Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

τωρα δηλαδη ειμαι 59 κιλα ..περσυ το χειμωνα ειχα αγγιξει τα 62....πω πω πω ντροπηηηηηηηηηηηη!!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::shock::shock::shock::confused::confused::confused:

ακου τι θελω να κανεις.......θα νιωσεις πολυ καλυτερα.

βαλε λιγα ρουχαλακια σε μια βαλιτσουλα. μπαινεις στο αμαξακι σου βαζεις μπροστα και ξεκινας. πιανεις ιερα οδο και μολις φτασεις στο νουμερο 343 σταματας και μπαινεις μεσα. θα δεις ειναι ενα κτηριο σε κιτρινακι παρα πολυ ωραιο.......εκει νομιζω οτι θα βρεις την καταλληλη υποστηριξη. θα σου αρεσει........:cool:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Γιαννα μου εγώ αυτό κάνω με το σούπερ! Και τώρα σκοπεύω να ξεκινήσω κάτι άλλο. Θα παίρνω μεγάλες συσκευασίες από την μάκρο. Αφού ο αντρούλης μου έβαλε όρο.. : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!! Τι να κάνω? Πρέπει να προσαρμοστώ! Καλά, για να μην γκρινιάζω ακόμα ότι θέλω κάνω αλλά με περισσότερο τακτ! Βλέπετε, μου λέει συνέχεια: Δε φτάνει μόνο να μείνεις έγκυος, πρέπει και να το μεγαλώσουμε σωστά, χωρίς να του λείπει τίποτα! Έχει γίνει ευσυνείδητος πατέρας χωρίς... παιδί!! χαχα!

Λίνα μου οι οδηγίες της Γιάννας είναι εξαιρετικές!! χαχα! Χωρίς πλάκα τώρα, μία Θεά είσαι, δε θέλω άγχη!

AAA, (επιφώνημα έκπληξης και όχι ποιότητας!!)

Ξέρετε τι θυμήθηκα σήμερα?

Όταν γυριζόταν η ταινία Σικάγο, η Κάθριν ήταν έγκυος! Όποτε, όπως καταλαβαίνετε.. Λίνα ετοιμάσου! Το έργο αυτό είναι γούρικο!!!!

Παρακαλώ, όταν επαληθευτώ, ανεβάστε και εμένα στη σκηνή! Έστω για λίγο!

Όταν γυριζόταν η ταινία Σικάγο, η Κάθριν ήταν έγκυος! Όποτε, όπως καταλαβαίνετε.. Λίνα ετοιμάσου! Το έργο αυτό είναι γούρικο!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Γιωτα οταν παμε να την δουμε θα τους πεταξουμε ολους απο τη σκηνη και θα μεινουμε οι δυο μας........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

φανταζεσαι οπως θα εχει ξεκινησει το μιουζικαλ και ολα θα οδευουν καλως θα πεταχτουμε οι δυο τρελες και θα τα κανουμε ανω κατω........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πως πας εσυ αγαπη??? καλυτερα???

θα πας καθολου στον γιατρο για τσεκ?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Έτσι!!! Δεν παίζουμε εμείς!! Βέβαια θα πανε εμάς μετα στην ιερά οδό !!

Καλα είμαι, αιμα δεν έχω, πονάω λιγάκι εσωτερικά, αλλα κυρίως με πεθαίνουν τα ράμματα! θα παω την Τετάρτη μάλλον! Είμαι καλα όμως! Η γκρίνια δεν μου ταιριάζει πλέον!

Εσυ τι κανείς ομορφουλα?

Έτσι!!! Δεν παίζουμε εμείς!! Βέβαια θα πανε εμάς μετα στην ιερά οδό !!

Καλα είμαι, αιμα δεν έχω, πονάω λιγάκι εσωτερικά, αλλα κυρίως με πεθαίνουν τα ράμματα! θα παω την Τετάρτη μάλλον! Είμαι καλα όμως! Η γκρίνια δεν μου ταιριάζει πλέον!

Εσυ τι κανείς ομορφουλα?

καλα ειμαι κοριτσακι μου, εδω τα ιδια τα καθημερινα μου. δεν αλλαζει τιποτα......

εχτες ειχε ερθει ενας ξαδελφος μας σπιτι με τη γυναικα του και τον μπεμπακο τους 3 μηνων σπορακι.....καλα ενταξει δεν σας λεω τιποτα. σκετη γλυκα ειναι ο ζουζουνης. και αυτο το πραγμα οταν σου γελανε......σε λιωωωωωνει.....!!!!

αχ αντε να γινουμε κι εμεις μανουλες.....αντε επιτελους.

εν το μεταξυ ολο λεω δεν θα το σκεφτομαι και θα το παιζω ανετη αλλα καθε φορα που μπαινω μεσα στο φορουμ κοιταω το τικερακι μου και λεω : μα καλα αυτες οι μελισσουλες ακομα να φτασουν το 24?????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. εχω πολυ πλακα.

ομως σε σχεση με την προηγουμενη φορα ειμαι σε πιο καλη μοιρα. δεν εχω παρα πολυ αγωνια....δηλαδη εχω αλλα οχι αυτο το πραγμα που ειχα. ειμαι πιο ηρεμη. αν και να σας πω καποιες φορες φοβαμαι λιγο την εγκυμοσυνη. περισσοτερο ειναι το αγχος μου για το οταν μεινω εγκυος παρα για το ποτε.........δεν θελω να γινει κατι και να τραβηξω ολο αυτο που τραβηξα. ανησυχω μηπως δεν παει παλι κατι καλα......οσο κι ανθελω να λεω οτι ολα θα ειναι υπεροχα κραταω και μια πισινη...ειμαι πολυ επιφυλακτικη......ωχχχχχ αληθεια σας λεω κοριτσια φοβαμαι. μπορει να κανω πλακα να λεω βλακειες να γελαμε να σας πειραζω αλλα αυτη ειναι η αληθεια....φοβος και μονο φοβος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιαννα μου καλά κανείς και μας τα λες! Να βγουν από μέσα σου. Ο φόβος που νιώθεις είναι απόλυτα δικαιολογημενος, έχεις μια κακή ανάμνηση που σου τρομάζει το μέλλον! Το μέλλον όμως θα είναι υπέροχο, θα γεννήσεις το μωρακι σου και θα είστε και οι τρεις πολύ καλά! Και αυτό μέχρι να γεννηθεί και το επόμενο παιδάκι! Εχεις κάνει ότι πρέπει, και τώρα που θα μείνεις έγκυος απλά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού! Εντάξει κουκλιτσα μου; Μην αγχωνεσαι. Ολα θα πανε τέλεια! Και μη νομίζεις ότι είσαι μονη, οι φόβοι από την στιγμή που γινόμαστε μανουλες, πριν κάνει γεννηθεί το μωρό, μας ακολουθούν συνεχώς! Μετά να δεις άγχος και ανησυχία! Μην ανησυχείς ομορφουλα!! Σε διαβεβαιω ότι όλα θα πανε όπως πρέπει!!

Γιαννα μου καλά κανείς και μας τα λες! Να βγουν από μέσα σου. Ο φόβος που νιώθεις είναι απόλυτα δικαιολογημενος, έχεις μια κακή ανάμνηση που σου τρομάζει το μέλλον! Το μέλλον όμως θα είναι υπέροχο, θα γεννήσεις το μωρακι σου και θα είστε και οι τρεις πολύ καλά! Και αυτό μέχρι να γεννηθεί και το επόμενο παιδάκι! Εχεις κάνει ότι πρέπει, και τώρα που θα μείνεις έγκυος απλά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού! Εντάξει κουκλιτσα μου; Μην αγχωνεσαι. Ολα θα πανε τέλεια! Και μη νομίζεις ότι είσαι μονη, οι φόβοι από την στιγμή που γινόμαστε μανουλες, πριν κάνει γεννηθεί το μωρό, μας ακολουθούν συνεχώς! Μετά να δεις άγχος και ανησυχία! Μην ανησυχείς ομορφουλα!! Σε διαβεβαιω ότι όλα θα πανε όπως πρέπει!!

το πιστευεις οτι πιανω μερικες φορες τον εαυτο μου να λεω ασ μην μεινω εγκυος ακομα.....

ενα πραγμα σαν να μην ειμαι ετοιμη ακομα να δεχτω μια εγκυμοσυνη, ενω την ιδια στιγμη λυσαω να μεινω εγκυος.

δεν θελω να στεναχωριεμαι ετσι αδικα, θελω γενικοτερα να ειμαι αισιοδοξη και να εχω μια θετικοτικα. το καταφερνω πολλες φορες αλλα υπαρχουν και καποιες αλλες φορες που δεν ξερω τι με πιανει......νιωθω ενα κενο στο στομαχι.

αυτα.....ηθελα να σας το πω....μονο εσεις με καταλαβαινετε.....που αλλου να το πω και να με νιωσουν ?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

το πιστευεις οτι πιανω μερικες φορες τον εαυτο μου να λεω ασ μην μεινω εγκυος ακομα.....

ενα πραγμα σαν να μην ειμαι ετοιμη ακομα να δεχτω μια εγκυμοσυνη, ενω την ιδια στιγμη λυσαω να μεινω εγκυος.

δεν θελω να στεναχωριεμαι ετσι αδικα, θελω γενικοτερα να ειμαι αισιοδοξη και να εχω μια θετικοτικα. το καταφερνω πολλες φορες αλλα υπαρχουν και καποιες αλλες φορες που δεν ξερω τι με πιανει......νιωθω ενα κενο στο στομαχι.

αυτα.....ηθελα να σας το πω....μονο εσεις με καταλαβαινετε.....που αλλου να το πω και να με νιωσουν ?

Δεν ξέρω πόσοι θα σε καταλάβουν, ξέρω ότι εμείς όχι απλά σε καταλαβαίνουμε. Σε νιώθουμε! Και σ' αγαπάμε τόσο, που παρακαλάμε μαζί σου για την επόμενη - πολύ σύντομα - εγκυμοσύνη σου! Μη φοβάσαι Γιάννα μου.. Όποτε νιώθεις αυτό το κενό, θα μας τα λες, θα το συζητάμε και μετά θα συνεχίζουμε τα όνειρα μας! Εντάξει? Χαμογέλα τώρα λιγάκι! Και απόλαυσε την ηρεμία του σπιτιού σου! Πολύ σύντομα θα την αποχωριστείς μια για πάντα!!!

Διαφημίσεις

Θέλεις να σου πω το πιο τρελό? Επειδή είμαστε άνθρωποι, με αισθήματα και φόβους, το μυαλό μας κοροϊδεύει όποτε γουστάρει!!

Από το Σάββατο, που συνήλθα κανονικά, νιώθω κάτι περίεργο. Φοβάμαι ότι, αν πάλι δεν τα καταφέρω, δεν μένει καμία άλλη εξέταση! Και μετά? Μου λέει ο γιατρός, είχαμε θεματάκια, τα φτιάξαμε όλα και τώρα είσαι πολύ καλά. Και αν πάλι δεν μείνω? Δε θα έχω να κάνω τίποτα άλλο! και πανικοβάλλομαι. Τα είπα και στο γιατρό αυτά, βέβαια με απείλησε ότι την επόμενη φορά που θα του τα πω θα μου συνταγογραφήσει αντικαταθλιπτικά. Που να καταλάβει ο άνθρωπος. Αλλά μετά γελάω με τον εαυτό μου!

Θέλεις να σου πω το πιο τρελό? Επειδή είμαστε άνθρωποι, με αισθήματα και φόβους, το μυαλό μας κοροϊδεύει όποτε γουστάρει!!

Από το Σάββατο, που συνήλθα κανονικά, νιώθω κάτι περίεργο. Φοβάμαι ότι, αν πάλι δεν τα καταφέρω, δεν μένει καμία άλλη εξέταση! Και μετά? Μου λέει ο γιατρός, είχαμε θεματάκια, τα φτιάξαμε όλα και τώρα είσαι πολύ καλά. Και αν πάλι δεν μείνω? Δε θα έχω να κάνω τίποτα άλλο! και πανικοβάλλομαι. Τα είπα και στο γιατρό αυτά, βέβαια με απείλησε ότι την επόμενη φορά που θα του τα πω θα μου συνταγογραφήσει αντικαταθλιπτικά. Που να καταλάβει ο άνθρωπος. Αλλά μετά γελάω με τον εαυτό μου!

αραγε θα φυγει ποτε αυτη η ανησυχια απο μεσα μας? τα ιδια σκεφτομαι κι εγω πανω κατω. ενα αν με βασανιζει.

ενω καταλαβαινω οτι ειναι λαθος μου να σκεφτομαι ασχημα πραγματα το μυαλο μου δεν λεει να σταματησει να τα σκεφτεται......κατι σαν διχασμενη προσωπικοτητα εχω καταντησει.

ευτυχως που ειμαστε εδω και τα λεμε μεταξυ μας. εμενα μου δινετε πολλες φορες ψυχικη δυναμη. ειλικρινα αν δεν τα ελεγα σε καποιον αυτα που αισθανομαι θα εσκαγα. απο εχτες δεν ειμαι και πολυ καλα. ολο σκεφτομαι και βαζω τα κλαματα.

Χριστουλη μου καλε μου Χριστουλη δωσ μας δυναμη και κουραγιο σε παρακαλω................:cry:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αραγε θα φυγει ποτε αυτη η ανησυχια απο μεσα μας? τα ιδια σκεφτομαι κι εγω πανω κατω. ενα αν με βασανιζει.

ενω καταλαβαινω οτι ειναι λαθος μου να σκεφτομαι ασχημα πραγματα το μυαλο μου δεν λεει να σταματησει να τα σκεφτεται......κατι σαν διχασμενη προσωπικοτητα εχω καταντησει.

ευτυχως που ειμαστε εδω και τα λεμε μεταξυ μας. εμενα μου δινετε πολλες φορες ψυχικη δυναμη. ειλικρινα αν δεν τα ελεγα σε καποιον αυτα που αισθανομαι θα εσκαγα. απο εχτες δεν ειμαι και πολυ καλα. ολο σκεφτομαι και βαζω τα κλαματα.

Χριστουλη μου καλε μου Χριστουλη δωσ μας δυναμη και κουραγιο σε παρακαλω................:cry:

Είναι αυτός ο φόβος του αγνώστου! Τι θα γίνει? Και να το άγχος! Να μας μιλάς γλυκούλα! Και από εδώ και από όπου αλλού θες! Ξέρεις ότι είμαι στη διάθεση σου, έτσι? Δε θέλω να στεναχωριέσαι! Αχ, τι ωραία που θα ήταν αν μπορούσε κάποιος να μας καθησυχάσει!! Εσένα όμως.. θα σε καθησυχάσω εγώ!! Όλα καλά θα είναι! Σε διαβεβαιώ!!

κοριτσακια μου ομορφα μολις μπηκα σπιτι....μετα απο προβα και μετα απο μια εξορμηση καλλιτεχνικη....επαγγελματικη υποχρεωση!!!περασα παααααααααρα πολυ ωραια ειδα συναδελφους μου επι σκηνης και εκτος σκηνης και λιγο μπηκα και παλι στο κλιμα το θεατρικο!!!!ειναι πολυ ομορφο το ατιμο το θεατρο γαμωτο του!!!!και πραγαματικα θα μου λειψει πολυ οταν το αποχωριστω για μια 5ετια που θα προσεχω τα μωρακια μας!!!αλλα και παλι λεω καθε πραγμα στον καιρο του!!!γιατι η οικογενεις για εμενα ειναι το παν....τα υπολοιπα ερχονται και παρερχονται!!!το θεατρο θα ειναι εκει και θα με περιμενει....η οικογενεια ομως πρεπει και θελω να γινει αμεσα...ειναι το πιο ομορφο ονειρο μου για αυτη την περιοδο που διανυω....

οι φοβοι μας γιαννουλα μου αγαπημενοι δεν θα φυγουν ποτε απο τη ζωη μας και απο το μυαλο μας απο τη στιγμη που επιθυμουμε να γινουμε μανουλες...κι εγω τους ιδιους φοβους εχω μεσα μου...θελω στα αληθεια να μεινω τωρα εγκυος???θα ειμαι σωστη μανουλα???μηπως θα ειμαι υπερπροστατευτικη???μηπως θα εχω δυσκολη εγκυμοσυνη???μηπως???μηπως???μηπως????ομως ολα ειναι στο προγραμμα και στη ζωη μας γιαυτο και εχει τοσο ενδιαφερον!!!!ολα ομως θα κυλησουν ομαλα και ομορφα και ολα θα γινουν οπως οριζει η φυση μας!!!!εμεις ειμαστε εδω η καθεμια για την αλλη...οπως οι τρεις σωματοφυλακες...ολοι για εναν και ενας για ολους!!!!χαχαχαχαχα...

γιωτουλα μου γλυκια χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα...ολα θα πανε καλα κουκλιτσα μου!!απο εδω και περα η ζωη και η δημιουργια ειναι για εμας...τους τρεις σωματοφυλακες!!!!χαχαχαχαχ.α....και ναι λοιπον !!!το σικαγο ειναι το γουρι μου!!!!!λες μωρε????μολις τελειωνει να αρχιζει για εμενα μια νεα ζωη????και μεσα μου και εξω μου????ευχη μεγαλη !!!τεραστια θα ελεγα....

2kMip2.png

Καλημερα φιλες μου.

τι κανετε?

Γιωτακι μου γλυκο ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση και τη στηριξη σου. ειναι ανεκτιμητης αξιας η παρηγορια που εισπρατω.

Λινα μου, νυχτοπουλι μου, χαιρομαι που περνας ομορφα. απολαυσε το αγαπη γιατι σε λιγο θα πρεπει να το στερηθεις για αρκετο καιρο.

αυτο το 3 σωματοφυλακες να το αλλαζαμε σε αγγελους του τσαρλι????......ειναι ετσι πιο καπως.......αποκταμε αλλο κυρος.....πιο σεξυ....πιοοοοο αγριογατες.....πιοοοοοο θυληκα βρε παιδι μου.

(να μας δω τους αγγελους οταν θα ειμαστε και οι τρεις με τις κοιλιες τουρλα ποσο πιο αγριογατες θα ειμαστε....χαχαχα)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...