Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γλυκούλες να έχουμε όλες μια υπεροχη ημερα!!!!!

Παω γιατρουλη, θα μπω μεσημερακι!

Γιαννα μου εισαι υπεροχη! Χαχα! Και εγω εσένα έχω στο μυαλό μου! Καλα έκανες και δεν το έκανες το τεστ, αύριο θα δούμε, άλλωστε....

Αύριο ξημερώνει μια νεα ημέρα!!

Τι είπα πρωί πρωι η Σκαρλετ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιαννα μου εισαι υπεροχη! Χαχα! Και εγω εσένα έχω στο μυαλό μου! Καλα έκανες και δεν το έκανες το τεστ, αύριο θα δούμε, άλλωστε....

αντε κοριτσακι μου και περιμενουμε νεα το μεσημερακι.

εμενα αυριο ειναι η τελευταια μερα του κυκλου. την Παρασκευη (δεν) περιμενω περιοδο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εμενα αυριο ειναι η τελευταια μερα του κυκλου. την Παρασκευη (δεν) περιμενω περιοδο.

ωωωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!εχθες το βραδυ προσευχηθηκα στον καλο θεουλη και του ειπε θεουλη μου ας ειναι η γιαννουλα μας εγκυος!!!!!και μετα κοιμηθηκα γλυκα και ομορφα!!!!καλημερα αγαπουλα!!!

2kMip2.png

γιωτακι μου γλυκο περιμενουμε νεα σου!!!!!φιλακια ομορφουλα μου!!!

2kMip2.png

αντε να μεινεισ κοπελια μου ομορφη ..να παιρνουν κι αλλεσ σειρα!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλημερα.....

ποναω πολυ, νομιζω πως ερχεται......:(

κι εγω εχω ψιλοπονακια απο χθες...και περιμενω μεθαυριο ....στηθοσ κλπ δεν ποναει ..αλλα αναμενω ...δεν εχω ελπιδεσ...

αλλα ποτε δεν ξερεισ ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

κι εγω εχω ψιλοπονακια απο χθες...και περιμενω μεθαυριο ....στηθοσ κλπ δεν ποναει ..αλλα αναμενω ...δεν εχω ελπιδεσ...

αλλα ποτε δεν ξερεισ ...

δεν παλευεται αυτη η αναμονη.............

φυσικα και ποτε δε ξερεις.....απο τη στιγμη που εχεις ελευθερη επαφη τιποτα δεν ειναι ανελπιστο......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλές μου κοπέλες τι κάνετε?

Εγω καλα, έκοψα τα ράμματα, δεν πονεσα, και τα είπαμε και με τον ντοκτορα!!!

Εκτός απο την μια κυστη, είχα άλλη μια που ήταν σχεδόν πάνω στη σαλπιγγα, η αριστερή σαλπιγγα που δεν ήταν πολυ καλη στη σαλπιγγογραφια, τελικα την έσπρωχνε η ωοθηκη και τα ίσιωσε όλα ο γλυκούλης μου!!! Μητρα καθαρή!! Του λέω όλα αυτά με εμπόδιζαν στο να κανω παιδι? και μου είπε ότι με δυσκολευε αρκετά, οπότε τώρα, λέει ότι θα πάμε καλα!

Φοβάμαι να ελπίζω βρε κορίτσια!! Τι έχω πάθει? αχ!!!

Γιαννα μου ο πονος δε λέει τίποτα!! Και την άλλη φορά πήρες μέχρι και ντρεπον απο τον πόνο!! Κρατάμε την ελπίδα ζωντανή!!

Λινακι μου γλυκό, να σε ρωτήσω? κανείς καμία φονισσα?

όλα καλά λιονταράκι δηλαδη?είμαστε ετοιμες να ορμησουμε πάλι στον αγωνα?να ελπιζεις και να πιστευεις ότι κατι όμορφο και γλυκο θα υπάρχει στην κοιλίτσα σου σε λιγο καιρό.αλήθεια σε πόσο χρόνο μπορεις να ξαναξεκινησεις προσπάθειες?

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

όλα καλά λιονταράκι δηλαδη?είμαστε ετοιμες να ορμησουμε πάλι στον αγωνα?να ελπιζεις και να πιστευεις ότι κατι όμορφο και γλυκο θα υπάρχει στην κοιλίτσα σου σε λιγο καιρό.αλήθεια σε πόσο χρόνο μπορεις να ξαναξεκινησεις προσπάθειες?

Ευχαριστω Σταυρουλι!! Αμέσως μετα την περιοδο, ξεκινάμε. Αχ τι περιεργα συναισθήματα, ένας φόβος? δυο? χαχα! ναι θα ηρεμήσω, δε γίνεται αλλιώς!!

Πλησιάζει ο γάμος γλυκουλα??? τι καλα!!!!!!!!!! Βρήκες νυφικό?

Ευχαριστω Σταυρουλι!! Αμέσως μετα την περιοδο, ξεκινάμε. Αχ τι περιεργα συναισθήματα, ένας φόβος? δυο? χαχα! ναι θα ηρεμήσω, δε γίνεται αλλιώς!!

Πλησιάζει ο γάμος γλυκουλα??? τι καλα!!!!!!!!!! Βρήκες νυφικό?

του κουτιου σε εκανε ο γιατροςυλης σου .... του κουτιου.

Γιωτα μου δεν εχεις κανενα λογο να φοβασαι για τιποτα......γιατι πολυ απλα ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......τ'ακους????? μην μου στεναχωριεσαι με χαζπμαρες.....εδω ειμαι κι εδω εισαι....σε λιγο καιρο θα μας ανακοινωσεις ευχαριστα...κατσε και θα δεις. το αγχος σου ειναι δικαιολογημενο αλλα θα φυγει αυτο το αγχος του "αγνωστου" που δεν ξερεις τι σου ξημερωνει και θα ερθει το αλλο το αγχος της μητροτητας. να ακουτε τη θεια Γιαννα.......ποτε μα ποτε δεν εχω πεσει εξω.

Λοιπον, καθεστε???? εεεε καθιστε .......

σημερα κοιλοπονω απο το πρωι. ισως ειναι και η πιο εντονη μερα του πονου. πριν λιγο πηγα για πιπι κι οπως σκουπηστηκα ειδα ισα ισα ισα πολυ λιγο αιματακι ροζουλι-ροζουλι..........και ρωταω τωρα εγω.......χαιρομαστε ή δε χαιρομαστε?????? ειναι να αδιαθετησω την Παρασκευη....δεν ειναι λογικο να ξεκιναει η περιοδος απο σημερα, αν ειναι περιοδος αυτο........εεεεεε?????:confused: 23Η μερα??????:confused: αχ δεν θελω να ελπιζω και να φαω τα μουτρα μου μετα......

αααααχχχ θα τρελαθω......ολα τα συμπτωματα που εχω ειναι και συμπτωματα εγκυμοσυνης και περιοδου και εμφυτευσης...........δηλαδη μου κανει πλακα ο Θεος. και τι δεν θα δινα να μπορουσα να δω τι γινεται αυτη τη στιγμη στη μητρα μου......και τι δεν θα δινα .....!!!!

ανακαιφαλαιωση:

1)ποναω εδω και 6 περιπου μερες σαν να ειναι να ερθει η περιοδος (κοιλια-μεση) και περιοδο περιμενω παρασκευη.

2)εχω πονακια χαμηλα στην αριστερη πλευρα απο την οποια εκανα και ωορηξια. συγκεκριμενα μεχρι εχτες τα ειχα αυτα.

3)εχω ενα στομαχι το χαλι του το μαυρο.

4)το στηθος μου ειναι αρκετα ευαισθητο ειδικα στα πλαγια (απο την πλευρα της μασχαλης)

5)σημερα 13η μερα μετα την ωορρηξια εχω αυτο το λιγο αχνοροζουλι αιματακι κι αυτο μονο στο σκουπισμα( οχι στο σερβιετακι)

τι συμπερασμα βγαζουμε?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

του κουτιου σε εκανε ο γιατροςυλης σου .... του κουτιου.

Γιωτα μου δεν εχεις κανενα λογο να φοβασαι για τιποτα......γιατι πολυ απλα ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......τ'ακους????? μην μου στεναχωριεσαι με χαζπμαρες.....εδω ειμαι κι εδω εισαι....σε λιγο καιρο θα μας ανακοινωσεις ευχαριστα...κατσε και θα δεις. το αγχος σου ειναι δικαιολογημενο αλλα θα φυγει αυτο το αγχος του "αγνωστου" που δεν ξερεις τι σου ξημερωνει και θα ερθει το αλλο το αγχος της μητροτητας. να ακουτε τη θεια Γιαννα.......ποτε μα ποτε δεν εχω πεσει εξω.

Λοιπον, καθεστε???? εεεε καθιστε .......

σημερα κοιλοπονω απο το πρωι. ισως ειναι και η πιο εντονη μερα του πονου. πριν λιγο πηγα για πιπι κι οπως σκουπηστηκα ειδα ισα ισα ισα πολυ λιγο αιματακι ροζουλι-ροζουλι..........και ρωταω τωρα εγω.......χαιρομαστε ή δε χαιρομαστε?????? ειναι να αδιαθετησω την Παρασκευη....δεν ειναι λογικο να ξεκιναει η περιοδος απο σημερα, αν ειναι περιοδος αυτο........εεεεεε?????:confused: 23Η μερα??????:confused: αχ δεν θελω να ελπιζω και να φαω τα μουτρα μου μετα......

αααααχχχ θα τρελαθω......ολα τα συμπτωματα που εχω ειναι και συμπτωματα εγκυμοσυνης και περιοδου και εμφυτευσης...........δηλαδη μου κανει πλακα ο Θεος. και τι δεν θα δινα να μπορουσα να δω τι γινεται αυτη τη στιγμη στη μητρα μου......και τι δεν θα δινα .....!!!!

ανακαιφαλαιωση:

1)ποναω εδω και 6 περιπου μερες σαν να ειναι να ερθει η περιοδος (κοιλια-μεση) και περιοδο περιμενω παρασκευη.

2)εχω πονακια χαμηλα στην αριστερη πλευρα απο την οποια εκανα και ωορηξια. συγκεκριμενα μεχρι εχτες τα ειχα αυτα.

3)εχω ενα στομαχι το χαλι του το μαυρο.

4)το στηθος μου ειναι αρκετα ευαισθητο ειδικα στα πλαγια (απο την πλευρα της μασχαλης)

5)σημερα 13η μερα μετα την ωορρηξια εχω αυτο το λιγο αχνοροζουλι αιματακι κι αυτο μονο στο σκουπισμα( οχι στο σερβιετακι)

τι συμπερασμα βγαζουμε?????

γλυκο μου μωρακι χοντρο μου μωρακι θα γινεις επιτελους μαμαααααααααααα!!!!!

2kMip2.png

Καλές μου κοπέλες τι κάνετε?

Εγω καλα, έκοψα τα ράμματα, δεν πονεσα, και τα είπαμε και με τον ντοκτορα!!!

Εκτός απο την μια κυστη, είχα άλλη μια που ήταν σχεδόν πάνω στη σαλπιγγα, η αριστερή σαλπιγγα που δεν ήταν πολυ καλη στη σαλπιγγογραφια, τελικα την έσπρωχνε η ωοθηκη και τα ίσιωσε όλα ο γλυκούλης μου!!! Μητρα καθαρή!! Του λέω όλα αυτά με εμπόδιζαν στο να κανω παιδι? και μου είπε ότι με δυσκολευε αρκετά, οπότε τώρα, λέει ότι θα πάμε καλα!

Φοβάμαι να ελπίζω βρε κορίτσια!! Τι έχω πάθει? αχ!!!

Γιαννα μου ο πονος δε λέει τίποτα!! Και την άλλη φορά πήρες μέχρι και ντρεπον απο τον πόνο!! Κρατάμε την ελπίδα ζωντανή!!

Λινακι μου γλυκό, να σε ρωτήσω? κανείς καμία φονισσα?

ναι αγαπουλα μου κανω μια φονισσα αλλα οχι μεσα στο cell block tango....αν εχεις δει την ταινια κανω την kitty που στην ταινια την εκανε η lucy liu!!!!!

2kMip2.png

Λινακι μου σε φαντάζομαι!!! Θα εισαι καταπληκτική!!! Ανυπομονω να σε δώ!!!

Και εστιαζω στο μεγάλο γεγονός!!!!!

ΑΙΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ!!! Είμαι σίγουρη!!!

Μαμά Γιαννα!!!! Τώρα θα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!! Χαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...