Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κ γω μια πεινα την έχω τωρα....αλλά είμαι του αλμυρου αναθεμα...φτιαξε και καμια τυροπιτουλα μετααααααα.....

σας αφηνω για τωρα πάμε να δουμε το τελευταίο κεντρο για τη δεξιωση...θα έχετε νέα μου απο κυριακη βραδάκι!!!!(θα μεινω και σαλονικα 1 βράδυ με το αδερφάκι μου ναιιιιιιι;););) )

φιλακια

Να περάσεις όμορφα!! Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είμαστε βέβαια! Πότε θα περίμενες? Για να μετράμε παρέα!!

αααααααααααααααααααααααα σε εξι μερες...........

παμε μαζι......εισπνοηηηη-----εκπνοηηηηηηηη

σταυρουλα μου ειμαστε και επισημα φιλεναδες.... καλο ταξιδι , να περασετε ομορφα και να βρειτε το πιο ωραιο μερος για την δεξιωση σας. περιμενουμε νεα σου ....φιλακια

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Θα κάνω ανάσες μαζί σου!! Συμπαράσταση!!

Αχ τι καλά που περνάω! Αέρας ανανέωσης, καλής διάθεσης και ελπίδας στο καφέ!! Πάμε δυναμικά με την Γιάννα αρχηγό!!!

Πάω για ποτάκι με μία φιλεναδίτσα!!! Θα σας δώ αυριο!!! Όνειρα γλυκά και ζωηρά! Σαν τα χρόνια που έρχονται!!!

Θα κάνω ανάσες μαζί σου!! Συμπαράσταση!!

Αχ τι καλά που περνάω! Αέρας ανανέωσης, καλής διάθεσης και ελπίδας στο καφέ!! Πάμε δυναμικά με την Γιάννα αρχηγό!!!

Πάω για ποτάκι με μία φιλεναδίτσα!!! Θα σας δώ αυριο!!! Όνειρα γλυκά και ζωηρά! Σαν τα χρόνια που έρχονται!!!

να περασεις καλα ομορφη μου κοπελια.......

εγω θα μεινω εδω να κανω ανασουλες .......εισπνοη-εκπνοη......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

φιλες μουυυυυυυυυυυ

bonjour ( και μπον φιλε )

τι κανετε??? καλε ε εκανα ενα γαλακτομπουρεκο.........Κ Ο Λ Α Σ Η .

εβλεπα στον υπνο μου οτι εκανα τεστ και βγηκε θετικο..... στον ξυπνιο μου δεν ξερω τι θα δω. :confused:

λετε να ερχεται η κορη? γιατι κορη θα ειναι βαση στατιστικων.....επαφη 2 μερες πριν την ωορρηξια οι πιθανοτητες κλεινουν προς τα εκει.

παντως ακομα εχω πονακια..........και εχουμε ακομα 5 μερες? ναι τοσες πρεπει να ειναι.......ΩΧΧΧΧ Παναγια μου.............βαλε το χερακι σου να πανε ολα καλα.

ελα παμε ολες μαζι.....εισπνοηηηηη-εκπνοηηηηη και ξανα.....εισπνοηηηηηη-εκπνοηηηηηηηη

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

φιλες μουυυυυυυυυυυ

bonjour ( και μπον φιλε )

τι κανετε??? καλε ε εκανα ενα γαλακτομπουρεκο.........Κ Ο Λ Α Σ Η .

εβλεπα στον υπνο μου οτι εκανα τεστ και βγηκε θετικο..... στον ξυπνιο μου δεν ξερω τι θα δω. :confused:

λετε να ερχεται η κορη? γιατι κορη θα ειναι βαση στατιστικων.....επαφη 2 μερες πριν την ωορρηξια οι πιθανοτητες κλεινουν προς τα εκει.

παντως ακομα εχω πονακια..........και εχουμε ακομα 5 μερες? ναι τοσες πρεπει να ειναι.......ΩΧΧΧΧ Παναγια μου.............βαλε το χερακι σου να πανε ολα καλα.

ελα παμε ολες μαζι.....εισπνοηηηηη-εκπνοηηηηη και ξανα.....εισπνοηηηηηη-εκπνοηηηηηηηη

Καλημέρα όμορφη κοπέλα!! Είμαι σίγουρη για το γαλακτομπουρεκο, θα το έχεις κάνει μουρλια!! Χρυσοχερα....

Καλε με αυτό το άγχος θα περάσεις 5 ημέρες; Μη μου ανησυχείς καθόλου! Είσαι πολύ κοντά στο όνειρο! Σκέψου κάτι όμορφο! Το μωρό σου ας πούμε! Χαχαχα!!!

καλημερες σας πολλες πολλες!!!!βρε γιαννουλα μου...χειροτερη και απο εμενα εγινες!!!!!!χαχαχαχαχαχαχ.α......πω πω πω...μια αγωνια ενα αγχος......φτου φτου φτου!!!!!μακαρι το ονειρο σου να ειναι και η αληθεια σου!!!!μακαρι αγαπη μου!!!!!εγω εφτιαξα ενα κοκκινιστο με μελιτζανες.................μμμμμμμμμμιαμμμμμμμμμμμμμ!!!!

2kMip2.png

Καλά τι νοικοκυρές είστε; Βρε Λινα μου πως τα προλαβαινεις; Μπράβο κορίτσια!! Εγώ που θέλω να γίνω και μάνα ποτέ θα σοβαρευτω; Ακόμα το ρίχνω στο σορολοπ!!! Και σε μια νύχτα... Θα μεταμορφωθω σε Μαίρη Παναγιωταρα!!! Χαχα!!

Καλά τι νοικοκυρές είστε; Βρε Λινα μου πως τα προλαβαινεις; Μπράβο κορίτσια!! Εγώ που θέλω να γίνω και μάνα ποτέ θα σοβαρευτω; Ακόμα το ρίχνω στο σορολοπ!!! Και σε μια νύχτα... Θα μεταμορφωθω σε Μαίρη Παναγιωταρα!!! Χαχα!!

χαχαχαχαχα........ενα δυο τρια ωωωππππ το ριξα στο σορολοπ......

καλε θα ξυπνησει μεσα η μητροτητα και θα δεις τετοια αλλαγη που ουτε εσυ θα την πιστευεις........

εγω τι στην ευχη να μαγειρεψω σημερα οεο???

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

94 μερες μεχρι τα Χριστουγεννα........:D:D:D:D:D:D

Χαχαχαχα !!! Να μαγειρεψεις κάτι ελαφρύ για να πείσετε με τα μούτρα στο γαλακτομπουρεκο! αν υπάρχει ακόμα!!

Λοιπόν, εγω αν μαγείρευα σήμερα, θα έφτιαχνα μπιφτεκια αλακρεμ με ρυάκια που τρελενεται το αγοράκι!! Αλλα θα πάρουμε λίγο φαγακι απο την θεια που μου το έταξε!! Άλλωστε το μενού σήμερα έχει βολτετο οπότε το μεσημεριανό επιβάλλεται να ειναι ελαφρύ!!! Αχ τι ωραία μέρα σήμερα!! διάθεση στα ύψη!!

Χαχαχαχα !!! Να μαγειρεψεις κάτι ελαφρύ για να πείσετε με τα μούτρα στο γαλακτομπουρεκο! αν υπάρχει ακόμα!!

Λοιπόν, εγω αν μαγείρευα σήμερα, θα έφτιαχνα μπιφτεκια αλακρεμ με ρυάκια που τρελενεται το αγοράκι!! Αλλα θα πάρουμε λίγο φαγακι απο την θεια που μου το έταξε!! Άλλωστε το μενού σήμερα έχει βολτετο οπότε το μεσημεριανό επιβάλλεται να ειναι ελαφρύ!!! Αχ τι ωραία μέρα σήμερα!! διάθεση στα ύψη!!

αυτο δεν ηταν μηνυμα το κυνηγι των αγνωστων λεξεων ηταν.....:P

ερωτηση πρωτη: τι ειναι τα ρυακια??

ερωτηση δευτερη: τι ειναι το βολτετο??

καλε γαλακτομπουρεκο φυσικα και εχει ....μισο ταψακι εχει μεινει ακομα. και ειχα και κερασματα το πρωι σε πεθερα και θειες........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αυτο δεν ηταν μηνυμα το κυνηγι των αγνωστων λεξεων ηταν.....:P

ερωτηση πρωτη: τι ειναι τα ρυακια??

ερωτηση δευτερη: τι ειναι το βολτετο??

καλε γαλακτομπουρεκο φυσικα και εχει ....μισο ταψακι εχει μεινει ακομα. και ειχα και κερασματα το πρωι σε πεθερα και θειες........

Xaxaxaxa!!! Λοιπόν, ένα καταπληκτικό παιχνίδι που παίζω.. μόνη μου είναι να φτιάχνω λέξεις!! βέβαια, ρυακια δεν εννοούσα, ρυζάκι ήθελα να γράψω αλλά έχουμε και αυτή την αυτόματη διόρθωση που μας ξεφτιλίζει! Ακου εκεί.. ένα μηχάνημα θα μου μάθει ελληνικά!!

Βολτέτο, είναι η βόλτα αλά Γιώτα!! Ωραίο?

Τυχερή είσαι, εγώ όταν φτιάχνω γλυκό, το καημένο δεν την βγάζει την ημέρα! Δίνω στους γονείς, στη θεία, έρχονται οι φίλες και το υπόλοιπο το καταπίνει ο σύζυγος! Αφού τις τούρτες, που τις φτιάχνω μόνη μου, τις φτιάχνω με απόλυτη μυστικότητα για να μείνει μέχρι την ώρα της γιορτής.

Γιατί ναι, ο άντρας μου έχει κόψει κομμάτι τούρτας γενεθλίων.. την παραμονή!

Xaxaxaxa!!! Λοιπόν, ένα καταπληκτικό παιχνίδι που παίζω.. μόνη μου είναι να φτιάχνω λέξεις!! βέβαια, ρυακια δεν εννοούσα, ρυζάκι ήθελα να γράψω αλλά έχουμε και αυτή την αυτόματη διόρθωση που μας ξεφτιλίζει! Ακου εκεί.. ένα μηχάνημα θα μου μάθει ελληνικά!!

Βολτέτο, είναι η βόλτα αλά Γιώτα!! Ωραίο?

Τυχερή είσαι, εγώ όταν φτιάχνω γλυκό, το καημένο δεν την βγάζει την ημέρα! Δίνω στους γονείς, στη θεία, έρχονται οι φίλες και το υπόλοιπο το καταπίνει ο σύζυγος! Αφού τις τούρτες, που τις φτιάχνω μόνη μου, τις φτιάχνω με απόλυτη μυστικότητα για να μείνει μέχρι την ώρα της γιορτής.

Γιατί ναι, ο άντρας μου έχει κόψει κομμάτι τούρτας γενεθλίων.. την παραμονή!

αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ελα ρε......εκοψε κομματι μια μερα πριν?????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και τι εκανες μετα???? καλα ε δεν μπορω να σταματησω τα γελια....

τελικα μαλλον κουνελακι θα κανω. πηρα και ωραιοτατα βλητα σημερα απο τη λαικη ......ενταξει δεν ειναι απλος ερωτας αυτος που εχω με τα πρασινοειδη....ειναι κατι παραπανω.....η σχεση μου με τα χορτα εχει περασει σε αλλη διασταση.........τα λατρευω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ελα ρε......εκοψε κομματι μια μερα πριν?????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και τι εκανες μετα???? καλα ε δεν μπορω να σταματησω τα γελια....

τελικα μαλλον κουνελακι θα κανω. πηρα και ωραιοτατα βλητα σημερα απο τη λαικη ......ενταξει δεν ειναι απλος ερωτας αυτος που εχω με τα πρασινοειδη....ειναι κατι παραπανω.....η σχεση μου με τα χορτα εχει περασει σε αλλη διασταση.........τα λατρευω.

Πήραμε μια απο το ζαχαροπλαστείο και την άλλη την κρατήσαμε για πάρτη μας!! Μαζι μας ζεις ανεπανάληπτες στιγμές!! Μια τρελη τρελη οικογενεια!

Ωραίο το κουνελακι, αλλα το λυπάμαι μωρε! Είχε ένας φίλος μου οταν σπουδαζαμε και απέκτησα άλλη οικιοτητα με το συγκεκριμένο ζωντανό! Ώσπου μια μέρα εξαφανίστηκε.. Καποιος το μαγειρεψε φαίνεται!! Χαχαχαχα!!

Και εμείς εδω Σάββατο έχουμε λαϊκή!

Κάτι με έχει πιάσει σήμερα και θέλω να βγω εξω με τον Αντρουλη μου να περάσουμε καλα όπως παλιά!! Σαν ερωτευμένα σχολειαροπαιδα!!! Χαχαχαχα!! Σας προτείνω να κάνετε κάτι παρόμοιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...