Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ειχα 1 του μηνος περιοδο ...περιμενω ..28....ξανα μανα ,,,,grrrrrrrr:evil::evil::evil:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελω μωρακι ...θελω μωρακι...θελω μωρακι...θελω μωρακι...θελω μωρακι...

μια φορα καναμε σεξαρα.....στην 14 μερα του κυκλου ..οποτε δεν μπορω να ελπιζω ...οι αλλεσ φορεσ που καναμε ηταν εκτοσ γονιμων ...και παμε ξανα ....

θελω μωρακι ...θελω μωρακι...θελω μωρακι...

grrrrrrrrrr:evil::evil::evil:

καθε σπιτι ενας τρελος στο δικο μας ολοι........χαχαχαχαχαχαχαχα

ε ρε κοιτα που μεχρι να τεκνοποιησουμε θα εχουμε λωλανει πρωτα ντιπ για ντιπ (που λενε και στο χωριο μας).

το κλουβι με τις τρελες............

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καθε σπιτι ενας τρελος στο δικο μας ολοι........χαχαχαχαχαχαχαχα

ε ρε κοιτα που μεχρι να τεκνοποιησουμε θα εχουμε λωλανει πρωτα ντιπ για ντιπ (που λενε και στο χωριο μας).

το κλουβι με τις τρελες............

θελω θελω θελω ...δεν ξερω τι μ επιασε ...

χαζευω διαφορα για μωρα..ετσι απο μονη μου ..μεχρι λεει και πωσ κανεισ μωρομαντηλα απο χαρτι κουζινασ ...που επεσε το ματι μου ...

τι μ εχει πιασει ...ουφφφφφφφφφ....φουσκωσα...:tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Φακες? κάτσε μπας και το παρατηρήσω κι εγω!! Χαχαχαχα!!!

Παω αύριο να κόψω τα ραμματακια και είμαι πολυ χαρούμενη.. Θα μιλήσω επιτέλους και με τον γιατρο!! Γιατι άλλο να σου τα λέει η επιστήμη και άλλο να σου τα μεταφέρει ο σύζυγος!!

Γιαννα μου ούτε αύριο τεστ! εντάξει γλυκουλα? αφου εσυ εισαι η γιατρός μας! Αυτά τα παίζεις στα δάκτυλα!!

Παω αύριο να κόψω τα ραμματακια και είμαι πολυ χαρούμενη.. Θα μιλήσω επιτέλους και με τον γιατρο!! Γιατι άλλο να σου τα λέει η επιστήμη και άλλο να σου τα μεταφέρει ο σύζυγος!!

Γιαννα μου ούτε αύριο τεστ! εντάξει γλυκουλα? αφου εσυ εισαι η γιατρός μας! Αυτά τα παίζεις στα δάκτυλα!!

κοπελια μου ομορφη,

αν μου εκατσε ο πελαργος αυτο το μηνα , τοτε τα υπολοιπα τεστ ωορρηξιας δεν θα τα χρειαστω, οποτε αν θες να στα στειλω.

αντε αγαπη να βγαλεις κι εσυ τα ραματακια σου αυριο, να σου ερθει και η ακατανομαστη για τελευταια φορα (μετα σε 9 μηνες παλι) και να αποχωρουμε σιγα-σιγα απο αυτη την ενοτητα....alltogether. συζητα με τον γιατρο σου οτι απορια εχεις και παμε γερα αυτο το μηνα......:D:D:D:D:D:D:D

ααααχχχχχ τι ωραια τι καλα....θα γεμισουμε εγκυουλες, θα γεμισουμε εγκυουλες......:D:D:D:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxax......ναι φιλεναδα σα να εχω φαει φακες......η ειμαι η δεν ειμαι περιγραφικη ετσι?????οχι παιζουμε!!!!αντε με το καλο κουκλαρα μου...και μετα ερχονται τα βασανακιαααααααααααα!!!!τα μωρακιααααααααααααααααα.....:-P

2kMip2.png

χαζευω διαφορα για μωρα..ετσι απο μονη μου ..μεχρι λεει και πωσ κανεισ μωρομαντηλα απο χαρτι κουζινασ ...που επεσε το ματι μου ...

αφου θελεις...θελεις....θελεις......ξερεις τι πρεπει να κανεις......οποτε καντο και θα ερθει και το μπε-μπε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσια μου τωρα που θα μεινετε εσεις εγκυυλες μη φυγετε απο το καφε και με αφησετε μοναχη να μιλαω μονη και να απανταω μονη!!!!!χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......γιατι εγω εχω σκοπο να μεινω προς το τελος του νοεμβρη....πριν απο 3 χρονια στις 27 νοεμβρη δυστυχως εφυγε απο τη ζωη ο πεθερουλης μου....οποτε λεω να του κανω ενα δωρο εκει ψηλα που ειναι και να φερω στη ζωη το εγγονι που δεν ειδε....οποτε λεω να γινει τοτε....μεχρι τοτε λοιπον μη με αφησετε μοναχουλα!!!!!!χαχαχαχαχα...

2kMip2.png

θελω μωρακι ...θελω μωρακι...θελω μωρακι...θελω μωρακι...θελω μωρακι...

μια φορα καναμε σεξαρα.....στην 14 μερα του κυκλου ..οποτε δεν μπορω να ελπιζω ...οι αλλεσ φορεσ που καναμε ηταν εκτοσ γονιμων ...και παμε ξανα ....

θελω μωρακι ...θελω μωρακι...θελω μωρακι...

grrrrrrrrrr:evil::evil::evil:

ειχα 1 του μηνος περιοδο ...περιμενω ..28....ξανα μανα ,,,,grrrrrrrr:evil::evil::evil:

εεεεε αυτα που γραφεις χρυσο μου τα βλεπεις????????

τα κατανοεις???? ή θες να μας τρελανεις?????

με κυκλο 28 ημερων ηρθες σε επαφη την 14η μερα και δεν εχεις ελπιδες???????:confused::confused::confused::confused: μαλλον εγω θα διαβαζω τιποτα ακυρα αρθρα για τις γονιμες......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ε μα καλα σου λεει η γιαννουλα μας.....

2kMip2.png

καλα δεν θα το φερω στη ζωη τοτε αλλα λεω τοτε να το μαγειρεψουμε....ε τι λετε κι εσεις?????

αγαπητη μου φακη ( ετσι θα σε αποκαλω στο εξης),

καποια πραγματα δεν καθοριζονται....υπαρχουν ομως κατι ψυχες εκει πανω ψηλα-ψηλα στον ουρανο που σιγουρα μας βοηθουν να καταφερουμε πραγματα που πραγματικα ποθει η καρδια μας......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αγαπητη μου φακη ( ετσι θα σε αποκαλω στο εξης),

καποια πραγματα δεν καθοριζονται....υπαρχουν ομως κατι ψυχες εκει πανω ψηλα-ψηλα στον ουρανο που σιγουρα μας βοηθουν να καταφερουμε πραγματα που πραγματικα ποθει η καρδια μας......

σε αγαπωωωωωωωωωωωω!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...