Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

μωρε λετε?????

κι οσο σκεφτομαι τη φατσα του αντρα μου αμα του πω οτι ειμαι εγκυος.......ωωωω Χριστε μου.......ειναι και ψωνιο τρομαρα του.

Λέμε λέμε. . Εμείς λέμε εσυ κάτσε και τσακωσου. . Χα χα χα. . Πλάκα κάνω μωρό μου όμορφο!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατακόρυφο? Απαπα, άντε να μείνω λίγο ξαπλωμένη!! Τι τραβάμε και εμείς οι κακομοίρες!! Τελικά, η ζωή ευνόησε πολύ τα αρσενικά!!!!! Όλα εύκολα τα έχουνε..

Γιάννα όποτε έχω απορία, θα σε παίρνω, τα λες τόσο αναλυτικά!

εχω γραψει πολλες ωρες μελετης.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

βρε κοριτσια εσεις τι φυλο προτιματε να ειναι το μωρουλι σας? ξερω οτι μακαρι να ερθει να ειναι γερο και τελευταιο ειναι το φυλο, αλλα τι θα θελατε???? γιατι δε μπορει κατι θα θελετε κατα βαθος.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εχω γραψει πολλες ωρες μελετης.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

βρε κοριτσια εσεις τι φυλο προτιματε να ειναι το μωρουλι σας? ξερω οτι μακαρι να ερθει να ειναι γερο και τελευταιο ειναι το φυλο, αλλα τι θα θελατε???? γιατι δε μπορει κατι θα θελετε κατα βαθος.....

Αγορομανα γεννήθηκα μου φαίνεται. .

2kMip2.png

μωρε λετε?????

κι οσο σκεφτομαι τη φατσα του αντρα μου αμα του πω οτι ειμαι εγκυος.......ωωωω Χριστε μου.......ειναι και ψωνιο τρομαρα του.

Αν είσαι, που πραγματικά το εύχομαι, άσ' τον να το πάρει πάνω του! Πλάκα θα έχει! Ας τους ενισχύουμε και λίγο το εγώ τους!!

Διαφημίσεις

Αγορομανα γεννήθηκα μου φαίνεται. .

εχεις κανει αυτο με τη σεληνιακη ηλικια? που σου δειχνει βαση ηλικιας και μηνα συλληψης τι μπορει να ειναι?

Αν είσαι, που πραγματικά το εύχομαι, άσ' τον να το πάρει πάνω του! Πλάκα θα έχει! Ας τους ενισχύουμε και λίγο το εγώ τους!!

καλα μονο που το βαζω στο μυαλο μου και το φανταζομαι.......γελαω μονη μου

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κι εγω κοριτσακι θελω.....αλλα πιστευω πως επειδη το θελω πολυ....θα κανω γιο.

Δε σε πρόλαβα!!! Εγώ σε έχω για κορίτσι πάντως!! Και τη Λίνα για γιο! Διαισθητικά!

Γιάννα εσύ τι μωράκι θες???

κοριτσακι θελω.

η Λινα πιστευω οτι θα κανει γιο.........δεν ξερω γιατι αλλα την εχω σιγουρα για γιο.....εσυ παλι Γιωτα μου νομιζω οτοι θα την κανεις την κορακλα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Δε σε πρόλαβα!!! Εγώ σε έχω για κορίτσι πάντως!! Και τη Λίνα για γιο! Διαισθητικά!

Λινα μου οπως βλεπεις οι ειδικοι μιλησαν ......τον εχεις σιγουρο τον γιο...!!!! μπορεις να αρχισεις να αγοραζεις μπλε φορμακια.....!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Α, ωραία! Αν καταφέρουμε να κάνουμε δύο παιδιά, θα ήθελα και τα δύο φύλα! Αλλά θα ήθελα να καπαρώσω την κόρη πρώτα!!

Ωραία όνειρα! Σήμερα που βρέχει και είναι ανοιχτοί οι ουρανοί, λετε να εισακούονται οι ευχές? Μμμ, ωραία βραδιά!

Α, ωραία! Αν καταφέρουμε να κάνουμε δύο παιδιά, θα ήθελα και τα δύο φύλα! Αλλά θα ήθελα να καπαρώσω την κόρη πρώτα!!

Ωραία όνειρα! Σήμερα που βρέχει και είναι ανοιχτοί οι ουρανοί, λετε να εισακούονται οι ευχές? Μμμ, ωραία βραδιά!

στειλτε λιγη βροχη κι εδω βρε παιδια......μερες τωρα παρακαλαω να βρεξει και τιποτα.....αντε μπας και ανοιξουν κι εδω οι ουρανοι και εισακουστω κι εγω.....!!!!!

κι εγω Γιωτα μου τα ιδια με σενα θελω......κοριτσακι πρωτα και μετα αγορακι.....το τριτο ας ειναι οτι θελει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

στειλτε λιγη βροχη κι εδω βρε παιδια......μερες τωρα παρακαλαω να βρεξει και τιποτα.....αντε μπας και ανοιξουν κι εδω οι ουρανοι και εισακουστω κι εγω.....!!!!!

κι εγω Γιωτα μου τα ιδια με σενα θελω......κοριτσακι πρωτα και μετα αγορακι.....το τριτο ας ειναι οτι θελει.

Ακουγόμαστε εμείς για σένα! Αλλά το κύμα κακοκαιρίας νομίζω έρχεται προς τα νησιά!! Ετοιμάσου για ευχές! χαχαχα, όπου βρίσκω, εγώ, κάνω ευχές! Τελείως για δέσιμο!

Ομορφιές μου σας φιλώ γλυκά και θα σας καλημερίσω πάλι αύριο από το ωραίο μου κρεβάτι!! Όνειρα γλυκά!! Ματσ - μουτσ!!

Ακουγόμαστε εμείς για σένα! Αλλά το κύμα κακοκαιρίας νομίζω έρχεται προς τα νησιά!! Ετοιμάσου για ευχές! χαχαχα, όπου βρίσκω, εγώ, κάνω ευχές! Τελείως για δέσιμο!

Ομορφιές μου σας φιλώ γλυκά και θα σας καλημερίσω πάλι αύριο από το ωραίο μου κρεβάτι!! Όνειρα γλυκά!! Ματσ - μουτσ!!

καληνυχτα Γιωτα μου.

ονειρα γλυκα.

φιλια πολλα πολλα πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...