτι ειναι να κανεις οταν ερθει ο καιρος....απολαυσε το και το φασολακι ειναι καθ'οδον.

εμενα ο αντρας μου εχει ψυχοπλακωθει που μου ηρθε η κοκκινομουρα. πριν λεγαμε για τις μοκετες και του λεω αν ειναι να τις βαζαμε πιο νωρις φετος πριν τις 20/10 δηλαδη , για να μην σηκωνω βαρη εκεινες τις μερες και να μην κουραστω γιατι θα ειναι οι μερες προς το τελος του κυκλου και δεν ξερουμε τι μπορει να εχει συμβει......κι οπως του τα λεω του ριχνω και το εξης: κι αν μου ερθει η περιοδος τοτε παμε αρχες Νοεμβρη γιατι δεν μπορω να κοιλοπονω και να στρωνω το σπιτι. (ειναι και 125 τετραγωνικα σπιτι και οι μοκετες απο τοιχο σε τοιχο, μας βγαινει η πιστη καθε χρονο)

κοκκαλο ο αντρας μου....γιατι μου λεει να αδιαθετησεις? παλι θα αδιαθετησεις?

εεεεμμμμμκυριος οταν σου μιλανε ν'ακους.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ναι Γιάννα μου, το καλό μου το αγοράκι! Τόσο καιρό δεν είχα όρεξη για τίποτα, ούτε βόλτα ούτε να μιλήσουμε, ούτε να φάμε οι δυό μας! Τίποτα! Και έκανε υπομονή με χαμόγελο και πάντα να προσπαθεί να με κάνει να γελάσω! Του το χρωστάω! Βέβαια, εμάς δεν έρχεται το σόι, έρχονται φίλοι, και σε αντίθεση με τα 125 τετραγωνικά, εγώ έχω 60! Και έρχονται μέχρι και 25 άτομα, μη ρωτάτε πως τους χωράω, έρχεται το σπίτι τούμπα, κολλάω έπιπλα σε τοίχο και κάνω ένα μεγάλο χώρο. Αφήστε τα! Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, ήρθαν πάνω από 30, και στη μέση του χώρου ένα μεγάααλο τραπέζι με 21!! Αλλά μ΄αρέσει πολύ! πάντα μου άρεσε να έχω ανοιχτό το σπίτι μου! Να είναι γεμάτο ζωή!!

Αλλά όσο καλά αγοράκια είναι, σχετικά με την αναπαραγωγή είναι ο γλούφι και ο σούπερ γκούφι σε συσκευασία του ενός! Αν τους πεις τώρα πρέπει, θα σε κοιτάξουν σαν ροφός!! Ρε φιλαράκι, όταν λέμε τώρα εννοούμε τώρα! Τι δεν καταλαβαίνεις???

Τελικά ξέρετε τι πιστεύω? Ότι δεν πρέπει να τους λέμε τίποτα! Θα ορμάμε και καλά ότι έχουμε τρελή όρεξη! Και δεν θα σταματάμε με τίποτα! Και μετα θα μας φωνάζουν λυσσάρες!!! χαχαχαχα!!!

Έφτιαξα μπισκότα σοκολάτας με γέμιση λευκής, και κάτι σαν τούρτα με γκανάς και σοκολάτας και μπισκότα. Τώρα περιμένω να αδειάσει το πλυντήριο πιάτων!! Ας κάνω και ένα μπανάκι!! Αφού σας έδωσα πλήρες ραπόρτο, αποχωρώ! Θα μπω και πιο μετά μπας και πετύχω την φίλη Λίνα που ξενυχτά σαν και εμένα!!

Γιωτα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να ειναι γερος και δυνατος και να εχετε οτι επιθυμειτε ΣΥΝΤΟΜΑ....ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. χαρειτε σημερα τη γιορτη γιατι του χρονου δεν νομιζω οτι θα μπορεις να την χαρεις με την ιδια ξεγνοιασια...........BABY ON BOARD.:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...