Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Α α α α α α α α α. . Άρα είχα δίκιο πριν που μιλάμε ότι από τι στιγμή που θα σου βγει θετικό το τεστ έχεις 2μέρες γόνιμες. . Πιο γόνιμες. . Ουφ γιατρέ μου ξεμπερδευτηκα!χμ χα χα χα

η ημερα ομως που σου βγαινει θετικο το τεστ ΔΕΝ ειναι η ημερα ωορρηξιας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα μπω στην κουβέντα με τα τεστ, και θα πω ότι από τις 12 που είχατε επαφή, υπάρχουν πιθανότητες ζωντανές!! Και θα προτείνω να τις συνεχίσετε! Έτσι, για το καλό!!

Εγώ την Παρασκευή δεν είχα, βγήκα το πρωί εχτες και κουράστηκα και από τότε έχω λίγο, αλλά θα μιλήσω αύριο και με τον γιατρό μου και θα τον ρωτήσω! Μακάρι να είναι όλα καλά, θέλω να είμαι ήρεμη και χωρίς άγχος από εδώ και πέρα. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να ανταλλάζουμε εμπειρίες εγκυμοσύνης! Να έχει τελειώσει και το Λινάκι με τις παραστάσεις! Αχ βρε κορίτσια, μόλις τα καταφέρω, θα πάω να ανάψω τις λαμπάδες μου, και σας υπόσχομαι πως θα ανάψω και από μία για εσάς! Να μας έχει καλά ο Θεός και να μας ευλογήσει με το μωρό που τόσο επιθυμούμε!!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

να τον παρεις τον γιατρουλη σου τηλεφωνο. ισως να κουραστηκες λιγο και γι'αυτο το αιματακι. μιλα ομως μαζι του. δεν νομιζω να ειναι παντως κατι ανησυχητικο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Θα μπω στην κουβέντα με τα τεστ, και θα πω ότι από τις 12 που είχατε επαφή, υπάρχουν πιθανότητες ζωντανές!! Και θα προτείνω να τις συνεχίσετε! Έτσι, για το καλό!!

ειχαμε και εχτες και σημερα.

αλλα νομιζω οτι η ιστορια επαναλαμβανεται. τον γεναρη που ξεκινησαμε επαφες, δενε εμεινα μαεσως εγκυος γιατι δεν ειχα επαφη την ημερα ωορηξιας. ειχα μεχρι μια μερα πριν. αδιαθετω 22/01 και το πηραμε πιο ζεστα καθε μερα επαφη ολες τις γονιμες και στην ωορρηξια και 15/02 ειχα θετικη χοριακη.

το ιδιο θα γινει και τωρα.....χανουμε τον σεπτεμβρη και τον οκτωβρη τσουυυυπ θα μεινω......!!!!

καλα εεεε τα εχω ολα προγραμματισμενα....χαχαχαχχαχα τρομαρα μου

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

να τον παρεις τον γιατρουλη σου τηλεφωνο. ισως να κουραστηκες λιγο και γι'αυτο το αιματακι. μιλα ομως μαζι του. δεν νομιζω να ειναι παντως κατι ανησυχητικο.

Και εγώ, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, κάνω του κεφαλιού μου στην αρχή και μετά ηρεμώ!

Κοριτσάκια μου γλυκά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχω δεχτεί, μαζί με εμένα σε αυτή τη διαδρομή, έχω καλούς συνοδοιπόρους! Όπως προσεύχομαι για μένα, προσεύχομαι και για σας! Είπαμε, είμαστε δυνατό team!!!

Διαφημίσεις

Και εγώ, δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, κάνω του κεφαλιού μου στην αρχή και μετά ηρεμώ!

Κοριτσάκια μου γλυκά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχω δεχτεί, μαζί με εμένα σε αυτή τη διαδρομή, έχω καλούς συνοδοιπόρους! Όπως προσεύχομαι για μένα, προσεύχομαι και για σας! Είπαμε, είμαστε δυνατό team!!!

αχχχχχχχ να τα θα μας παρουν τα ζουμια...........!!!!!

τι σοι φιλες θα μασταν αν δεν μπορουσαμε να στηριξουμε η μια την αλλη????

ομως κοριτσια μακαρι ολα μας τα στραβα να ηταν μεχρι εδω και πλεον να ερχονται μονο ευχαριστα νεα στα αυτια μας. αντε σιγα σιγα να αρχισουμε να μιλαμε για χοριακες-υπερηχους και εβδομαδες κυησης.

ΕΥΧΗ μου να γινει αυτο ποοοοοοολυυυυυ συντομα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν την αύξηση των επιπέδων της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα. Η αύξηση της ορμόνης LH προηγείται της ωορρηξίας και την ενεργοποιεί μέσα σε 24 - 48 ώρες. Μετά την ωορρηξία, το ωάριο μπορεί να επιβιώσει μόνο για 24 ώρες (ή λιγότερο) αφού ελευθερωθεί, ενώ το σπέρμα επιβιώνει λίγες μέρες μέσα σε έναν υγιή οργανισμό.

Έτσι, τα τεστ ωορρηξίας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε τις δύο πιο γόνιμες μέρες που ακολουθούν του εντοπισμού της ορμόνης LH. Αν υπάρξει επαφή μέσα σε αυτές τις μέρες, θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος.

το ξερατε οτι τοσ περμα θελει 90 λεπτα να φτασει στη σαλπιγγα???? καλα τρελο ετσι??? 90λεπτα κραταει το ταξιδι του.....για μια αποστασουλα τοοοοοσο δα μικρη....!!!! ελεος 45 λεπτα θελει το αεροπλανο αθηνα-σαντορινη.......ουτε καν 90.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Εμεις θα κρατήσουμε θετική την ατμόσφαιρα και σε δέκα μέρες περίπου θα ξέρουμε! Θυμάστε τα ΩΜ? Ε, λοιπόν τα ξεκινάμε!

ωμμμμμμμμ

ωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμ

καλα το φανταζεστε? τωρα εγω, τον αλλο μηνα η Γιωτα μας και τον Νοεμβρη η Λινα .

bhXOp3.png

ofRSp2.png

το ξερατε οτι τοσ περμα θελει 90 λεπτα να φτασει στη σαλπιγγα???? καλα τρελο ετσι??? 90λεπτα κραταει το ταξιδι του.....για μια αποστασουλα τοοοοοσο δα μικρη....!!!! ελεος 45 λεπτα θελει το αεροπλανο αθηνα-σαντορινη.......ουτε καν 90.

Καλά, πόσα ξέρεις? Εσύ έπρεπε να κάνεις το σεμινάριο στον άντρα μου! Αισθάνομαι ότι του άφησα κενά! 90 λεπτά? πολλά δεν είναι? Δεν πέφτει άμα σηκωθώ? Είδες? Μου γεννήθηκαν ένα κάρο απορίες τώρα!

Διαφημίσεις

ωμμμμμμμμ

ωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμ

καλα το φανταζεστε? τωρα εγω, τον αλλο μηνα η Γιωτα μας και τον Νοεμβρη η Λινα .

Αχ ρε κορίτσια μου ομορφα. . Μείναμε λίγες αλλά καλές. . Πολυ καλές. . Αυτή η τριάδα μου αρέσει πολυ. . Και με τη συγκεκριμένη σειρά. . Είναι τελεία. . Την υιοθετώ. .

2kMip2.png

Αχ ρε κορίτσια μου ομορφα. . Μείναμε λίγες αλλά καλές. . Πολυ καλές. . Αυτή η τριάδα μου αρέσει πολυ. . Και με τη συγκεκριμένη σειρά. . Είναι τελεία. . Την υιοθετώ. .

Μ' αρέσει αυτό που είπες!! Λίγες και καλές!! Σημασία δεν έχει ο αριθμός αλλά το ενδιαφέρον που έχουμε μεταξύ μας!! όσο για την σειρά, δεν με απασχολεί, αρκεί να συμπληρωθεί η λίστα!!

Καλά, πόσα ξέρεις? Εσύ έπρεπε να κάνεις το σεμινάριο στον άντρα μου! Αισθάνομαι ότι του άφησα κενά! 90 λεπτά? πολλά δεν είναι? Δεν πέφτει άμα σηκωθώ? Είδες? Μου γεννήθηκαν ένα κάρο απορίες τώρα!

χαχαχαχα οταν λεω οτι κοντευω να παρω εοιδικοτητα δεν με ακουτε.....χαχαχαχα. οι γιαγιαδες μας λεγαν οτι καλο ειναι να ριχνεις κανενα κατακορυφο μετα το σεξακι....αλλα αυτο δεν ειναι επιστημονικα αποδεδιγμενο. τα σπερματοζωαρια θα πανε αυτα εκει που ειναι να πανε οτι κι αν κανουμε.

ααα οκ, την υιοθετω κι εγω....με συμφερει.....;););):D:D:D χαχαχαχαχα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κατακόρυφο? Απαπα, άντε να μείνω λίγο ξαπλωμένη!! Τι τραβάμε και εμείς οι κακομοίρες!! Τελικά, η ζωή ευνόησε πολύ τα αρσενικά!!!!! Όλα εύκολα τα έχουνε..

Γιάννα όποτε έχω απορία, θα σε παίρνω, τα λες τόσο αναλυτικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...