Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Σταυρούλα μου χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα. οτι επιθυμεις κουκλα μου. να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι τη καθε στιγμη της ζωης σου. με το καλο ο γαμος σου και γρηγορα με πολλους απογονους.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτα μου πως εισαι σημερα? πονας ακομα? να σας ζησει ο ανηψουλης σας και να ειναι τυχερος στη ζωη του.

αντε κοριτσακι μου και συντομα με τα δικα σου ευχαριστα νεα.

Λινα μου, τι κανεις εσυ αγαπουλα?

Ευαγγελια μου, δυστηχως οι αντρες δεν μπορουν να μας καταλαβουν σε βαθος....μονο επιφανειακα αλλα αυτο τουλαχιστον εμενα δεν με καλυπτει. και επειδη ειναι αγυριστα κεφαλια μας ειναι τοσο δυσκολο να τους δωσουμε να καταλαβουν τα αυτονοητα. υπομονη, τι να πω???? μπορα ειναι θα περασει.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

σας υπερευχαριστώ και τις τρεις σας!!!!!!:D:D:D:D:D:D

χρονια πολλα κοπελουδα μου ,αν και καθυστερημενα !!!

ο,τι επιθυμεις ..και να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΤΙΟ --->> 24/03/2012

αυτο κοπελια σβησ' το ...

το βλεπω καθε φορα που βλεπω ...και με στενοχωρει ..να αφησεις κενο...να γραψεις ...την ημερομηνια την "καλη" που εχω διαισθηση οτι θα εινια πολυ -πολυ-πολυ συντομα!!!

σβησ το σε παρακαλω!!!:(

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλακια μου

τι κανετε? πως περνατε το σ/κ σας?

εγω σφουγγαριζωντας-ξεσκονιζοντας-σκουπιζοντας.........τελεια δηλαδη.:evil:

εχω μια απορια.......

αφου η επιστημη εχει εξελιχθει τοσο πολυ.....γιατι δεν κανει και την καθημερινοτητα μας πιο ευκολη.....πχ.......βλεπεις την σκουπα......και σκεφτεσαι οτι θες να σκουπισεις.....εεεεε να περνει η σκουπα εντολη απο τον εγεκφαλο μας και να ξεκιναει να σκουπιζει μονη της......το ιδιο και η σφουγγαριστρα, το ξεσκονοπανο........!!! το πλυντηριο πιατων, γιατι να το γεμιζω εγω????? μονο του δεν μπορει???? το ιδιο και των ρουχων........

το μαγειρεμα......να σκεφτεσαι τι θες να μαγειρεψεις....και τσουπ να ειναι ετοιμο στο φουρνο.

δηλαδη ζηταω πολλα???? ειμαι παραλογη????:cool:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κουκλακια μου

εχω μια απορια.......

αφου η επιστημη εχει εξελιχθει τοσο πολυ.....γιατι δεν κανει και την καθημερινοτητα μας πιο ευκολη.....πχ.......βλεπεις την σκουπα......και σκεφτεσαι οτι θες να σκουπισεις.....εεεεε να περνει η σκουπα εντολη απο τον εγεκφαλο μας και να ξεκιναει να σκουπιζει μονη της......το ιδιο και η σφουγγαριστρα, το ξεσκονοπανο........!!! το πλυντηριο πιατων, γιατι να το γεμιζω εγω????? μονο του δεν μπορει???? το ιδιο και των ρουχων........

το μαγειρεμα......να σκεφτεσαι τι θες να μαγειρεψεις....και τσουπ να ειναι ετοιμο στο φουρνο.

και το σιδέρωμα και το σιδερωμα.......καλημεραααααααα!!!!

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

καλημερα κουκλακια μου

εχω μια απορια.......

χαχαχαχαχ...οχι καλε καθολου...να σου πω κατι να με βρισεις??????μου εφερε ο αδερφος της νυφης μου απο την αμερικη μια σκουπα ρομποτ.....τη ρυθμιζεις και σκουπιζει μονη της...δεν σου κανω πλακα......με φωτοκυταρα και μολις βρει γωνια στριβει...χαχαχαχαχαχα....αληθειααααααααα...μονο που δεν σκουπιζει τοοοοοοοοοοοοοσο καλα οσο το χερακι μου!!!!!!!καλημερα αγαπημενη!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ...οχι καλε καθολου...να σου πω κατι να με βρισεις??????μου εφερε ο αδερφος της νυφης μου απο την αμερικη μια σκουπα ρομποτ.....τη ρυθμιζεις και σκουπιζει μονη της...δεν σου κανω πλακα......με φωτοκυταρα και μολις βρει γωνια στριβει...χαχαχαχαχαχα....αληθειααααααααα...μονο που δεν σκουπιζει τοοοοοοοοοοοοοσο καλα οσο το χερακι μου!!!!!!!καλημερα αγαπημενη!!!!

πρεπει να εχω καταλαβει ποια λες....μια που ειναι ασυρματη χωρις καλωδιο ε? ψιλοστρογγυλη, σωστα? καπου την ειχα δει σε μια διαφημιση αλλα δεν θυμαμαι...παντως πρεπει να υπαρχει και στην ελληνικη αγορα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πρεπει να εχω καταλαβει ποια λες....μια που ειναι ασυρματη χωρις καλωδιο ε? ψιλοστρογγυλη, σωστα? καπου την ειχα δει σε μια διαφημιση αλλα δεν θυμαμαι...παντως πρεπει να υπαρχει και στην ελληνικη αγορα.

ναι μια στρογγυληηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!μιλαει κιολας....χαχαχαχαχα....παω για προβα αγαπη....θα σας δω μεταααααααααααααα

2kMip2.png

ναι μια στρογγυληηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!μιλαει κιολας....χαχαχαχαχα....παω για προβα αγαπη....θα σας δω μεταααααααααααααα

μιλαει??:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι συζήτηση ωραία ειναι αυτη? αυτοματες μηχανές για περιποίηση σπιτιού!! Καταπληκτικά!! Εγω ξαπλα, πονάνε τα ράμματα, πονάω και εσωτερικά, έχω λιγάκι αιμα αλλα βρε κορίτσια έχω καλη διάθεση! περιμένω να περάσουν οι μερες!! Μου είπε ο γιατρός για είκοσι μερες πολυ προσοχή σε ότι κανω, ότι επιτρέπεται δηλαδή γιατι μου έχει μια λιστα με τα ΜΗ!!

Εσείς κορίτσια μου καλα?

Λοιπόν, έρχεται έχτες ο σύζυγος και μου λέει : άκουσα χτες στο μαιευτήριο για μια γέννα που κόστισε 6500 + την αμοιβή του γιατρου. Όλες τόσο ακριβές ειναι?

Του λέω λοιπόν ναι, αλλα περίπου τα μισά τα καλύπτει το ταμειο. Και τι απαντάει βρε κορίτσια? μήπως να το καθυστερήσουμε λίγο? Ασε μας σε παρακαλώ αγόρι μου τραβάω τετοια ταλαιπωρία και με εκνευριζεις και απο πάνω!!!! Τόσο καιρο προσπαθούμε και δεν τα καταφέρνουμε νομίζει τώρα ότι το παραγγειλαμε?

Βρε κορίτσια άμα παω στο ΙΚΑ λέτε να πάρω τίποτα πίσω απο την επέμβαση?

Εσείς πως περνάτε γλυκές μου? όλα καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...