Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ελεγα σημερα να εκανα ενα τεστ το πρωι.....αλλα μετα θυμηθηκα το μαλλι ....και λεω οοοοοοοοχιιιιιι.....οοοοοχχχχιιιιι πρωτα θα βαψω το μαλλι και κανω τεστ σε κανα 2 μερουλες......εεε μα δε γινεται να βαφω μαλλι και ν αεχω τυψεις.;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια του Πολλά!! Να το χαίρεσαι κουκλίτσα!!! Σας εύχομαι να είστε πάντα υγιείς, ευτυχισμένοι και πολύ σύντομα να του κάνεις το πιο όμορφο δώρο!!!!

Όσο για το μαλλί.. στα λόγια μου έρχεσαι! Τρέχα να προλάβεις!!

Εγώ σήμερα πονάω βρε κορίτσια! Κουράστηκα λίγο παραπάνω από εχτες αλλα έχουν περάσει τόσες μέρες!! Για να μην πω για τα ράμματα που τα 2 από τα 4 με τσακίζουν!! Κατά τα άλλα καλά!! Σήμερα είμαι χωμένη στην κουζίνα!

Χρόνια του Πολλά!! Να το χαίρεσαι κουκλίτσα!!! Σας εύχομαι να είστε πάντα υγιείς, ευτυχισμένοι και πολύ σύντομα να του κάνεις το πιο όμορφο δώρο!!!!

Όσο για το μαλλί.. στα λόγια μου έρχεσαι! Τρέχα να προλάβεις!!

Εγώ σήμερα πονάω βρε κορίτσια! Κουράστηκα λίγο παραπάνω από εχτες αλλα έχουν περάσει τόσες μέρες!! Για να μην πω για τα ράμματα που τα 2 από τα 4 με τσακίζουν!! Κατά τα άλλα καλά!! Σήμερα είμαι χωμένη στην κουζίνα!

Ευχαριστω Γιωτα μου να εισαι καλα κουκλιτσα μου .

ασε φιλεναδα γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειμαι.....μενει νομιζω απλα να το επιβεβαιωσω. βεβαια ειμαι πολυ συγκρατημενη........αλλα ολα τα συμπτωματα που εχω με οδηγουν σε αυτη τη σκεψη. μενουμε εν αναμονη για λιγο και βλεπουμε. οτι ηταν να γινει εξαλλου εχει γινει μερες τωρα.....:D

Γιατι αγαπη μου παιδευεσαι σημερα στην κουζινα αφου δεν εισαι καλα και πονας? αντι να κατσεις να ξεκουραστεις επιβαρυνεις τον εαυτο σου.....αααα θα σας μαλωσω κυρια μου.:tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ελεγα σημερα να εκανα ενα τεστ το πρωι.....αλλα μετα θυμηθηκα το μαλλι ....και λεω οοοοοοοοχιιιιιι.....οοοοοχχχχιιιιι πρωτα θα βαψω το μαλλι και κανω τεστ σε κανα 2 μερουλες......εεε μα δε γινεται να βαφω μαλλι και ν αεχω τυψεις.;)

Γεια σου κοπελια μου ,...γιατι τεστ???? τι εγινε ?????

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Ευχαριστω Γιωτα μου να εισαι καλα κουκλιτσα μου .

ασε φιλεναδα γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειμαι.....μενει νομιζω απλα να το επιβεβαιωσω. βεβαια ειμαι πολυ συγκρατημενη........αλλα ολα τα συμπτωματα που εχω με οδηγουν σε αυτη τη σκεψη. μενουμε εν αναμονη για λιγο και βλεπουμε. οτι ηταν να γινει εξαλλου εχει γινει μερες τωρα.....:D

Γιατι αγαπη μου παιδευεσαι σημερα στην κουζινα αφου δεν εισαι καλα και πονας? αντι να κατσεις να ξεκουραστεις επιβαρυνεις τον εαυτο σου.....αααα θα σας μαλωσω κυρια μου.:tongue:

Έχεις δίκιο μαμά Γιάννα!! χαχαχα!!

Μακάρι η διαίσθηση σου να είναι αληθινή και να μας πεις τα ευχάριστα!! Όλες μου τις ευχές στο πλάι σου!! Όμως σε παρακαλώ καλή μου, μην κάνεις τεστ ακόμα! Αφού ξέρεις ότι σπάνια ανιχνεύουν την εγκυμοσύνη τις πρώτες μέρες! Και δεν θέλω να μου στεναχωρηθείς άδικα!! Ε, λίγες μέρες μείνανε! Θα κάνουμε υπομονή παρεούλα!

Διαφημίσεις

Γεια σου κοπελια μου ,...γιατι τεστ???? τι εγινε ?????

καλως την να την περδικα......που εισαι εσυ καλε εξαφανισμενη???

εδω και κατι μερουλες εχω πονακια σαν αυτα τις περιοδου, βασικα λιγο πιο ηπια, τσιμπηματακια χαμηλα στην αριστερη ωοθηκη(σε αυτη ειχα ωορρηξια) ευαισθητο στηθος και ενα στομαχακι λιγο χαλια.........οτι ειχα δηλαδη και στην προηγουμενη.....βαση αυτων μου εχουν μπει υποψιες οτι μπορει και να........αλλα προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη.

εσυ ολα καλα? σε εχουμε χασει χρυσο μου......:tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Έχεις δίκιο μαμά Γιάννα!! χαχαχα!!

Μακάρι η διαίσθηση σου να είναι αληθινή και να μας πεις τα ευχάριστα!! Όλες μου τις ευχές στο πλάι σου!! Όμως σε παρακαλώ καλή μου, μην κάνεις τεστ ακόμα! Αφού ξέρεις ότι σπάνια ανιχνεύουν την εγκυμοσύνη τις πρώτες μέρες! Και δεν θέλω να μου στεναχωρηθείς άδικα!! Ε, λίγες μέρες μείνανε! Θα κάνουμε υπομονή παρεούλα!

δεν το κανω ακομα οχι.....εδω μου ειχε βγαλει αρνητικο με θετικη χοριακη......:shock:

θα περιμενω.....απλα σκεφτομουν για σημερα λογω των γενεθλιων αλλα δεν επιραζει ας περιμενει το δωροοοοοοο:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλως την να την περδικα......που εισαι εσυ καλε εξαφανισμενη???

εδω και κατι μερουλες εχω πονακια σαν αυτα τις περιοδου, βασικα λιγο πιο ηπια, τσιμπηματακια χαμηλα στην αριστερη ωοθηκη(σε αυτη ειχα ωορρηξια) ευαισθητο στηθος και ενα στομαχακι λιγο χαλια.........οτι ειχα δηλαδη και στην προηγουμενη.....βαση αυτων μου εχουν μπει υποψιες οτι μπορει και να........αλλα προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη.

εσυ ολα καλα? σε εχουμε χασει χρυσο μου......:tongue:

καλα ειμαι κι εγω...αν και αυτες τισ μερεσ ...ειχα τρομερεσ καουρεσ ....ή στομαχι ή οισοφαγο ...

δεν ετρωγα κατι περιεργο ..και δεν ξερω τι ειναι ...απ την αλλη .κι εγω ειχα κατι σαν πονακια ...σαν ωορηξια ...αλλα πλεον δεν εχω την τρελλα που ειχα ..μ τεστ και ..λαλακιεσ ...περιμενω 28 του μηνοσ ...ειχα 1 του μηνοσ ...(σεπτεμβρη) και επειδη εχω σταθερο κυκλο ..περιμενω με τουσ υπολογισμουσ μου παλι 28 ...ε υατα..

δουλευα εχθεσ σε δεξιωση γαμο..(κετεριν) ..και σηκωσα και τοσα βαρη ..που λεω ..δεν ..ελπιζω.(μια φορα καναμε στην ωορηξια μου ...εχουμε να κανουμε δλδ απο τισ 14 του μηνος σεξακι αλλα δεν πειραζει

μ αυτη τη μια φορα...οχι δεν ελπιζω ..αλλα ουτε να το σκεφτομαι ...

ε αυτα τα νιουζ τα δικα μου ..

ισωσ πιασω δουλεια σε μεζεδοπωλειο στο θησειο απ την αλλη βδομαδα...

θα ειδουμε ..και μακαρι ...

αυτιααααααα.....(και μυτες!!!)

τα νεα σας.....???? γενικοτερα?

γεννησε και η κολλητη μου εχθες ...ενα υγιεστατο αγορακι ..3.350 γρ.

η χαζη ...ηθελε να το παιξει ηρωας ...ελεγε δεν θελω επισκληριδιο και τελικα γεννησε ..και τρελλαθηκε στουσ πονουσ !!!

μου λεει αν ηξερα οτι ειναι τοσοσ ο πονοσ θα εκανα ...

μου λεει στο δευτερο οπωσδηποτε επισκλ.

ειχαν σπασει αγγεια στο προσωπο τησ ...απο την πιεση ..

τι ..λαλακασ ημουν λεει καιδ εν εκανα ..

τεσπα ..ολα καλα !!

γεννησε και η κολλητη μου εχθες ...ενα υγιεστατο αγορακι ..3.350 γρ.

η χαζη ...ηθελε να το παιξει ηρωας ...ελεγε δεν θελω επισκληριδιο και τελικα γεννησε ..και τρελλαθηκε στουσ πονουσ !!!

μου λεει αν ηξερα οτι ειναι τοσοσ ο πονοσ θα εκανα ...

μου λεει στο δευτερο οπωσδηποτε επισκλ.

ειχαν σπασει αγγεια στο προσωπο τησ ...απο την πιεση ..

τι ..λαλακασ ημουν λεει καιδ εν εκανα ..

τεσπα ..ολα καλα !!

κι εγω οταν ερθει η ωρα εκεινη δεν νομιζω οτι θα θελω να κανω επισκληριδιο......και για να ειμαι ειλικρινης καπου διαβασα πως οταν κανεις ενεσεις ηπαρινης δεν σου κανουν επισκληριδιο γιατι δεν κανει......

δεν με νοιαζει αν θα πονεσω......αλλα θελω να καταλαβω οτι γενναω....για αυτο θελω και φυσιολογικο τοκετο.......μονο αν υπαρχει σοβαρος κινδυνος γαι το μωρο η εμενα θα παω για καισαρικη.....ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω οταν ερθει η ωρα εκεινη δεν νομιζω οτι θα θελω να κανω επισκληριδιο......και για να ειμαι ειλικρινης καπου διαβασα πως οταν κανεις ενεσεις ηπαρινης δεν σου κανουν επισκληριδιο γιατι δεν κανει......

δεν με νοιαζει αν θα πονεσω......αλλα θελω να καταλαβω οτι γενναω....για αυτο θελω και φυσιολογικο τοκετο.......μονο αν υπαρχει σοβαρος κινδυνος γαι το μωρο η εμενα θα παω για καισαρικη.....ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.

αλλο εσυ που κανεις ενεσεις γιαννα μου ..αλλα εκεινη ηταν καθετη στην επισκλ. ελεγε δεν με νοιαζει εγω θελω νακαταλαβω τουσ πονουσ και οτι γενναω κλπ...

ε ,καμια σχεση ..το σκυλομετανιωσε ,αλλα ισοβαθμιζεται ο πονοσ με το οτι γεννασ το μωρακι πιστευω ..αλλα αφου υπαρχει λυση ρε κοριτσι μου (εννοω να μην εχεισ πολυ επωδυνο τοκετο ,για ποιο λογο να ταλαιπωρειται η οποιαδηποτε γυναικα ??)

ισωσ ειναι η μονη φορα που μιλαω γενικα εκ του ασφαλουσ (που δεν ποτε δεν λειτουργω ετσι στη ζωη μου ) αλλα επειδη εγω αν κανω παιδι θα γεννησω με καισαρικη ...επαναπαυομαι λιγακι,,,

δεν καταλαβαινω αφου εχουν απλουστευσει ταπραγματα να βαζουμε τον εαυτο μοασ σε τοσο πονο...

Καλέ, φτάσαμε και στην γέννα? χαχαχα!!

Βρε Γιάννα, και την προηγούμενη φορά, ήθελες να κάνεις έκπληξη του Αγ. Βαλεντίνου!! Να τα σημάδια!!! Δε πειράζει θα του το πεις με μερικές μέρες καθυστέρηση!!!

Πάντως, ότι θες, σχετικά με το θέμα με τις ενέσεις, και την εγκυμοσύνη, να μου το λες και θα ρωτάω την ξαδέλφη μου - εξαιρετική γιατρός! Εμένα μου λύνει όλες τις απορίες. Ακόμα και ενέσεις άμα χρειαστείς, έχω δικό μου φαρμακείο!! καλά, όχι ακριβώς δικό μου, αλλά σαν δικό μου!!

Καλέ, φτάσαμε και στην γέννα? χαχαχα!!

Βρε Γιάννα, και την προηγούμενη φορά, ήθελες να κάνεις έκπληξη του Αγ. Βαλεντίνου!! Να τα σημάδια!!! Δε πειράζει θα του το πεις με μερικές μέρες καθυστέρηση!!!

Πάντως, ότι θες, σχετικά με το θέμα με τις ενέσεις, και την εγκυμοσύνη, να μου το λες και θα ρωτάω την ξαδέλφη μου - εξαιρετική γιατρός! Εμένα μου λύνει όλες τις απορίες. Ακόμα και ενέσεις άμα χρειαστείς, έχω δικό μου φαρμακείο!! καλά, όχι ακριβώς δικό μου, αλλά σαν δικό μου!!

ναι ναι η ιστορια επαναλαμβανεται παιδι μου...κατι ξερω εγω που το λεω μερες τωρα.......αρκει να μην εχει το ιδιο τελος......

α ωραια Γιωτα μου αν τυχει να χρειαστω κατι με τις ενεσεις θα στο πω τοτε. Ευχαριστω κουκλιτσα μου.

εχω 15 κουτια στο συνολο που με βγαζουν 30 μερες. το κακο ειναι οτι δεν ξερω αν θα συνεχισω με των 40 ή αν θα μου κατεβασουν ή ανεβασουν την δοση και ετσι δεν μπορω να παρω αλλες ενεσεις. αν πρωτα ο Θεος, ειμαι τωρα εγκυος σε 2,5 εβδομαδες(στην 6η εβδομαδα δηλαδη) θα πρεπει να κανω εξεταση αιματολογικη για να δουμε τα αντι-χα.αν με καλυβει των 40 τοτε θα συνεχισω με των 40...αν η δοση ειναι μεγαλη θα μου κατεβασουν τα ml και αν ειναι λιγη η δοση τοτε θα την ανεβασουν.

παντως οτι χρειαστω θα στο πω. ευτυχως που βρηκα 10 κουτσια μεσω της Λινας. να ειναι καλα και αυτη......αχ βρε κοριτσια μου δινετε κουραγιο με τη βοηθεια σας και την στηριξη σας. χιλια ευχαριστω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αλλο εσυ που κανεις ενεσεις γιαννα μου ..αλλα εκεινη ηταν καθετη στην επισκλ. ελεγε δεν με νοιαζει εγω θελω νακαταλαβω τουσ πονουσ και οτι γενναω κλπ...

ε ,καμια σχεση ..το σκυλομετανιωσε ,αλλα ισοβαθμιζεται ο πονοσ με το οτι γεννασ το μωρακι πιστευω ..αλλα αφου υπαρχει λυση ρε κοριτσι μου (εννοω να μην εχεισ πολυ επωδυνο τοκετο ,για ποιο λογο να ταλαιπωρειται η οποιαδηποτε γυναικα ??)

ισωσ ειναι η μονη φορα που μιλαω γενικα εκ του ασφαλουσ (που δεν ποτε δεν λειτουργω ετσι στη ζωη μου ) αλλα επειδη εγω αν κανω παιδι θα γεννησω με καισαρικη ...επαναπαυομαι λιγακι,,,

δεν καταλαβαινω αφου εχουν απλουστευσει ταπραγματα να βαζουμε τον εαυτο μοασ σε τοσο πονο...

η αδελφη της κολλητης μου στην δευτερη γεννα της ειχε τεραστιο προβλημα μετα τον τοκετο και για αρκετους μηνες λογω της επισκληριδιου.......ξερεις ποσες φορες πηγαινε η φιλη μου στο σπιτι της αδελφης της και την εβρισκε να της ανοιγει την πορτα ενω σερνοταν και μεσα στα κλαματα. δεν ενιωθε καθολου τα ποδια της.

παντως εχω πολλες γνωστες που γεννησαν χωρις επισκληριδιο......

εγω προσωπικα την φοβαμαι παρα πολυ γι'αυτο δεν θελω να την κανω. οπως λες οταν παρεις αγκαλια τοσπλαχνο σου ξεχνας και πονους και ολα.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ναι ναι η ιστορια επαναλαμβανεται παιδι μου...κατι ξερω εγω που το λεω μερες τωρα.......αρκει να μην εχει το ιδιο τελος......

α ωραια Γιωτα μου αν τυχει να χρειαστω κατι με τις ενεσεις θα στο πω τοτε. Ευχαριστω κουκλιτσα μου.

εχω 15 κουτια στο συνολο που με βγαζουν 30 μερες. το κακο ειναι οτι δεν ξερω αν θα συνεχισω με των 40 ή αν θα μου κατεβασουν ή ανεβασουν την δοση και ετσι δεν μπορω να παρω αλλες ενεσεις. αν πρωτα ο Θεος, ειμαι τωρα εγκυος σε 2,5 εβδομαδες(στην 6η εβδομαδα δηλαδη) θα πρεπει να κανω εξεταση αιματολογικη για να δουμε τα αντι-χα.αν με καλυβει των 40 τοτε θα συνεχισω με των 40...αν η δοση ειναι μεγαλη θα μου κατεβασουν τα ml και αν ειναι λιγη η δοση τοτε θα την ανεβασουν.

παντως οτι χρειαστω θα στο πω. ευτυχως που βρηκα 10 κουτσια μεσω της Λινας. να ειναι καλα και αυτη......αχ βρε κοριτσια μου δινετε κουραγιο με τη βοηθεια σας και την στηριξη σας. χιλια ευχαριστω

ψεμματα.....17 κουτια εχω ...μπερδευτηκα....αρα 34 μερες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...