Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κοριτσια εχω αρχισει απο προχτες το βραδυ να εχω πονακια περιοδου....δεν ειναι τοσο εντονα ομως. και κατι τσιμπηματακια στην αριστερη ωοθηκη μου. απο αυτη την ωοθηκη ειχα και ωορρηξια .

ολο αυτο μου θυμιζει κατι απο τα παλιαααααα..........ΑΝ λεω ΑΝ ετοιμαστε βαλιτσες ......θα σας φιλοξενησω......σας θελω εδωωωωωωωωωωω διπλα μου..........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εχω αρχισει απο προχτες το βραδυ να εχω πονακια περιοδου....δεν ειναι τοσο εντονα ομως. και κατι τσιμπηματακια στην αριστερη ωοθηκη μου. απο αυτη την ωοθηκη ειχα και ωορρηξια .

ολο αυτο μου θυμιζει κατι απο τα παλιαααααα..........ΑΝ λεω ΑΝ ετοιμαστε βαλιτσες ......θα σας φιλοξενησω......σας θελω εδωωωωωωωωωωω διπλα μου..........

αχ και παλι αχ....και ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!προσευχες και μονο προσευχες!!!!!μακαρι μακαρι μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!ωωωωωωωωωωωωωμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

κοριτσια μου γλυκα να σας εκμυστηρευτω κατι??????ειναι αστειο και κωμικοτραγικο!!!!!χαχαχαχααχαχα....σημερα το πρωι ξυπνησαμε με τον αντρουλη μου με ορεξουλες και παιχνιδακια...καταλαβαινετε εσεις τι θελω να πω....ειχα τοσο καιρο να απολαυσω ετσι αυτη τη στιγμη γιατι απλουστατα δεν σκεφτομουνα το μωρο αλλα μονο τον ερωτα μας!!!!!!εχω ομως να σας πω κατι...σηκωθηκα σχεδον αμεσως και πηγα στην τουαλετα οχι για να μη συμβει τιποτα αλλα γιατι ηθελα πιπι μου!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......και να σας πω και την αμαρτια μου....ειπα ασε μη συμβει τιποτα τωρα που ειμαστε ετοιμοι για πρεμιερα.....χαχαχαχαχ....ειμαι στη γονιμη περιοδο...και λεω φανταζεσαι?????τωρα που εχω να καταπληξω το κοινο μου??????χαχαχαχαχα....αλλα οχι...ειναι η σειρα της γιαννουλας μας τωρα και μετα οι υπολοιπες!!!!!!!οι αγγελοι του ποθου ειμαστε εμεις....

2kMip2.png

κοριτσια μου γλυκα να σας εκμυστηρευτω κατι??????ειναι αστειο και κωμικοτραγικο!!!!!χαχαχαχααχαχα....σημερα το πρωι ξυπνησαμε με τον αντρουλη μου με ορεξουλες και παιχνιδακια...καταλαβαινετε εσεις τι θελω να πω....ειχα τοσο καιρο να απολαυσω ετσι αυτη τη στιγμη γιατι απλουστατα δεν σκεφτομουνα το μωρο αλλα μονο τον ερωτα μας!!!!!!εχω ομως να σας πω κατι...σηκωθηκα σχεδον αμεσως και πηγα στην τουαλετα οχι για να μη συμβει τιποτα αλλα γιατι ηθελα πιπι μου!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.......και να σας πω και την αμαρτια μου....ειπα ασε μη συμβει τιποτα τωρα που ειμαστε ετοιμοι για πρεμιερα.....χαχαχαχαχ....ειμαι στη γονιμη περιοδο...και λεω φανταζεσαι?????τωρα που εχω να καταπληξω το κοινο μου??????χαχαχαχαχα....αλλα οχι...ειναι η σειρα της γιαννουλας μας τωρα και μετα οι υπολοιπες!!!!!!!οι αγγελοι του ποθου ειμαστε εμεις....

να τα, να τα......μυριζειιιιιιιι μωρουδιλα κοριτσια.......!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία μηνύματα κεφάτα διαβάζω!!

Μου φτιάξατε το κέφι! Που δεν έχω σήμερα, λόγω προβλημάτων.. οικογενειακών!

Θα σας πω τι μου συνέβη λοιπόν όταν διάβασα το μήνυμα της Γιάννας! Ήμουν για καφέ και περίμενα την μαμά μου, οπότε μπήκα από το κινητό! Στην ιδέα και μόνο ότι η Γιάννα είναι έγκυος ανατρίχιασα από χαρά. Ξέρετε, αυτό το συναίσθημα που χαμογελάς αλλά έχεις και μία συγκίνηση? Αυτό! Δεν φαντάζεσαι πόσο θα χαρώ!!!

Και μετά θα χαρώ απεριόριστα για την Λίνα! Τρίτη και μεγαλύτερη χαρά.. για μένα! Αργώ ακόμα, αλλά είπαμε, θα πάρω την σκυτάλη!

Αχ, αυτό το θέμα με τις επαφές! Αντί να χαρούμε τον έρωτα μας, κάνουμε τις πράξεις με την λογική! Κάπως έτσι θα γίνει Λίνα μου, την ώρα που θα απολαμβάνεις τις επαφές με τον άντρα σου, θα συλληφθεί και ο καρπός του έρωτα σας!! Χαχαχα, τι είπα πάλι η ποιήτρια!

Τι ωραία μηνύματα κεφάτα διαβάζω!!

Μου φτιάξατε το κέφι! Που δεν έχω σήμερα, λόγω προβλημάτων.. οικογενειακών!

Θα σας πω τι μου συνέβη λοιπόν όταν διάβασα το μήνυμα της Γιάννας! Ήμουν για καφέ και περίμενα την μαμά μου, οπότε μπήκα από το κινητό! Στην ιδέα και μόνο ότι η Γιάννα είναι έγκυος ανατρίχιασα από χαρά. Ξέρετε, αυτό το συναίσθημα που χαμογελάς αλλά έχεις και μία συγκίνηση? Αυτό! Δεν φαντάζεσαι πόσο θα χαρώ!!!

Και μετά θα χαρώ απεριόριστα για την Λίνα! Τρίτη και μεγαλύτερη χαρά.. για μένα! Αργώ ακόμα, αλλά είπαμε, θα πάρω την σκυτάλη!

Αχ, αυτό το θέμα με τις επαφές! Αντί να χαρούμε τον έρωτα μας, κάνουμε τις πράξεις με την λογική! Κάπως έτσι θα γίνει Λίνα μου, την ώρα που θα απολαμβάνεις τις επαφές με τον άντρα σου, θα συλληφθεί και ο καρπός του έρωτα σας!! Χαχαχα, τι είπα πάλι η ποιήτρια!

ομορφιααααααααα μουυυυυυυ

που εισαι σημερα και μου ελειψες?????

αχχχχ εχω μπει σε σκεψεις Γιωτα μου.....πονακια παλι νωρις, τσιμπηματακια στην ωοθηκη(σε αυτη που ειχα ωορρηξια)...καταλαβαινω και λιγο ευαισθητο το στηθος μου....σαν να ψιλοποναει ....ειναι σημαδια ιδια με αυτα της προηγουμενης.

εν το μεταξυ εχω κι ενα στομαχι χαλια ανα διαστηματα αλλα αυτο νομιζω οτι ειναι απο το αγχος μου το γνωστο.....εβγαλα και εναν ερπη στα χειλια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ μετα συγχωρησεως.

και οχι τιποτα αλλο δεν επιτρεπονται τα λεξοτανιλ στην εγκυμοσυνη......να δω πως θα την παλεψω αν ειμαι............:D:D:D:D:D:D........ευτυχως που εχω κι εσας......κοριτσια μου ετοιμαστειτε γιατι αν ειμαι ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ομορφιααααααααα μουυυυυυυ

που εισαι σημερα και μου ελειψες?????

αχχχχ εχω μπει σε σκεψεις Γιωτα μου.....πονακια παλι νωρις, τσιμπηματακια στην ωοθηκη(σε αυτη που ειχα ωορρηξια)...καταλαβαινω και λιγο ευαισθητο το στηθος μου....σαν να ψιλοποναει ....ειναι σημαδια ιδια με αυτα της προηγουμενης.

εν το μεταξυ εχω κι ενα στομαχι χαλια ανα διαστηματα αλλα αυτο νομιζω οτι ειναι απο το αγχος μου το γνωστο.....εβγαλα και εναν ερπη στα χειλια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ μετα συγχωρησεως.

και οχι τιποτα αλλο δεν επιτρεπονται τα λεξοτανιλ στην εγκυμοσυνη......να δω πως θα την παλεψω αν ειμαι............:D:D:D:D:D:D........ευτυχως που εχω κι εσας......κοριτσια μου ετοιμαστειτε γιατι αν ειμαι ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

Μη μου αγχώνεσαι! Είναι πολύ πιθανό να το πιάσαμε το μωράκι! Και όχι απλά μεγάλες! Τεράστιες!! Λίγες μέρες μείναμε μέχρι να μάθουμε! Υπομονή! Και θετικές σκέψεις!! για τον έρπη ζοβιράξ.. βγάζω και εγώ και δε φαντάζεσαι πόσο με ενοχλεί! Να τρως καλά, εννοώ με βιταμίνες και τέτοια. Και μη σηκώνεις βάρη! Έτσι, να σε προετοιμάσουμε!!!

Εγώ καλά, μισώ τα ράμματα, αλλά δεν γκρινιάζω - δεν γκρινιάζω!!! Χαλάω την ενέργεια μου!

Καλά, ο άντρας μου μετράει τις ημέρες σαν φαντάρος! Έχουμε απαγορευτικό μέχρι την επόμενη περίοδο και με κοιτάει με ένα ύφος τόσο απειλητικό!! Σα να μου λέει : Δε φαντάζεσαι τι έχεις να πάθεις! Τον κακομοιρούλη τι τραβάει και αυτός!!

Μη μου αγχώνεσαι! Είναι πολύ πιθανό να το πιάσαμε το μωράκι! Και όχι απλά μεγάλες! Τεράστιες!! Λίγες μέρες μείναμε μέχρι να μάθουμε! Υπομονή! Και θετικές σκέψεις!! για τον έρπη ζοβιράξ.. βγάζω και εγώ και δε φαντάζεσαι πόσο με ενοχλεί! Να τρως καλά, εννοώ με βιταμίνες και τέτοια. Και μη σηκώνεις βάρη! Έτσι, να σε προετοιμάσουμε!!!

Εγώ καλά, μισώ τα ράμματα, αλλά δεν γκρινιάζω - δεν γκρινιάζω!!! Χαλάω την ενέργεια μου!

Καλά, ο άντρας μου μετράει τις ημέρες σαν φαντάρος! Έχουμε απαγορευτικό μέχρι την επόμενη περίοδο και με κοιτάει με ένα ύφος τόσο απειλητικό!! Σα να μου λέει : Δε φαντάζεσαι τι έχεις να πάθεις! Τον κακομοιρούλη τι τραβάει και αυτός!!

χαχαχαχαχαχα με εκανες και γελασα .........

εν το μεταξυ οσο σου απαγορευουν κατι τοσο πιο μεγαλη λυσσα σε πιανει....ειναι κατι σαν τη διαιτα που οταν την ξεκινας θελεις να φας οοοοοοτι βρισκεις μπροστα σου. πες στον αντρουλη σου να μαζευει δυναμεις........θα του χρειαστουν......;);)

οσο για τη ζοβιραξ.......ειναι μονιμη στο μπανιο μου. δηλαδη για να καταλαβεις υπαρχει στον νιπτηρα κρεμοσαπουνο-οδοντοκρεμες-οδοντοβουρτσες και ζοβιραξ......ακριβως οπως στο λεω....δεν υπερβαλω καθολου.

πριν αδιαθετησω που εκανα χοριακη για να δω τι συμβαινει που ειχα καθυστερηση ειχα βγαλει παλι ερπη στην κατω πλευρα του χειλιου μου. τωρα εχει βγει στην πανω κατω απο το ρουθουνι της μυτης........τελεια ε????? :evil:

σημερα ειμαι με αθλητικο παπουτσακι και φορμουλα. διατροφη κανω εδω και μερες. στην αρχη ελεγα για διαιτα αλλα δεν εχω ψυχικη δυναμη....τρωω ομως υγιεινα. ενταξει δε λεω κανω και τις ατασταλιες μου αλλα τουλαχιστον παραμενω σταθερη στα κιλα μου και δεν περνω. αν χασω και κανενα εεεε καλως αν παλι δε χασω δεν θα αρρωστησω κιολας. περυσι το καλοκαιρι που ειχα χασει 15 κιλα ημουν ψυχικα παρα πολυ καλα και δεν με ενοιαζε την εκανα την διαιτα κανονικοτατα και δεν ατασταλουσα....μονο στην περιοδο που ετρωγα κανενα γλυκακι αλλα οχι ολες τις μερες. φετος δεν μπορω να πω στον εαυτο μου μην φας....εχω προσπαθησει να το κανω αλλα δεν μου βγαινει.......εγω οταν στεναχωριεμαι θελω γλυκοοοοοο μονο γλυυκοοοοοο.....με ηρεμει το πιστευεις? σημερα θα κανω ενα γαλακτομπουρεκο που εδω και 20 μερες το εχω στο μυαλο μου να στριφογυρναει....εεε νομιζω οτι ειναι ιδανικη στιγμη να το κανω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτακι μου βγαινω για να φυγω απο το γραφειο....πηγε 4. θα τα πουμε αργοτερα απο το σπιτι....

φιλακια κουκλακι μου

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

να μαι και γω......καλημερα σε ολες!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Γιωτακι μου βγαινω για να φυγω απο το γραφειο....πηγε 4. θα τα πουμε αργοτερα απο το σπιτι....

φιλακια κουκλακι μου

Πήγαινε σπιτάκι, ξεκουράσου φτιάξε και το γαλακτομπούρεκο! Θέλω και εγώ να φτάξω γλυκό αλλά ακόμα δεν μπορώ. Ίσως την Δευτέρα! Θα τα πούμε το απογευματάκι! Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...