Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γιαννα μου με το καλο, σε ειχα στο μυαλο μου ευχομαι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!

Αντε και στα αλλα κοριτσακια ευχομαι γρηγορα με μωρακια στην κοιλιτσα τους!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν θα πω τπτ ..για την γιαννα ..μεχρι να ανκοινωσει τα ευχαριστα..

εμενα κανει η αδερφη μου αυριο ...εγχειρηση χολησ ...λαπαροσκοπικα και θα λειπω ολη μερα...

και εχω και αδυναμια σ αυτην....και που την ειδατε την ντινα αυριο!!!

τσακ μπαμ θα γινει...1.30..ωρα .ολα...με ναρκωση και χειρουργειοκλπ...

ευχομαι να πανε ολα καλα...που θα πανε δλδ..

αυτα..

σασ φιλω ....

εγω περιοδο...μεθαυριο περιμενω...και εχω κατι πονακια...βασικα ειχακαι κατι αλλα σαν ωορηξια.(πολυ μετα απ την ωορηξια) .αλλα δεν εδωσα κ ιδιαιτερη βαση.

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα .....

δυστηχως αδιαθετησα χτες το βραδυ....

next time

καλημερα ψυχουλα μου.....δοξα το θεο μηνες υπαρχουν πολλοι και θα πηγαινουμε παρεα...ναι αγαπη μου?????αλλωστε τι εχουμε πει????ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΡΕΑ!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλιτσες!!

Γιαννα μου μη μου στεναχωρηθεις, ειναι θεμα χρόνου, αφου δεν έγινε αυτόν τον μήνα θα γίνει τον επόμενο! Θα πάμε δυναμικά, θα ειναι ένας μηνας super power!! Εντάξει γλυκουλα μου? Όλα καλα θα πανε!

Αυτη η περίοδος όλο λάθη κανει!! Έπρεπε να έρθει σε μένα. Που πας κυρία μου χωρίς να σε περιμένουν? εμείς εδω στρωσαμε κόκκινο χαλί και σε περιμενουμε! Τί αγένεια!!!

γλυκο μου μωρακι χοντρο μου μωρακι θα γινεις επιτελους μαμαααααααααααα!!!!!

αυτο παλι τωρα το ειδα.....

εχω λιγα κιλα παραπανω, ποτε δεν ειπα το αντιθετο......αλλα εγω ειμαι μια χαρα με τον εαυτο μου. δεν εχω προβλημα κανενα.

Γιαννα μου με το καλο, σε ειχα στο μυαλο μου ευχομαι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!

Αντε και στα αλλα κοριτσακια ευχομαι γρηγορα με μωρακια στην κοιλιτσα τους!!!!!!

νενα μου τυι να κανουμε? την επομενη φορα ισως να ειμαι πιο τυχερη. εσυ κουκλα μου πως πας?

εγω δεν θα πω τπτ ..για την γιαννα ..μεχρι να ανκοινωσει τα ευχαριστα..

εμενα κανει η αδερφη μου αυριο ...εγχειρηση χολησ ...λαπαροσκοπικα και θα λειπω ολη μερα...

και εχω και αδυναμια σ αυτην....και που την ειδατε την ντινα αυριο!!!

τσακ μπαμ θα γινει...1.30..ωρα .ολα...με ναρκωση και χειρουργειοκλπ...

ευχομαι να πανε ολα καλα...που θα πανε δλδ..

αυτα..

σασ φιλω ....

εγω περιοδο...μεθαυριο περιμενω...και εχω κατι πονακια...βασικα ειχακαι κατι αλλα σαν ωορηξια.(πολυ μετα απ την ωορηξια) .αλλα δεν εδωσα κ ιδιαιτερη βαση.

καλη επιτυχια με το χειρουργειο της αδελφουλας σου. ειναι χιρουργεια ρουτινας αυτα για τους γιατρους. μην ανησυχητε.

καλημέρα...μη μου στεναχωρεθείς εεεε!!!!αυτό το μήνα θα προσπαθήσουμε μαζί...

ενταξει τι να πω οτι δεν στεναχωριεμαι? αλλα δεν μπορω να κανω κατι.....

παμε παρεουλα φιλεναδα για τον επομενο μηνα

Καλημέρα κουκλιτσες!!

Γιαννα μου μη μου στεναχωρηθεις, ειναι θεμα χρόνου, αφου δεν έγινε αυτόν τον μήνα θα γίνει τον επόμενο! Θα πάμε δυναμικά, θα ειναι ένας μηνας super power!! Εντάξει γλυκουλα μου? Όλα καλα θα πανε!

Γιωτακι μου γλυκο μου,

δεν την περιμενα η αληθεια ειναι και επαθα ενα πατατρακ αλλα αφου μπηκα στο χορο θα χορεψω.....τουλαχιστον εχω παρεα στο χορο εσας και δεν χορευω μονη μου.....κατι ειναι κι αυτο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αυτη η περίοδος όλο λάθη κανει!! Έπρεπε να έρθει σε μένα. Που πας κυρία μου χωρίς να σε περιμένουν? εμείς εδω στρωσαμε κόκκινο χαλί και σε περιμενουμε! Τί αγένεια!!!

μας την εσκασε η ατιμη......παιζει με τον πονο μας.

και δεν φτανει το πενθος οταν την βλεπεις ....σε ποναει κιολας ετσι για να σου δειχνει οτι ειναι εδω.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μας την εσκασε η ατιμη......παιζει με τον πονο μας.

και δεν φτανει το πενθος οταν την βλεπεις ....σε ποναει κιολας ετσι για να σου δειχνει οτι ειναι εδω.....

Είναι αισχρή και απαίσια, αλλά εμείς δεν θα της το κάνουμε το χατήρι. Θα αντισταθούμε μέχρι τελικής πτώσης. Εμείς θα νικήσουμε. Δες την τώρα και πες της.. : Είναι η τελευταία φορά που συναντιόμαστε εμείς οι δύο. Πάρε δρόμο!!!

Είμαι πολύ σίγουρη για σένα. Έχω αλάνθαστη διαίσθηση.

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσακια την υποδεχτηκα πολλες φορες την καταραμενη!!! αφου εκανα σχεδον 3 χρονια για να μεινω εγκυος!!!!!

Μην απογοητευεστε να ειστε αισιοδοξες και θα ερθει σε αλλες λιγο πιο νωρις, σε αλλες λιγο πιο αργά!!!!!

Γιαννα μου ειμαι καλα πολυ καλα. Εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη εκλεισα και τον 4ο μήνα και τωρα διανυω των 5ο. Τα αποτελεσματα απο την αυχένική και το papp-a ηταν πολυ καλα, οι πιθανοτητες για αγορι κυμαινονται πλεον στα 90% και προχωραμε ελπιζοντας να πανε όλα καλα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εδω ειμαι κι εγω...

μολισ γυρισα απο νοσοκ. και ΟΛΑ ΚΑΛΑ με το αδερφουλινι μου !!!

ποναει μεν ...αλλα ...

αφαιρεσε οπως ειπα την χολη ...ολη ..οχι πετρα κλπ..

ειμια απ τισ 6 το πρωι εκει ..γυρισα τωρα...θα ξεκουραστω-κοιμηθω λιγες ωρες ..και το βραδυ παλι εκει για να ειμαι μαζι τησ ολη νυχτα...

γιαννα μου μην στενοχωριεσαι ...θα ερθει η στιγμη που δεν θα ερθει η "χαζη" και θα το βλεπεις και δεν θα το πιστευεις ...!!!(γιατι πλεον δεν θα εχεις θεμα οπως την προηγ. φορα..και ετσι θα εχεισ να χαιρεσαι για 9 ολοκληρουσ μηνες...!!!)

σασ αφηνω ..παω για υπνο...δεν αντεχω αλλο .

εγω περιμενω αυριο ..και εχω πονακια...ερχονται ..φευγουν κλπκλπκλπ....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Εγω κοριτσακια την υποδεχτηκα πολλες φορες την καταραμενη!!! αφου εκανα σχεδον 3 χρονια για να μεινω εγκυος!!!!!

Μην απογουτευεστε να ειστε αισιοδοξες και θα ερθει σε αλλες λιγο πιο νωρις, σε αλλες λιγο πιο αργά!!!!!

Γιαννα μου ειμαι καλα πολυ καλα. Εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη εκλεισα και τον 4ο μήνα και τωρα διανυω των 5ο. Τα αποτελεσματα απο την αυχένική και το papp-a ηταν πολυ καλα, οι πιθανοτητες για αγορι κυμαινονται πλεον στα 90% και προχωραμε ελπιζοντας να πανε όλα καλα!!!!

Νένα μου, ευχαριστούμε για την συμπαράσταση! Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!! Όλα καλά θα πάνε!

αυτο παλι τωρα το ειδα.....

εχω λιγα κιλα παραπανω, ποτε δεν ειπα το αντιθετο......αλλα εγω ειμαι μια χαρα με τον εαυτο μου. δεν εχω προβλημα κανενα.

νενα μου τυι να κανουμε? την επομενη φορα ισως να ειμαι πιο τυχερη. εσυ κουκλα μου πως πας?

καλη επιτυχια με το χειρουργειο της αδελφουλας σου. ειναι χιρουργεια ρουτινας αυτα για τους γιατρους. μην ανησυχητε.

ενταξει τι να πω οτι δεν στεναχωριεμαι? αλλα δεν μπορω να κανω κατι.....

παμε παρεουλα φιλεναδα για τον επομενο μηνα

Γιωτακι μου γλυκο μου,

δεν την περιμενα η αληθεια ειναι και επαθα ενα πατατρακ αλλα αφου μπηκα στο χορο θα χορεψω.....τουλαχιστον εχω παρεα στο χορο εσας και δεν χορευω μονη μου.....κατι ειναι κι αυτο.

xaxaxaxax....αγαπουλα μου γλυκια πρωτον δεν αναφερομουνα σε εσενα-κορμαρα μου -αλλα στο μωρακι σου....και δευτερον ειναι ενας στιχος απο το σικαγο που ανεβαζουμε...χαχαχαχαχα.....ψυχη μου εννοειται πως δεν θα ελεγα ποτε κατι τετοιο για εσενα....μα ειναι δυνατον φιλεναδα μου?????

2kMip2.png

Μην απογουτευεστε να ειστε αισιοδοξες και θα ερθει σε αλλες λιγο πιο νωρις, σε αλλες λιγο πιο αργά!!!!!

μπραβο Νενα μου, χαιρομαι που ολα πηγαινουν καλα. κι ετσι θα συνεχισουν να πηγαινουν. σε λιγο καιρο θα εχεις το αντρακι σου αγκαλιτσα......γερο να ειναι και καλοτυχο. ...... παρεμπιπτοντως πολλα αγορακια αυτο το καιρο......οπου εγκυμοσυνη κι αγορακι.....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...