Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ονειρα γλυκα φιλες μου...και που ειστε????τωρα που θα κοιμομοαστε πολλες ευχες ε????μην ξεχνιομαστε.....αααααααααααααχ ο γιοκας μας ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!χαχαχαχαχα,,.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια πολυ γελιο...καντε το κι εσεις...οπως καταλαβατε αυτα θα ειναι τα παιδια μας....χαχαχαχαχα....εχω τρομαξει λιγακι να σας πω την αληθεια μου.....

καλημερουδιαααααααα.........πω πω Δευτερα παλι....:(

Λινα μου το κοριτσακι παλευεται το αγορακι ομως εχει μια φατσα σαν να λεει εγω οταν μεγαλωσω θα γινω σαν τον Κουφοντινα.....χαχαχαχαχαχαχαχα

Θα το κανω κι εγω μετα οταν παω σπιτι.

φιλακια κουκλες μου τα λεμε αργοτερα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααα.........πω πω Δευτερα παλι....:(

Λινα μου το κοριτσακι παλευεται το αγορακι ομως εχει μια φατσα σαν να λεει εγω οταν μεγαλωσω θα γινω σαν τον Κουφοντινα.....χαχαχαχαχαχαχαχα

Θα το κανω κι εγω μετα οταν παω σπιτι.

φιλακια κουκλες μου τα λεμε αργοτερα

το αγορακι βασικα ειναι σαν την κουκλα του σατανα..χχαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

χαχαχαχαχα εδω κοιυαξτε ενα γιο που θα κανω .....χαχαχαχαχαχαχαχα

απο τη συγκινηση δεν εβαλα τη σελιδα

http://www.makemebabies.com/viewbaby.php?server_id=4&folder_id=1209172&image_name=wb201209170643437dd95710700e5b746f49a4a7b35c88c3.jpg&baby_name=Giannis&o=s

bhXOp3.png

ofRSp2.png

και στο auto detected μου εβγαλε κορηηηηηηηηηηηηηηηη

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Ποπο κάτι όμορφα μωρά!!!

Μπήκα για μία γρήγορη καλησπέρα, να σας στείλω πολλά πολλά φιλάκια!!

Εχω επισκέψεις, αλλά και τρομερό πόνο και πονοκέφαλο!!!

Θα ξαναμπώ το βραδάκι!!

καλα πολυ γελιο τα μωρα μας.....τι ειναι το auto detected αγαπη μου?????

καλησπερα ομορφες μου, πως ειστε σημερα?

Γιωτα μου πως πας? περναει καθολου ο πονος?

Λινα μου εσυ? πως πανε οι προβες?

αυτο το auto detected ειναι μια επιλογη που κανεις εκει που λεει baby girl και baby boy. αντι να κανεις επιλογη εσυ τι προτιμας σου βγαζει αυτο την προβλεψη του και λεει οτι εχει ποσοστο επιτυχιας 90%....βλακειες δηλαδη.....χαχαχαχαχαχα.

εσεις καλε που ειστε???? τι κανετε και δεν εχετε μπει καθολου σημερα?

εχτες πηγαμε για ψαρεμα με το σκαφος....να βλεπατε τον αντρα μου πως οδηγουσε το σκαφος θα γελαγατε ενα μηνα.....προσεκτικα προσεκτικα μη σκασουμε σε κανενα κυμα, μη χτυπησω.......:cool::cool: και σημερα οταν γυρισα απο τη δουλεια τον ρωταω αν θα παμε και μου λεει ξερα ξερα.....εσυ δεν θα ξανα ερθεις με το σκαφος. καλα σου ηταν. τερμα το σκαφος....!!!

τι να πω???????:confused::confused: μου αρεσει που το εχει και σιγουρο........

πρωτα μου εκανε τον δυσκολο και τωρα ......με εχει στα οπα οπα.....χαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα αντρες......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλησπερα ομορφες μου, πως ειστε σημερα?

Γιωτα μου πως πας? περναει καθολου ο πονος?

Λινα μου εσυ? πως πανε οι προβες?

αυτο το auto detected ειναι μια επιλογη που κανεις εκει που λεει baby girl και baby boy. αντι να κανεις επιλογη εσυ τι προτιμας σου βγαζει αυτο την προβλεψη του και λεει οτι εχει ποσοστο επιτυχιας 90%....βλακειες δηλαδη.....χαχαχαχαχαχα.

εσεις καλε που ειστε???? τι κανετε και δεν εχετε μπει καθολου σημερα?

εχτες πηγαμε για ψαρεμα με το σκαφος....να βλεπατε τον αντρα μου πως οδηγουσε το σκαφος θα γελαγατε ενα μηνα.....προσεκτικα προσεκτικα μη σκασουμε σε κανενα κυμα, μη χτυπησω.......:cool::cool: και σημερα οταν γυρισα απο τη δουλεια τον ρωταω αν θα παμε και μου λεει ξερα ξερα.....εσυ δεν θα ξανα ερθεις με το σκαφος. καλα σου ηταν. τερμα το σκαφος....!!!

τι να πω???????:confused::confused: μου αρεσει που το εχει και σιγουρο........

πρωτα μου εκανε τον δυσκολο και τωρα ......με εχει στα οπα οπα.....χαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα αντρες......

απο που να τους πιασεις ειναι οι αντρες βασικα....εκει που ειναι ολο αρνηση ξαφνικα σε εχουν στην απολυτη φροντιδα και προσοχη....αγαπη μου μακαρι να εισαι μακαρι....εγω θα το ευχομαι σιωπηλα σιωπηλα μην το ακουσει κανεις και μας το ματιασει....χαχαχαχα...εμεις παμε πολυ πολυ καλα με ταχεις ρυθμους....οπως καταλαβαινεις ειμαι σε πολυ τρελη διαθεση...δες και τις φωτογραφιες μας που εχω αναρτησει το φεις και θα καταλαβεις....εχω πορωθει...εχω τρελαθει....γουσταρω τρελααααααααααα....ασε εντωμεταξυ υπαρχει πιθανοτητα αν ολα πανε καλα να δουλευω σερι μεχρι το πασχα....χαχαχαχαχαχα....οταν γερασω λεω να κανω και κανενα παιδακι....χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....βασικα μακαρι να γινουν ολα αυτα που προκειται να γινουν γιατι τα εχουμε παααααααααααρα πολυ αναγκη τα χρηματα....ισως να ειμαι και στην παρασταση που θα κανει η βισση την ανοιξη και ενδιαμεσα ισως να ειμαι και σε αλλη μια παρασταση δευτερα και τριτη σε ενα αλλο θεατρο....θα γινω πλουσια και δεν ξερω που θα τα χαλασωω....χαχαχαχαχαχαχα....

2kMip2.png

Γεια σας Κοριτσάκια μου γλυκά!! Κάνουμε σιωπηλή διαμαρτυρία! Χαχα!!

Καλα είμαι, ποναω ελάχιστα, πιο πολυ τα ράμματα. Εγω το διασκεδαζω απίστευτα αυτές τις μερες που όλες τις δουλειές τις κάνει ο σύζυγος!! Είναι καλοί μωρε, αλλα μερικές φορές τους πιάνει κάτι παράξενο! Εμένα μου είπε, ότι, Αμα σοβαρευτω στα έξοδα θα είμαστε εντάξει! Καταλαβαινω μωρε αγχωνεται ο καημενουλης!! Όλο έξοδα έχουμε! Αλλα δε μ'αρεσει να γκρινιαζω, είμαστε καλα, οπότε όλα καλα!!

Λινακι μου κανε σχέδια για δουλειά εσυ και εγω θα περιμένω να ανατραπούν!!

Γιαννα μου κανε κορίτσι μου ότι σου λέει ο άντρας σου! Κάτι θα ξέρει παραπάνω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...