Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βλέπω στις φωτό τον νέο μου ανηψιό και περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω να τον ξαναδώ! Καλά μιλάμε πολύ όμορφο! Ευτυχώς με λίγες τρίχες! Ούτε καραφλό ούτε σαν τον γκοτζίλα!

Πάντως, είμαι πολύ ήρεμη μετά την επέμβαση! Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω!

Έτσι αποφάσισα να απολαύσω την διαδρομή!!

Βλέπω στις φωτό τον νέο μου ανηψιό και περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω να τον ξαναδώ! Καλά μιλάμε πολύ όμορφο! Ευτυχώς με λίγες τρίχες! Ούτε καραφλό ούτε σαν τον γκοτζίλα!

Πάντως, είμαι πολύ ήρεμη μετά την επέμβαση! Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω!

Έτσι αποφάσισα να απολαύσω την διαδρομή!!

Και πολυ καλά κάνεις Κοριτσακι μου. . Πόσο θα ήθελα να ξέρατε κορίτσια μου να εχω μια φουσκωμένη κοιλίτσα τώρα και να την χαϊδεύώ. Και να περιμενω τον άντρα μου να γυρνάει από τη δουλειά και να λαχτάρα να μας δει. . Είναι σαν όνειρο για εμενα ! Όπως και το ότι θα παντρευτώ μου φαινόταν άπιαστο όνειρο. . Εύχομαι κάποια στιγμή όπως και με το γάμο μας να ζω τις στιγμές αυτές και να λέω είναι αλήθεια? Τσίμπησε με!

2kMip2.png

Και πολυ καλά κάνεις Κοριτσακι μου. . Πόσο θα ήθελα να ξέρατε κορίτσια μου να εχω μια φουσκωμένη κοιλίτσα τώρα και να την χαϊδεύώ. Και να περιμενω τον άντρα μου να γυρνάει από τη δουλειά και να λαχτάρα να μας δει. . Είναι σαν όνειρο για εμενα ! Όπως και το ότι θα παντρευτώ μου φαινόταν άπιαστο όνειρο. . Εύχομαι κάποια στιγμή όπως και με το γάμο μας να ζω τις στιγμές αυτές και να λέω είναι αλήθεια? Τσίμπησε με!

Γλυκούλα μου, σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι, δεν ξέρω γιατί και πως, μερικά ζευγάρια αντιμετωπίζουμε κάποια δυσκολία, όμως ξέρω ότι κάποια στιγμή, θα ζήσουμε και εμείς όλα αυτά που ονειρευόμαστε. Εγώ θα το θυμάμαι και θα τρέξω να σε τσιμπήσω!! ίσως μας πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά θα τερματίσουμε και εμείς! Δεν υπάρχει λόγος να μην το πιστέψουμε και να το αμφισβητούμε! Α, κράτα και τις φωτογραφίες σου για να δείχνεις στα ζουζούνια σου πόσο super μαμά έχουν!!!

καλημερα στις πιο ομορφες και γλυκες υπαρξεις του φορουμ.

Γιωτα ειδες την σεξοβομβα μας???? θεα ετσι???

Κοριτσια βαριεμαι απιστευτα......ειναι και το mood του καιρου.....τον ασηκωτο ειχα το πρωι...απο αναβολη σε αναβολη το ξυπνητηρι. εσας τυχερουλες εβρεξε επανω....εδω μονο κατι συννεφα μας βγαζει που και που και πανω που λες να θα βρεξει.....τσααα σκαει ο ηλιος. δεν φανταζεστε ποσο μου αρεσει η βροχη.....ειμαι παιδι του χειμωνα παντως. βροχη και χιονι και πεταω τη σκουφια μου. μα υπαρχει τιποτα καλυτερο απο βροχουλα και κρυο εξω.... και μεσα αναμενο τζακι και χουζουρεμα?????? πω πω πω λιωωωωωνω στην ιδεα και μονο.....:D και κρασακι μαζι ....αααααααααααααααααααααααα θελω να χειμωνιασει τωωωωωρα......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκές μου!!

Την είδα και την θαυμασα την σεξοβομβα! Θεα!!

Εγω Γιαννα μου το καλοκαίρι θέλω χειμώνα και τον χειμώνα καλοκαίρι!! ανοικτών στους τρελους!!! Τώρα που έκανες περιγραφή στη χειμωνιάτικη εικόνα μου άρεσε αλλα νοσταλγω και το καλοκαίρι!! Περιμένω να περάσει αυτη η εβδομαδα για να αλλάξω λιγάκι το σπιτι σε πιο χειμωνιάτικο!!

Καλημέρα στις πιο γόνιμες γυναίκες του κόσμου! Καλό έτσι?κι εγώ δεν σηκώνομαι με τίποτα. . . Εχω βάλει μουσική στο κινητο και δεν λέω να ανοίξω ματάκια. . Αλλά πρέπει γιατί σε λίγο παω να γίνω ακόμα πιο σεξυ.θα δείχνω στα παιδάκια μας αυτές τις φωτογραφίες και θα λένε σα δε ντρέπεται η σερβιτόραξετσιπωτη. . Χα χα χα. . Ο γιος μας πάντως όταν μεγαλώσει σίγουρα θα με διώξει στους φίλους του!

2kMip2.png

Καλημέρα γλυκές μου!!

Την είδα και την θαυμασα την σεξοβομβα! Θεα!!

Εγω Γιαννα μου το καλοκαίρι θέλω χειμώνα και τον χειμώνα καλοκαίρι!! ανοικτών στους τρελους!!! Τώρα που έκανες περιγραφή στη χειμωνιάτικη εικόνα μου άρεσε αλλα νοσταλγω και το καλοκαίρι!! Περιμένω να περάσει αυτη η εβδομαδα για να αλλάξω λιγάκι το σπιτι σε πιο χειμωνιάτικο!!

αχ κι εγω προς το τελος του μηνα θα αλλαξαω κουρτινες-διακοσμητικα-θα γινουμε πιο χειμωνιατικοι οπως λες.......αν μπορουσα δηλαδη θα εβαζα και τις μοκετες απο τωρα αλλα ειναι νωρις. κατα το τελος οκτωβρη θα ερθει και η σειρα τους.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Έχουμε ησυχίες βλέπω!!!

Τι κάνετε ομορφούλές?

κοριτσαρες μου τι κανετε????

εγω τρεχω απο το πρωι σημερα σε τραπεζες. μολις μπηκα στο γραφειο και ειμαι ενα πτωμα. κανει και μια ζεστη παλι αλλο πραγμα.....μα τα εχει παιξει ο καιρος ή ειναι ιδεα μου??? εν το μεταξυ σε ολη την ελλαδα βρεχει κι εδω μας εχει στραβωσει ο ηλιος....:evil:

παλι γκρινιαζω εεε?

Γιωτα μου απολαυσε την ηρεμια τωρα που εισαι σπιτακι σου. βεβαια θα ηταν καλυτερα να μην πονουσες και να καθοσουνα.

κοριτσια εχτες πληρωθηκα και δεν προλαβα να τα δω τα λεφτα.....εξαφανιζολ.......και πηρα μισθο+επιδομα μαζι και αυτη τη στιγμη εχω περιπου 80 ευρω.....!!!!:shock::shock::shock: βεβαια εκανα πολλα ψωνια πληρωσα και τις δοσεις μας ....πολυ θελει???

εχω εφαρμοσει νεο συστημα με τα ψωνια του σπιτιου. μεχρι και πριν 2 μηνες πηγαινα καθε μερα σουπερ μαρκετ, τωρα ειναι η δευτερη φορα που παω μια δοση και ψωνιζω για ολο το μηνα. εχω παρει καταψυκτη μεγαλο και παω σουπερ μαρκετ-ιχθυοπωλειο-χασαπη μονο μια φορα, και γεμιζω ντουλαπια ψυγειο και καταψυκτη και ειμαι ησυχη. απο οσο εχω παρατηρησει μου βγαινει περιπου 250 ευρω πιο οικονομικα ετσι. γιατι οταν πηγαινα καθε μερα ολο και καποια βλακεια ασημαντη επαιρνα και γενικοτερα ξεμυαλιζεσαι και ενα ευρω απο δω ενα απο εκει να πως μαζευονται.

πηγα και χοντος...ευτυχως φτηνα την εβγαλα...μονο 35 ευρω....βγαινοντας απορουσα.....:confused::confused::confused: εγω στα χοντος και εδωσα 35 ευρω μονο???? και πηρα ενα σορο πραγματα κι εκει...βαφες μαλλιων, κρεμα σωματος αποσμητικο και κατι τσιμπιδακια για τα μαλλια....

τωρα εχω κανονισει να μου τα βαψει η αδελφη του αντρα μου την Κυριακη. εχει και γενεθλια ο χρυσουλης μου την κυριακη. δεν θα κανουμε βεβαια τιποτα γιατι που λεφτα?????

πω πω παλι λογοδιαροια με επιασε.....:oops::oops::oops:

βρε κοριτσια να σας πω κατι??? και τι δε θα εδινα τωρα να πιναμε ενα καφεδακι παρεουλα......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου τι κανετε????

εγω τρεχω απο το πρωι σημερα σε τραπεζες. μολις μπηκα στο γραφειο και ειμαι ενα πτωμα. κανει και μια ζεστη παλι αλλο πραγμα.....μα τα εχει παιξει ο καιρος ή ειναι ιδεα μου??? εν το μεταξυ σε ολη την ελλαδα βρεχει κι εδω μας εχει στραβωσει ο ηλιος....:evil:

παλι γκρινιαζω εεε?

Γιωτα μου απολαυσε την ηρεμια τωρα που εισαι σπιτακι σου. βεβαια θα ηταν καλυτερα να μην πονουσες και να καθοσουνα.

κοριτσια εχτες πληρωθηκα και δεν προλαβα να τα δω τα λεφτα.....εξαφανιζολ.......και πηρα μισθο+επιδομα μαζι και αυτη τη στιγμη εχω περιπου 80 ευρω.....!!!!:shock::shock::shock: βεβαια εκανα πολλα ψωνια πληρωσα και τις δοσεις μας ....πολυ θελει???

εχω εφαρμοσει νεο συστημα με τα ψωνια του σπιτιου. μεχρι και πριν 2 μηνες πηγαινα καθε μερα σουπερ μαρκετ, τωρα ειναι η δευτερη φορα που παω μια δοση και ψωνιζω για ολο το μηνα. εχω παρει καταψυκτη μεγαλο και παω σουπερ μαρκετ-ιχθυοπωλειο-χασαπη μονο μια φορα, και γεμιζω ντουλαπια ψυγειο και καταψυκτη και ειμαι ησυχη. απο οσο εχω παρατηρησει μου βγαινει περιπου 250 ευρω πιο οικονομικα ετσι. γιατι οταν πηγαινα καθε μερα ολο και καποια βλακεια ασημαντη επαιρνα και γενικοτερα ξεμυαλιζεσαι και ενα ευρω απο δω ενα απο εκει να πως μαζευονται.

πηγα και χοντος...ευτυχως φτηνα την εβγαλα...μονο 35 ευρω....βγαινοντας απορουσα.....:confused::confused::confused: εγω στα χοντος και εδωσα 35 ευρω μονο???? και πηρα ενα σορο πραγματα κι εκει...βαφες μαλλιων, κρεμα σωματος αποσμητικο και κατι τσιμπιδακια για τα μαλλια....

τωρα εχω κανονισει να μου τα βαψει η αδελφη του αντρα μου την Κυριακη. εχει και γενεθλια ο χρυσουλης μου την κυριακη. δεν θα κανουμε βεβαια τιποτα γιατι που λεφτα?????

πω πω παλι λογοδιαροια με επιασε.....:oops::oops::oops:

βρε κοριτσια να σας πω κατι??? και τι δε θα εδινα τωρα να πιναμε ενα καφεδακι παρεουλα......[/QUOT

καλημερουδια φιλεναδα μου....εεγω εδω ετοιμαζομαι να παω προβιτσα....μαγειρεψα σε χρονο ντε τε και τωρα ειμαι ετοιμη να φυγω....κοριτσια θα σας πω κατι αλλα μη με πειτε τρεληηηηηηηη...εχω χασει 2,5 κιλα απο τοτε που ξεκινησα προβες και ειμαι πολυ χαρουμενη και ειπα στον εαυτο μου δεν θα ξαναδεις το νουμερο 6 μπροστα στη ζυγαρια παρα μονο οταν θα εισαι εγκυος....χαχαχαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

καλημερουδια φιλεναδες μου....εεγω εδω ετοιμαζομαι να παω προβιτσα....μαγειρεψα σε χρονο ντε τε και τωρα ειμαι ετοιμη να φυγω....κοριτσια θα σας πω κατι αλλα μη με πειτε τρεληηηηηηηη...εχω χασει 2,5 κιλα απο τοτε που ξεκινησα προβες και ειμαι πολυ χαρουμενη και ειπα στον εαυτο μου δεν θα ξαναδεις το νουμερο 6 μπροστα στη ζυγαρια παρα μονο οταν θα εισαι εγκυος....χαχαχαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...