Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

xaxaxaxax....αγαπουλα μου γλυκια πρωτον δεν αναφερομουνα σε εσενα-κορμαρα μου -αλλα στο μωρακι σου....και δευτερον ειναι ενας στιχος απο το σικαγο που ανεβαζουμε...χαχαχαχαχα.....ψυχη μου εννοειται πως δεν θα ελεγα ποτε κατι τετοιο για εσενα....μα ειναι δυνατον φιλεναδα μου?????

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ενταξει τωρα γινεσαι υπερβολικη.....οχι δα και κορμαρα......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπορεις να με λες απλα ΑΜΑΖΟΝΑ........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειμαι κι εγω...

μολισ γυρισα απο νοσοκ. και ΟΛΑ ΚΑΛΑ με το αδερφουλινι μου !!!

ποναει μεν ...αλλα ...

αφαιρεσε οπως ειπα την χολη ...ολη ..οχι πετρα κλπ..

ειμια απ τισ 6 το πρωι εκει ..γυρισα τωρα...θα ξεκουραστω-κοιμηθω λιγες ωρες ..και το βραδυ παλι εκει για να ειμαι μαζι τησ ολη νυχτα...

γιαννα μου μην στενοχωριεσαι ...θα ερθει η στιγμη που δεν θα ερθει η "χαζη" και θα το βλεπεις και δεν θα το πιστευεις ...!!!(γιατι πλεον δεν θα εχεις θεμα οπως την προηγ. φορα..και ετσι θα εχεισ να χαιρεσαι για 9 ολοκληρουσ μηνες...!!!)

σασ αφηνω ..παω για υπνο...δεν αντεχω αλλο .

εγω περιμενω αυριο ..και εχω πονακια...ερχονται ..φευγουν κλπκλπκλπ....

περαστικουλια στην αδελφουλα σου Ντινα μου.

μην την σκεφτεσαι την κοκκινομουρα.......μην της δινεις σημασια της κακιασμενης......

παντως μας εχει πιασει τωρα πολλες μαζι.......εγω η σταυρουλα, κοντευει η Γιωτα, (δεν) κοντευεις κι εσυ.....εεεετσσσιιιιι θα ειμαστε μια τρελη τρελη φορουμοοικογενεια........φανταστειτε τι εχει να γινει σε 3 εβδομαδες....ολες μαζι θα τα εχουμε τα συμπτωματα.......χαχαχαχαχχαχαχχχαχ ε ρε γλεντιααααα.......κοριτσια ετοιμαστειτε θα ζησουμε μεγαλες στιγμες.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ντινακι περαστικα στην αδερφουλα σου!!!!

2η μερα σημερα και ηδη ειμαι στα χάι μου....γιαννα μου κυκλος ειναι και γυρίζει!!!!εεεε κάποια στιγμη θα την πετυχουμε την ρημαδομερα και την ρημαδο-καταλληλη στιγμη.....;););)

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ντινακι περαστικα στην αδερφουλα σου!!!!

2η μερα σημερα και ηδη ειμαι στα χάι μου....γιαννα μου κυκλος ειναι και γυρίζει!!!!εεεε κάποια στιγμη θα την πετυχουμε την ρημαδομερα και την ρημαδο-καταλληλη στιγμη.....;););)

ειναι σαν το λοττο......κι αν σου κατσει..........χαχαχαχαχαχαχα !!!

τελος το σιδερο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

έλα μη το δυσκολευεις περισσοτερο...σαν το λοττο δεν ειναι..:tongue:

ναι ναι τέλος...τωρα ξαναεβαλα πληντυριο...χαχαχαχα

κι εγω 2 πλυντηρια εβαλα σημερα......και λευκα και σκουρα.....

εγω ειμαι λιγο τυχερη γιατι εχω παρει στεγνωτηριο και τα πεταω ολα μεσα....απο πετσετακια μεχρι σεντονια.....τα παντα...εκτος απο τα πολυ μαλλινα, κι ετσι γλιτωνω σιδερο σε σεντονια-πετσετες. σιδερωνω μονο ρουχα. αλλα το σιχαινομαι το σιδερωμα.......το καλοκαιρι ανοιγω το αιρ-κοντισιον στο δωματιο γινεται καταψυξη και μετα ξεκιναω τη στιρελα.....αλλιως σουρωνω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Bρε Γιάννα, ξέρεις πόσο σε ζηλεύω που έχεις στεγνωτήριο? Αν δεν είχαν προκύψει τόσες εξετάσεις και το χειρουργείο, μπορεί να είχα και εγώ!!! Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...

Αχ, πόσο θέλω! Τα άπλωμα το σιχαίνομαι. Το σίδερο όχι τόσο - καλά, δεν το λατρεύω κιόλας - αλλά άπλωμα? Γκρ!! Και μάζεμα? Γκρ!!

Διαφημίσεις

Bρε Γιάννα, ξέρεις πόσο σε ζηλεύω που έχεις στεγνωτήριο? Αν δεν είχαν προκύψει τόσες εξετάσεις και το χειρουργείο, μπορεί να είχα και εγώ!!! Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...Κλαψ...

Αχ, πόσο θέλω! Τα άπλωμα το σιχαίνομαι. Το σίδερο όχι τόσο - καλά, δεν το λατρεύω κιόλας - αλλά άπλωμα? Γκρ!! Και μάζεμα? Γκρ!!

ειναι λιγο ακριβουτσικα....νομιζω καπου στα 600 ευρω κυμαινονται. αλλα ειναι πολυ εξυπηρετικο. εγω το εχω διπλα απο το πλυντηριο. ανοιγω τον ενα καδο και τα βαζω στον αλλο καδο. παταω το κουμπακι και ...........ωωωωωωω στεγνωσαν μονα τους.......μαγικο....!!!!

ξερεις ποσο θα εξυπηρετησει αυριο-μεθαυριο με το μωρο? νουμερο ενα στην αποστειρωση ειναι.

να παρεις με την πρωτη ευκαιρια.

ωραιο το τικερακι.....θα αλλαξει καλε γιατι να μην αλλαξει? μια χαρα το εβαλες.

ολες μαζι θα ειμαστε με την περιοδο......η αγωνια θα χτυπησει κοκκινο .....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ειναι λιγο ακριβουτσικα....νομιζω καπου στα 600 ευρω κυμαινονται. αλλα ειναι πολυ εξυπηρετικο. εγω το εχω διπλα απο το πλυντηριο. ανοιγω τον ενα καδο και τα βαζω στον αλλο καδο. παταω το κουμπακι και ...........ωωωωωωω στεγνωσαν μονα τους.......μαγικο....!!!!

ξερεις ποσο θα εξυπηρετησει αυριο-μεθαυριο με το μωρο? νουμερο ενα στην αποστειρωση ειναι.

να παρεις με την πρωτη ευκαιρια.

ωραιο το τικερακι.....θα αλλαξει καλε γιατι να μην αλλαξει? μια χαρα το εβαλες.

ολες μαζι θα ειμαστε με την περιοδο......η αγωνια θα χτυπησει κοκκινο .....

xaxa!! Έντρομες θα κοιτάμε τα τικεράκια!!

Θα πάρω οπωσδήποτε!! Νο1 στη λίστα!!! Μπας και το ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη? Μη μου πείτε σας παρακαλώ ότι δεν υπάρχει.. Ελπίζω ακόμα!!

xaxa!! Έντρομες θα κοιτάμε τα τικεράκια!!

Θα πάρω οπωσδήποτε!! Νο1 στη λίστα!!! Μπας και το ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη? Μη μου πείτε σας παρακαλώ ότι δεν υπάρχει.. Ελπίζω ακόμα!!

ποιος δεν υπαρχει?????? :cry::cry::cry:

δηλαδη ειναι αληθεια αυτα που λεγονται για τον αι-βασιλη??????? κι εγω με ποιον εβγαζα φωτογραφιες στο μινιον??????:(:cry:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ποιος δεν υπαρχει?????? :cry::cry::cry:

δηλαδη ειναι αληθεια αυτα που λεγονται για τον αι-βασιλη??????? κι εγω με ποιον εβγαζα φωτογραφιες στο μινιον??????:(:cry:

χαχαχαχα!!! Καλέ που το θυμήθηκες το μινιόν?? χαχα!! Να βάλω και ένα τικεράκι για τα Χριστούγεννα που τόσο αγαπώ? Έτσι, για να μετράμε διπλά!!

Κι εγω εβαλα δυο πλυντηρια κοριτσια σημερα....ξερετε τι κανω..?????τα τεντωνω καλα καλα τα ρουχα τα διπλωνω ακομα καλυτερα και μετα στ συρταρακια τους...εκτος απο τα πουκαμισαααααα...........αααααααααααααααααα....εκει κολλαω αλλα δεν μπορω να τον στελνω ασιδερωτο στη δουλεια...χαχαχαχα....τι θα πουν για τη γυναικα του?????εεεεεεεεεεεεε?????χαχαχαχαχα....εγω παλι δεν θα σας κανω παρεα στα τικερακια σας ...σνιφ!!!!εχω ακομα 10 μερουλες για την περιοδουλα μου!!!ρε κοριτσια μηπως αν την αγαπησουμε μας αφησει ησυχες τελικα???μηπως θελει αγαπη για να την κανει????και οχι βρισιες????χαχαχαχα...για να δοκιμασουμε και αυτη την εκδοχη...αγαπημενη μου περιοδουλα...ποσο σε αγαπωωωωωωωωωω...αχ σε λατρευωωωωωωω....γιατι εδω που τα λεμε αν δεν την ειχαμε δεν θα μπορουσαμε να κανουμε παιδακια....οποτε παμε ολες μαζι....σε αγαπω περιοδουλα μου!!!!!χαχαχαχαχα...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...