Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γεια σας Κοριτσάκια μου γλυκά!! Κάνουμε σιωπηλή διαμαρτυρία! Χαχα!!

Καλα είμαι, ποναω ελάχιστα, πιο πολυ τα ράμματα. Εγω το διασκεδαζω απίστευτα αυτές τις μερες που όλες τις δουλειές τις κάνει ο σύζυγος!! Είναι καλοί μωρε, αλλα μερικές φορές τους πιάνει κάτι παράξενο! Εμένα μου είπε, ότι, Αμα σοβαρευτω στα έξοδα θα είμαστε εντάξει! Καταλαβαινω μωρε αγχωνεται ο καημενουλης!! Όλο έξοδα έχουμε! Αλλα δε μ'αρεσει να γκρινιαζω, είμαστε καλα, οπότε όλα καλα!!

Λινακι μου κανε σχέδια για δουλειά εσυ και εγω θα περιμένω να ανατραπούν!!

Γιαννα μου κανε κορίτσι μου ότι σου λέει ο άντρας σου! Κάτι θα ξέρει παραπάνω!!

το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τα εννοω τα σχεδια.....δεν τα κανω για να ξεχνιεμαι....σαν να εγινε ενα κλικ και εχω φαει τρελη πορωση σου λεω...ειναι και το στοιχειο μου βεβαια το μιουζικαλ γιαυτο....αλλιως σιγα μην εκανα σχεδια...χαχαχαχαχαχα...αλλα γιαυτο γινονται τα σχεδια...για να ανατρεπονται....χαχαχαχαχα...απο εκει που δεν το περιμενωωωωωωωωωωωωωω...δηλαδη μεχρι το πασχα θα πρεπει να προσεχουμε????χαχαχαχαχαχα...για φαντασου..εκει που ημασταν ενα χρονο πριν....χαχαχαχα..πλακα εχει η ζωηηηηηηηηηη!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λινακι μου η ζωή έχει πλάκα, αρκεί να ξέρουμε να την ζούμε! ζήσε τη ζωή σου, κανε ονειρα, σχέδια, άλλωστε την δουλεια σου την αγαπάς τόσο πολυ! και η ζωή θα σου τα ανατρέψει όλα με τον πιο γλυκό τροπο! Μου αρέσει πολυ που δεν μιζεριαζεις, αυτούς τους ανθρώπους αγαπώ, δεν το λέω έτσι για πλάκα τώρα, αρνούμαι κατηγορηματικά την απραξία σε συνδυασμό με την γκρίνια. Δεν εννοώ να μην στεναχωριομαστε, άνθρωποι είμαστε και έχουμε αισθήματα αλλα πρέπει να ζούμε! κάπως έτσι προσπαθω να σκέφτομαι κι εγω!!

Τώρα βλέπουμε τον γαυρο, καλα, αν κερδίσει? ΧΑΜΟΣ!!!

Λινακι μου η ζωή έχει πλάκα, αρκεί να ξέρουμε να την ζούμε! ζήσε τη ζωή σου, κανε ονειρα, σχέδια, άλλωστε την δουλεια σου την αγαπάς τόσο πολυ! και η ζωή θα σου τα ανατρέψει όλα με τον πιο γλυκό τροπο! Μου αρέσει πολυ που δεν μιζεριαζεις, αυτούς τους ανθρώπους αγαπώ, δεν το λέω έτσι για πλάκα τώρα, αρνούμαι κατηγορηματικά την απραξία σε συνδυασμό με την γκρίνια. Δεν εννοώ να μην στεναχωριομαστε, άνθρωποι είμαστε και έχουμε αισθήματα αλλα πρέπει να ζούμε! κάπως έτσι προσπαθω να σκέφτομαι κι εγω!!

Τώρα βλέπουμε τον γαυρο, καλα, αν κερδίσει? ΧΑΜΟΣ!!!

χαχαχαχαχαχαχ....πριν διαβασω ολη την προταση για τον γαυρο...νομιζα πως μιλας για ψαρι.....ααααααααααααααααααχαχαχαχ..σε αγαπω πολυ!!!!!

2kMip2.png

χαχαχαχαχαχαχ....πριν διαβασω ολη την προταση για τον γαυρο...νομιζα πως μιλας για ψαρι.....ααααααααααααααααααχαχαχαχ..σε αγαπω πολυ!!!!!

Και εγω Λινα μου!!!!

Καλα, λες να έχουμε περάσει με τον άντρα μου σε άλλο επίπεδο και να χαζευουμε τα ψάρια? Χαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Καλώς την ομορφια μου!

σημερα ακουγα στον ρυθμο τον Πουνεντη που ελεγε οτι ξεκινανε οι οντισιον για τους δαιμονες...ελεγε οτι θα ειναι στην επιτροπη....δεν ξερω αν το ελεγε σοβαρα η οχι. αν θυμαμαι καλα ειπε οτι ξεκινανε απο 03/10? κατι τετοιο...στο παλλας.

εσενα σκεφτηκα.....αλλα να σου πω κατι....μην πας γιατι μολις τελειωσεις απο την δουλιτσα σου τωρα θα μεινεις εγκυος.....οποτε τζαμπα η οντισιον.;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

σημερα ακουγα στον ρυθμο τον Πουνεντη που ελεγε οτι ξεκινανε οι οντισιον για τους δαιμονες...ελεγε οτι θα ειναι στην επιτροπη....δεν ξερω αν το ελεγε σοβαρα η οχι. αν θυμαμαι καλα ειπε οτι ξεκινανε απο 03/10? κατι τετοιο...στο παλλας.

εσενα σκεφτηκα.....αλλα να σου πω κατι....μην πας γιατι μολις τελειωσεις απο την δουλιτσα σου τωρα θα μεινεις εγκυος.....οποτε τζαμπα η οντισιον.;)

Χα χα χα. . Αγάπη μου εσυ. . Αυτή είναι μια από τις δουλειές που σου έγραφα σε προηγούμενο μήνυμα. . Θα παω ψυχή μου. . Αν και νομίζω πως δεν θα με βάλουν στη διαδικασία αυτή γιατί με γνωρίζει και η βίσση και ο σκηνοθέτης. . Ωστόσο θα παω γιατί είναι χρήματα αυτα. . Τα άτιμα. . Αν βεβαίως μείνω έγκυος όπως εύστοχα λες Αγαπημενη μου καλώς να μείνω και θα φυγω από εκεί. . Άλλωστε η ακρόαση γίνεται τώρα αλλά η παράσταση θα ανεβεί το μάρτιο . . Φεξε μου και γλύστρισα. . Χα χα χα.

2kMip2.png

Χα χα χα. . Αγάπη μου εσυ. . Αυτή είναι μια από τις δουλειές που σου έγραφα σε προηγούμενο μήνυμα. . Θα παω ψυχή μου. . Αν και νομίζω πως δεν θα με βάλουν στη διαδικασία αυτή γιατί με γνωρίζει και η βίσση και ο σκηνοθέτης. . Ωστόσο θα παω γιατί είναι χρήματα αυτα. . Τα άτιμα. . Αν βεβαίως μείνω έγκυος όπως εύστοχα λες Αγαπημενη μου καλώς να μείνω και θα φυγω από εκεί. . Άλλωστε η ακρόαση γίνεται τώρα αλλά η παράσταση θα ανεβεί το μάρτιο . . Φεξε μου και γλύστρισα. . Χα χα χα.

εσυ ξερεις καλυτερα κοριτσακι μου.......!!!! εισαι η μονη που ξερεις πραγματικα τι θες. ειναι ωραιο να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν ενεργεια και ζωντανια και φυσικα σου προσφερουν χρηματα. τα ατιμα ειναι σημαντικος παραγοντας στις μερες μας...χωρις αυτα δεν μπορεις να κανεις τιποτα....ομως αν θες τη συμβουλη μου κρατα σαν πρωτη προτεραιοτητα αυτο που ποθεις μηνες τωρα.....την εγκυμοσυνη. μη τη βαζεις σε δευτερη μοιρα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εσυ ξερεις καλυτερα κοριτσακι μου.......!!!! εισαι η μονη που ξερεις πραγματικα τι θες. ειναι ωραιο να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν ενεργεια και ζωντανια και φυσικα σου προσφερουν χρηματα. τα ατιμα ειναι σημαντικος παραγοντας στις μερες μας...χωρις αυτα δεν μπορεις να κανεις τιποτα....ομως αν θες τη συμβουλη μου κρατα σαν πρωτη προτεραιοτητα αυτο που ποθεις μηνες τωρα.....την εγκυμοσυνη. μη τη βαζεις σε δευτερη μοιρα.

Δεν την βάζω καθόλου σε δεύτερη μοίρα αγάπη μου. . Αλλά δεν μπορώ να απομακρύνομαι από το χώρο μου. . Και εφόσον δεν έρχεται ακόμα το μωρό μας δεν υπάρχει λόγος να αρνούμαι κάτι . . Δεν είπα ότι σταματάμε να προσπαθούμε. . Αλλά με το μαλακό. . Είχε γίνει εμμονή τον τελευταίο χρόνο και είχα χάσει τον εαυτό μου. . Η προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια και θέλω κάτι τέτοιο όσο τίποτα άλλο στον κόσμο!τώρα που ξεχνιέμαι θα έρθει και θα μας εκπλήξει. .

2kMip2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου κουτουλαω......σας καληνυχτω

παω για υπνο γιατι κλεινουν τα ματια μου.

θα τα πουμε αυριο αγαπουλες.

σας φιλω

ονειρα γλυκααααα

Καληνύχτα ομορφια μου!

2kMip2.png

Καλέ σας άφησα για λίγο και πιασατε την κουβέντα?

Κορίτσια, μακάρι να μπορούσα να κάνω και εγώ μία δουλειά που με γεμίζει, αλλά δυστυχώς μόνο προσαρμόζομαι!!

Λίνα μου νομίζω σωστά το έθεσες! Πρώτα η οικογένεια αλλά σε συνδυασμό με την ζωή σου! Την δουλειά σου, τα χόμπι σου! Και... ΤΣΟΥΠ!! Να και το βρέφος!!

Λίνακι αυτές οι φωτό είναι από τις πρόβες?

Γιαννούλα τι έκανες όλη την ημέρα? Σε έχασα!

κοριτσακια μου κουτουλαω......σας καληνυχτω

παω για υπνο γιατι κλεινουν τα ματια μου.

θα τα πουμε αυριο αγαπουλες.

σας φιλω

ονειρα γλυκααααα

Δε σε πρόλαβα!! Καληνύχτα!!

Καλέ σας άφησα για λίγο και πιασατε την κουβέντα?

Κορίτσια, μακάρι να μπορούσα να κάνω και εγώ μία δουλειά που με γεμίζει, αλλά δυστυχώς μόνο προσαρμόζομαι!!

Λίνα μου νομίζω σωστά το έθεσες! Πρώτα η οικογένεια αλλά σε συνδυασμό με την ζωή σου! Την δουλειά σου, τα χόμπι σου! Και... ΤΣΟΥΠ!! Να και το βρέφος!!

Λίνακι αυτές οι φωτό είναι από τις πρόβες?

Γιαννούλα τι έκανες όλη την ημέρα? Σε έχασα!

Είναι από μια φωτογράφιση που κάναμε για τις εφημερίδες και για τη διαφήμιση! Από τις πρόβες ναιΩραίες δεν είναι?. .

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...