Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι συζήτηση ωραία ειναι αυτη? αυτοματες μηχανές για περιποίηση σπιτιού!! Καταπληκτικά!! Εγω ξαπλα, πονάνε τα ράμματα, πονάω και εσωτερικά, έχω λιγάκι αιμα αλλα βρε κορίτσια έχω καλη διάθεση! περιμένω να περάσουν οι μερες!! Μου είπε ο γιατρός για είκοσι μερες πολυ προσοχή σε ότι κανω, ότι επιτρέπεται δηλαδή γιατι μου έχει μια λιστα με τα ΜΗ!!

Εσείς κορίτσια μου καλα?

Λοιπόν, έρχεται έχτες ο σύζυγος και μου λέει : άκουσα χτες στο μαιευτήριο για μια γέννα που κόστισε 6500 + την αμοιβή του γιατρου. Όλες τόσο ακριβές ειναι?

Του λέω λοιπόν ναι, αλλα περίπου τα μισά τα καλύπτει το ταμειο. Και τι απαντάει βρε κορίτσια? μήπως να το καθυστερήσουμε λίγο? Ασε μας σε παρακαλώ αγόρι μου τραβάω τετοια ταλαιπωρία και με εκνευριζεις και απο πάνω!!!! Τόσο καιρο προσπαθούμε και δεν τα καταφέρνουμε νομίζει τώρα ότι το παραγγειλαμε?

Βρε κορίτσια άμα παω στο ΙΚΑ λέτε να πάρω τίποτα πίσω απο την επέμβαση?

Εσείς πως περνάτε γλυκές μου? όλα καλα?

βρε καρδουλα μου πες του βρε αντρουλη μου πες του μεχρι να γεννησω θα περασουν και εννεα μηνες....οποτε μεχρι τοτε θα εχουμε λεφτα.....χαχαχαχαχ.....εννοειται πως δεν ειναι ολες οι γεννες τοσο ακριβες....εξαρταται που θα πας....αν πας στο ιασω ε,χεσε μεσα τοτε....συγγνωμη για την εκφραση βεβαιως βεβαιως....εγω μολις γυρισα απο προβα και απολαμβανω ενα καφεδακι στο μπαλκονακι με την καλυτερη γυναικοπαρεα...εσας...................γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι συζήτηση ωραία ειναι αυτη? αυτοματες μηχανές για περιποίηση σπιτιού!! Καταπληκτικά!! Εγω ξαπλα, πονάνε τα ράμματα, πονάω και εσωτερικά, έχω λιγάκι αιμα αλλα βρε κορίτσια έχω καλη διάθεση! περιμένω να περάσουν οι μερες!! Μου είπε ο γιατρός για είκοσι μερες πολυ προσοχή σε ότι κανω, ότι επιτρέπεται δηλαδή γιατι μου έχει μια λιστα με τα ΜΗ!!

Εσείς κορίτσια μου καλα?

Λοιπόν, έρχεται έχτες ο σύζυγος και μου λέει : άκουσα χτες στο μαιευτήριο για μια γέννα που κόστισε 6500 + την αμοιβή του γιατρου. Όλες τόσο ακριβές ειναι?

Του λέω λοιπόν ναι, αλλα περίπου τα μισά τα καλύπτει το ταμειο. Και τι απαντάει βρε κορίτσια? μήπως να το καθυστερήσουμε λίγο? Ασε μας σε παρακαλώ αγόρι μου τραβάω τετοια ταλαιπωρία και με εκνευριζεις και απο πάνω!!!! Τόσο καιρο προσπαθούμε και δεν τα καταφέρνουμε νομίζει τώρα ότι το παραγγειλαμε?

Βρε κορίτσια άμα παω στο ΙΚΑ λέτε να πάρω τίποτα πίσω απο την επέμβαση?

Εσείς πως περνάτε γλυκές μου? όλα καλα?

Γιωτα μου κανε μια προσπαθεια και πηγαινε αλλα φοβαμαι οτι οπως θα πας ετσι και θα γυρισεις. γιατι ξερεις τι θα σου πουν? οτι χρειαζοταν να σου δωσει γνωματευση γιατρος του εοπυυ να την πας στο ικα για να σου κλεισουν αυτοι ραντεβου μετα σε συμβεβλημενη κλινικη ή δημοσιο και...και....και.....!!!!!

μακαρι να σου δωσουν κατι αλλα χλωμο το κοβω.......

να σε ρωτησω,σου ειπε αποχη απο το σεξ? και απο ποτε σου ειπε να ξεκινησεις ελευθερα επαφες?

καλα οι αντρες μας ειναι για τα πανηγυρια......τρεις λαλλουν και δυο χορευουν....δεν ξερω τι να πω.....απλα απορω.....!!!! ο δικος μου πρεπει να πινει τιποτα ληγμενα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως......τι μου λεει εχτες? οπως συζητουσαμε..... γιατι γιναμε μαλλια κουβαρια....του ελεγα οτι παει αυτος ο μηνας χαθηκε γιατι τις 2 καλες ημερες δεν εγινε τιποτα απολυτως......!!! τι ειναι η ωορρηξια με ρωταει???:shock::shock: (λεω πλακα μας κανει) ...του εξηγω.....και δηλαδη μου λεει αν ερουμε σε επαφη σημερα δεν γινεται τιποτα....του λεω οχι....γιατι μου λεει? :shock: γιατι αγαπη μου αν το αβγουλακι μου δεν βρει επισκεψεις να το περιμενουν φευγει δεν θα κατσει να περιμενει εσενα ποτε θα σου φεξει...!!!!

και μετα απο ολη αυτη τη συζητηση που καταληξαμε???? οτι ειμαι εγκυος γιατι ηρθαμε σε επαφη 2 ημερες πριν την ωορρηξια και επειδη τα σπερματοζωαρι του ειναι τα καλυτερα του κοσμου και ζουνε παρα πολυ......ΕΝΤΑΞΕΙ???? ΜΗΠΩς ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ?????

αλλα κι εσυ βρε Γιωτα μου οταν σου ειπε 6500+γιατρο...επρεπε να του πεις : ααα μονο τοσα δωσανε, εγω ξερω παραπανω....!!!! δεν θα μας τρελανουν αυτοι εμας, εμεις θα τους τρελανουμε.

ετσι για την ιστορια, εμενα ο αδελφος μου εδωσε για την γεννα της νυφης μου κανενα 800αρι στο Ρεα και 1500 στο γιατρο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κοριτσακια μου τι κάνετε?

Δυο φορές πήγα να γράψω και δεν τα κατάφερα! Με πέταξε εξω!

Δεν ξέρω τι άκουσε για την γεννα αλλα φαντάζομαι ότι δυο με τρια χιλιαρικα θα χρειαστούν, παλιά ήξερα ότι πληρώνεις και σου τα δίνει το ταμειο, τώρα με τον εοππυ δεν γνωρίζω, θα μάθω οταν έρθει η ωρα!! μα δεν καταλαβαίνω, δωρεάν νόμιζε θα μας την έκαναν?

Γιαννα μου τελείως αποχή μέχρι την επόμενη περιοδο, αλλα για είκοσι μερες με έχει στην απομόνωση δε με αφήνει να κανω ούτε καθαριότητα στο σπιτι μου!!

Τα ίδια λέει και ο δικός μου σύζυγος! του έκανα ένα σεμινάριο για την συλληψη, για την κύηση το έχω σε εκκρεμότητα!! Πάντως όντως μπορει να τα καταφέρατε, αλλα τις επαφές μην τις σταματάτε! Ποτε δεν ξέρεις!!

Καλα, με τις απορίες του δικού μου άντρα, γράφω άνετα βιβλίο, best seller θα γίνει!!

Στο τελος της συζήτησης, ευτυχώς καταλήξαμε, ότι δεν υπάρχει περίθαλψη σε αυτη τη χώρα, οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε! αλλα μου απαγόρευσε τις σπατάλες απο τώρα! Θελει να μαζέψει λεφτά ο καημενος πατερας!! Ακόμα δεν το είδαμε...

Εγω σπιτάκι, πονάω αρκετά, δεν μπορώ να κουνηθω και κανω υπομονη! Το χειρότερο ειναι ο ύπνος που πρέπει να κοιμηθώ ανάσκελα, αν παω να γυρίσω λιγάκι χτυπάω στα ράμματα!

Λινακι μου γλυκό, τι κανείς? εισαι καλα?

Δεν ξέρω τι άκουσε για την γεννα αλλα φαντάζομαι ότι δυο με τρια χιλιαρικα θα χρειαστούν, παλιά ήξερα ότι πληρώνεις και σου τα δίνει το ταμειο, τώρα με τον εοππυ δεν γνωρίζω, θα μάθω οταν έρθει η ωρα!! μα δεν καταλαβαίνω, δωρεάν νόμιζε θα μας την έκαναν?

Γιαννα μου τελείως αποχή μέχρι την επόμενη περιοδο, αλλα για είκοσι μερες με έχει στην απομόνωση δε με αφήνει να κανω ούτε καθαριότητα στο σπιτι μου!!

Τα ίδια λέει και ο δικός μου σύζυγος! του έκανα ένα σεμινάριο για την συλληψη, για την κύηση το έχω σε εκκρεμότητα!! Πάντως όντως μπορει να τα καταφέρατε, αλλα τις επαφές μην τις σταματάτε! Ποτε δεν ξέρεις!!

Καλα, με τις απορίες του δικού μου άντρα, γράφω άνετα βιβλίο, best seller θα γίνει!!

Στο τελος της συζήτησης, ευτυχώς καταλήξαμε, ότι δεν υπάρχει περίθαλψη σε αυτη τη χώρα, οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε! αλλα μου απαγόρευσε τις σπατάλες απο τώρα! Θελει να μαζέψει λεφτά ο καημενος πατερας!! Ακόμα δεν το είδαμε...

Εγω σπιτάκι, πονάω αρκετά, δεν μπορώ να κουνηθω και κανω υπομονη! Το χειρότερο ειναι ο ύπνος που πρέπει να κοιμηθώ ανάσκελα, αν παω να γυρίσω λιγάκι χτυπάω στα ράμματα!

Είμαι πολυ καλά ψυχή μου! Περαστικά σου γλυκια μου! Εδώ αραχτη στον καναπέ και χαζεύω τηλεόραση! Σύντομα όλα θα είναι μια ανάμνηση κοριτσι μου!και μετά έρχεται το καλό!

2kMip2.png

πιο παλια ....προ εοπυυ εποχη....πηγαινες σε ιδιωτικο να γεννησεις...και σου λεγαν οτι εμεις θελουμε 2000 . πληρωνες 2000 στο νοσοκομειο και τον γιατρο σου οσα ειχατε συμφωνησει και πηγαινες μετα στο ικα κ επαιρνες το επιδομα τοκετου 800 ευρω νομιζω περιπου. τωρα με τα καινουργια δεδομενα δεν περνεις επιδομα τοκετου αλλα δεν πληρωνεις ολο το ποσο του νοσοκομειου. πληρωνεις λιγοτερο. κερδιζεις περιπου 800 ευρω. μια η αλλη ειναι με πριν. αντι να τρεχεις εσυ μετα στο ικα να καταθετεις χαρτια για να παρεις το επιδομα, πλεον τα βρισκει το νοσοκομειο με τον εοπυυ.

στο ρεα η γεννα εχει 1600 ευρω αν δεν κανω λαθος. ο αδελφος μου πληρωσε 800 ευρω. να η διαφορα που λεγαμε.

παντως οπως και να εχει θελεις το λιγοτερο 2000 χιλιαδες για τη γεννα. εκτος κι αν ο γιατρος σου ειναι κ σε δημοσιο και ετσι γλιτωσεις τα λεφτα του νοσοκομειου. εμενα για παραδειγμα ο Χασιακος ειναι στο Αρεταιειο. οταν με το καλο μεινω εγκυος κι αν δεν εχω καταφερει να μαζεψω ολα τα χρηματα θα γεννησω εκει...αλλιως αν μπορω να ανταπεξελθω οικονομικα θα γεννησω στο ρεα.

τωρα οσο αφορα εμενα,

εχω σιγουρα ελπιδες αλλα αλλο να εχεις ερθει σε επαφη την ημερα της ωορρηξιας κι αλλο 2 μερες πριν. βεβαια ποτε δε ξερεις αλλα.....ειμαι λιγο επιφυλακτικη.

ειχα επαφες καθε μερα μετα τη περιοδο. θετικο τεστ ωορρηξιας ειχα 13/09. 13/09+14/09+15/09 δεν ειχαμε καθολου επαφες. η τελευταια μας ηταν 12/09 βραδυ.

τελος παντων θα δειξει σε καμια δεκαρια μερες......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι πολυ καλά ψυχή μου! Περαστικά σου γλυκια μου! Εδώ αραχτη στον καναπέ και χαζεύω τηλεόραση! Σύντομα όλα θα είναι μια ανάμνηση κοριτσι μου!και μετά έρχεται το καλό!

καλε πιο καλο???? μονο καλο???? τρικαλο....

αφου ειπαμε ειναι του κουτιου τωρα......:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πιο παλια ....προ εοπυυ εποχη....πηγαινες σε ιδιωτικο να γεννησεις...και σου λεγαν οτι εμεις θελουμε 2000 . πληρωνες 2000 στο νοσοκομειο και τον γιατρο σου οσα ειχατε συμφωνησει και πηγαινες μετα στο ικα κ επαιρνες το επιδομα τοκετου 800 ευρω νομιζω περιπου. τωρα με τα καινουργια δεδομενα δεν περνεις επιδομα τοκετου αλλα δεν πληρωνεις ολο το ποσο του νοσοκομειου. πληρωνεις λιγοτερο. κερδιζεις περιπου 800 ευρω. μια η αλλη ειναι με πριν. αντι να τρεχεις εσυ μετα στο ικα να καταθετεις χαρτια για να παρεις το επιδομα, πλεον τα βρισκει το νοσοκομειο με τον εοπυυ.

στο ρεα η γεννα εχει 1600 ευρω αν δεν κανω λαθος. ο αδελφος μου πληρωσε 800 ευρω. να η διαφορα που λεγαμε.

παντως οπως και να εχει θελεις το λιγοτερο 2000 χιλιαδες για τη γεννα. εκτος κι αν ο γιατρος σου ειναι κ σε δημοσιο και ετσι γλιτωσεις τα λεφτα του νοσοκομειου. εμενα για παραδειγμα ο Χασιακος ειναι στο Αρεταιειο. οταν με το καλο μεινω εγκυος κι αν δεν εχω καταφερει να μαζεψω ολα τα χρηματα θα γεννησω εκει...αλλιως αν μπορω να ανταπεξελθω οικονομικα θα γεννησω στο ρεα.

τωρα οσο αφορα εμενα,

εχω σιγουρα ελπιδες αλλα αλλο να εχεις ερθει σε επαφη την ημερα της ωορρηξιας κι αλλο 2 μερες πριν. βεβαια ποτε δε ξερεις αλλα.....ειμαι λιγο επιφυλακτικη.

ειχα επαφες καθε μερα μετα τη περιοδο. θετικο τεστ ωορρηξιας ειχα 13/09. 13/09+14/09+15/09 δεν ειχαμε καθολου επαφες. η τελευταια μας ηταν 12/09 βραδυ.

τελος παντων θα δειξει σε καμια δεκαρια μερες......

Ε αγάπη νομίζω πως ήσουν λίγο υπερβολική. . Την προηγούμενη της ωορρηξιας είχατε επαφή και μάλιστα βράδυ και έκανες σκηνή? Εγώ θα το είχα σίγουρο πως είμαι έγκυος. . Αλλά εγώ είμαι και φαντασμενη ενίοτε. . Χα χα χα. .

2kMip2.png

Ε αγάπη νομίζω πως ήσουν λίγο υπερβολική. . Την προηγούμενη της ωορρηξιας είχατε επαφή και μάλιστα βράδυ και έκανες σκηνή? Εγώ θα το είχα σίγουρο πως είμαι έγκυος. . Αλλά εγώ είμαι και φαντασμενη ενίοτε. . Χα χα χα. .

οχι βρε 14/09 ειχα ωορρηξια.....την καταλαβα κιολας απο την αριστερη πλευρα εγινε. στις 13/09 εκανα 2 τεστ και τα δυο θετικα, το ενα περιπου 1 το μεσημερι και το αλλο κατα τις 7 το απογευμα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Τώρα εγω είμαι ερείπιο, αλλα σε λίγες μερες θα είμαι σούπερ! έτσι λέει ο καλός μου ο γιατρουλης! Γιαννα μου εσυ είχες αιμα? αν ναι, πόσες μερες? καλα κορίτσια, στην λαπαροσκοπηση σε γεμίζουν αερα, τον βγάζουν βέβαια αλλα είμαι ακόμα σα μπαλόνι!! ειναι η κοιλιτσα μου σαν έξι μηνών εγκυος! Κανω πρόβα!! Χαχα!! Κρατάω μικρο καλάθι βέβαια για να μην απογοητευτω!!

Οταν πρώτο ξύπνησα μου είπε ότι είχαμε πολυ δουλεια να κάνουμε τελικά, βρήκε πραγματάκια και τα έφτιαξε. α , και τελικά οι σαλπιγγες μου ειναι πολυ καλές πια. Η μια που μου έλεγε ότι ειναι ελικοειδης, την έσπρωχνε η ωοθηκη μου και την είχε κανει φυσαρμονικα!! Τα διόρθωσε όλα, ελπίζω να είμαστε τζιτζι τώρα!!!!

Τώρα εγω είμαι ερείπιο, αλλα σε λίγες μερες θα είμαι σούπερ! έτσι λέει ο καλός μου ο γιατρουλης! Γιαννα μου εσυ είχες αιμα? αν ναι, πόσες μερες? καλα κορίτσια, στην λαπαροσκοπηση σε γεμίζουν αερα, τον βγάζουν βέβαια αλλα είμαι ακόμα σα μπαλόνι!! ειναι η κοιλιτσα μου σαν έξι μηνών εγκυος! Κανω πρόβα!! Χαχα!! Κρατάω μικρο καλάθι βέβαια για να μην απογοητευτω!!

Οταν πρώτο ξύπνησα μου είπε ότι είχαμε πολυ δουλεια να κάνουμε τελικά, βρήκε πραγματάκια και τα έφτιαξε. α , και τελικά οι σαλπιγγες μου ειναι πολυ καλές πια. Η μια που μου έλεγε ότι ειναι ελικοειδης, την έσπρωχνε η ωοθηκη μου και την είχε κανει φυσαρμονικα!! Τα διόρθωσε όλα, ελπίζω να είμαστε τζιτζι τώρα!!!!

κοριτσακι μου καλυτερα δε θα μπορουσες να εισαι......μην ανησυχεις πλεον για τιποτα.και θα δεις ποσο γρηγορα θα ερθει και το θαυματακι........!!!!

ειχα αιματακι για 3 μερες αλλα λιγο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

οχι βρε 14/09 ειχα ωορρηξια.....την καταλαβα κιολας απο την αριστερη πλευρα εγινε. στις 13/09 εκανα 2 τεστ και τα δυο θετικα, το ενα περιπου 1 το μεσημερι και το αλλο κατα τις 7 το απογευμα.

Γιατρέ μου με έχεις μπερδέψει. . Αν το τεστ βγήκε θετικό από τις 13 δεν σημαίνει πως η ωορρηξια σου ξεκίνησε στις 13?

2kMip2.png

Μπράβο ψυχή μου. . Όλα ευοίωνα λοιπόν!

2kMip2.png

Γιατρέ μου με έχεις μπερδέψει. . Αν το τεστ βγήκε θετικό από τις 13 δεν σημαίνει πως η ωορρηξια σου ξεκίνησε στις 13?

Τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν την αύξηση των επιπέδων της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα. Η αύξηση της ορμόνης LH προηγείται της ωορρηξίας και την ενεργοποιεί μέσα σε 24 - 48 ώρες. Μετά την ωορρηξία, το ωάριο μπορεί να επιβιώσει μόνο για 24 ώρες (ή λιγότερο) αφού ελευθερωθεί, ενώ το σπέρμα επιβιώνει λίγες μέρες μέσα σε έναν υγιή οργανισμό.

Έτσι, τα τεστ ωορρηξίας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε τις δύο πιο γόνιμες μέρες που ακολουθούν του εντοπισμού της ορμόνης LH. Αν υπάρξει επαφή μέσα σε αυτές τις μέρες, θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Τα τεστ ωορρηξίας ανιχνεύουν την αύξηση των επιπέδων της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα. Η αύξηση της ορμόνης LH προηγείται της ωορρηξίας και την ενεργοποιεί μέσα σε 24 - 48 ώρες. Μετά την ωορρηξία, το ωάριο μπορεί να επιβιώσει μόνο για 24 ώρες (ή λιγότερο) αφού ελευθερωθεί, ενώ το σπέρμα επιβιώνει λίγες μέρες μέσα σε έναν υγιή οργανισμό.

Έτσι, τα τεστ ωορρηξίας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προβλέψετε τις δύο πιο γόνιμες μέρες που ακολουθούν του εντοπισμού της ορμόνης LH. Αν υπάρξει επαφή μέσα σε αυτές τις μέρες, θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος.

Α α α α α α α α α. . Άρα είχα δίκιο πριν που μιλάμε ότι από τι στιγμή που θα σου βγει θετικό το τεστ έχεις 2μέρες γόνιμες. . Πιο γόνιμες. . Ουφ γιατρέ μου ξεμπερδευτηκα!χμ χα χα χα

2kMip2.png

κοριτσακι μου καλυτερα δε θα μπορουσες να εισαι......μην ανησυχεις πλεον για τιποτα.και θα δεις ποσο γρηγορα θα ερθει και το θαυματακι........!!!!

ειχα αιματακι για 3 μερες αλλα λιγο.

Εγώ την Παρασκευή δεν είχα, βγήκα το πρωί εχτες και κουράστηκα και από τότε έχω λίγο, αλλά θα μιλήσω αύριο και με τον γιατρό μου και θα τον ρωτήσω! Μακάρι να είναι όλα καλά, θέλω να είμαι ήρεμη και χωρίς άγχος από εδώ και πέρα. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να ανταλλάζουμε εμπειρίες εγκυμοσύνης! Να έχει τελειώσει και το Λινάκι με τις παραστάσεις! Αχ βρε κορίτσια, μόλις τα καταφέρω, θα πάω να ανάψω τις λαμπάδες μου, και σας υπόσχομαι πως θα ανάψω και από μία για εσάς! Να μας έχει καλά ο Θεός και να μας ευλογήσει με το μωρό που τόσο επιθυμούμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...