Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Στο εξωτικό Ναύπλιο!! χαχα, πλάκα κάνω, είναι πολύ όμορφο, αλλά αν πηγαίνεις κάπου συνέχεια το συνηθίζεις!

Να σας πω και το άλλο? Δέκα μέρες τώρα τρώω το μεσημέρι, και πάει η ώρα τρεις και το στομάχι χτυπάει ταμπούρλο!! πως άντεχα μέχρι το απόγευμα? Απίστευτο μου φαίνεται!!

Ναυπλιο ε? δεν εχω παει ουτε μια φορα.

αυτο το φαγακι το ατιμο, εκτος απο το οτι σου γινεται συνηθεια και θες να τρως καθε μεσημερι ...σου φερνει κι ενα γλαρωμαααα....μια νυστα.....απαπαπαπαπαπα.....αλλο πραγμα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναυπλιο ε? δεν εχω παει ουτε μια φορα.

αυτο το φαγακι το ατιμο, εκτος απο το οτι σου γινεται συνηθεια και θες να τρως καθε μεσημερι ...σου φερνει κι ενα γλαρωμαααα....μια νυστα.....απαπαπαπαπαπα.....αλλο πραγμα.

Αν ποτέ καταφέρουμε και βρούμε τον χρόνο, με χαρά θα σε φιλοξενήσω στο μικρό - πλην ζεστό - σπιτάκι μας!!

Και εγώ περιμένω τον σύζυγο να φάμε και να ξαπλάρουμε λίγο! Δε νυστάζω αλλά μ' αρέσει να χαλαρώμουμε παρέα!! Αχ!! Μικρές γλυκές καθημερινές απολαύσεις..

Αν ποτέ καταφέρουμε και βρούμε τον χρόνο, με χαρά θα σε φιλοξενήσω στο μικρό - πλην ζεστό - σπιτάκι μας!!

Και εγώ περιμένω τον σύζυγο να φάμε και να ξαπλάρουμε λίγο! Δε νυστάζω αλλά μ' αρέσει να χαλαρώμουμε παρέα!! Αχ!! Μικρές γλυκές καθημερινές απολαύσεις..

ναι μωρε αυτες οι στιγμες χαλαρωσεις ειναι το κατι αλλο......

αντε αγαπη να αδιαθετησεις κι εσυ για να ξεκινησετε σιγα-σιγα.....κανονιστε ε, γιατι αν ειμαι εγω τωρα θελω παρεα τον αλλο μηνα....

νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχισουν τα ευχαριστα μεσα σε αυτην την ενοτητα και μια μια να περνουμε την σκυταλη. στο κατω κατω πρεπει να το εκπροσωπουμε σωστα το θεμα μας.....αισιο τελος.....:D

μακαρι μεχρι τελος του χρονου να τα εχουμε καταφερει ολες και πλεον να μιλαμε για υπερηχους-εβδομαδες-συμπτωματα και λιγουρες......ΑΜΗΝ.

βγαινω Γιωτουλα μου γιατι σχολαω σε λιγο. αντε να παω κι εγω σπιτακι μου που εχω ενα σορο δουλειες. σημερα εγω ελεγα να εκανα γεμιστουλια που τα λατρευω ,αλλα μας εμεινε απο εχετς φαγακι κι ετσι δεν εχω σημερα μαγειρεμα. αυριο μας εχουν κατι ξαδελφακια το τραπεζι, οποτε τα μεταφερω τα γεμιστα για Τεταρτη.

φιλακια φιλεναδα

θα τα πουμε αργοτερα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ναι μωρε αυτες οι στιγμες χαλαρωσεις ειναι το κατι αλλο......

αντε αγαπη να αδιαθετησεις κι εσυ για να ξεκινησετε σιγα-σιγα.....κανονιστε ε, γιατι αν ειμαι εγω τωρα θελω παρεα τον αλλο μηνα....

νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχισουν τα ευχαριστα μεσα σε αυτην την ενοτητα και μια μια να περνουμε την σκυταλη. στο κατω κατω πρεπει να το εκπροσωπουμε σωστα το θεμα μας.....αισιο τελος.....:D

μακαρι μεχρι τελος του χρονου να τα εχουμε καταφερει ολες και πλεον να μιλαμε για υπερηχους-εβδομαδες-συμπτωματα και λιγουρες......ΑΜΗΝ.

βγαινω Γιωτουλα μου γιατι σχολαω σε λιγο. αντε να παω κι εγω σπιτακι μου που εχω ενα σορο δουλειες. σημερα εγω ελεγα να εκανα γεμιστουλια που τα λατρευω ,αλλα μας εμεινε απο εχετς φαγακι κι ετσι δεν εχω σημερα μαγειρεμα. αυριο μας εχουν κατι ξαδελφακια το τραπεζι, οποτε τα μεταφερω τα γεμιστα για Τεταρτη.

φιλακια φιλεναδα

θα τα πουμε αργοτερα.

Καλό απόγευμα Καλή μου φίλη!!

Hρθα κι εγω.......ουφ ξεπατωθηκα.

σκουπισα-σφουγγαρισα-εβαλα πλυντηριο ρουχων-πιατων, ξεσκονισα, εστρωσα τραπεζι, μαζεψα τραπεζι, καθαρισα μπανιο αλλαξα σεντονια................και τωρα εχω πεσει ξερη.

εχω ενα στομαχι χαλια μαυρα.......:cry:

εσεις τι κανετε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον αγαπη σε εχω ετοιμη. απο 19/06 και μετα ο κυκλος σου ειναι πιο φυσιολογικος και απο τους φυσιολογικους. 28 μερες νταν....πιο νταν δε γινεται......εγγλεζος.....!!! η επομενη περιοδος σου θα ερθει (αν ερθει) 09/10. οποτε σωστοτατο το θετικο σημερα. αυριο εχεις ωορρηξια...στανταρακι....οχι μεθαυριο.

ειμαι θεααααα.....αποθεωστε με....:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

τωρα σε αυτο που λες για τα πονακια...δεν εχει να κανει.....υπαρχουν γυναικες που καταλαβαινουν την ωορρηξια παρα πολυ εντονα, αλλες που δεν χαμπαριαζουν τιποτα και δε νιωθουν ουτε ενα πονακι και αλλες που μπερδευονται. γι'αυτο και ημουν πολυ θετικη με τα τεστακια ωορρηξιας.... γιατι σου ξεκαθαριζουν το τοπιο.

φιληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

κοριτσιαααααααααααα....που ειστε καλε εξαφανισμενες?

εεεεεεεε ειναι κανεις εδωωωωωωωω??????

εκανα τεστ σημερα το πρωι....το ξερω βιαστηκα αλλα ειχα περιεργεια....και η περιεργεια λενε σκοτωσε τη γατα, σωστα????? χαχαχαχαχχαχα αρνητικουλι το τεστ βγηκε.....καλα δεν εσκασα κιολας μη νομιζετε.....εδω μου βγηκε αρνητικο με καθυστερηση και με χοριακη θετικοτατη......τωρα θα με νοιαξει αυτο που το κανα λιγες μερες πριν? καθολου ομως...αληθεια σας λεω.....το χω ενστικτο εγω...οτι κατι καλο παει να γινει......απλως αυτα τα τεστ δεν μου καθονται βρε παιδι μου......

μα την Παναγια αν ειμαι θα παρω μια 20αδα απο την hometest και θα τα κανω ολα μεχρι να μου βγει θετικο....καημο το χω δηλαδη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γιατι βιαστηκες καλε???????τι καλο πράγμα αργει να γίνει δε λενε????

αν δε δουμε την κοκκινομουρα δε πτοουμαστε λεμεεεεε!!!!;)

ε δεν καταλαβαινεις τωρα....με ετρωγε παιδι μου....ειδικα αν εχεις και τα τεστ στο σπιτι, δεν μενεις και πολυ σε ησυχια....:) σε βαζει ο πειρασμος να κανεις....

αλλα ολα καλα.:cool: αληθεια λεω.......

δεν χανω τις ελπιδες μου εξαιτιας ενος τεστ.......μονο αν την Παρασκευη με τιμησει με την παρουσια της η ακατανομαστη. αλλα δεν θα ερθει.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα καλημέρα!!

Θα έκανα εγώ την μαμά σήμερα, και θα φώναζα αλλά επειδή δεν μας έπεσε το ηθικό, θα πω μόνο ότι δε θα λάβουμε το τεστ υπόψη!! Εννοείται πως δεν είναι αξιόπιστα! Τι να λέμε τώρα!! Περιμένουμε τη χοροακη σε λίγες μέρες με ανεβασμένη διάθεση!!

Γιαννα μου μην το βάλεις στο μυαλό σου!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!

Θα έκανα εγώ την μαμά σήμερα, και θα φώναζα αλλά επειδή δεν μας έπεσε το ηθικό, θα πω μόνο ότι δε θα λάβουμε το τεστ υπόψη!! Εννοείται πως δεν είναι αξιόπιστα! Τι να λέμε τώρα!! Περιμένουμε τη χοροακη σε λίγες μέρες με ανεβασμένη διάθεση!!

Γιαννα μου μην το βάλεις στο μυαλό σου!!

Γιωτα μου αληθεια λεω...ειμαι μια χαρα.....εγω αισθανομαι πολυ αισιοδοξη. και δεν το λεω αυτο για να το παιξω υπερανω. οντως εχω καλο προαισθημα. ειτε βλακεια ειτε οχι....εγω μπηκα στον πειρασμο και το εκανα.....(δασκαλε που διδασκες....)......δεν με ενοχλησε το αποτελεσμα γιατι εχω ακομα μερες μπροστα μου μεχρι την Παρασκευη που ειναι να ερθει η περιοδος. ομως εγω το ξανα λεω δεν νομιζω οτι θα ερθει......

τοσες μερες εχω πονακια περιοδου,το στομαχι μου ειναι χαλια, με ενοχλει η μεση, εχω ευαισθητο στηθος, με τσιμπαει η κοιλιτσα κατω αριστερα.....και να σας πω και το αλλο ?

μπηκα σημερα στο παρεντσ.γρ και ειδα τα σχολια μου του φεβρουαριου ωστε να συγκρινω με τωρα. βρηκα λοιπον ενα σχολιο που ελεγα οτι εχω πονους σαν αυτους της περιοδου και οτι εχω και τσιμπηματακια απο την αριστερη πλευρα.......εεεε τυχαιο????? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.........:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτα μου αληθεια λεω...ειμαι μια χαρα.....εγω αισθανομαι πολυ αισιοδοξη. και δεν το λεω αυτο για να το παιξω υπερανω. οντως εχω καλο προαισθημα. ειτε βλακεια ειτε οχι....εγω μπηκα στον πειρασμο και το εκανα.....(δασκαλε που διδασκες....)......δεν με ενοχλησε το αποτελεσμα γιατι εχω ακομα μερες μπροστα μου μεχρι την Παρασκευη που ειναι να ερθει η περιοδος. ομως εγω το ξανα λεω δεν νομιζω οτι θα ερθει......

τοσες μερες εχω πονακια περιοδου,το στομαχι μου ειναι χαλια, με ενοχλει η μεση, εχω ευαισθητο στηθος, με τσιμπαει η κοιλιτσα κατω αριστερα.....και να σας πω και το αλλο ?

μπηκα σημερα στο παρεντσ.γρ και ειδα τα σχολια μου του φεβρουαριου ωστε να συγκρινω με τωρα. βρηκα λοιπον ενα σχολιο που ελεγα οτι εχω πονους σαν αυτους της περιοδου και οτι εχω και τσιμπηματακια απο την αριστερη πλευρα.......εεεε τυχαιο????? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.........:D

μπηκα εδω για να δω ποτε πρεπει να κανω τεστ.....

βαση αυτου λοιπον, λεει πως αυριο αν κανω τεστ ουρων μπορει και να δειξει....αν παλι λεει βγει αρνητικο δε σημαινει οτι δεν ειμαι εγκυος αλλα οτι το τεστ δεν μπορει να ανιχνευσει ακομα την γοναδοτροπινη επειδη ειναι σε χαμηλα ακομα επιπεδα.

http://www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=24&luteal=14&month=9&day=04&year=2012

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερες σας αγαπημενες.....εγω σημερα συμφωνα παντα με τις διαγνωσεις της αγαπημενης γιατρου μου γιαννας με το ονομα ...εχω μια ωραιοτατη ωορρηξια που με βαραινει ....χαχαχαχα....μου προτεινε λοιπον η φιλη μας η γιαννα τωρα που ξερω ποτε ειναι η αγαπημενη μου ωορρηξια να αφουγκραστω λιγο το σωμα μου και να διακρινω τα συμπτωματα ωστε να ξερω και να μην μπερδευω με οτιδηποτε αλλο....ε λοιπον το αναγνωριστικο της χαρακτηρηστικο το εντοπισα και θα το μοιραστω μαζι σας τωρα δα.....ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΦΑΚΕΣ!!!!!ναι ναι μπορειτε να γελασετε με την καρδια σας.....πεφτει πεφτει πεφτει το αυγοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!χαχαχαχαχα....

2kMip2.png

καλημερες σας αγαπημενες.....εγω σημερα συμφωνα παντα με τις διαγνωσεις της αγαπημενης γιατρου μου γιαννας με το ονομα ...εχω μια ωραιοτατη ωορρηξια που με βαραινει ....χαχαχαχα....μου προτεινε λοιπον η φιλη μας η γιαννα τωρα που ξερω ποτε ειναι η αγαπημενη μου ωορρηξια να αφουγκραστω λιγο το σωμα μου και να διακρινω τα συμπτωματα ωστε να ξερω και να μην μπερδευω με οτιδηποτε αλλο....ε λοιπον το αναγνωριστικο της χαρακτηρηστικο το εντοπισα και θα το μοιραστω μαζι σας τωρα δα.....ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΦΑΚΕΣ!!!!!ναι ναι μπορειτε να γελασετε με την καρδια σας.....πεφτει πεφτει πεφτει το αυγοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!χαχαχαχαχα....

xaxaxaxaxaxa κοιταξτε την χαρα.........δεν υπαρχεις.....!!! :D

αντε επιτελους να τα βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα......φροντισε κακομοιρα μου να μην τα εχεις ξεχασει τοβν αλλο μηνα......θα σου βαλω διαγωνισμα σε ανυποπτο χρονο...κι αν γραψεις κατω απο 8 .......θα συγκαλεσω συμβουλιο και θα μιλησω με τους κηδεμονες σου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

θελω μωρακι ...θελω μωρακι...θελω μωρακι...θελω μωρακι...θελω μωρακι...

μια φορα καναμε σεξαρα.....στην 14 μερα του κυκλου ..οποτε δεν μπορω να ελπιζω ...οι αλλεσ φορεσ που καναμε ηταν εκτοσ γονιμων ...και παμε ξανα ....

θελω μωρακι ...θελω μωρακι...θελω μωρακι...

grrrrrrrrrr:evil::evil::evil:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...