Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κοριτσια μου τωρα που θα μεινετε εσεις εγκυυλες μη φυγετε απο το καφε και με αφησετε μοναχη να μιλαω μονη και να απανταω μονη!!!!!χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

αααα εξαρταται.......

τι μας δινεις????:tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας δινω τη δυνατοτητα να επιλεξετε το φυλο του παιδιου μας!!!!χαχαχαχα....

γιο θα κανεις....το χω σιγουρο λεμε........

εγω παντως θα κανω κορη.......(γιατι δεν φτανει που πιστευω πως ειμαι εγκυος, ξερω και το φυλο απο τωρα) εεεετσιιιι......εεεεετσιιιιιιιι.....:cool:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γιο θα κανεις....το χω σιγουρο λεμε........

εγω παντως θα κανω κορη.......(γιατι δεν φτανει που πιστευω πως ειμαι εγκυος, ξερω και το φυλο απο τωρα) εεεετσιιιι......εεεεετσιιιιιιιι.....:cool:

μα εννοειται αγαπη μου πως θα κανεις κορη...κορακλα σε λεωωωωωωωωωωω......κι εγω το εχω σιγουρο...αντε να περασουν οι μερες να μας πεις τα ευκολως εννοουμενα!!!!

2kMip2.png

πω πω καλα σας λεω πως αν καναμε τις αναλογες πραξεις σημερα θα πιαναμε στανταρακι το γιο...εχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ορεξη σας λεωωωωωωωωω....χαχαχαχαχαχαχα!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

μα εννοειται αγαπη μου πως θα κανεις κορη...κορακλα σε λεωωωωωωωωωωω......κι εγω το εχω σιγουρο...αντε να περασουν οι μερες να μας πεις τα ευκολως εννοουμενα!!!!

θα σας τα πω????

μωρε μακαρι γιατι συνηθισα στην ιδεα και θα στεναχωρηθω λιγακι αν ερθει η ακατανομαστη.....αλλα οτι θελει ο Θεος ας γινει.

αλλα πιστευω πως ειμαιιιιιιι......δεν γινονται τοσες συμπτωσεις με πριν......δεν γινεται να ειναι ολα μια συμπτωση .....

καλα εσενα σε βλεπω σημερα να πιανεις τον Θωμακο και να του αλλαζεις τα φωτα..........

χμμμμ ποια πρεμιερα.....πιο σικαγο και πιο παλλας??? πλακα μας κανεις ρε φακη???????

αααααααα ξεχασα να σου πω....αν ειμαι τωρα εγκυουλα μεσα οκτωβρη θα μου πει ο γιατρος να ανεβω για υπερηχο.....οποτε θα σε χασω επι σκηνης.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ποπο, ποσά είπατε καλε?

Γιαννα μου γλυκιά, περιμένουμε τα ευχάριστα, είμαστε όλες στην αναμονή! Θα σε περιμενουμε στα μέρη μας για υπερηχους και καφε - εσυ πορτοκαλαδα!!

Ξέρετε τι κατάλαβα τελικα? άλλες μερες νομίζουμε ότι ειναι οι καλές, και άλλες ειναι! Λινακι μου τώρα ξέρεις! Οργάνωσε το πλάνο!!!

Σήμερα ήμουν στο πήγαινε έλα! απο πρωί σουλατσαρω!! Καφές καφές καφές να δώ ποτε θα με πάρει ο ύπνος!!!! Προβλέπω να βρυκολακιαζω tonight!! Αχ, τι ωραία που ειναι να μην κανείς τίποτα!! Χαχαχαχα, λίγες μερες ακόμα μείναμε θα τις απολαυσω μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο!!!

θα σας τα πω????

μωρε μακαρι γιατι συνηθισα στην ιδεα και θα στεναχωρηθω λιγακι αν ερθει η ακατανομαστη.....αλλα οτι θελει ο Θεος ας γινει.

αλλα πιστευω πως ειμαιιιιιιι......δεν γινονται τοσες συμπτωσεις με πριν......δεν γινεται να ειναι ολα μια συμπτωση .....

καλα εσενα σε βλεπω σημερα να πιανεις τον Θωμακο και να του αλλαζεις τα φωτα..........

χμμμμ ποια πρεμιερα.....πιο σικαγο και πιο παλλας??? πλακα μας κανεις ρε φακη???????

αααααααα ξεχασα να σου πω....αν ειμαι τωρα εγκυουλα μεσα οκτωβρη θα μου πει ο γιατρος να ανεβω για υπερηχο.....οποτε θα σε χασω επι σκηνης.

μπααααααααααααααααααααα....αγαπουλα εχω και μια συνειδηση...χαχαχαχαχ.α....αστειακι.....ποια φωτα που ο καημενος μολις ηρθε κοιμοταν ορθιος...ασε που κοιμομουν κι εγω γιατι εχθες βρυκολακιασα 5 πηγε να κοιμηθω....οποτε το νοεμβριο αγαπουλαααααααααα....χαχαχαχα....και τον οκτωβριο που θα ερθεις για υπερηχο θα ερθεις να με δεις....κριμα ειναι....ειμαι πολυ καλη!!!!χαχαχαχαχαχαχ.α......

2kMip2.png

Ποπο, ποσά είπατε καλε?

Γιαννα μου γλυκιά, περιμένουμε τα ευχάριστα, είμαστε όλες στην αναμονή! Θα σε περιμενουμε στα μέρη μας για υπερηχους και καφε - εσυ πορτοκαλαδα!!

Ξέρετε τι κατάλαβα τελικα? άλλες μερες νομίζουμε ότι ειναι οι καλές, και άλλες ειναι! Λινακι μου τώρα ξέρεις! Οργάνωσε το πλάνο!!!

Σήμερα ήμουν στο πήγαινε έλα! απο πρωί σουλατσαρω!! Καφές καφές καφές να δώ ποτε θα με πάρει ο ύπνος!!!! Προβλέπω να βρυκολακιαζω tonight!! Αχ, τι ωραία που ειναι να μην κανείς τίποτα!! Χαχαχαχα, λίγες μερες ακόμα μείναμε θα τις απολαυσω μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο!!!

καλε ναι....ασε εξεπλαγην...γιατι πιστευα και ενιωθα οτι ειναι τη 12η με 13η μερα η ωορρηξια μου....αλλα οοοοοοοοοοοχιιιιι...αυτη ηθελε να ειναι πιο μετα....χαχαχα.χ..δεν με ρωτησε κιολας....χαχαχαχαχαχαχα....τωρα ενταξει δεν προσπαθουσμαε σονει και ντε εκεινες μονο τις ημερες αλλα μαλλον και τη 15η να πετυχαμε καααααποια στιγμη ισως δεν ειχα ωορρηξια εκεινο το μηνα εκεινη την ημερα....οποτε οταν με το καλο ξαναβαλουμε μπρος θα εχω κανει πριν τα απαραιτητα αξιαγαπητα τεστακια μου και τοτε θα του ορμηηηηηηηξωωωωωωωωωωω!!!!χαχαχαχ.α..

2kMip2.png

θα σας τα πω????

με πολλη αγαπη η φακη σου!!!!χαχαχαχ...πολυ μου αρεσει το νεο μου ονομα...λεω να το αλλαξω στο προφιλ μου....να το αλλαξω????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

με πολλη αγαπη η φακη σου!!!!χαχαχαχ...πολυ μου αρεσει το νεο μου ονομα...λεω να το αλλαξω στο προφιλ μου....να το αλλαξω????

να το αλλαξεις ναι ναι.......

ηταν να μη σου βγαλω το ονομα, τωρα που στο βγαλα θα σε στιγματισει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ποπο, ποσά είπατε καλε?

καλα κανεις Γιωτα μου , απολαυσε και το καθε λεπτο, γιατι σε λιγες μερες που θα γυρισεις στην παλια καθημερινοτητα σου θα τις νοσταλγεις αυτες τις ωρες.

εγω τωρα πριν λιγο ηρθα σπιτι, μας ειχαν κατι ξαδελφια το τραπεζι. εκανα κι ενα μπανακι και τωρα χαλαρωνω. σε λιγο ομως θα παω για υπνο γιατι τα ματια κλεινουν.

τι ωρα θα πας αυριο στο γιατρο? πρωι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

φιλεναδα δεν ξερω πως να το αλλαξω....σνιφ!!!

καλημερουδιααααα αγαπουλινες μου, πως ειστε σημερα?

Γιωτα μου οταν γυρισεις απο τον γιατρο μπες να μας πεις τι σου ειπε.....με την εννοια σου ξυπνησα σημερα.

Φακη δεν ξερω πως αλλαζει....αλλα ειμαστε σιγουρες οτι αλλαζει?:confused:

εγω αγαπες δεν εκανα τεστ σημερα.....μαλλον αυριο αν δω οτι δεν κρατιεμαι.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...