Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήραμε μια απο το ζαχαροπλαστείο και την άλλη την κρατήσαμε για πάρτη μας!! Μαζι μας ζεις ανεπανάληπτες στιγμές!! Μια τρελη τρελη οικογενεια!

Ωραίο το κουνελακι, αλλα το λυπάμαι μωρε! Είχε ένας φίλος μου οταν σπουδαζαμε και απέκτησα άλλη οικιοτητα με το συγκεκριμένο ζωντανό! Ώσπου μια μέρα εξαφανίστηκε.. Καποιος το μαγειρεψε φαίνεται!! Χαχαχαχα!!

Και εμείς εδω Σάββατο έχουμε λαϊκή!

Κάτι με έχει πιάσει σήμερα και θέλω να βγω εξω με τον Αντρουλη μου να περάσουμε καλα όπως παλιά!! Σαν ερωτευμένα σχολειαροπαιδα!!! Χαχαχαχα!! Σας προτείνω να κάνετε κάτι παρόμοιο!!!

εμενα εχει η κολλητη μου κουνελακι. βεβαια της το εχει παρει ο πρωην της, τον οποιο πλεον "μισουμε" οποτε δεν μπορουμε να διεξουμε και την ιδια στοργη στο ζωντανο οπως δειξατε εσεις......ειναι φυση αδυνατον.

να βγειτε Γιωτα μου και να περασετε υπεροχα....πιειτε ενα ποτακι και για μας που ειμαστε σπιτογατοι . εχει να μας δει η νυχτα...ουυυυυυυυυ ......ουτε εγω θυμαμαι απο ποτε.....:|

bhXOp3.png

ofRSp2.png

* υπέροχα! Μου έρθουν πολυ οι γάμοι! Βίον ανθοσπαρτον! Να περάσετε πολυ όμορφα Λινακι!!!

* Γιαννα μου εγω δεν το τρώω το κουνελι, επειδη το λυπάμαι!!! Ποτε δεν εμαθα τι απεγινε εκεινο το κουνελι γιατι δεν ρωτησα! μπορείτε να περάσετε πολυ όμορφα και στο σπιτι!!

Σας φιλω γλυκα ! Ας έχουμε όλοι ένα όμορφο βραδυ!!

Διαφημίσεις

καλημερουδια γιωτακι μου!!!

Καλημέρα γλυκούλα μου! Πως περάσατε στο γάμο? Εχτες, πηγαμε στη Γλυφάδα και εκεί γινόταν ένας γάμος!! Σε αυτόν είσασταν?

Μη μου πεις ότι εχει πρόβα και σήμερα!!

Καλημέρα γλυκούλα μου! Πως περάσατε στο γάμο? Εχτες, πηγαμε στη Γλυφάδα και εκεί γινόταν ένας γάμος!! Σε αυτόν είσασταν?

Μη μου πεις ότι εχει πρόβα και σήμερα!!

οχι αγαπουλα μου εμεις ημασταν στο κορωπι.....ναι φυσικα και εχουμε και σημερα προβα....αλλα λιγες ωρες εγω....απο τις 3 μεχρι τις 6

...

2kMip2.png

οχι αγαπουλα μου εμεις ημασταν στο κορωπι.....ναι φυσικα και εχουμε και σημερα προβα....αλλα λιγες ωρες εγω....απο τις 3 μεχρι τις 6

...

Αχ βρε κουκλίτσα, σας κουράζουν πολύ! Γκρινιάζει καθόλου ο σύζυγος ή είναι ήσυχος?

Διαφημίσεις

Αχ βρε κουκλίτσα, σας κουράζουν πολύ! Γκρινιάζει καθόλου ο σύζυγος ή είναι ήσυχος?

και να φανταστεις οτι ακομα δεν εχουν ερθει τα τρελα ωραρια....λιγο πριν την πρεμιερα θα χτυπαμε και 10ωρα αν χρειαστει....οχι ειναι καλος ο αντρουλης μου...αλλωστε γνωριζει καλα το χωρο αφου εκει γνωριστηκαμε...σε μια παρασταση εκεινος επαιζε τυμπανα και εγω on stage!!!!

2kMip2.png

και να φανταστεις οτι ακομα δεν εχουν ερθει τα τρελα ωραρια....λιγο πριν την πρεμιερα θα χτυπαμε και 10ωρα αν χρειαστει....οχι ειναι καλος ο αντρουλης μου...αλλωστε γνωριζει καλα το χωρο αφου εκει γνωριστηκαμε...σε μια παρασταση εκεινος επαιζε τυμπανα και εγω on stage!!!!

A, κατάλαβα! Να τρως καλά λοιπόν και να προσέχεις τον εαυτό σου για να μην εξαντληθείς!! Έχεις πολλές κυριακές να απολαύσεις στο μέλλον, οπότε τώρα αφιερώσου στο έργο!

Γεια σου ομορφη Γιάννα! Τι μαγείρεψες σήμερα?

Εγώ ετοιμάζομαι για να δοκιμάσω μία συνταγή για μπισκότα που δεν έχω ξανακάνει!!

Μη στεναχωριέσαι για τα μαλλάκια! Αλλά μην αργήσεις να τα βάψεις γιατί μπορεί σε λίγες μέρες να σου το απαγορέψουν!!χαχαχα!!

Γεια σου ομορφη Γιάννα! Τι μαγείρεψες σήμερα?

Εγώ ετοιμάζομαι για να δοκιμάσω μία συνταγή για μπισκότα που δεν έχω ξανακάνει!!

Μη στεναχωριέσαι για τα μαλλάκια! Αλλά μην αργήσεις να τα βάψεις γιατί μπορεί σε λίγες μέρες να σου το απαγορέψουν!!χαχαχα!!

κοριτσακι μου ομορφο τι κανεις? πως περασατε εχτες εις τα Γλυφαδας?

σημερα εχει γενεθλια το αντρακι μου η ψυχη μου η ζωη μου......:D οποτε δεν θα μπορουσα να μην του εκανα το αγαπημενο του φαγητακι.....αρνακι με πατατουλες στο φουρνο. απο τι χαρα του το πρωι μου λεει βαλε και ενα κερακι πανω στο αρνακι και ειμαι κομπλε δεν θελω ουτε τουρτα......χαχαχαχαχαχαχαχα.

ναι νομιζω οτι πρεπει να βαφτουν γιατι αν δεν τα βαψω τωρα με βλεπω να τα βαφω σε κανενα χρονο και δε γινεται γιατι οπως ελεγα και στη Λινα εχει φτασει η ριζα στο γονατο....ποσο ακομα πιο κατω να παει???

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...