Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

γειααααααα σας και από μέναααα.....

τί ωραία νεα ειναι αυτα που διαβάζω!μακρι να ειναι πραγματικοτητα τα συμπτωματάκια σου γιάννα και σε λίγες μερες να μας ανακοινωσεις ευχάριστα!!!το ιδιο φυσικά ισχύει και για τη λίνα!!!άντε και βαλτωσαμε τόσο καιρό!!!!

γιωτάκι μου.......βουρρρρρρρρ!!!ερχεται ο καιρός...ξεκινησε το μαρσαρισμα ε?????;);)

φιλάκια!!!!!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί ωραία νεα ειναι αυτα που διαβάζω!μακρι να ειναι πραγματικοτητα τα συμπτωματάκια σου γιάννα και σε λίγες μερες να μας ανακοινωσεις ευχάριστα!!!το ιδιο φυσικά ισχύει και για τη λίνα!!!άντε και βαλτωσαμε τόσο καιρό!!!!

γιωτάκι μου.......βουρρρρρρρρ!!!ερχεται ο καιρός...ξεκινησε το μαρσαρισμα ε?????;);)

Καλώς τη γλυκιά νυφούλα!!

Εγώ ακόμα πάω ρελαντι! Πρέπει να αδιαθετήσω και μετά! Αλλά κρατάμε δυνάμεις! Για πες μας εσύ τι κάνεις!!!!

Τι έγινε? μπήκε μπροστά το γαλακτομπουρεκο?

ψηνεται ψηνεται.....μου εχει σπασει τη μυτη και εμενα και ολου του τετραγωνου.......καλα ε η κρεμα βγηκε φανταστικη......απο την κατσαρολα την ετρωγα......:oops::oops:

σταυρουλακι μας τι κανεις χρυσο μου? εμεις εδω μας διαβασες ε???? αχχχχχ ειδωμεν ειμαστε εν αναμονη......ε με λιγα ταβορ και λιγα λεξοτανιλ θα την βγαλω...ειναι τοσο απλο.....:)τη μια κλαιω την αλλη γελαω.......ειμαι σε πολυ καλο δρομο....... για το τρελοκομειο.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

για πες μας εσυ τα νεα σου? πως πανε οι ετοιμασιες?

εκλεισεις νυφικουλι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ολά καλά με τις ετοιμασιες,τη μια αγχωνομαι και την άλλη ειμαι σε πλήρη καταστολή....αλλά γενικά έτσι ειμαι και στη ζωη μου!αυριο πάω θεσσαλονικη να δω και εκει τι παίζει απο νυφικά!!!κατά τ'άλλα εν αναμονη και γω της ακατανομαστης με ένα πρηξιμο άλλο πράγμα....ουφφφφ....

μόλις βρω το τέλειο νυφικο θα σας στείλω φωτο στο φεις σε όποια ενδιαφερεται να δει το φωτομονδέλο παρακαλώ!!!:lol::lol::lol:

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Αύριο δηλαδή έχουμε Σάββατο? Τι καλά!! Θα ξεκουραστείτε και εσείς κοριτσάκια!! Λινάκι μου εσύ δουλεύεις και το ΣΚ?

Εμείς λέμε να πάμε αύριο σε κανένα κουτουκάκι, αλλά έχω τόσο καιρό να πάω που δεν ξέρω κανένα καλό!!!

Γιάννα καλή μου άσε τα λεξοτανιλ για πιο μετά! Για τότε, που θα σου λέει το δεκαπεντάχρονο.. εγώ μαμά θα βγω!! Καλά, το φαντάζεστε? χαχαχα!!

ολά καλά με τις ετοιμασιες,τη μια αγχωνομαι και την άλλη ειμαι σε πλήρη καταστολή....αλλά γενικά έτσι ειμαι και στη ζωη μου!αυριο πάω θεσσαλονικη να δω και εκει τι παίζει απο νυφικά!!!κατά τ'άλλα εν αναμονη και γω της ακατανομαστης με ένα πρηξιμο άλλο πράγμα....ουφφφφ....

μόλις βρω το τέλειο νυφικο θα σας στείλω φωτο στο φεις σε όποια ενδιαφερεται να δει το φωτομονδέλο παρακαλώ!!!:lol::lol::lol:

Να μην αγχώνεσαι! Να το απολαύσεις! Αχ τι ωραίες στιγμές!! Εννοείται περιμένουμε το νυφικό!!

χρυσο μου εχεις φεις???? κι εμεις γιατι δεν ειμαστε φιλες?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

:D:D:D

να σου στειλω ενα κομματακι??????????

Κοίτα, στην εποχή μας, όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Οπότε, αν πας στην acs τώρα, αυριο μέχρι το μεσημέρι θα το έχω. ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ!!! Δε θα έλεγα όχι λοιπόν!!

Αύριο δηλαδή έχουμε Σάββατο? Τι καλά!! Θα ξεκουραστείτε και εσείς κοριτσάκια!! Λινάκι μου εσύ δουλεύεις και το ΣΚ?

Εμείς λέμε να πάμε αύριο σε κανένα κουτουκάκι, αλλά έχω τόσο καιρό να πάω που δεν ξέρω κανένα καλό!!!

Γιάννα καλή μου άσε τα λεξοτανιλ για πιο μετά! Για τότε, που θα σου λέει το δεκαπεντάχρονο.. εγώ μαμά θα βγω!! Καλά, το φαντάζεστε? χαχαχα!!

αχχχχχχ τι ωραιο που ηταν τωρα αυτο.........:shock::shock::shock::shock::shock:

παρηγορια στον αρρωστο την ωρα που ποναει.......:lol::lol::lol::lol:

οσο παει και με τσιμπαει πιο εντονα........και η μεσουλα αρχιζει να ενοχλει και αυτη...........ωραια ειμαστε σε καλο δρομο........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οσο παει και με τσιμπαει πιο εντονα........και η μεσουλα αρχιζει να ενοχλει και αυτη...........ωραια ειμαστε σε καλο δρομο........

είμαστε βέβαια! Πότε θα περίμενες? Για να μετράμε παρέα!!

κ γω μια πεινα την έχω τωρα....αλλά είμαι του αλμυρου αναθεμα...φτιαξε και καμια τυροπιτουλα μετααααααα.....

σας αφηνω για τωρα πάμε να δουμε το τελευταίο κεντρο για τη δεξιωση...θα έχετε νέα μου απο κυριακη βραδάκι!!!!(θα μεινω και σαλονικα 1 βράδυ με το αδερφάκι μου ναιιιιιιι;););) )

φιλακια

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

ααα κοπελια εχεις πμ

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...